-
Εγώ σε 215/45/17 έχω 32 μπρος-πίσω και ο λαστιχάς μου είπε όταν το φορτώνω να βάζω 36. Pzero έχω κι εγώ αλλά και στα Eagle που είχα την ίδια πίεση έβαζα.
-
αν θυμαμαι καλα 2,3 -2,2.
-
Ο χρήστης illusion έγραψε:
Λοιπόν αν και ντρέπομαι για αυτό που θα ρωτήσω θα το κάνω και κοροϊδέψτε μετά!!
Τι πίεση πρέπει να έχουν τα λάστιχα μου??? Στο βιβλίο γράφει μόνο για τις 17αρες ζάντες και με τον τύπο που μίλησα στην abort μου είπε πως δεν ξέρει να βάλω ότι λέει το βιβλίο κ όταν του είπα πως δεν γράφει τπτ μου λέει ¨ε βαλε 30¨ . το αμάξι το έχω πάει σε ¨λαστιχα¨ που τον εμπιστεύομαι και έβαλα άζωτο μου έβαλε 32 αλλά άλλοι μου λένε είναι λίγο κάντο 36 άλλοι κατέβασε το στα 30 και μπορώ να πω πως έχω μπερδευτεί.καταρχήν βγάλε το άζωτο γιατί δεν θα ζεσταίνονται τα λάστιχα με τίποτα!
-
Λογικά στα 18αρια έχεις και χαμηλότερο προφίλ από τα 17αρια, έτσι; Σαν μπούσουλα σίγουρα θα θες περισσότερο από τα 17αρια μάλλον. Στείλε κανένα μέιλ στην Ιταλία μπας και ξέρουν αυτοί.
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Τι πίεση πρέπει να έχουν τα λάστιχα μου??? Στο βιβλίο γράφει μόνο για τις 17αρες ζάντες και με τον τύπο που μίλησα στην abort μου είπε πως δεν ξέρει να βάλω ότι λέει το βιβλίο κ όταν του είπα πως δεν γράφει τπτ μου λέει ¨ε βαλε 30¨ . το αμάξι το έχω πάει σε ¨λαστιχα¨ που τον εμπιστεύομαι και έβαλα άζωτο μου έβαλε 32 αλλά άλλοι μου λένε είναι λίγο κάντο 36 άλλοι κατέβασε το στα 30 και μπορώ να πω πως έχω μπερδευτεί.καταρχήν βγάλε το άζωτο γιατί δεν θα ζεσταίνονται τα λάστιχα με τίποτα!
Αααααα!!! Μου βάζεις καινούργια παράμετρο τώρα κ θα χειροτερέψεις την κατάσταση!!! Όλοι μου είπαν καλά έκανα κ το έβαλα ιδίως στους δρόμους μας αλλά κανείς δεν μου ανέφερε αυτό που είπες. Είναι εύκολο να μου εξηγήσεις το γιατί???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λογικά στα 18αρια έχεις και χαμηλότερο προφίλ από τα 17αρια, έτσι; Σαν μπούσουλα σίγουρα θα θες περισσότερο από τα 17αρια μάλλον. Στείλε κανένα μέιλ στην Ιταλία μπας και ξέρουν αυτοί.215/40 ειναι.
