-
Επισης...
και
Η πρωτη στα μπουζουκια, η αλλη εξω απο τα μπουζουκια.
-
στην Ελλάδα δεν ερχεται καποιος για να απολαύσει τις πισίνες της...
-
ρε γκαμπ που ειναι τα σουιτ λειντις του σικαγο;
ολο την αφεντομουτσουνα σου μας δειχνειςΥΓ οι ελληνιδες στο θεμα ομορφια νομιζω εχουν κανει αλματα και περιποιουνται τον εαυτο τους πολυ αλλα δεν παλευω την γκρινια τους και μου τη σπαει που ειναι πολλες αυτες που εχουν διαφορα κολληματα που βαριεμαι να εξηγησω
κρητικες γαμανε μονο -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
στην Ελλάδα δεν ερχεται καποιος για να απολαύσει τις πισίνες της...Πηγα και στην θαλασσα.
-
Καλά, σε ποια μπουζούκια πήγατε και έχει απ' έξω παρκαρισμένο... Austin Metro? mk1 Polo? κάτι τέτοιο τελοσπάντων...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ολο την αφεντομουτσουνα σου μας δειχνειςΥΓ οι ελληνιδες στο θεμα ομορφια νομιζω εχουν κανει αλματα και περιποιουνται τον εαυτο τους πολυ αλλα δεν παλευω την γκρινια τους και μου τη σπαει που ειναι πολλες αυτες που εχουν διαφορα κολληματα που βαριεμαι να εξηγησω
κρητικες γαμανε μονοΜας τελειωσαν. Τωρα μονο απο Ελλαδα θα βαζω
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Καλά, σε ποια μπουζούκια πήγατε και έχει απ' έξω παρκαρισμένο... Austin Metro? mk1 Polo? κάτι τέτοιο τελοσπάντων...Ναι. Ειναι special μπουζουκια αυτα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Καλά, σε ποια μπουζούκια πήγατε και έχει απ' έξω παρκαρισμένο... Austin Metro? mk1 Polo? κάτι τέτοιο τελοσπάντων...
Ναι. Ειναι special μπουζουκια αυτα.
Τα καλύτερα!
-
Στην Αθηνα πηγα Ρομεο τον Οκτωμβριο, φετος πηγα Ακρωτηρι instead. Δεν ειχα χρονο.
-
Απο Ρομεο τον Οκτ. 2006¨
Και μετα, στις 5 το πρωι Σκυλαδικο Βι Άι Πι μεχρι τις δεν ξερω και γω τι ωρα ηταν οταν πηγα Λυδρα!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Δηλαδη τι τερμα οι εξοδοι στα μπαρακια;
Η θα συχναζεις στο Greek Town και θα κανεις καβατζα τις τοπικες Greek American καλλονες τρομαρα τους. -
τωρα ολοι αυτοι απανω στα κλαμποσκυλαδικα σαν σαρδελες υποτιθεται διασκεδαζουνε?
..τανα γκλαμουρια που λενε κ οι λοου μπαπερς -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
τωρα ολοι αυτοι στο ρομεο σαν σαρδελες υποτιθεται διασκεδαζουνε?
..τανα γκλαμουρια που λενε κ οι λοου μπαπερςΑυτήν την απορία έχω και εγώ. Μιλάμε, δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοιο μέρος.
-
η πλακα ειναι οτι πληρωνουνε και 200 ευρω για ενα μπουκαλι και μετα συζητανε την 'εξοδο' τους και εχουνε την εντυπωση οτι διασκεδασανε,ξεδωσανε,στα σπασανε κτλπ
καλυτερα περνανε οι αλβανοι με τις μπυρες στα παγκακια -
σε αυτη τη φωτο http://img403.imageshack.us/img403/2603 ... rgekg8.jpg οι ορθιοι μοιαζουν σαν να περιμενουν τη σειρα τους στην εθνικη τραπεζα
-
Καλά νταξ, δικαίωμα τους, δεν θα τους κρίνω για αυτό. Απλά ποτέ δεν μπόρεσα να διασκεδάσω σε κλαμπ, πληρώνοντας μια 20 για ποτά, παστωμένος, και καλά χορεύοντας ενώ στην ουσία πατάς την πισινή σου, σκουντάς τον μπροστινό και τρως τσαντιές από τις διπλανές.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
**Δηλαδη τι τερμα οι εξοδοι στα μπαρακια; **
Η θα συχναζεις στο Greek Town και θα κανεις καβατζα τις τοπικες Greek American καλλονες τρομαρα τους.Οι εξοδοι μολις αρχισαν τωρα. Μαλλον μολις κανω settle down εδω.
-
-
καλά με μία κάμερα στο χέρι είσαι;
τι διάολο...ιάπωνας είσαι;
Sweet life and beautiful ladies in Chicago