-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
.......... έχουν πάει για μπάνιο. . . .Μακροβούτια και καταδύσεις σε βάθος που δεν υπάρχει φως!Βρε δεν παν να πνιγουν κιολας..;
αλλά που τέτοια τύχη...
-
Φιλαρακια μου επισκευτηκαν προσφατα το Μεγαρο και ειδαν να γινονται καποιες 'βελτιωσεις υποδομων' (πχ κτιστες τουαλετες αντι των προκατασκευασμενων). Μηπως κινειται κατι στο θεμα της πιστας;;;
ΥΓ: Τι λεω ο ανθρωπας καλοκαιριατικα...Μαλλον φταιει το οτι δεν εχω κανονισει ακομα τις διακοπες μου
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Τι λεω ο ανθρωπας καλοκαιριατικα...Μαλλον φταιει το οτι δεν εχω κανονισει ακομα τις διακοπες μουΕυτυχώς το κατάλαβες μόνο σου
-
Ο χρήστης galiandra έγραψε:
Τι λεω ο ανθρωπας καλοκαιριατικα...Μαλλον φταιει το οτι δεν εχω κανονισει ακομα τις διακοπες μου
Ευτυχώς το κατάλαβες μόνο σου
-
EEEEEE ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ .....
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΑ ..... ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗΝ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ .......
ΓΙΑ ΤΑ Α6 Ν2 Α1 Α5 , ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ......... ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΗ ? Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ..............ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ .........
-
Χθες λοιπον πηγα για μια προπονησουλα (αφου βεβαιως-βεβαιως σκουπισα τις αραχνες απο το αυτοκινητο). Μονο ευχαριστο γεγονος, οι κινησεις που γινονται για να αποκτησει και παλι την αδεια της η πιστα. Αλλα με τοσα που γινονται ολο αυτο τον καιρο ας μην λεμε περισσοτερα...
ΥΓ: Πρεπει να κοπουν οι θαμνοι που εχουν φυτρωσει. Εκτος εαν απο την πολλη 'Καλπαζουσα Ringιτιδα' που εχει βαρεσει αρκετους πισταδορους τωρα τελευταια, τα ποτιζετε επιτηδες μεχρι να γινουν δασος. Απο αλλου πρεπει να ξεκινησουν οι αναδασωσεις...
-
Καλησπερα, ακουσα οτι θα γινει διπλος αγωνας στην Ροδο και ο επομενος στα Μεγαρα εσεις ....???πως θα παρουν αδεια για διεξαγωγη αγωνων στα μεγαρα ..??(Προσωρινη μαλλον ..?ποιος ξερει ...!)
-
[11/9/2007]
Νέες ημερομηνίες αγώνων
Η ΕΘΕΑ ανακοινώνει τις εξής νέες ημερομηνίες για τους αγώνες που αναβλήθηκαν, εξαιτίας των πυρκαγιών του Αυγούστου, καθώς και της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών του Σεπτεμβρίου :
Ράλλυ Αχαιός: Από 2/9 μεταφέρεται στις 24-25 Νοεμβρίου 2007.
Ράλλυ Παλάδιο: Από 25/11 μεταφέρεται στις 8-9 Δεκεμβρίου 2007.
Ράλλυ Σπριντ Μεσηνίας (Χωμάτινο): Από 23/9 μεταφέρεται στις 4 Νοεμβρίου 2007.
Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας (Ασφάλτινο): Από 21/10 μεταφέρεται στις 25 Νοεμβρίου 2007.Επίσης ανακοινώνονται οι παρακάτω αλλαγές στο πρόγραμμα του Πανελληνίου **Πρωταθλήματος **Ταχύτητας:
Αγώνας Ταχύτητας Ρόδου: Από 28/10 μεταφέρεται στις 20-21 Οκτωβρίου 2007 και μετατρέπεται σε διπλό αγώνα συμπληρώνοντας το πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μετά την αναβολή των Μεγάρων της 24ης Ιουνίου.
Αγώνας Ταχύτητας Μεγάρων: Θα διεξαχθεί κανονικά στις 18 Νοεμβρίου 2007 σύμφωνα με το πρόγραμμα.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ -ΤΕΛΟΣ ! ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ !
ΔΙΛΠΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ , ΦΥΣΙΚΑ , ΓΙΑ ΡΟΔΟ , ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ......
ΚΑΙ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΝ , ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΠΙΣΤΑ ?.................
Η ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ < ΑΚΑΛΥΠΤΟΥ > ΟΠΩΣ ..... ΜΟΤΟ ?ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥ..............
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ...............
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΙ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΝ , ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΠΙΣΤΑ ?.................
ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥ..............ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ...............
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !!!
ΠΗΓΗ http://www.enduro.gr/index.cfm?
13/09/2007 - SUPERMOTO ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παγκόσμιο Supermoto ΜέγαραΟ τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ελλάδα!
Ο τελευταίος Αγώνας Supermoto για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2007 θα γίνει στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων στις 20-21 Οκτωβρίου 2007. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto περιλαμβάνει 8 αγώνες σε όλο τον κόσμο, με την αυλαία να πέφτει για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Στην χώρα μας, το GP SM έχει μια ιστορία 7 ετών και τελείται σε πίστες ή σε μεγάλους χώρους parking, σε χώρους λιμανιών και γενικά σε οποιαδήποτε έκταση μπορεί να συνδυάσει ένα καλό ασφάλτινο τερέν, με λίγο χωμάτινο, παράλληλα με την καλή κι εύκολη θέαση.
Στο παρελθόν αγώνες έχουν γίνει στα Μέγαρα, στις Σέρρες, στη Κρήτη, στο Ελληνικό και στον Πειραιά. Για το 2007 ο τελευταίος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Το Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας, στην διασταύρωση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου προς Πάχη Μεγάρων, ενώ οι αγώνες εντός Αθήνας συγκεντρώνουν κατά μέσο όρο πάνω από 4.000 θεατές.
Οι αγώνες είναι διήμεροι, με τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά να γίνονται το Σάββατο, ενώ οι αγώνες την Κυριακή το πρωί. Παράλληλα, ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται και στο ημερολόγιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Supermoto, ενώ εκεί θα ολοκληρωθεί και το Ελληνικό Πρωτάθλημα καθώς θα γίνει ο τελευταίος αγώνας που θα κρίνει τους Πρωταθλητές.
Έτσι λοιπόν θα υπάρχουν οι κατηγορίες S1 (< 450cc) και S2 (Open) για το Παγκόσμιο, και S3 (< 250cc) και Open για το Ευρωπαϊκό, και φυσικά όλες οι κατηγορίες του Ελληνικού Πρωταθλήματος.
Όντας ο τελευταίος αγώνας, επιφυλάσσει μεγάλη ένταση, θέαμα κι εκπλήξεις, καθώς στα Μέγαρα θα στεφθούν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές όλων των κατηγοριών!
Thierry Van Den Bosch ή Adrien Chareyre; Attilio Pignotti ή Gerard Delepine; Μανώλης Παπαγεωργίου Jr. ή Φώτης Τσαλίκης; Ηλίας Μικές ή Θανάσης Νάκης; Ελάτε να τους χειροκροτήσουμε όλοι μαζί, σε ένα αγωνιστικό διήμερο γεμάτο δράση, με περισσότερους από 15 τελικούς αγώνες! Ελάτε να ανακηρύξουμε τους Παγκόσμιους και Έλληνες Πρωταθλητές και να δούμε τους δικούς μας οδηγούς να μάχονται και να ανταγωνίζονται τους διεθνείς πρωταγωνιστές!.....ΧΡΙΣΤΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ !!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Μαλιστα...
διπλος ελληνικος...αγωνας στη Ροδο!!! Ωραιααα. Σε 2 μερες θα πρεπει να ξεκαθαρισει (σε μεγαλο ποσοστο) το πρωταθλημα και βεβαια μετα απο μολις (με τα δεδομενα του προγραμματος) 3 βδομαδες ο τελευταιος αγωνας, ετσι για να ξεμπερδευουμε. Τουλαχιστον μετα απο...4 μηνες σχεδον (!!!) δοθηκε λυση
Και τωρα ωρα για μερικες ερωτησεις...
