-
Τα έχω δει όλα αυτά στο ebay αλλα δεν μου γεμίζουν το μάτι. Έχει βγάλει μια σειρά πολύ ωραία η abarth αλλα στην αντιπροσωπεία που πήρα και ρώτησα την παρασκευή ήταν σαν να τους μίλαγα κινεζικα. Λέει δεν τους έχουν στείλει καταλόγους ακόμα!
-
Σιγά το εσωτερικό που έχει το αμπαρτ. Ίδιο με τα καινούρια MY grande είναι. Πλην του ηλίθιου χειροφρένου του 207, καλύτερο δεν ξέρω αν είναι. Σίγουρα πολύ μπροστά δεν είναι.
-
Ο χρήστης grande jerry έγραψε:
Τα έχω δει όλα αυτά στο ebay αλλα δεν μου γεμίζουν το μάτι. Έχει βγάλει μια σειρά πολύ ωραία η abarth αλλα στην αντιπροσωπεία που πήρα και ρώτησα την παρασκευή ήταν σαν να τους μίλαγα κινεζικα. Λέει δεν τους έχουν στείλει καταλόγους ακόμα!Δεν σε αδικώ.... δεν γεμίζουν το μάτι...
Για τα original της Abarth στο αγγλικό forum (που μάλλον έχουν το ίδιο πρόβλημα) γράφουν:
'If anyone wants the Genuine Abarth mats the part number is 46003939 should be £42.24 inc VAT from any Abarth Dealer ' και, 'We bought ours from Westover Sports Cars yesterday....£40.85 incl'
Πρόσεξε την τιμή, με την λίρα εκεί που είναι δεν θα ήταν άσχημη ιδέα....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σιγά το εσωτερικό που έχει το αμπαρτ. Ίδιο με τα καινούρια MY grande είναι. Πλην του ηλίθιου χειροφρένου του 207, καλύτερο δεν ξέρω αν είναι. Σίγουρα πολύ μπροστά δεν είναι.Συμφωνω , σε ποιοτητα το 207 ειναι καλυτερο.Για το Abarth δεν ξερω αν πραγματι εχουν αναβαθμιστει τα πλαστικα οπως ειπε και ενας κατοχος , μενει να μπω μεσα να το δω απο κοντα.
Απο ομορφια ομως , προσωπικα μου αρεσει πιο πολυ το Abarth. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σιγά το εσωτερικό που έχει το αμπαρτ. Ίδιο με τα καινούρια MY grande είναι. Πλην του ηλίθιου χειροφρένου του 207, καλύτερο δεν ξέρω αν είναι. Σίγουρα πολύ μπροστά δεν είναι.Σαν του my08 δεν είναι το εσωτερικό, σε σχέση με το 207 τώρα είναι αιώνες μπροστά και δεν το συζητάω. Και μονο που έχει τα καθίσματα του 206 που εμενα που είμαι και 1.90 το προσκέφαλο μου φτάνει στην πλάτη είναι για γέλια το αμάξι. Θα άξιζε μονο αν έκανε 15.000 euro.
Αν το πάρουμε και από θέμα εξοπλισμού τι να πρώτο πώ Για το blu&me; το mp3 με 2 θύρες usb, το sub, τους 6 αερόσακους τα φιμέ κρύσταλλα και ένα σορό αλλα που το 207 ειδικά το rallye(ιεροσυλία να το λέω έτσι αλλα τέλος πάντων) δεν τα έχει ούτε στα extra! -
Τι διαφορές έχει ρε συ από τα υπόλοιπα MY δλδ; Εγώ δίπλα δίπλα τα είδα, και δεν κατάλαβα αυτές τις χαώδεις διαφορές με το 207. Για τα καθίσματα, εγώ 1,85 είμαι και το προσκέφαλο μια χαρά μου φτάνει μέχρι εκεί που πρέπει. Για πιο ψηλό δεν ξέρω, αλλά σίγουρα έχει 2-3 πόντους ακόμα διαδρομή.
Για τα υπόλοιπα, mp3 στο δίνουν στάνταρ, usb υπάρχει στα έξτρα, πακέτο με ενισχυτή-sub-καλύτερη πηγή το ίδιο bluetooth στο στερεο το ίδιο, 6 αερόσακκους έχει στάνταρ, φιμέ όντως δεν έχει στα έξτρα. Big deal. Δεν λέω οτι το rallye είναι καλύτερο από το αμπαρτ, μην παρεξηγηθώ. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
, εγώ 1,85 είμαι και το προσκέφαλο μια χαρά μου φτάνει μέχρι εκεί που πρέπει..Μια τελείως άκυρη παρατήρηση
όλοι οι ανθρωποι με το ίδιο ύψος, καλή ώρα όπως εσύ στο 1.85 δεν κάθονται το ίδιο.
Άλλος έχει πόδια του ενός μέτρου, άλλος 90 πόντων και άλλος του 1.15Άκυρο το ξέρω
-
Χαίρω πολύ ρε συ. Aλλά και συ, μην βλέπεις μόνο το τελευταίο ποστ, ε;
-
Εγω παλι μια χαρα καθισα στο 207... δε μου φανηκε τπτ περιεργο. 1.92 ειμαι
Edit:Το μονο που βρηκα να μην ειναι καλο στο 207 , ηταν οι πισω χωροι.Ηταν λιγο πιο μικροι απο το GPunto , περιπου σαν της Mito αλλα χωρις να εχεις προβλημα με το κεφαλι.Βεβαια το 207 αν θυμαμαι καλα εχει λιγο μεγαλυτερο χωρο αποσκευων(γυρω στα 10 λιτρα διαφορα).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι διαφορές έχει ρε συ από τα υπόλοιπα MY δλδ; Εγώ δίπλα δίπλα τα είδα, και δεν κατάλαβα αυτές τις χαώδεις διαφορές με το 207. Για τα καθίσματα, εγώ 1,85 είμαι και το προσκέφαλο μια χαρά μου φτάνει μέχρι εκεί που πρέπει. Για πιο ψηλό δεν ξέρω, αλλά σίγουρα έχει 2-3 πόντους ακόμα διαδρομή.
