-
-
Να πιασουμε και καμια ελληνιδα;
Ψαχνω εναγωνιως φωτο και bio ανερχομενης ηθοποιου ονοματι Φωτεινη Τσακιρη...(την οποια πετυχα στην εκπομπη των πανουτσοκαρπετοπουλων και πολυ ερωτευτηκα )
Το google δε βοηθαει ιδιαιτερα...
Wag και Lippi, μιας και ειστε οι ειδικοι του φορουμ, μηπως εχετε κανα στοιχειο; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
μπλα μπλα μπλα
και πολυ ερωτευτηκαπάαααλιιιι;
-
Την εχεις δει;
-
Όχι, αλλά μου κάνει εντύπωση που ερωτεύεσαι 5 φορές κατά τη διάρκεια ενός και μόνου ζάπινγκ. Άσε και καμία ρε!
Το γκουγκλ μου είπε ότι παίζει στο 50-50. Οπότε πας στο http://www.greek-movies.com και βλέπεις όλα τα επεισόδια.
-
Δεν υπαρχει
Ασε που δε βρισκω πουθενα bio
Ti 5-6 φορες εγκαθετε Πολυ συγκεκριμενες γυναικες μ' αρεσουν (πχ το 90% των ξανθιων βυζαρουδων που βαζει ο Wag μου φερνει αναγουλα)
Αυτη, απ' οτι διαπιστωσα απο την κουβεντα, ειναι πολυ ο τυπος μου -
Ποια κουβέντα ρε?
Η κόρη του Φιλιππίδη είναι στο 50-50?
-
Μάλλον η νύφη του Χαϊκάλη
-
H κόρη λέει πολύ!
Οι άλλες μπαααααα. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
H κόρη λέει πολύ!
Οι άλλες μπαααααα.Πέστα ρε χάρμακ66.
-
H κόρη λέει πολύ!
Οι άλλες μπαααααα.Σημμείωση:
Νύφη= η γυναίκα του γιου ή του αδερφού κάποιου/ας -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
H κόρη λέει πολύ!
Οι άλλες μπαααααα.Σημμείωση:
Νύφη= η γυναίκα του γιου ή του αδερφού κάποιου/αςΔε μας αρέσει λέμε!
Εγώ είμαι ερωτευμένος με την κοπελίτσα που έπαιζε στο Και πάλι απ' την αρχή (τελείως σουρεάλ σειρά - την έφαγε η μαρμάγκα - κρίμα)
Και αυτή θα την βρείτε στο http://www.greek-movies.com/ναι έχω περίεργα γούστα, μου το λένε συχνά
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ποια κουβέντα ρε?Κουβεντα σε πανουτσοκαρπετοπουλους
Μάλλον η νύφη του Χαϊκάλη
Η κόρη του Φιλιππίδη είναι στο 50-50?
Βοηθατε κι εμας που δεν τα βλεπουμε αυτα Παντως και κορη καποιου και νυφη καποιου αλλου, ΔΕΝ αποκλειεται
Παντως ειναι
(παιζει, λεει ενας φιλος τωρα στο τηλεφωνο, και σ' ενα σιριαλ στο ΝΕΤ και κανει μια φαρμακοποιο ) -
η καλή (η αγαπητικιά του Asimov ) είναι η 'νύφη'
-
Και αυτή θα την βρείτε στο http://www.greek-movies.com/ναι έχω περίεργα γούστα, μου το λένε συχνά
Περιεργα δε θα 'λεγα.... Ανωμαλα, ισως Αυτη ειναι-δεν ειναι 18
edit: Δε σας αρεσει; Σαμπως ξερετε απο κανονικες ενηλικες γυναικες;η καλή (η αγαπητικιά του Asimov ) είναι η 'νύφη'
Σ' αρεσει κι εσενα;
Δεν ειναι γυναικαρα; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σ' αρεσει κι εσενα;
Δεν ειναι γυναικαρα;καλή έιναι αλλά σαν την Δημητριεβιτς δεν είναι
-
Ρε παίδες,μια απο αυτες τις μερες κανοντας ζαπινγκ,πέτυχα μια ξανθια στην τηλεόραση,παρουσιάστρια μιας εκπομπής.Το κακο ειναι οτι δεν θυμάμαι όνομα,καναλι και όνομα εκπομπής Μακρυ,ίσιο και ξανθο μαλλι,και κορμί-θανατος
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ρε παίδες,μια απο αυτες τις μερες κανοντας ζαπινγκ,πέτυχα μια ξανθια στην τηλεόραση,παρουσιάστρια μιας εκπομπής.Το κακο ειναι οτι δεν θυμάμαι όνομα,καναλι και όνομα εκπομπής Μακρυ,ίσιο και ξανθο μαλλι,και κορμί-θανατοςΜα τι λες ρε Αντρεα;
Ολες ξανθες ειναι στα καναλια.Απο την καλαναρχισα μεχρι την βοηθο της βοηθου.Δεν υπαρχει ουτε μια μελαχροινη ετσι για να σπαει η μονοτονια -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ρε παίδες,μια απο αυτες τις μερες κανοντας ζαπινγκ,πέτυχα μια ξανθια στην τηλεόραση,παρουσιάστρια μιας εκπομπής.Το κακο ειναι οτι δεν θυμάμαι όνομα,καναλι και όνομα εκπομπής Μακρυ,ίσιο και ξανθο μαλλι,και κορμί-θανατος
Μα τι λες ρε Αντρεα;
Ολες ξανθες ειναι στα καναλια.Απο την καλαναρχισα μεχρι την βοηθο της βοηθου.Δεν υπαρχει ουτε μια μελαχροινη ετσι για να σπαει η μονοτονιαΣαν να ρωταω αν ξερει κάποιος εναν Τζωρτζ στο Λονδίνο ε;
Δυστυχως δεν έχω άλλες πληροφορίες.
-
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#3]