-
[quote='thomaspuntos']
οσον αφορα την Abarth Παζαροπουλος, μολις τους ζητησα να μου βαλουν τις 17' λευκες ζαντες που τους εδειχνα απο ενα καταλογο της ABARTH που ειχα κατεβασει απο internet μπλοκαραν...οποτε δεν σκεφτηκα να συνεχισω ζητοντας διαφορετικο καλυμα κλειδιου και διαφορετικα πατακια...quote]
μα καλα και εσυ ρε φιλε στα παιδακια της abarth λες τετοια πραγματα μα ειναι συνατον που να ξερουν αυτοι..........α θα σε μαλωσω μα ειναι δυνατον να βλεπεις καταλογους απο διαδικτυο. και που να ξερουν αυτοι αγορι μου οτι βλεπεις στο καταστημα οπως ειχε πει καποτε και σε μενα ενας απο τους φανταστικους νεους πωλητες...... Εγω ειχα ρωτησει για την κουκουλα και μου ειπαν δεν βγαζει η abarth κουκουλες -
Τι πίεση πρέπει να έχουν τα λάστιχα μου??? Στο βιβλίο γράφει μόνο για τις 17αρες ζάντες και με τον τύπο που μίλησα στην abort μου είπε πως δεν ξέρει να βάλω ότι λέει το βιβλίο κ όταν του είπα πως δεν γράφει τπτ μου λέει ¨ε βαλε 30¨ . το αμάξι το έχω πάει σε ¨λαστιχα¨ που τον εμπιστεύομαι και έβαλα άζωτο μου έβαλε 32 αλλά άλλοι μου λένε είναι λίγο κάντο 36 άλλοι κατέβασε το στα 30 και μπορώ να πω πως έχω μπερδευτεί.ειπαμε ναν αι καραγκιοζηδες αλλα οχι και τοσο ακου ρε φιλε ο επισημος αντιπροσωπος στην Ελλαδα και να μην ξερει τι πιεση πρεπει να εχον τα ελαστικα στο αμαξι του ....δηλοταν στο δωσαν τι αερα ειχαν οτι ναναι???????/
κοιτα πατριωτισα μιασ και εγω ειμαι κρητικος - ηρακλειωτης η λυση ειναι αν παρεις στο συνεργειο της fiat στο μοσχατο και θα σου πουν αμεσως...με το ss kit δεν πηρες κανενα manual?????? -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Τι πίεση πρέπει να έχουν τα λάστιχα μου??? Στο βιβλίο γράφει μόνο για τις 17αρες ζάντες και με τον τύπο που μίλησα στην abort μου είπε πως δεν ξέρει να βάλω ότι λέει το βιβλίο κ όταν του είπα πως δεν γράφει τπτ μου λέει ¨ε βαλε 30¨ . το αμάξι το έχω πάει σε ¨λαστιχα¨ που τον εμπιστεύομαι και έβαλα άζωτο μου έβαλε 32 αλλά άλλοι μου λένε είναι λίγο κάντο 36 άλλοι κατέβασε το στα 30 και μπορώ να πω πως έχω μπερδευτεί.ειπαμε ναν αι καραγκιοζηδες αλλα οχι και τοσο ακου ρε φιλε ο επισημος αντιπροσωπος στην Ελλαδα και να μην ξερει τι πιεση πρεπει να εχον τα ελαστικα στο αμαξι του ....δηλοταν στο δωσαν τι αερα ειχαν οτι ναναι???????/
κοιτα πατριωτισα μιασ και εγω ειμαι κρητικος - ηρακλειωτης η λυση ειναι αν παρεις στο συνεργειο της fiat στο μοσχατο και θα σου πουν αμεσως...με το ss kit δεν πηρες κανενα manual??????οταν το πηρα του ειχαν (το κλασικο απο οτι καταλαβα κ απο τα αλλα παιδια) 40!! οπου αφου οδηγουσες κανα 5λεπτο το αμαξι πηγαινες για φυσιοθεραπεια. οχι δεν πηρα τπτ με το κιτ ( για την ακριβεια ακομα δεν μου εχουν στειλει καν τα προηγουμενα σωψυχα του). παντως αν συνεχισουν ετσι οι τυποι θα το κλεισουν συντομα.
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
καταρχήν βγάλε το άζωτο γιατί δεν θα ζεσταίνονται τα λάστιχα με τίποτα!
Tι διαφορα εχει το αζωτο απο τον απλο τον αερα τον κοπανιστο, που περιεχει 78.08% αζωτο, 20.95% οξυγονο, 0.93% αργο, 0.038% διοξειδιο του ανθρακα και κατι ψιλα απο αλλα αερια?
Νομιζω εχει συζητηθει και παλαιοτερα...
Υ.Γ.
