-
Θυμήστε μου να μή ξαναβγώ ΠΟΤΕ με το αυτοκίνητο Κυριακή μεσημέρι!!!
Όσο ψύχραιμος και να είσαι, συναντάς ΑΚΡΙΒΩΣ αυτόν που είναι κατασκευασμένος για να σου διαλύσει τα νεύρα!!!!!!!
Και παρα λίγο να δημιουργήσω και ατύχημα!...
Θα αρχίσω γιόγκα. Δε παλεύεται αλλιώς!!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Σαφως και επιτρεπεται να ειναι στην μεσαια αμα υπαρχουν τρεις λωριδες. Απαγορευεται να ειναι στην τερμα αριστερα τα φορτηγα.
Πριν μερικες μερες, φορτηγο αδειασε στην μεση του Κηφισου μεταλλικα ελασματα μηκους 10 μετρων και πλατους ~1 μετρου (τεραστια δηλαδη) σε ολο τον Κηφισο. Να δειτε τεστ αποφυγης ελασματος απο μηχανακια, αυτοκινητα κλπ κλπ.
[αρτεμης ματσας mode on]Η τροχαια ενημερωθηκε αμεσως, με πινακιδα, το περιστατικο κλπ κλπ[αρτεμης ματσας mode off]
ε ναι ρε kacey.δεν μπορει να ειναι στην μεσαια αν δεν υπαρχουν 3 λωριδες
παντως αυτο με τα φορτηγα.
εχω παρατηρησει τεραστιες διαφορες,μιας και εχω καποια εμπειρια με αυτα,
με φορτηγα εσωτερικου και με φορτηγα που ειναι διεθνων μεταφορων.
αυτα που ειναι εντος ειναι πολλες φορες κακοσυντηρημενα,με μη ασφαλη τοποθετηση του φορτιου,υπερβαρα,
ενω αυτα που πανε εξω το αντιθετο λογω των αυστηρων ελεγχων.Εμ βεβαια, εξω κοβουν κωλους γιατι τους ενδιαφερουν οι σοβαρες παραβασεις, οχι να πηγαινεις με την εγκληματικη ταχυτητα των 150 στις αδειες ευθεις της Κατερινης...
ΥΓ Για τις λωριδες το ιδιο λεμε, απαγορευονται στην τερμα αριστερα. Αν εχει 3 τοτε προφανως στην μεσαια ειναι οκ.
ΥΓ2 Δηλαδη αμα εχει 2 λωριδες ο δρομος και στην δεξια ειναι καποιο οχημα που παει με 40 για καποιο λογο, το φορτηγο ειναι de facto παρανομο αμα αποφασισει να μην παει και αυτος καροτσακι?
-
Εκανα Αθηνα-Ζουμπερι-Σπατα-Αθηνα και δεν συναντησα ουτε ενα ζωο*!
Εξαιρουνται τα κλασσικα που μπαστακωνονται στην αριστερη στη Αττικη οδο.
Τιποτα που να μη διορθωνεται με μια απλη προσπερασουλα απο δεξια.. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Youtube VideoΑυτο το αμαξι ειναι καποιας εταιριας η οργανισμου ?
-
Είναι κάμποσο καιρό το βιντεάκι αυτό στο youtube.Είναι το τρίτο από την σειρά. Μιλάμε για πολύ ζώο οδηγό πάντως. Eυχαρίστως θα της έσκιζα το δίπλωμα-licence to kill αν την είχα μπροστά μου και αν ερχόταν η αστυνομία θα έκανα το παν να της επιβληθει το μεγαλύτερο πρόστιμο(να αμφισβητηθεί και η ικανότητα οδήγησής της φυσικά)...
-
Δε μπορώ να δω το video.
Μου βγάζει τη σελίδα http://www.youtube.com/verify_age?next_ ... 1bb1gGmMzo
Μήπως κάνω κάτι λάθος; -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Νομίζω ότι είναι από το Αθήνα 2004 αν δεν κάνω λάθος από τα ρούχα του ΖΩΟΥΩς μοτοσυκλετιστης, τα εχω δει αυτα τα video οπως και αλλα που εχει στο ιδιο site
Το φοβερο ειναι η αντιμετωπιση της φαλαινας, και μαλιστα σε καποια φαση κουναει και το χερι με ενταση σαν να λεει ''Μα ειχα βγαλει φλας!!!''