-
Οταν καταρτιστηκε το πρωταθλημα υπηρχε και η ημερομηνια 23/9 (αφαιρεθηκε μετεπειτα), οπου υπαρχει μονο το ραλι ΔΕΘ, οπου η εμφανιση οδηγων των σιρκουι δεν θα ελεγε κανεις πως ειναι πιθανη. Επισης, η Start Line δεν εχει καποιο αγωνα τοτε και αρα θα μπορουσε να οργανωσει τον αγωνα στα Μεγαρα, μαζι με το GTCC και ετσι θα ημασταν ολοι ευτυχισμενοι. Ακομα και αν δεχτουμε οτι η...αναμετρηση των απορρυπαντικων (πρασινη/μπλε δεξια) θα τραβηξει και αλλη μια εβδομαδα και παλι δεν υπαρχει θεμα, αφου το Σ/Κ 29-30/9 δεν υπαρχει καποιος πρωταθληματικος αγωνας, αρα και παλι θα μπορουσε να μεταφερθει ο αγωνας στα Μεγαρα. (θα μου πεις δεν θα γινοταν καν το ΔΕΘ 23/9 με αυτη τη λογικη αλλα 30/9)
-
Πως εγινε αγωνας μοτοσυκλετας αφου δεν εχει ακομα αδεια το Μεγαρο;;;
-
Γιατι χτυπιεται αυτος ο θεσμος ακομα και απο τον ιδιο τον φορεα που τον προκηρυσσει;;; Ειναι που ειναι η κατασταση τραγικη, πρεπει να μενουν οι εμπλεκομενοι στην αβεβαιοτητα επι 4 σχεδον μηνες; Ειναι δυσκολο να κατανοηθει πως ενας διπλος αγωνας στην επαρχια ειναι καταστροφικος αφου μια εγκαταλειψη απο σοβαρη μηχανικη βλαβη το Σαββατο κατα πασα πιθανοτητα δεν θα επιτρεψει την συμμετοχη την Κυριακη και κατα συνεπεια...καλα κρασα;;;
-
Τουλαχιστον ηρθαν που ηρθαν ετσι τα πραγματα αλλα να βοηθηθει η κατασταση. Το ενα παραβολο (καλα αν δεν γινει εστω αυτο...) προφανως ειναι το λιγοτερο.
Αιθεροβαμμων; Γραφικο-ρομαντικος; Μπορει. Μολαταυτα διατηρω την καλη πιστη και διαθεση να περιφερω (δυστυχως αυτο μπορω μεχρι στιγμης) εαυτον και αυτοκινητο στα Μαριτσα. Εγω αν ημουν διοικηση παντως δεν θα ενιωθα καθολου καλα με τα τεκταινομενα στα σιρκουι ολο αυτο το διαστημα. ΟΚ, οξω η Σιβικαρα για το καλο του θεαματος αλλα απο εκει και περα πηραμε το δικανο και πυροβολησαμε οχι τα ποδια μας αλλα τα...αχαμνα μας. Και επειδη οι Ιταλιες κτλ ειναι πολυ καλες αλλα μακρινο ονειρο για σχεδον ολους μας για να μαζευτουμε και να σοβαρευτουμε γιατι οι καταστασεις προσβαλλουν την νοημοσυνη μας και αυτο παει πολυ.-
-
-
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ KYRIE JOHHANDELTA ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑ .....
1)ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠ@ΥΡΔ$ΛΟ .
- ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ , ΓΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ....
3)ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ .. ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΜΕ ....
- ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΔΙΛΠΗ Μ$Λ@ΚΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ....
ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ( αιθεροβαμων , ρομαντικος , γραφικος) ΔΗΛΩΝΕΙΣ ........ ΠΗΔΑΤΕ ΜΑΣ , ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΜΕ ....... ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ..............
ΜΠΡΑΒΟ , ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .....ΒΡΗΣΚΟΥΝ , ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ .
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΩ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ......
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΚΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ'ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ?
