-
Indeed...
-
Συγνώμη για το 'ελαφρώς' off topic, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε αυτή την καλλονή:
-
-
-
Τωρα που τη βλέπω με το μπικίνι 'παραλλαγης' μπορω να πώ πώς θα την έπαιρνα μαζι μου στο βουνό για κυνήγι
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τωρα που τη βλέπω με το μπικίνι 'παραλλαγης' μπορω να πώ πώς θα την έπαιρνα μαζι μου στο βουνό για κυνήγιΘα την έβαζες να κάνει την μπέκατσούλα?
-
τι γαβγαμηλο ειναι αυτο....
δυνατο...
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
η γνωστή σε όλους μας HEIDI (από εκείνη τη γνωστή σειρά κινουμένω σχεδίων με το κοριτσάκι στα βουνά)Αυτή?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
η γνωστή σε όλους μας HEIDI (από εκείνη τη γνωστή σειρά κινουμένω σχεδίων με το κοριτσάκι στα βουνά)
Αυτή?
είδες πως άλλαξε?
-
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
είδες πως άλλαξε?Πόσο έχεις μεγαλώσει
Μπέεεεεεεμπα - μπέεεεεεεμπα -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Τι λένε Camilla Bento και είναι διαιτολόγος...Κανείς που να χρείαζεται τις επαγγελματικές συμβουλές της:δε χρειάζεται, σε πείθει κατευθείαν να το κόψεις το φαί και να γίνεις φέτες
-
-
Τελικα ειμαι γκαντεμης.....
Δεν εφτανε που εμπλεξα με την Τελλας σπιτι μου και δεν εχω Internet απο τις 20/1/2007....
2 μερες τωρα εχουμε προβλημα στο γραφειο... Και η ΟΤΕΝΕΤ μας ενημερωνει καθε φορα οτι το προβλημα αποκατασταθηκε.....
Ημαρτον!!!edit: Το οποιο, μωλις αποκατασταθηκε.....
-
Αναβολή...
-
Wag, τωρα που αποκατασταθηκε το connection, μηπως διαθετεις καμια φωτο (κατα το δυνατον σεμνη, μην την ακουσουμε απ' τον kouk ) απο την... πισω οψη της Πηλαδακαινας που πaιζει με τον Sakis στην υπερπαραγωγη;
Καλη μου φιλη που την ξερει απο κατι διακοπες, μου ειπε οτι ειναι απ' τα κορυφαια εν Ελλαδι
Επαναλαμβανω: φιλη:lipsealed: -
[κολλημενος] Δεν υπαρχει φιλία[/κολλημενος].
-
Δεν το πα γι' αυτο
Οτι ειναι γυναικα κι οχι κανας πειναλας, αρα η γνωμη της μετραει, εννοουσα
Κατα τ' αλλα συμφωνω -
-
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#3]