Παρατηρηστε οτι βγηκε εξω(αφου πηγε να πατησει και καποιον αλλο οπως εσβησε το αμαξι), και στην συνεχεια με βημα βαρυ(στα @@ τις) πηγε προς τον ατυχο δικυκλιστηΚΡΕΜΑΣΜΑ!!!!!!
-
Πρέπει να κάνεις log in γιατί το έχουν σημειώσει ως ακατάλληλο για ανηλίκους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρέπει να κάνεις log in γιατί το έχουν σημειώσει ως ακατάλληλο για ανηλίκους.Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Νομίζω ότι είναι από το Αθήνα 2004 αν δεν κάνω λάθος από τα ρούχα του ΖΩΟΥEθελόντρια...Τέσπα πολύ ζώο η μαντάμ αλλά από τέτοια είμαστε γεματοι...
-
Χωρίς την παραμικρή διάθεση να την δικαιολογήσω, αναρωτιέμαι μήπως ο αναβάτης πέρασε με κόκκινο.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χωρίς την παραμικρή διάθεση να την δικαιολογήσω, αναρωτιέμαι μήπως ο αναβάτης πέρασε με κόκκινο.δε νομίζω, απο το αντίθετο ρέυμα περνούσαν αυτοκίνητα την ώρα που του κλείνει τον δρόμο. γιατι δεν κουμπώνουν αυτο το ριμάδι το κράνος; είδατε πως έφυγε απο το κεφάλι του ανθρώπου;
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
Χωρίς την παραμικρή διάθεση να την δικαιολογήσω, αναρωτιέμαι μήπως ο αναβάτης πέρασε με κόκκινο.
δε νομίζω, απο το αντίθετο ρέυμα περνούσαν αυτοκίνητα την ώρα που του κλείνει τον δρόμο. γιατι δεν κουμπώνουν αυτο το ριμάδι το κράνος; είδατε πως έφυγε απο το κεφάλι του ανθρώπου;
Πραγματικο επιχειρημα αναβατη μηχανης στην ιδια ακριβως ερωτηση:
Kacey:Ρε μαστορα, εξηγα μου κατι που δεν εχω καταλαβει ποτε με εσας τους μηχανακηδες. Το φορας που το φορας το ρημαδι με 30+ βαθμους θερμοκρασια, γιατι δεν το δενεις? Αχρηστο ειναι και τσαμπα βραζει το κεφαλι σου αμα το εχεις ετσι.
Αναβατης: Αμα τρακαρω με τοση φορα που θα κανει το κρανος να φυγει απο το κεφαλι, καλυτερα να φυγει το κρανος παρα να μου ξεκολλησει και το κεφαλι μαζι του (με την λογικη οτι το κρανος ειναι βαρυ οποτε μπορει να παρει και το κεφαλι μαζι = καλυτερα να βγει και να φυγει).
Kacey:
-
Ζώα όσοι έχουν υπ' ευθύνη τους την ΕΟ Τρίπολης- Κορίνθου. Η βομβαρδισμένη, εδώ και καιρό, δεξιά λωρίδα και των δύο κατευθύνσεων μεταξύ Τρίπολης -Αρτεμήσιο(τούνελ) που αναγκάζει τους οδηγούς να 'παρανομούν' και δημιουργεί σκηνικά απείρου κάλλους. Η 'επισκευή' τμήματός της με μπαλώματα/σκαλοπάτια σε κάνει να αναπολείς την προηγούμενη κτάσταση.
Επίσης, πληθαίνουν τα ανθρωποειδή που πηγαίνουν γραμμές σε τυφλές στροφές, με αποτέλεσμα να τους βλέπεις μισούς+ πάνω σου μόλις μέτρα μπροστά σου. Δεν λέω, αν έχεις ορατότητα, καβάλα και το απέναντι έρεισμα, αλλά εδώ μιλάω για απόλυτα τυφλές στροφές.