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ , ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΟΜΩΣ .......ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ....ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΗΣΤΗ.Υ.Γ. Μην παρεξηγησεις το καραγκιοζηδες , δεν ειναι προσωπικο ........επειδη σε γνωριζω .
-
Καλημερα κατ αρχην.
-
Δεν χρειαζεται να ανακαλυψει κανεις κατι τετοιο. Δεν παυει ομως να ειναι ενα πρωταθλημα, οπως σε καθε μορφη αθλητισμου. Οποτε αν δεν το σεβονται αυτοι, ας το σεβαστουμε εμεις ωστε να τους κανουμε να το σεβαστουν ξανα.
-
Ελα ντε, γιατι αυτο το χαλι;;; Αλλο οι μοτο, αλλο εμεις;;;
-
Αυτο ηταν το μεγιστο λαθος. Αυτη ακριβως ειναι η 'προσβολη νοημοσυνης'. Ας υποθεσουμε οτι στον αερα για...νομικους λογους ηταν το πρωταθλημα τοξοβολιας πχ. Δεν νομιζω με τιποτα η αντιστοιχη ομοσπονδια να αργουσε τοσο να βρει λυση ή τουλαχιστον να αφηνε απαντες στο σκοταδι.
-
Η λυση αυτη προφανως δεν βολευει. Αλλα...
υπαρχει το εξης απλο θεμα: Προφανως δεν θελει κανενας αντρας με παντελονια να τον... Δηλωνω λοιπον συμμετοχη (και οχι μονο εγω κατα πασα πιθανοτητα) οχι επειδη αγαπω την ΕΘΕΑ ή ειμαι μαζοχιστης αλλα απλουστατα επειδη εχω κανει την τρισμεγιστη αμαρτια να αγαπω τους αγωνες ταχυτητας και μονον. Κακο ειναι;;; (Κακο ειναι γ@μω...-η γνωστη τηλεφωνικη φαρσα- ). Αυτοι λοιπον που η ΕΘΕΑ...βρισκει και τους τα κανει ειναι μαλλον αυτης της κατηγοριας. Και, πιστεψτε με, δεν φοραω αλεξιπτωτο. Δεν περιμενα τοσα χρονια για ενα ντεμπουτο της κακιας ωρας και τελος. Ισως αν ειχα τρεξει σε ολες τις μορφες αγωνων, αν ηταν η δουλεια μου (μηχανικος) να μου ειχαν γινει και εμενα zepellin και να μπινελικωνα/εκραζα τους παντες και τα παντα. Ομως δεν ειναι. Δεν εχω κανενα προβλημα να επισημανω τα κακως κειμενα. Εχω βαρεθει ομως αυτη την απαξιωση (δικαιη ή μη) ρε γμτ. Εβλεπα σαν παιδι στην ΕΤ2 Τριπολη και παλαβωνα. Διαβαζω τοσα χρονια τα περιοδικα αναποδα. Ειμαι ο μοναδικος στο κωλοχ...ε συγνωμη στο γραφικο και ρομαντικο χωριουδακι που μενω που ζηταω την drivers' news και ο περιπτερας (ex-τυροκοντρακιας) με κοιταει με ενα υφος 'παρε ενα max power και καμμια τσοντουλα και χεσε μας'. Ηρθε επιτελους η ωρα να τρεξω και βλεπω ολα αυτα. Απο την μια η χαρα της συμμετοχης και απο την αλλη αυτη η κατασταση. Γιατι ομως ενω (μεσες ακρες) παντου τα ιδια χαλια συμβαινουν μονο στα Σιρκουι τετοια γκρινια;;; Φωναζατε οι παλιοι για πιστα. Να λοιπον 2. Οοοοοοχι ομως. Θελουμε F1 εμεις. Δινει η ΕΘΕΑ λεφτα για συμμετοχη στο εξωτερικο. Αυτο μας μαρανε. Λεει και ο Πουρναρακης ο,τι λεφτα δωθουν απο την ποινη της McLaren στην ΕΘΕΑ να πανε για τον ιδιο σκοπο. Γιατι να μην μοιραστουν σε ολους μας;;; Εδω μεσα παμε απο το κακο στο χειροτερο και κατα τα αλλα τι θα γινει εξω. Ετσι ειναι η Ελλαδα μαγκες. Κριμα.
