-
Παλιοφιατ βρε φιλε ,τι περιμενες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παλιοφιατ βρε φιλε ,τι περιμενες;Οχι ενταξει, ενα τρακτερ που εχει ο θειος μου καλο λεει ειναι
-
Ιταλικα.Ουστ παλιομαφιοζοι,ουτε ενα παραθυρο που πεφτει (σαν ετουτο του γκολφ) δεν μπορειτε να φτιαξετε... ΟΥΣΤ!
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Παλιοφιατ βρε φιλε ,τι περιμενες;
Οχι ενταξει, ενα τρακτερ που εχει ο θειος μου καλο λεει ειναι
Μπα.ΚΑι αυτο θα εχει χαλασει .
-
Τα προβληματα των ιταλικων, και ειδικα των fiat, σιγουρα δεν ειναι μυθος
Εχεις καποια εγκυρη ερευνα υπ'οψιν? Πολυ σιγουρο σε βλεπω....
Golf θα αγορασει για την ποιοτητα κατασκευης του εσωτερικου, των μηχανικων/ηλεκτρικων μερων αλλα και για τη συνολικη αξιοπιστια εναντι του punto
Κατα τη γνωμη μου προκειται για μη ουσιαστικη ποιοτητα. Δεν ειναι ποιοτικο το να ξεφλουδιζουν μεσα σε 5 χρονια ολα τα πλαστικα, και απο μαυρα να γινονται γκρι.
(Τουλαχιστον το ταμπλο ειναι μαλακο, και οι περισσοτεροι τη βρισκουν ζουλωντας το)
Ουτε το να ακουγεται η μιζα σα χαρχαλο μετα τα 2 χρονια.
Ουτε το να καει τα λαδακια.
Ουτε το να πεφτουν τα παραθυρα.
Ουτε να περνεις τουρμπινα στο χερι.
Ουτε το χαλασμενο συγχρονιζε.που ουτε ποιοτικο ειναι στο εσωτερικο του, για την ακριβεια τα πλαστικα του μου θυμιζουν το yugo της οικογενειας αλλα και φυσικα ουτε αξιοπιστο ειναι.
Τι εννοεις με τη λεξη 'ποιοτητα'?
Χαρακτηριστικο παραδειγμα** της αξιοπιστιας των fiat** και ειδικα του punto ειναι το punto sporting (προηγουμενο μοντελο)** ενος φιλου**.
Αξιοπιστια Fiat = αμαξι ενος φιλου...
α) Το περνουμε να παμε για καφε και οταν γυρισε το κλειδι αρχισε να δουλευει το βεντιλατερ. Μιλαμε για 10 το πρωι χωρις να εχει δουλεψει καθολου απο το προηγουμενο βραδυ το αυτοκινητο. Το φορτωνει στο γερανο και το παει στην fiat. Οπως το ξεφορτωνε εκει ξεκολησε ο γαντζος του που ειναι κολλημενος στο σασι και πηρε μαζι του και τον προφυλακτηρα. Η ζημια του βεντιλατερ ηταν οτι απλα ειχε ξεκουμπωσει μια φυσα, ελα ομως που δεν δεχοντουσαν ευθυνη για τον αποκολλημενο γαντζο!! Φυσικα μετα απο πολλα τηλεφωνα, επισκεψεις κτλ του τα εφτιαξαν στην εγγυηση.
β) Μετα απο καποιους μηνες δεν επαιρνε μπροστα, δεν μπορω να θυμηθω τον λογο αλλα δεν ηταν μπαταρια.
γ) Το καλυτερο το αφησα για το τελος, μια φορα οπως πηγαινε στο δρομο το ταμπλο του εγινε χριστουγεννιατικο δεντρο και το τιμονι ανταποκρινωταν με πολυ μεγαλυ δυσκολια. Αφου σταματησε στην ακρη, μετα επανηλθε το αυτοκινητο, στην αντιπροσωπεια φυσικα δεν εβλεπαν τιποτα. Του το εκανε αλλες 2-3 φορες, καλα που δεν επαθε και τιποτα και υστερα απο φωνες βρηκαν οτι ειχε προβλημα το τιμονι. Περιμενε ενα ανταλλακτικο απο Ιταλια περιπου για 10 ημερες και μετα του το εφτιαξαν. Αν πληρωνε η ζημια θα ηταν περιπου 500 Ευρω.α) Μερικα πραματα...απλα συμβαινουν. Δεν ισχυριζομαι πως τα Fiat ειναι τερατα αξιοπιστιας αλλα αν συνεβαινε κατι αντιστοιχο σε ενα Golf?
