-
Για να επανελθουμε στο θεμα του Piaggio mp3 ...
Προχτες πηγα να παρω ενα scooter κ συγκεκριμενα το Beverly 250..
Eνω λοιπον ημουν σο καταστημα επεσε το ματι μου σε ενα scooter με δυο ροδες μπροστα το οποιο μου φανηκε τουλαχιστον παραξενο και μαλλον ασχημο οποτε δεν του εδωσα καμια σημασια και προχωρησα στην παραγγελια του Beverly...
Μετα απο μερικες ωρες που πηγα να παραλαβω το Beverly ( μεχρι να βαλουν βαλιτσακι κ συναγερμο) , βρηκα ενα αλλο παιδι ο οποιος ειχε ερθει για να παραλαβει ενα ολοκαινουργιο mp3 ....Αυτο ήταν ...μετα απο ενα test drive και μια ενδελεχη αναλυση του τι πραγματικα σημαινουν οι δυο μπροστα τροχοι , εφυγα με το τρικυκλο !!!!!Δεν ξερω αν εχει αξια μεταπωλησης , δεν ξερω αν ειναι ο ενθουσιασμος του καινουργιου κ διαφορετικου ,αυτο που ξερω ειναι οτι δυο μερες τωρα το εχω καταευχαριστηθει ....
Μπαινεις στις στροφες απροβληματιστα ,φοβερη ευελιξια, φρεναρεις χωρις να το σκεφτεσαι , χωρους εχει οσους θελεις (2 full face xxl κρανοι και μενει απλετος χωρος ) ,πινακας οργανων καλυτερος απο πολλα αυτοκινητα και ο καταλογος των θετικων εχει συνεχεια ...Το καλυτερο βεβαια ειναι οτι ειχα και την μετεπειτα της αγορας μου συνεναιση των ανα τον κοσμο reviewers που μονο θετικα μεχρι εγκωμιαστικα σχολια ειχαν να γραψουν .....
Βεβαια ενω παντου στο εξωτερικο το υποδεχτηκαν με 'ανοιχτες αγκαλες' , στην χωρα μας η πρωτη αντιμετωπιση ηταν απο αδιαφορια εως απαξιωση ...
Βεβαια οσοι σιγα σιγα ειχαν την ευκαιρια να το οδηγησουν αλλαξαν γνωμη και αυο εχει μεγαλη σημασια....Το μονο που μενει να πω ειναι ενα μεγαλο μπραβο στην Piaggio που τολμησε κατι τετοιο και ενα μεγαλυτερο μπραβο που το εκανε ηδη επιτυχια..
Δεν ειναι μοδα , ειναι αλμα για την ασφαλεια και την ανεση στα scooters ! -
Oριστε και ενα forum αφιερωμενο στο Piaggio MP3
http://www.modernvespa.com/forum/forum1 ... =0&start=0
...το scooter που τα κανει ολα....
Xωρους ?
Κ'αλλους χώρους ???
Ασφάλεια ?
Παιχνίδια ?
Ευκολια στο παρκαρισμα
Ευελιξια ??
Τεχνολογία ??
Ι pimp my MP3 !!!!
-
Οριστε και μια σελιδα με πολυ καλα videos κ φωτο απο το Piaggio MP3
http://www.motomag.com/spip.php?page=di ... compteur=1
-
φιλε καλοταξιδο, να εχεις πολλα και ασφαλη χιλιομετρα.
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Να τελικά που κάνει έντο.
-
TLG, ήσουνα κατατοπιστικότατος . Πως πάει η εμπειρία με το MP3; Για πες τίποτα καινούργιο από την εμπειρία σου με το μηχανάκι;
-
Θα ηθελα τις γνωμες των κατοχων για το MP3 καθαρα και μονο σε θεματα αξιοπιστιας και καταναλωσης...
Δεν με απασχολει αν γενικα τα piaggio βγαζουν προβληματακια θελω για το συγκεκριμενο μονο...
Αναφερομαι συγκεκριμενα στο Piaggio MP3 300LTEυχαριστω
-
Εχω το 250άρι από το Φεβρουάριο του 2010.
Με αυτό και ήρεμη οδήγηση βλέπω στα 10 λίτρα 250 χλμ.
Για το 300αρι θα έχεις κοντά στα 300χλμ, όταν αυτό στρώσει εξαιτίας ηλεκτρόγκαζου.
Θα το καταευχαριστηθείς. -
Από ζήμιές, τίποτα δεν μου έχει βγάλει.
Βέβαια καθότι Piaggio έχει κάποια θέματα με τη συναρμογή των πλαστικών του, αλλά ζεις με αυτά.
Θέμα λειτουργικό δεν έχω μέχρι στιγμής (5.500χλμ)
Scooter με 3 ρόδες!!!!