ΥΓ: APR θα χαρω να 'σε δω στο πλοιο' και να συζητησουμε. Οχι τιποτα, αν ερθει ο Κουρνιατης μου ειπε πως καλα θα κανω να μαθω ταβλι μεχρι να φτασουμε. Και δεν μου αρεσει το ταβλι...
-
-
Paikse skaki tote re....
-
Μπα Αλεξανδρε. Θα προτιμουσα να οδηγησω...
-
ΡΟΔΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΙΠΑΝ
ενταξει μην ξοδευτουμε επειδη ειναι διπλος ο αγωνας .. ειπαν να δωσουμε εναμιση παραβολοαλλα θα πληρωσουμε το ξενοδοχειο που ηταν** τσαμπα περυσι**
η εκπτωση για τα εισητηρια ειναι 30% απο 35% που ηταν περυσικατα τα αλλα ειναι αγωνας με παροχες
-
ΩΡΑΙΑ ... ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ (ΤΟΥ ΚΩΛ@Υ) ,ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ , ΝΑ ΠΑΝΕ .......
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ , ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ .
-
Λογω του οτι για τελευταια φορα στη ζωη μου θα συμμετασχω στους αγωνες αυτοκινήτου με καποιον χορηγο(SIKA HELLAS S.A.) θα ηθελα να ρωτησω την ΕΘΕΑ οπως επισης και την διοργανώτρια λεσχη του αγώνα της 21/22 Οκτωβρίου στη Ρόδο τι ακριβώς ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ?
1.ΝΑ** ΞΕΜΠΛΕΚΟΥΜΕ**
2.ΚΑΛΕΣ **ΔΙΑΚΟΠΕΣ (Ευτυχώς κανει ζέστη λόγω φαινομένου θερμοκηπίου)
3.Να ανεβάσουμε τις μετοχές της BLUE STAR FERRIES
4.Να βγάλουμε και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
5.Να ενισχύσουμε τους 'υποψήφιους'**ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
6.ΝΑ **ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ **ΣΠΟΡ **ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ(**pop)
7.Να υλοποιήσουμε το ανέκδοτο με τό γάιδαρο τον πούστη¨ΔΗΛΑΔΗ
ενας ήθελε ένα γάιδαρο και ρωταει τον πωλητη αν είναι καλος και αυτός
απαντάει οτι είναι τέλειος απλώς είναι ολίγον αδελφή Δεν πειράζει του λέει
ο αγοραστης για κουβαλημα τον θέλω .ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΩ
Ο γάιδαρος εκτελούσε τα πάντα με υπομονή μεχρι την στιγμή που το νεο
αφεντικο παραζόρισε τον γαιδαρο και αυτος ξαφνικα τον κλωτσαει στα
**..... ** με δύναμη.
Την άλλη μερα έξαλλος στον πωλητή του λέει τα συμβάντα και αλλος ,με
περισσή άνεση του απαντά ' ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ
ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ¨'ΚΥΡΙΟΙ
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ **Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΛΟΓΙΚΗ ** ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟ .
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΕΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.ΚΥΡΙΟΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ **ΜΟΝΟΣ **ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΙΣ **ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ **.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ
-
-
AΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΡΕΝΟ ΚΑΙΣΑΡ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ , ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ , ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ < ΑΥΤΟΙ> , ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ **ΘΥΜΙΖΕΙ **ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ **ΜΕ ΑΜΕΜΠΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ **ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ , ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΑΠΗΥΔΗΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ !
-
ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ.
ΗΔΗ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ.
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!!
ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ [ΜΑΛΑΚΕΣ] ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 3500 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ?
ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.
ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΩΔΙΑ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ [ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΠΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ] ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΑΣ.
ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣ.Υ.Γ ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.
ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ.
ΑΝ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΤΟΤΕ ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ.
ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
(νυν ΠΑΡΩΔΙΑ) Πανελληνίο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2007