Μπορεις να γεμισεις με ηλιον ωστε να γλιτωσεις λιγη απο τη μη αναρτωμενη μαζα? -
Η διαφορα έινια ότι το άζωτο περιέχει 100% άζωτο όχι 78. Το άζωτο Χρησιμοποιείτε κύριος στα αγωνιστικά όπου οι θερμοκρασίες είναι μεγάλες. Τώρα στα αυτοκίνητα δρόμου με καθημερινά ελαστικά έινια υπερβολή το άζωτο,άσε που σκληραίνει και το λάστιχο και κοπανάει περισσότερο. τώρα αν έινια σε κάποιον πρόβλημα μια φορα τον μηνα αν έλεγχοι την πίεση ας βάλει άζωτο.
-
κοιτα πατριωτισα μιασ και εγω ειμαι κρητικος - ηρακλειωτης η λυση ειναι αν παρεις στο συνεργειο της fiat στο μοσχατο και θα σου πουν αμεσως...με το ss kit δεν πηρες κανενα manual??????οταν το πηρα του ειχαν (το κλασικο απο οτι καταλαβα κ απο τα αλλα παιδια) 40!! οπου αφου οδηγουσες κανα 5λεπτο το αμαξι πηγαινες για φυσιοθεραπεια. οχι δεν πηρα τπτ με το κιτ ( για την ακριβεια ακομα δεν μου εχουν στειλει καν τα προηγουμενα σωψυχα του). παντως αν συνεχισουν ετσι οι τυποι θα το κλεισουν συντομα.
Απο το αντίστοιχο αγγλικό thread μεταφέρω:
'cold normal load** 2.5 F,2.3 R (BAR)**
cold full load 2.5 all round.
1 bar is approx 15psi, so yeah works out approx 37, 33 'Αρα καλά είχε όταν το πήρες και μάλλον το καλοκαίρι θα πρέπει να κατέβεις λίγο απο το 37/33 λόγω ζέστης.
Και μια σημείωση.... ο τύπος που απαντά στην αντίστοιχη ερώτηση υπογράφει σαν 'Αbarth Τechnician'...
Οι δικοί μας άραγε έλειπαν σε αυτό το μάθημα ??
Οι Ιταλοί απο την άλλη είναι πιο προχωρημένοι:
'vai qui, c'è il pdf
http://aftersales.fiat.com/elum/main.as...sExaminer= 'Φοβερό το Link !!!! Αξίζει να το κατεβάσετε...
Πόσο μου πήρε να τα βρω 10 λεπτά?? και δεν δουλεύω και στην εταιρία.... Πολύ σοβαρή δουλειά κάνουν στο Ελλάντα....
-
-
οταν το πηρα του ειχαν (το κλασικο απο οτι καταλαβα κ απο τα αλλα παιδια) 40!! οπου αφου οδηγουσες κανα 5λεπτο το αμαξι πηγαινες για φυσιοθεραπεια. οχι δεν πηρα τπτ με το κιτ ( για την ακριβεια ακομα δεν μου εχουν στειλει καν τα προηγουμενα σωψυχα του). παντως αν συνεχισουν ετσι οι τυποι θα το κλεισουν συντομα.[/quote]
καλα τωρα για να τα παρεις θα πρεπει να τους κυνηγας μην τους αφησεις θα στα φανε τα ανταλλακτικα. αυτα υποτιθεται στα δινουν στο καπακι βγαζουν τα αλλα βαζουν του ss και τα αλλα τα βαζουν στο κουτακι και δικα σου κακως δεν τα πηρες. οτι θα το κλεισουν ειναι το μονο σιγουρο το ευχαριστο ειναι οτι συντομα θα μπορουμε να πηγαινουμε σε ολα τα εξουσιοδοτημενα fiat για σερβις και οχι μονο στον παζα ο οποιος παρεπιπτοντως μονο στην abarth ειναι ετσι μπαχαλο στην VW και γενικα στις αλλες εταιρειες που εχει ειναι ολα πενα σε συμπεριφορα - εξυπηρετηση και ολα.Παντως συμπεριφορα πωλητων απαραδεκτη αλλα γενικα οι τεχνικοι ειναι πολυ εξυπηρετικοι τουλαχιστον στο Μοσχατο που εχω παει εγω.
