-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
M' αρεσει επικινδυνα...
Αφου δεν θα φοραει το C635, που μπαινει μαζι με τους multiair, ποιο θα εχει, το προηγουμενο 5αρι?εξαρι εχει αγαπητε...
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Παντως σε ιταλικα περιοδικα που εχω διαβασει σε πιστα το mito ειναι ελαφρως ταχυτερο
Κοίτα δεν νομίζω ότι η abarth ηθελε να βγαλει ενα αμαξι κανγκουριστικο για 20 χρονα με φτερα φουσκωμενα 20αρες ζαντες και μπουκες!!!! Εξαλου το μονο αμαξι που ειναι ετσι ειναι το focus rs, το οποιο αν το δεις απο κοντα ειναι λες και το οδηγει ο vatanen στο ακροπολις μονο οι χορηγοι του λειπουν. Επίσης μην ξεχνατε ποσα χρονια εχει να βγει αμαξι abarth πλεον τα super sport mini δεν ειναι αμαξια group B.
Παίδες συγνωμη που σας προσγειωνω αλλα μην ξεχνατε πως προκειται για αμαξι 1.400cc ετσι.... 30 κιλά ροπής σε 1400 καταλαβαινετε για τι επιπομηση μιλαμε σε κινητηρα και σασμαν, μην αναρψτηθειτε αν θα του δινουν εναν χρονο εγγυησης, εδω στο δικ μας και δινουν μονο 2......σκεφτειτε το λιγο
το να είναι η μίτο 0,2s πιο γρήγορη στον γύρο δεν λέει κάτι(ή και το αντίστροφο)
η φύση της άμπαρθ είναι ... η υπερβολή και η τρέλα..στο παλιο 500σαράκι επειδή δεν χώραγε το μοτέρ αφησαν το καπό (στο πίσω μέρος) ανοιχτό και το κάναν και αεροτομή
λες να βγάζουν το μοτέρ χωρίς να το έχουν λιώσει στα τεστ?
η μορφολογία του μοτέρ δίνει μεγάλα περιθώρια σε αύξηση της ροπής (όχι όμως και της ιπποδύναμης) -
ομογολω πως αν κ τρβηγμενο η κραυγαλεο εξωτερικα δεν μπορω να το θεωρησω καγκουρικο.εκτος βεβαια απο τα αυτοκολλητα που ομως υπηρχαν κ στο προηγουμενο..αλλα αν θυμαμαι καλα μπορεις να το παρεις κ χωρις οποτε ειναι
ερωτηση πρωτη..το αυτοματο θα φορεθει στο πουντο κ στο 500 κ αν ναι,ποτε υπολογιζεται περιπου?
ερωτηση 2.το 500 θα φερει ανανεωση οπως το πουντο?θα φερει δηλαδη κινητηρες μουλτιερ(αν θυμαμαι καλα υπηρχε ενα χωροταξικο προβλημα).κ αν ναι με τι αποδοσεις στην απλη κ ςς κιτ?
ερωτηση γ.εβλεπα καπου για ενα μικρο πισωκινητο ροουντστερ απο την αμπαρτ,στο στυλ του παλιου σμαρτ που σταματησε να παραγεται..θα βγει στην παραγωγη η ηταν ονειρα θερινης νυκτος?
με λιγα λογια,αλμπα χρειαζομαι τα φωτα σου!!η οποιος αλλος γνωριζει.. -
...
Κοίτα δεν νομίζω ότι η abarth ηθελε να βγαλει ενα αμαξι κανγκουριστικο για 20 χρονα με φτερα φουσκωμενα 20αρες ζαντες και μπουκες!!!!
...Και όμως! Αυτό θέλει η Abarth! Αν ανοίξεις το λινκ που έδωσε ο Busso, θα διαβάσεις μεταξύ άλλων:
«Abarth is aiming, with this model, to reinforce its standing with young enthusiastic drivers, a process begun with the Grande Punto, which has sold best to customers in the 18 to 30 age group.»
«The Abarth 500C is more than just a developed version of its Fiat counterpart. On the contrary, it represents a strategic choice by Abarth. With it, the company is making clear advances towards those members of the female public who are seeking not only design and elegance but a good dose of sports performance too.»
Τι λέει, δηλαδή; Πάντα θα υπάρχουν και μεγαλύτεροι που θα γουστάρουν Abarth,
αλλά στοχεύουμε κυρίως στους νέους και των δύο φύλων. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ερωτηση πρωτη..το αυτοματο θα φορεθει στο πουντο κ στο 500 κ αν ναι,ποτε υπολογιζεται περιπου?
ερωτηση 2.το 500 θα φερει ανανεωση οπως το πουντο?θα φερει δηλαδη κινητηρες μουλτιερ(αν θυμαμαι καλα υπηρχε ενα χωροταξικο προβλημα).κ αν ναι με τι αποδοσεις στην απλη κ ςς κιτ?
ερωτηση γ.εβλεπα καπου για ενα μικρο πισωκινητο ροουντστερ απο την αμπαρτ,στο στυλ του παλιου σμαρτ που σταματησε να παραγεται..θα βγει στην παραγωγη η ηταν ονειρα θερινης νυκτος?
