-
Ειχε και πριν κεραια στο εμπρος αριστερο φτερο.
Ευχαριστω παιδες!!!! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
MB και Porsche φορούν συνήθως Hirschmann... κάνε λίγο googling μπας και πετύχεις κανένα παλιό κατάλογο... στο e-bay αν βάλεις Hirschmann antenna βγαίνουν διάφορα!και η Neue Klasse φορούσε Hirschmann
-
edit
-
edit
-
-
Aυτο ειναι (ηταν ) ενα Austin-Healey Sprite MK1. Βγαινανε απο το 58 εως το 61.
-
-
Θα είναι Εγγλέζικης Σχολής Οδηγών !!!
-
Kρίμα το αμαξάκι.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kρίμα το αμαξάκι.Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι έχει χαθεί στην Ελλάδα....
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Aυτο ειναι (ηταν ) ενα Austin-Healey Sprite MK1. Βγαινανε απο το 58 εως το 61.Όχι!!! Αυτό είναι Healeyάρα!!! Είναι BIG-Healey 3000!!!! Το frogeye είναι μικροσκοπικό.... Δέστε το πως είναι κανονικά:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 0-Back.jpgAlexV δε σου λέω τι πρέπει να κάνεις...περιμένουμε εναγωνίως πληροφορίες!!!
-
Σώζεται αυτό στην κατάσταση που είναι;
Πολύ θα θελα ένα τέτοιο αμαξάκι.
-
Πολύ θα θελα ένα τέτοιο αμαξάκι.Χε!
Και που να το ακούσεις να δουλεύει...
BTW δεν είναι αμαξάκι αλλά αμαξάρα! Πες ένα 60άρι για ένα της προκοπής...Βγαίνεις; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πολύ θα θελα ένα τέτοιο αμαξάκι.
Χε!
Και που να το ακούσεις να δουλεύει...
BTW δεν είναι αμαξάκι αλλά αμαξάρα! Πες ένα 60άρι για ένα της προκοπής...Βγαίνεις;60 ευρώ; Άνετα!
Ένα απλό healey πόσο κάνει; Γενικά μου αρέσει η ιδέα ενός μικρού, όχι-και-πολύ-δυνατού roadster. Αγγλικό (προφανώς, δεν υπήρχαν και άλλα), με μεγάλο ξύλινο τιμόνι κλπ. Μάλλον η μόνη περίπτωση να έπαιρνα 'κλασσικό'. Αλήθεια, το spitfire είναι η πιο εύκολη λύση; Και με τι κόστος πάνω-κάτω;
Η ερώτηση είναι φιλοσοφική, όσο με ταΐζουν τουλάχιστον;
-
Ένα απλό healey πόσο κάνει;Δυστυχώς και τα frogeye με τα αναιμικά μοτεράκια τους θέλουν πλέον άνετα 12-15Κ για να είναι της προκοπής...
Γενικά μου αρέσει η ιδέα ενός μικρού, όχι-και-πολύ-δυνατού roadster.
Ναι, είναι η πιο ελκυστική μορφή κλασσικού... συμφωνώ, ειδικά αν θα είναι και το μοναδικό κλασσικό που θα έχεις. Πρακτικά είναι και πιο καλή επιλογή (εκ πείρας μιλάω) από ένα ανοικτό σύγχρονο, το οποίο το βαριέσαι μετά από λίγο καιρό ή δε θέλεις τα προβλήματα της κουκούλας σε καθημερινή βάση. Το κλασσικό ούτως ή άλλως μόνον όταν έχεις κέφι θα το βγάζεις!
Αγγλικό (προφανώς, δεν υπήρχαν και άλλα), με μεγάλο ξύλινο τιμόνι κλπ.
Ε! Όχι μόνο εγγλέζικο! Υπάρχει και το 914...οι άλφα και οι λάντσια οι ανοιχτές...κ.α.
Πάντως έχουν μια ιδιαίτερη γραμμή και μπόλικο Britishness αυτα τα mg/healey/triumph...αν σου πάει έχει καλώς!Μάλλον η μόνη περίπτωση να έπαιρνα 'κλασσικό'. Αλήθεια, το spitfire είναι η πιο εύκολη λύση; Και με τι κόστος πάνω-κάτω;
Spitfire; Ποιον να ρωτήσουμε ρε γμτ...;;;;
Η ερώτηση είναι φιλοσοφική, όσο με ταΐζουν τουλάχιστον;
Τα έχουμε πει και από κοντά...είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά όχι ακατόρθωτα. Ένα midget αν μπορέσεις να βρεις ή ένα Spit, αν είναι επισκευάσιμο είναι μια καλή επένδυση για το μέλλον. Ας καθυστερήσεις αρκετά να το φτιάξεις, δεν πειράζει, σκέψου ότι σε λίγα χρόνια θα είναι άπιαστα...
Πριν 12 χρόνια μου έδιναν Mk3 sf για 900 χιλιάρικα, σε άριστη κατάσταση και έλεγα, τρελός είναι; -
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... ht=triumph
-
Οχι και Midget βρε παιδιά !!!!
Εσκυψα να δώ ένα στο Ακρόπολις, και ο κόσμος νόμιζε οτι μου είχαν πέσει κέρματα στο δρόμο ...
Εμένα ποιός θα με πηγαίνει βόλτα ? -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Εμένα ποιός θα με πηγαίνει βόλτα ?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Μάλλον η μόνη περίπτωση να έπαιρνα 'κλασσικό'. Αλήθεια, το spitfire είναι η πιο εύκολη λύση; Και με τι κόστος πάνω-κάτω;
Spitfire; Ποιον να ρωτήσουμε ρε γμτ...;;;;
κάποιον που τώρα είναι εκδρομή και θα ψάχνει να βρει από που μπαίνουν νερά μέσα....
αν δεν έβρεχε πάντως ήμουν έτοιμος να παω πρωί και να γυρίσω βράδυ. (αύριο δουλεύω...)
-
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#3]