Για τα υπόλοιπα, mp3 στο δίνουν στάνταρ, usb υπάρχει στα έξτρα, πακέτο με ενισχυτή-sub-καλύτερη πηγή το ίδιο bluetooth στο στερεο το ίδιο, 6 αερόσακκους έχει στάνταρ, φιμέ όντως δεν έχει στα έξτρα. Big deal. Δεν λέω οτι το rallye είναι καλύτερο από το αμπαρτ, μην παρεξηγηθώ.Τότε για πιο λες; Για το gt; που κάνει 20.000 euro στον βασικό εξοπλισμό Γιατί σου θυμίζω το abarth κάνει 18.500 και εμενα μου πήγε 20.200 και έχει πολλά περισσότερα από το gt. Μήπως μας μιλάς για το rc;
-
Με είδες ποτέ να κάνω γενική σύγκριση 207 vs grande? Εγώ το εσωτερικό σχολίασα.
Πάντως, για το rallye μιλούσα. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εγω παλι μια χαρα καθισα στο 207... δε μου φανηκε τπτ περιεργο. 1.92 ειμαιEdit:Το μονο που βρηκα να μην ειναι καλο στο 207 , ηταν οι πισω χωροι.Ηταν λιγο πιο μικροι απο το GPunto , περιπου σαν της Mito αλλα χωρις να εχεις προβλημα με το κεφαλι.Βεβαια το 207 αν θυμαμαι καλα εχει λιγο μεγαλυτερο χωρο αποσκευων(γυρω στα 10 λιτρα διαφορα).
Όντως, το 207 είναι πιο στριμωγμένο πίσω, τόσο σε σχέση με το γκράντε όσο και με το clio.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εγω παλι μια χαρα καθισα στο 207... δε μου φανηκε τπτ περιεργο. 1.92 ειμαιEdit:Το μονο που βρηκα να μην ειναι καλο στο 207 , ηταν οι πισω χωροι.Ηταν λιγο πιο μικροι απο το GPunto , περιπου σαν της Mito αλλα χωρις να εχεις προβλημα με το κεφαλι.Βεβαια το 207 αν θυμαμαι καλα εχει λιγο μεγαλυτερο χωρο αποσκευων(γυρω στα 10 λιτρα διαφορα).
E όταν καθίσεις και στου abarth θα καταλάβεις την διαφορα.
Παιδιά ότι και να λέμε τώρα δεν υπάρχει σύγκριση και δεν το λέω επειδή έχω το abarth. Και εγώ για το gt πήγαινα και 2 μέρες πριν το κλείσω είδα το abarth. ΜΗ τρελαθούμε το gt μου έβγαινε 20.500 euro και το abarth το πήρα 20.200 και έχει πολλά περισσότερα πράγματα και όχι μονο από εξοπλισμό.
-
Καλα και εγω το Abarth θα επαιρνα ουτως ή αλλως αλλα συνεχιζω να πιστευω(μεχρι αποδειξεως του αντιθετου ) οτι το 207 ειναι καλυτερο ποιοτικα.
Και εγω στο Grande μου μια χαρα καθομαι , και μαλιστα χωρανε να καθισουν και ατομα πισω απο μενα(κοπελες κυριως ).
Παντως σκυλι το αμαξι ετσι?Τι του εχω κανει δεν λεγεται και αυτο τπτ.Κατι ψιλοτριγμους ειχε στην αρχη αλλα τους εφτιαξα τωρα ,αλλα ρε γαμωτο τωρα θελει ζυγοσταθμιση(μου τραβαει αριστερα) με αυτες τις κωλολακουβες εδω στην Πατρα. -
Ευθυγράμμιση θες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ευθυγράμμιση θες...Αυτο ηθελα να πω!!!Πως στο διαολο μου ηρθε η ζυγοσταθμιση?Πηγα να το διορθωσω αλλα με προλαβες
-
Καλές οι κοπέλες τουλάχιστον ρε συ?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Καλές οι κοπέλες τουλάχιστον ρε συ?Αναλογα
Βασικα θες δε θες οι κοπελες θα καθισουν πισω απο εμενα γιατι ουτως η αλλως δεν χωραει κανεις αλλος Εκτος αν παω εγω μπροστα αλλα τοτε θα βρισκουν τα ποδια μου στο τιμονι και αν γινει κανα τρακαρισμα Δεν ειναι παντα καλο να εισαι ψηλος... -
παιδια παττακια τα γνησια abarth εχει ο σφακιανακης στη θεσσαλονικη.εγω τα πηρα 55ευρω ειναι πολυ ωραια αλλα τα πισω ειναι πολυ μικρα.να σημειωσω οτι εχει 3τυπους.
-
Παιδια στο essesse kit αλλαζουν ολη την αναρτηση ή μονο τα ελατηρια?Επισης τι καλυτερο εχει ο τρυπυτος δισκος απο τον απλο?Τις δαγκανες τις αλλαζουν?
Fiat Grande Punto ABARTH