-
Πήγα σε ένα Δημοτικό Σταθμό Κοινωνικής Μέριμνας και ζήτησα να μου δώσουν τη λίστα με:
τα ονόματα των ψυχολόγων που εξέτασαν όλους τους ασθενείς που επισκέφτηκαν το Σταθμό στη διάρκεια του 2006 ...
και ημερομηνία εξέτασης.Δηλαδή η λίστα θα έγραφε:
Ψυχολόγος Α εξέτασε στις 10/01/2006
Ψυχολόγος Β εξέτασε στις 15/03/2006
Ψυχολόγος Α εξέτασε στις 20/06/2006
Ψυχολόγος Α εξέτασε στις 12/09/2006
Ψυχολόγος Β εξέτασε στις 11/12/2006Δηλαδή αναφέρονται ονόματα εξεταστών (ΚΑΙ ΌΧΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ) και ημερομηνίες.
Και μου έδωσαν τις φοβερές απαντήσεις:
1)Υπάλληλος: ΔΕΝ σας τα δίνουμε.... είναι...(σκέψη να βρει δικαιολογία) είναι...είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!. Καλό εεε???)
2)Δημοτική σύμβουλος: 'Είναι προσωπικά δεδομένα' , 'Είναι έγγραφα του δήμου', 'Ούτε καν εγώ δε μπορώ να πάρω μια τέτοια λίστα!!!!!'
Φυσικά δεν υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων αφού τα ονόματα των εξεταζομένων δεν αναφέρονται πουθενά.
Τέλος πάντων, έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και γι αυτό αποφεύγουν να μου απαντήσουν.
Πώς μπορώ να τους αναγκάσω να μου απαντήσουν όπως πρέπει? -
Πήγα σε ένα Δημοτικό Σταθμό Κοινωνικής Μέριμνας και ζήτησα να μου δώσουν τη λίστα με:
τα ονόματα των ψυχολόγων που εξέτασαν όλους τους ασθενείς που επισκέφτηκαν το Σταθμό στη διάρκεια του 2006 ...
και ημερομηνία εξέτασης.Δηλαδή η λίστα θα έγραφε:
Ψυχολόγος Α εξέτασε στις 10/01/2006
Ψυχολόγος Β εξέτασε στις 15/03/2006
Ψυχολόγος Α εξέτασε στις 20/06/2006
Ψυχολόγος Α εξέτασε στις 12/09/2006
Ψυχολόγος Β εξέτασε στις 11/12/2006Δηλαδή αναφέρονται ονόματα εξεταστών (ΚΑΙ ΌΧΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ) και ημερομηνίες.
Και μου έδωσαν τις φοβερές απαντήσεις:
1)Υπάλληλος: ΔΕΝ σας τα δίνουμε.... είναι...(σκέψη να βρει δικαιολογία) είναι...είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!. Καλό εεε???)
2)Δημοτική σύμβουλος: 'Είναι προσωπικά δεδομένα' , 'Είναι έγγραφα του δήμου', 'Ούτε καν εγώ δε μπορώ να πάρω μια τέτοια λίστα!!!!!'
Φυσικά δεν υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων αφού τα ονόματα των εξεταζομένων δεν αναφέρονται πουθενά.
Τέλος πάντων, έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και γι αυτό αποφεύγουν να μου απαντήσουν.
Πώς μπορώ να τους αναγκάσω να μου απαντήσουν όπως πρέπει? -
Πας στον Δήμο..... τα κάνεις όλα πουτ@ν@, γαμοσταυρίζεις όλα τα τεμπελόσκυλα που δουλεύουν εκεί, σπας και καμμία τζαμαρια (ξέρεις από τα διαχωριστικά μεταξύ των γραφείων). Βρίζεις τον βλαχοδήμαρχο και ξεφωνίζεις την γραμματέα του.
Μετά απείλησε τους ότι θα κοινοποιήσης το αίτημα και στον εισαγγελέα και είσαι ΟΚ.Αν δεν κάνεις δουλειά τουλάχιστον θα έχεις ευχαριστηθεί γαμοσταύριδια....
-
Πηγαίνεις στην υπηρεσία (με τον αριθμό πρωτοκόλου)
Ξεκινώντας από το τμήμα πρωτοκόλου, ζητάς να μάθεις την πορεία της αίτησης.
Αν είσαι τυχερός, θα καταλήξεις σε κάποιον υπάλληλο που θα το έχει χρεωθεί.
Σημειώνεις το όνομα για να ξέρεις ποιον θα ζητάς.
Αν δεν σου δώσει σίγουρη ημερομηνία, ζήτα να δεις τον προϊστάμενο, και ζητάς από αυτόν να φροντίσει (έτσι σφίγγουν οι :sealed: συνήθως)Αν πάνε όλα καλά, θα φύγεις έχοντας μια καταληκτική ημερομηνία για απάντηση..
Έγγραφο από Δημοτική υπηρεσία