με λιγα λογια,αλμπα χρειαζομαι τα φωτα σου!!η οποιος αλλος γνωριζει..1.αν εννοείς το διπλόδισκο 635.....κάποια στιγμή ίσως περάσει στο Punto Abarth.Το 500 Abarth θα συνεχίσει με το ρομποτικό C 510 (καμία σχέση με το duallogic του απλού 500).Η περίπτωση που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να δούμε διπλόδισκο 635 σε 500,είναι αν μπει σε παραγωγη το υβριδικό 500 με τον 0,9 SGE.
2.Ένα MY θα έχουμε λίγο αργότερα,πιθανότατα σε συνδυασμό με την εμφάνιση του 500 στην αμερικανική αγορά.Το multiair θα υπάρξει.Το ντεμπούτο θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στα US spec 500/500C Abarth (που τεχνικά είναι εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα από την ευρωπαϊκή version),τα οποία φοράνε αποκλειστικά τον 1.4 multiair turbo των 170hp(172cv).
3.Τίποτα ανακοινώσιμο ακόμα.Στο μέλλον η Abarth θα ρίξει περισσότερο βάρος στο 500,στοχεύοντας αγοραστικό κοινό που αναζητά κάτι sport,αλλά περισσότερο σικ και λιγότερο brutal.
-
σε ευχαριστω για την ταχυτατη απαντηση!εισαι κορυφη!!
-
θα βγει και αμπαρθ 500c με 140 μουλτιαεράτα άλογα???
χαμός στα κοριτσόπουλα... -
http://www.zercustoms.com/news/Fiat-Pun ... barth.html
-
παντος εγω για ενα τέτιο αμυτοκινητο θεωρω λίγη τη δυναμη του απο την στιγμη που φοραει ακριβως το ιδιο μοτερ με την QV (πιστευω οτι η φιλοσοφία του αβαρτη είναι περιπου οτι του ibiza cupra σε σχεση με το polo gti που θα βγει..) Δεν μπορει μετα σε ενα ΣΣ κιτ που διαβαζω οτι θα εχει της παναγιας τα ματια να φτάνει εως 180..
-
Προσωπικά μου άρεσε σε όλες τις φωτό, εκτός απο αυτή απο μπροστά.
Γιατί κατέστρεψαν το τόσο ωραίο σχέδιο του Giugiaro με αυτόν τον προφυλακτήρα? Ας ελπισουμε ότι απο κοντά θα χωνεύεται πιο εύκολα.... -
συμφωνω οτι ειναι πολυ οραίο και αγριο οσο πρεπει σε αντιθεση με το προηγουμενο..οντως το μπροστα ειναι λιγο τζοκερ
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
...
Κοίτα δεν νομίζω ότι η abarth ηθελε να βγαλει ενα αμαξι κανγκουριστικο για 20 χρονα με φτερα φουσκωμενα 20αρες ζαντες και μπουκες!!!!
...Και όμως! Αυτό θέλει η Abarth! Αν ανοίξεις το λινκ που έδωσε ο Busso, θα διαβάσεις μεταξύ άλλων:
«Abarth is aiming, with this model, to reinforce its standing with young enthusiastic drivers, a process begun with the Grande Punto, which has sold best to customers in the 18 to 30 age group.»
«The Abarth 500C is more than just a developed version of its Fiat counterpart. On the contrary, it represents a strategic choice by Abarth. With it, the company is making clear advances towards those members of the female public who are seeking not only design and elegance but a good dose of sports performance too.»
αλλά στοχεύουμε κυρίως στους νέους και των δύο φύλων.Πς του οτι αν στοχευει σε ατομα 18 - 30 την εβαψε γτ δεν εχουν πολλοι 20αρηδες 20+ χιλιαδες για αμαξι, μαλλον πρεπει να ανεβασει λιγο το target group του σε 25 - 35. Εγω που ειμαι 28 το πηρα μαυρο με δερμα για να το κρατησω καποια χρονια και να μη λενε οι πιτσιρικαδες σε λιγο καιρο κοιτα το μπαρμα αμαξι
Τέλος πάντων επαναλαμβανω οτι μαρεσει και το δικο μου και το νεο απλα δεν ειμαι υπερ των υπερβολων αυτο ειναι ολο. Τα πολυ φουσκωματα δηλ. δεν .... Απο εκει και περα ξερω οτι δεν θελει να κανει και τρελες πωλησεις διοτι δεν θα μπορει να ανταπεξελθει στη ζητηση οποτε.... -
Τα ίδια λέμε με άλλα λόγια, δεν διαφωνούμε.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ήταν δικό μου συμπέρασμα. Δεν απέχει πολύ από αυτόν της διοίκησης.
Αυτό που είπε η διοίκηση μέσω του press kit ήταν το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Λέει, πουλήσαμε, και τα περισσότερα και τα καλύτερα αποτελέσματα (has sold best ) ήταν στις ηλικίες 18 -30. Εσύ ήσουν ένα κλασικό παράδειγμα που απλά επιβεβαίωσες τον κανόνα (28). Φυσικά και θα μπορούσες να μην τον είχες επιβεβαιώσει. Εννοείται αυτό.