Μαλάκας αυτός με το άσπρο 4πορτο accent-type (όταν είσαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας ο εγκέφαλος δεν καταγράφει μάρκα/τύπο/πινακίδα αλλά ψάχνει μέρος για να χωρέσεις/ρίξεις το δικό σου ) που προσπερνούσε 2ος(τυφλά) ένα XL-φορτηγό, με εμένα και την οικογένειά μου να κινούμαστε αντίθετα. Και ενώ με τον 1ο που προσπερνούσε διασταυρωθήκαμε στα όρια του άνετου, ο 2ος άρχισε να παίζει φώτα... ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? ΟΠΙΣΘΕΝ???? Οπότε πάρε φώτα-κόρνες-δάχτυλο, που πρέπει να είδες ξεκαθαρα μιας και πέρασες 30cm δίπλα του.
Πιθανόν μεγαλύτερο ζώο ο συγκεκριμένος φορτηγατζής που δεν αποκλιμάκωσε την κατάσταση και γέλουσε. -
Ζώο ο καραγκιόζης με πινακίδα ΥΜΙ 9196 που άρχισε να μπαίνει μπροστά μου όταν η μούρη του αυτοκινήτου μου κόντευε να φτάσει την πίσω πόρτα του δικού του.....
Ήθελε να σταματήσουμε για τα υπόλοιπα αλλά μόλις έβγαλα το κινητό για ένα περίεργο λόγο χέστηκε....
Ξέρω που μένεις και το όνομά σου.....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ζώο ο καραγκιόζης με πινακίδα ΥΜΙ 9196 που άρχισε να μπαίνει μπροστά μου όταν η μούρη του αυτοκινήτου μου κόντευε να φτάσει την πίσω πόρτα του δικού του.....Ήθελε να σταματήσουμε για τα υπόλοιπα αλλά μόλις έβγαλα το κινητό για ένα περίεργο λόγο χέστηκε....
Ξέρω που μένεις και το όνομά σου.....
Ετσι...ετσι....ετσι....
-
Μέγιστα ζώα όσοι κανονίζουν τις λαϊκές αγορές. Κάποτε η λαϊκή του Ζωγράφου τρωγόταν για τους διερχόμενους με 1-2 σωστές παρακαμψούλες. Τώρα είχαν κλείσει τόσους δρόμους που η κίνηση (ή πιο σωστά ακινησία) είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όποιος πέρασε από Ζωγράφου σήμερα ξέρει τι εννοώ...
Κατεχάκη - Κάτω Πύλη Πανεπιστημίου (Ούλωφ Πάλμε): 45 λεπτά
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Μέγιστα ζώα όσοι κανονίζουν τις λαϊκές αγορές. Κάποτε η λαϊκή του Ζωγράφου τρωγόταν για τους διερχόμενους με 1-2 σωστές παρακαμψούλες. Τώρα είχαν κλείσει τόσους δρόμους που η κίνηση (ή πιο σωστά ακινησία) είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όποιος πέρασε από Ζωγράφου σήμερα ξέρει τι εννοώ...Κατεχάκη - Κάτω Πύλη Πανεπιστημίου (Ούλωφ Πάλμε): 45 λεπτά
-
Μέγιστα ζώα όσοι κανονίζουν τις λαϊκές αγορές. Κάποτε η λαϊκή του Ζωγράφου τρωγόταν για τους διερχόμενους με 1-2 σωστές παρακαμψούλες. Τώρα είχαν κλείσει τόσους δρόμους που η κίνηση (ή πιο σωστά ακινησία) είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όποιος πέρασε από Ζωγράφου σήμερα ξέρει τι εννοώ...Κατεχάκη - Κάτω Πύλη Πανεπιστημίου (Ούλωφ Πάλμε): 45 λεπτά
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν οφείλεται στην λαϊκή ΜΟΝΟ. Έχει και ΠΑΝΗΓΥΡΙ ο Αγ. Θεράποντας (Εκκλησία στου Ζωγράφου). Οπότε θα είναι αρκετοί δρόμοι κλειστοί μέχρι και το βράδυ!
-
Για να γινόταν χτες ο χαμός που πέρασα εγώ και έκανα το γύρο της Αττικής για να πάω εκεί που ήθελα, φαντάζομαι τι θα γινόταν σήμερα Δευτέρα...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#5]