-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Στο κρατημα θα παιζει το ρολο της και η 18αρα ζαντα φανταζομαι
H ζάντα η 18άρα είναι πραγματικά απίστευτη, ειδική έκδοση της ΟΖ(? καλά θυμάμαι?) με σκαλιστό το όνομα Abarth...Ταιριάζει πολύ με το υπόλοιπο αυτοκίνητο.
Το SS είναι ένα πολύ καλό trackday car....αν καταφέρεις και απενεργοποιησεις το esp είναι όντως ένα καλο trackday car
-
το esp δεν απενεργοποιειται πληρως
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Στο κρατημα θα παιζει το ρολο της και η 18αρα ζαντα φανταζομαι
H ζάντα η 18άρα είναι πραγματικά απίστευτη, ειδική έκδοση της ΟΖ(? καλά θυμάμαι?) με σκαλιστό το όνομα Abarth...Ταιριάζει πολύ με το υπόλοιπο αυτοκίνητο.
Το SS είναι ένα πολύ καλό trackday car....αν καταφέρεις και απενεργοποιησεις το esp είναι όντως ένα καλο trackday car
με 18ρια λαστιχα δεν υπαρχει track day car... τα εξοδα ειναι για ζουρλομανδυα , εκτος αν υπαρχει track day car με μη απενεργοποιουμενο αντισπιν
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
με 18ρια λαστιχα δεν υπαρχει track day car... τα εξοδα ειναι για ζουρλομανδυα , εκτος αν υπαρχει track day car με μη απενεργοποιουμενο αντισπιν+10
-
επειδη σκεφτομαι σοβαρα για το συγκεκριμενω αμαξι και επειδη βλεπω οτι πολλοι το εχετε κι ολας...ηθελα να ρωτησω ποσο περιπου καιει? και οσον αφορα τα σερβις αν ειναι πολυ πιο ακριβω απο ενα συνιθυσμενο αυτοκινητο 1400 κυβικων...τωρα εχω ενα punto 1400 του 2001 75hp... θα δω μεγαλη διαφορα στα εξοδα?
-
Και εγω πριν παρω το abarth ειχα το απλο grande punto με τα 77 αλογα, με εκεινο ειχα καταναλωση 7-8 ενω με το abarth εχω γυρο στο 10.5, και το παταω, βασικα ΔΕΝ μενω και σε πολη οπου λογικα θα εκαιγε λιγο περισσοτερο, αλλα βασικα οτι αμαξι και αν εχεις ειναι θεμα το ποσο πολυ το πατας, ο αδερφος μου εχει το astra gtc turbo με τα 180 ps και εχει και εκεινος περιπου την ιδια καταναλωση με το δικο μου, ενας φιλος μας ομως με το ιδιο αμαξι επειδη δεν το παταει πρωτες δευτερες κτλ και κανει μεγαλες αποστασεις με 6η και 120-130 εχει 8 και κατι , αλλα ειναι σχεδον αδυνατον να εχεις τουρπινα και να μην μπεις στον πειρασμο! Οσο αφορα τα σερβις ακομα οι περισσοτεροι απο εμας δεν καναμε λογικα γιατι ειναι νωρις αλλα δεν θα δεις και τεραστια διαφορα, παντως το αμαξι αξιζει χτυπα το
-
Χθες ειδα ενα στην πατρα , στην κορινθου κατα τις 13.00.Απιστευτο αμαξι , πανεμορφο και τα τετραπιστονα μπροστα ειναι ολα τα λεφτα!
-
Ο χρήστης katsa έγραψε:
τωρα εχω ενα punto 1400 του 2001 75hpEβγαινε το Punto με τετοιο κινητηρα το 2001?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
τωρα εχω ενα punto 1400 του 2001 75hp
Eβγαινε το Punto με τετοιο κινητηρα το 2001?
Όχι.
-
Ο χρήστης giugiaro έγραψε:
Και εγω πριν παρω το abarth ειχα το απλο grande punto με τα 77 αλογα, με εκεινο ειχα καταναλωση 7-8 ενω με το abarth εχω γυρο στο 10.5, και το παταω, βασικα ΔΕΝ μενω και σε πολη οπου λογικα θα εκαιγε λιγο περισσοτερο, αλλα βασικα οτι αμαξι και αν εχεις ειναι θεμα το ποσο πολυ το πατας, ο αδερφος μου εχει το astra gtc turbo με τα 180 ps και εχει και εκεινος περιπου την ιδια καταναλωση με το δικο μου, ενας φιλος μας ομως με το ιδιο αμαξι επειδη δεν το παταει πρωτες δευτερες κτλ και κανει μεγαλες αποστασεις με 6η και 120-130 εχει 8 και κατι , αλλα ειναι σχεδον αδυνατον να εχεις τουρπινα και να μην μπεις στον πειρασμο! Οσο αφορα τα σερβις ακομα οι περισσοτεροι απο εμας δεν καναμε λογικα γιατι ειναι νωρις αλλα δεν θα δεις και τεραστια διαφορα, παντως το αμαξι αξιζει χτυπα τοφυσικα κ εχει διαφορα φιλε μου...........
κ στα εξοδα κ στο κοστος συντηρησης...........μην ξεχνας οτι εχει τετραπιστονα φρενα......μην ξεχνας οτι εχει 17 αρες ζαντες επανω κ τα λαστιχα πρεπει να εχουνε γυρω στα 800 ευρω για αλλαγη!
160 αλογα ειναι......δεν ειναι 75 σαν κ αυτο που εχεις τωρα.....καμμια απολυτως σχεση!!
αν εισαι διατεθειμενος για αυτα τα εξοδα τοτε αγορασε το διχως δευτερη σκεψη!
-
παιδια για τα αλογα του κινητηρα μπορει να εκανα λαθος δεν ειμαι σιγουρος...οτι θα εχω πιο πολλα εξοδα το ξερω απλα θα ηθελα να μου δωσετε μια εικονα περιπου...σε σχεση ας πουμε με το απλο punto t-jet...οποις μπορει ας βοηθησει..
-
εξαρταται κ απο την οικονομικη σου κατασταση φιλε..............
ενταξει μην φανταστεις τιποτα τρελα ποσα για σερβις............
αλλα λιγο τσιμπημενα θα ειναι.......σκορπιος ειναι αυτος.............
νομιζω καποιο παιδι ειπε πρωτο σερβις λαδια κλπ 120 ευρω πληρωσε....
-
τι λαδια λεει ο κατασκευαστης να βαζετε στα abarth?
-
Τα σερβις δεν θα εχουν μεγαλη διαφορα, η μεγαλη διαφορα ειναι σε λαστιχα πχ .
-
ποσο πανε τωρα αυτα,τιμες;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ποσο πανε τωρα αυτα,τιμες;νομιζω λαστιχα για 17 αρες ζαντες πανε περιπου 750-800 ευρω....
-
Ο χρήστης karnezis έγραψε:
ποσο πανε τωρα αυτα,τιμες;
νομιζω λαστιχα για 17 αρες ζαντες πανε περιπου 750-800 ευρω....
το αμαξι ποσο παει ρε χαμενε οχι τα λαστιχα
-
17.800
-
ευχαριστω.
ειναι λιγακι τσιμπημενο -
η παλια τιμη ηταν 18.400
τωρα στα 17.800 βαλε +250 kokkinoi kathrthtes riges
δερματινα 900 ευρω.....υποβραχιονιο 150 ευρω
συμφερει πιο πολυ το 207 rc με 21.000 κομπλε με το κλειδι στο χερι....
Fiat Grande Punto ABARTH