Για τα λεφτά έχεις ένα απόλυτο δίκιο, συμφωνώ 1000%. Δεν υπάρχουν πολλοί με φράγκα. Για αυτούς που δεν μπόρεσαν να το αγοράσουν μόνοι τους, υπάρχουν και οι Τράπεζες ή/και οι γονείς.
Αλλά και πάλι γιατί να υπάρχουν και πολλοί; Υποτίθεται ότι είναι ένα από τα ακριβά/ειδικά αμάξια.
Δεν είναι ανάγκη να το πάρουν όλοι. Για αυτό υπάρχουν και τα Suzuki, Fiat, Toyota, Mazda, Hyundai κτλ κτλ κτλ.Διαφωνώ για το στυλ. Θα το δούμε από κοντά και φυσικά θα το κρίνουμε. Τα μοντέλα της Abarth πρέπει να διαφοροποιούνται στον μεγιστο βαθμό από αυτά της Fiat αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα η που πληρώνεις. Δεν είναι μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά ένα αυτοκίνητο.
Το ότι δεν θέλει να κάνει πωλήσεις, δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει...
Όλοι θέλουν να πουλάνε. Το ότι οι περισσότεροι μένουν στα λόγια δεν λέει κάτι, αυτό είναι άλλο θέμα.Κανέναν δεν οι πωλήσεις. Αν είναι δυνατόν.
-
...
αλλά στοχεύουμε κυρίως στους νέους και των δύο φύλων.Πς του οτι αν στοχευει σε ατομα 18 - 30 την εβαψε γτ δεν εχουν πολλοι 20αρηδες 20+ χιλιαδες για αμαξι, μαλλον πρεπει να ανεβασει λιγο το target group του σε 25 - 35. Εγω που ειμαι 28 το πηρα μαυρο με δερμα για να το κρατησω καποια χρονια και να μη λενε οι πιτσιρικαδες σε λιγο καιρο κοιτα το μπαρμα αμαξι
[...]Μα δεν είπε κανείς τους για* Έλληνες *18-30...
-
παρα πολυ σωστος ο πρωλαλυσαντας....
εξαλου εδω στην Ελλαδα τωρα 20αρης με 160 αλογα?????? Πολύ λίγα, εδω κυκλοφορουν αναμεσα μας σαξοραλλλα με 400+ άλογα που δεν στρίβουν και δεν φρενάρουν και με αξία €6000, σιγά μην πάει να δώσει για να πάρει ολοκληρωμένα σύνολα. -
Το target group 18-30, ιδιαιτερα στην Ελλαδα, δεν εχει οικονομικο προβλημα οσο κανει πλατες η οικογενεια.
-
Ο χρήστης kostaras84 έγραψε:
http://www.zercustoms.com/news/Fiat-Punto-Evo-Abarth.htmlΠάει το αυτοκινητάκι το ρημάξανε Και ήταν τόσο ωραίο, απ τα πιο όμορφα αν όχι το πιο όμορφο της κατηγορίας του
Πιο υπερβολικό κι από το OPC είναι... λατέρνα Κρίμα. -
ε καλα οχι και opc...αλλα προς τα εκει οδευει. κοιταξε ολοι οι κατασκευαστες το εχουνγυρισει λιγο στην υπερβολη οποτε γτ αυτο να μεινει εξω?? Ειναι τουμπανο και το δειχνει. Λίγο too much το λες, ασχημο όμως δεν το λες.
εμενα με χαλαει το μαυρο τμημα στους προφυλακτηρες. Απο το πλαι ειναι πανεμορφο απο πισω αρκετα καλο αλλα μπροστα καπου το χανει.
Τωρα επαναλαμβανω αυτο που βλεπετε στις Photo ειναι concept, το κανονικο θαναι καπως ετσι
http://www.autoblog.com/2010/01/26/fiat ... to-follow/
βλεπτε πως δεν υπαρχει το μαυρο πλαισιο, λειπουν οι αεργαωγοι απο τους προφυλακτηρες για τα φρενα και επισης συνεχιζει να υφιστατι το μαυρο πλαισιο στο περιγραμμα του κατου μερους του αυτοκινητου. Αυτο παντως ετσι οπως το βλεπω δεν φαινεται και πολυ εντυπωσιακό. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πάει το αυτοκινητάκι το ρημάξανε Και ήταν τόσο ωραίο, απ τα πιο όμορφα αν όχι το πιο όμορφο της κατηγορίας του
Πιο υπερβολικό κι από το OPC είναι... λατέρνα Κρίμα.abarth ειναι ρε φιλε... τι περιμενετε δλδ η αβαρτη βελτιωτης ειναι
-
@ toxotis
αν ειναι ετσι κριμα αυτο ειναι σαν το παλιο ρε παιδια επεσε φοτοσοπ..... μπαμ κανει..ελεος σαν απλο ποθντο ειναι μονο το αυτοκολιτο υπαρχει......
Fiat Grande Punto ABARTH