β) Εγκεφαλος?
γ) Μοτερ ηλεκτρικου τιμονιου. Καποια παρτιδα ηταν ελαττωματικη, συνηθες προβλημα για ορισμενα Punto. Αλλα στο ταμπλο αναβει ενα ΜΟΝΟ λαμπακι. Δε γινεται χριστουγενννιατικο δεντρο...
Και το κοστος ειναι 330€.Το μονο καλο ειναι οτι αν την παθεις με το punto τουλαχιστον θα λες πως ηταν μια value for money επιλογη, αν την παθεις με το Golf θα ντρεπεσαι να το πεις.
Αυτο ακριβως.
-
Φιατ εχεις εσυ για αυτο τα δικαιολογεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φιατ εχεις εσυ για αυτο τα δικαιολογεις;Ναι.
Αλλα εχω συμβιωσει και με κανα δυο Golf... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Φιατ εχεις εσυ για αυτο τα δικαιολογεις;
Ναι.
Αλλα εχω συμβιωσει και με κανα δυο Golf...Φιλαρακι δεν εχεις καταλαβει οτι στα γκολφ απλα ετυχε(μπορει να εισαι και γκαντεμης),τα φιατ ομως ειναι χαλασμενα απο την στιγμη που σχεδιαζονται.
-
Ρε μη λετε τετοια πραματα και θα ρθει ο βας βας βας ο παρασκευας-Vasgti να μας κοτσαρει την απιστευτη λογικη-Vasgti...
Παρενθεση,τοσο καιρο δεν ειχα παρατηρησει την αντιπροσωπεια Abarth που εχει ανοιξει στην Κηφισιας μετα το Υγεια.. Ειχε κατι κομματια αποξω χτες το βραδυ..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τα φιατ ομως ειναι χαλασμενα απο την στιγμη που σχεδιαζονται.
By... default?
-
Τα προβληματα των ιταλικων, και ειδικα των fiat, σιγουρα δεν ειναι μυθος. Golf θα αγορασει για την ποιοτητα κατασκευης του εσωτερικου, των μηχανικων/ηλεκτρικων μερων αλλα και για τη συνολικη αξιοπιστια εναντι του punto ....
στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί αγαπητε...
-
Ακριβως!!
-
Η ποιοτητα του εσωτερικου φαινεται απο τη πρωτη ματια που θα ριξεις μολις μπεις μεσα στο αυτοκινητο. Μετα θα την καταλαβεις απο την αφη των πλαστικων (χωρις πλακα ειναι σαν του yugo) και των υπολοιπων μερων του εσωτερικου οπως το υφασμα στα καθισματα κτλ.
Ενα φιλο εχω με fiat τι να κανω; Τωρα απεκτησα και 2ο με punto abarth. Ελπιζω να μην εχουμε 2/2 στις βλαβες
Εαν συνεβαιναν τα παραπανω στο golf ή στο a3 ή στην 1 περα του οτι θα ηταν εξαιρετικα σπανιο φαινομενο θα ντρεποσουν να το πεις γιατι εδωσες πανω απο 7.000.000δρχ. Οσο αφορα τη βλαβη του τιμονιου, οτι μου ειπε γραφω. Για τα 500 Ευρω ηταν εξεραιτικα σιγουρος γιατι μου το ειχε πει τη μερα που το παρελαβε.
@corsair ανεφερα νομιζω τις κλασικες βλαβες με το συχρονιζε και τις βαλβιδες του κομπρεσορα. Και οι δυο εχουν ξεπεραστει παντως. Εαν εχεις κατι να προσθεσεις, εκτος απο παροιμιες, μπορεις να το κανεις.
ΥΓ. Ξαναλεω οτι συγκρινουμε Punto με Golf δηλαδη ιταλικο mini με το καλυτερο μικρο-μεσαιο της αγορας. Αδεικουμε και το punto και το golf. Αν συγκριναμε το bravo με το golf θα ειμασταν εντος θεματος (σχετικα).
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε μη λετε τετοια πραματα και θα ρθει ο βας βας βας ο παρασκευας-Vasgti να μας κοτσαρει την απιστευτη λογικη-Vasgti...Πασχο, ειλικρινα, θεωρω το Golf πολυ καλο αμαξι. (Το Gt DSG εννοειται)
Θα το αγοραζα , αν ειχε λιγο καλυτερη τιμη και μεγαλυτερη εγγυηση...
