-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι παντα υπηρχε 'ο Αμερικανος' στις αγορες σας. Καμουφλαρισμενος ως δηθεν Γερμανος και Αγγλος. Αλλα τα ειπαμε αυτα ηδη πολλες φορες.
Και με τη λογική αυτή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι γερμανικό
Γιατι το λες σε μενα αυτο? Ειπα εγω οτι εινα Αμερικανικο? Οι Γερμανοι own Chrysler Group. No doubt about that.
Σχετικο με το παραπανω, σημερινο αρθρο:
http://www.thecarconnection.com/Auto_Ne ... 11933.html
-
Η πλακα ειναι οτι παντα υπηρχε 'ο Αμερικανος' στις αγορες σας. Καμουφλαρισμενος ως δηθεν Γερμανος και Αγγλος. Αλλα τα ειπαμε αυτα ηδη πολλες φορες.
Και με τη λογική αυτή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι γερμανικό
Γιατι το λες σε μενα αυτο? Ειπα εγω οτι εινα Αμερικανικο? Οι Γερμανοι own Chrysler Group. No doubt about that.
Σχετικο με το παραπανω, σημερινο αρθρο:
http://www.thecarconnection.com/Auto_Ne ... 11933.html
Φαινεται οτι οι Γερμανοι αρχιζουν να εχουν αμφιβολιες για την κατασταση της Chrysler. Πραγμα που μου φαινεται παραξενο μια και στα ματια μου θεωρω οτι η Dogde/Chrysler εχουν πολλα αυτοκινητα που ειναι πολυ ενδιαφεροντα. Επισης εχουν πολλα σχεδια και πολλες καλες ιδεες. Και φυσικα εχουν την οικονομικη ανεση απο την μαμα Daimler. Κατι που οι GM Ford δεν εχουν. Οποτε ειναι αναγκασμενες να κοβουν εξοδα και να δανειζονται σε τεραστιο βαθμο για να εξελιξουν τα καινουργια αυτοκινητα. Που φυσικα ειναι ζημιογονο τελικα.
Νομιζω οτι ειναι πιο πολυ προβλημα ταυτοτητας παρα οτι δεν εχουν καλα αυτοκινητα. Που φυσικα ειναι κατι που ειναι προβλημα και στην GM και στην Ford.
Νικος
-
-Γιατρέ αμερικάνικο και μου αρέσει, είμαι καλά?
-Καλά είσαι γιατί το αμάξι είναι και ελαφρύ και όμορφο!!!Άντε να το δούμε και εδώ!!!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
-Γιατρέ αμερικάνικο και μου αρέσει, είμαι καλά?
-Καλά είσαι γιατί το αμάξι είναι και ελαφρύ και όμορφο!!!Άντε να το δούμε και εδώ!!!
Γιατρε Αμερικανικο μου αρεσει. Το λενε Chevrolet Corvette C6 Ζ06. Ειμαι καλα;
Χμμ... μπορει να εχεις προβλημα.
Γιατρε ειναι πισωκινητο κανει 500 αλογα και ξεσκιζει στο Nurburgring.
Το εχω εδω κατω να σε παω μια βολτα;Πες το βρε Χριστιανε εισαι περδικι. Παμε τωρα για την βολτα. Μπορω να το οδηγησω κιολας;
-
^ You're sick dude.
-
^ You're sick dude.Oχι ρε συ. Καλα ειμαι. Εγω λεω οτι εσυ εισαι ο υποψηφιος για ενα τετοιο. Πουλας το CL και με τα λεφτα που παιρνεις κανεις ενα 24 μηνο lease σε ενα Z06.
Nikos
-
Τελικα ρε παιδια θα βγει στην παραγωγη το Demon? Δεν εχω δει καπου ξεκαθαρη απαντηση για το αν ειναι απλα ενα πρωτοτυπο ή αν θα παραχθει μαζικα....αλλα μου κινησε το ενδιαφερον οτι στο περιοδικο του Autocar για την εκθεση αυτοκινητου, το ειχε σαν αναμενομενο Ιανουαριο-Φεβρουαριο 2008...
Και κατα τη γνωμη μου ειναι πανεμορφο παντως....μονο ο 2.4 κινητηρας με προβληματιζει με οτι επιπτωσεις μπορει να εχει στην τιμη του στην Ελλαδα, και στην καταναλωση του.
-
Μαλλόν ναι...Το πρόγραμμα καθυστερεί κυρίως λόγω του αβέβαιου μέχρι πρόσφατα ιδιοκτησιακού καθεστώτος.
Dodge Demon