-
Ξέρατε ότι το Blue&Me εχει ενσωματωμένη εντολή SOS ??? (Φαντάζομαι ισχύει και στα Bravo, Delta κλπ)
Η οποία και είναι δωρεάν για όλη την διάρκεια της εγγύησης...
'In case of emergency, you will simply need to push the SOS button in your cabin to
send an SMS to the Service Center. The message contains the assistance request
information and the GPS position of your car, required to locate you.
SOS Emergency service also includes the automatic request for assistance to the
Service Center in case of airbag operation following an accident.
The SOS Emergency service is provided free of charge throughout the
period of road assistance included in the contractual warranty.'Να μια χρήσιμη λειτουργία του ηλεκτρονικού χαφιέ....
'To activate the services, please refer to the subscription form available at
www.fiat.com or at Abarth Dealers.' -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ξέρατε ότι το Blue&Me εχει ενσωματωμένη εντολή SOS ??? (Φαντάζομαι ισχύει και στα Bravo, Delta κλπ)Η οποία και είναι δωρεάν για όλη την διάρκεια της εγγύησης...
'In case of emergency, you will simply need to push the SOS button in your cabin to
send an SMS to the Service Center. The message contains the assistance request
information and the GPS position of your car, required to locate you.
SOS Emergency service also includes the automatic request for assistance to the
Service Center in case of airbag operation following an accident.
The SOS Emergency service is provided free of charge throughout the
period of road assistance included in the contractual warranty.'Να μια χρήσιμη λειτουργία του ηλεκτρονικού χαφιέ....
'To activate the services, please refer to the subscription form available at
http://www.fiat.com or at Abarth Dealers.'Μερος του NAVI ειναι...
-
Μερος του NAVI ειναι...[/quote]
ετσι πιστευω και εγω εμενα τουλαχιστον στο Manual tou blue and me δεν αναφερει κατι
-
ναι ρε παιδιά λογικό είναι πως αλλιώς θα δίνει το στιγμα σου.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Οι Ιταλοί απο την άλλη είναι πιο προχωρημένοι:
'vai qui, c'è il pdf
http://aftersales.fiat.com/elum/main.as...sExaminer= 'Φοβερό το Link !!!! Αξίζει να το κατεβάσετε...
Μπορεις να το ξαναβαλεις γιατι κατι λειπει;
Οσον αφορα τα πατακια συμφωνω μαζι σας οτι ειναι απαραδεκτοι γιατι σκασαμε γυρω στα 20Κ κ δεν μας εκαναν δωρο ουτε ενα μπρελοκ αλλα μην το κανετε κ τοσο θεμα. Να ευχεστε να μην βγαλει τιποτα κ ταλαιπωρηστε οπως ετυχε σε μενα (κ μαλιστα για μια χαζομαρα οπως ευτυχως αποδεικτηκε τελικα) κ πατακια θα βρουμε.
Το ιδιο κ με τα πλαστικα, συγκρινετε GPA με 207rallye κ διαβαζω ενα σωρο ποστ για το πιο εχει πιο μαλακα πλαστικα στο ταμπλο;;
Προσωπικα προτιμησα το GPA απο το ραλλυ για το 6αρι σασμαν, τις φρεναρες, τα καθισματα κ ολες εκεινες τις λεπτομερειες που το κανουν να ξεχωριζει κ γιατι στην τελικη πιστευω οτι προκειται για μια πραγματικη αναβιωση ενος ιστορικου ονοματος στη σπορ αυτοκινηση κ οχι απλα για μερικα αυτοκολλητα.. Με αυτη τη λογικη η τιμη του οχι μονο δε μου φαινεται αλμυρη αλλα τη βρισκω κ συμφερουσα! Αληθεια, για την ιστορια, εχει κ το ραλλυ στανταρ διζωνικο;
@ illusion αν το προβλημα με τους τριγμους υφισταται, βαλε λιγη βαζελινη στο μηχανισμο της πορτας κ θα εξαφανιστουν. -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Αληθεια, για την ιστορια, εχει κ το ραλλυ στανταρ διζωνικο;Ναι...
Fiat Grande Punto ABARTH