Αλλα δε μπορω να ακουω οτι δε σπαει , δε χαλαει, οτι ειναι ντεμεκ premium κτλ -
Αγαπα τους φιλους σου με τα ελαττωματα τους.
-
Η ποιοτητα του εσωτερικου φαινεται απο τη πρωτη ματια που θα ριξεις μολις μπεις μεσα στο αυτοκινητο. Μετα θα την καταλαβεις απο την αφη των πλαστικων (χωρις πλακα ειναι σαν του yugo) και των υπολοιπων μερων του εσωτερικου οπως το υφασμα στα καθισματα κτλ.Προφανως αντιλαμβανομαστε διαφορετικα την εννοια 'ποιοτητα'.
Για εσενα προφανως ποιοτητα ειναι το φαινεσθαι και οχι η ουσια.*
Σιγουρα το εσωτερικο του Punto δεν ειναι premium, σαν του Yugo παντως δεν ειναι. Υπερβαλλεις.*Εσυ γουσταρεις πλαστικη καρεκλα με ακριβο καλυμα, ενω εγω ξυλινη , εστω απο το ΙΚΕΑ
Ενα φιλο εχω με fiat** τι να κανω**; Τωρα απεκτησα και 2ο με punto abarth. Ελπιζω να μην εχουμε 2/2 στις βλαβες
Να μη βγαζεις τοσο ευκολα συμπερασματα! Καλοταξιδο το abarth του φιλου σου.
Εαν συνεβαιναν τα παραπανω στο golf ή στο a3 ή στην 1 περα του οτι θα ηταν εξαιρετικα σπανιο φαινομενο θα ντρεποσουν να το πεις γιατι εδωσες πανω απο 7.000.000δρχ. Οσο αφορα τη βλαβη του τιμονιου, οτι μου ειπε γραφω. Για τα 500 Ευρω ηταν εξεραιτικα σιγουρος γιατι μου το ειχε πει τη μερα που το παρελαβε.
Γιατι να ειναι εξαιρετικα σπανιο φαινομενο?
-
Μετα θα την καταλαβεις απο την αφη των πλαστικων (χωρις πλακα ειναι σαν του yugo) .Λιγα τα λογια σου για τα Yugo. Οταν τα ιαπωνικα ειχαν ακομα σουστες τουλαχιστον τα Yugo εστρηβαν και λιγο. Επισης στα πλάστικα εγω δεν ειδα κανενα προβλημα τηρουμενων των αναλογιων.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Γιατι να ειναι εξαιρετικα σπανιο φαινομενο?
Γιατι δεν θα δικιαολογουσε τετοιες βλαβες η αξιοπιστια των vag ή της bmw.
Τωρα θα με ρωτησεις γιατι ειναι αξιοπιστα. Ε να κανει η μανα
@yugo Πραγματικο ΣΚΥΛΙ το yugακι μας
ΥΓ. Σε λιγο θα μπει και η εξαιρετικη ερευνα του auto triti στο παιχνιδι
-
ΥΓ. Ξαναλεω οτι συγκρινουμε Punto με Golf δηλαδη ιταλικο mini με το καλυτερο μικρο-μεσαιο της αγορας.WTF? Το καλυτερο μικρομεσαιο; Αυτο ποιος στο ειπε; (ελπιζω φυσικα να μου απαντησεις οτι το λενε οι πωλησεις του γκολφ.. )
saxofon-A310 μαζι σου..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΥΓ. Ξαναλεω οτι συγκρινουμε Punto με Golf δηλαδη ιταλικο mini με το καλυτερο μικρο-μεσαιο της αγορας.
WTF? Το καλυτερο μικρομεσαιο; Αυτο ποιος στο ειπε; (ελπιζω φυσικα να μου απαντησεις οτι το λενε οι πωλησεις του γκολφ.. )
saxofon-A310 μαζι σου..
Οι πωλησεις του, οι ιδιοκτητες του και ολοι οσοι θα ηθελαν να παρουν golf αλλα επειδη δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα πηραν κατι αλλο. Εκτος εαν πιστευεις οτι οποιος μπορουσε να παρει το golf θα διαλεγε το leon ή το bravo .
Fiat Grande Punto ABARTH