-
Επειδη αυτες οι 3 εταιριες ειναι οι πρωτες σε πωλησεις στη χωρα μας(και οχι μονο) για ριξτε τον ψηφο σας σε μια απο αυτες που θεωρειτε καλυτερη και αν δεν βαριεστε αιτιολογηστε την απαντηση σας
-
Επειδη αυτες οι 3 εταιριες ειναι οι πρωτες σε πωλησεις στη χωρα μας(και οχι μονο) για ριξτε τον ψηφο σας σε μια απο αυτες που θεωρειτε καλυτερη και αν δεν βαριεστε αιτιολογηστε την απαντηση σας
-
-
Ε; Καλύτερη σε τι;
Ξέχασες και μια επιλογή στην ψηφοφορία.
-
TO διορθωσα.Οπου θεωρεις την καθε φιρμα εσυ καλυτερη φιλε.Αξιοπιστια-κοστος συντηρησης κ.α........
-
Εγω λυπαμαι, δεν μπορω να ψηφισω..θεωρω την Opel καλυτερη σε ολα..
-
Τι σκοπό έχει η ψηφοφορία;
-
Επειδηστην Ελλαδα βρισκονται στην πρωτη 3αδα σε πωλησεις, να δουμε στο forum μας ποια βγαζουμε πρωτη απο αυτες.
-
Ο χρήστης marinos regata έγραψε:
Επειδηστην Ελλαδα βρισκονται στην πρωτη 3αδα σε πωλησεις, να δουμε στο forum μας ποια βγαζουμε πρωτη απο αυτες.πρωτη σε τι?
-
Στο ποια ειναι η πιο ολοκληρωμενη εταιρια,ποια υπερτερη σε θεμα αξιοπιστιας,κοστος συντηρησεις.σχεδιαστικες γραμμες.μεταπωλητικη αξια κ.α.(στο φιλανε ρε παιδια ποια γουσταρετε εσεις περισσοτερο).Επαναλαμβανω εβαλα τις συγκεκριμενες λογω πωλησεων...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εγω λυπαμαι, δεν μπορω να ψηφισω..θεωρω την Opel καλυτερη στο στρίψιμο -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγω λυπαμαι, δεν μπορω να ψηφισω..θεωρω την Opel καλυτερη στο στρίψιμο
Δεν έχουν ομαδοποιημένα χαρακτηριστικά τα αμάξια τους οπότε δεν μπορώ να ψηφίσω...
Μπορώ να έχω ένα φόκους με τιεσάι, το οποίο να φτιάχνεται στο εργοστάσιο και με τη τεχνογνωσία τογιότα? Αν το κάνει μία εταιρία την ψηφίζω με τα χίλια!!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επειδηστην Ελλαδα βρισκονται στην πρωτη 3αδα σε πωλησεις, να δουμε στο forum μας ποια βγαζουμε πρωτη απο αυτες.
πρωτη σε τι?
Όντως... Αν ήταν η ψηφοφορία του στυλ: Fiesta vs Polo vs Yaris ή Μondeo vs Passat vs Avensis θα είχε κάποιο νόημα.
-
συγγνώμη για το διπλο ποστ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε; Καλύτερη σε τι;σε όλα ας πούμε...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ωραία ξεκίνησε η μέρα!
-
Που φτάσαμε...
Να ψηφίζεις VW όχι για ποιότητα κατασκευής (σπάνε λέμε ) αλλά για την εφαρμογή πρωτοποριακών ιδεών - κινητήρων σε μαζική παραγωγή -
Σε σχέση με τις τρεις διάλεξα την Toyota γιατί δεν επαναπαύεται στις δάφνες και είναι σταθερή ως προς την αξιοπιστία των μοντέλων της.
-
Ψήφισα Toyota γιατί είναι μια εταιρεία που τα αυτοκίνητά της είναι αξιόπιστα και δεν έχουν παρουσιάσει προβλήματα.
-
Αν είναι να συγκρίνουμε τις απόψεις μας σε σχέση με το τι πουλάει καλύτερα στην Ελλάδα τότε η ερώτηση θα έπρεπε να ήταν ποιας μάρκας αυτοκίνητο θα αγοράζατε (που είναι συγκρίσιμο με το ποιας μάρκας αυτοκίνητο αγοράζουν οι Έλληνες). Ο σκοπός ας πούμε της δημοσκόπησης θα ήταν να δούμε αν είμαστε αντιπροσωπευτικό δείγμα της ελληνικής αγοράς. Εφόσον όμως η ερώτηση δεν είναι αυτή θεωρώ τη δημοσκόπηση άσχετη, άστοχη και ατυχή και για το λόγο αυτό αρνούμαι να ψηφίσω.
Το να συγκρίνουμε ποια μάρκα θεωρούμε καλύτερη γενικά (με κριτήρια διαφορετικά του καθένα) με το ποια μάρκα πουλάει στην Ελλάδα δεν κολλάει. Θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχουν και άλλες 4-5 μάρκες σαν εναλλακτικές. Έτσι το μόνο που μπορεί να γίνει θα είναι μια αλλαγή στη σειρά των 3 πρώτων.... Ε και;;;Έτσι όπως το βλέπω μέχρι τώρα αν ήμουν moderator θα συμβούλευα τον αρχικό συγγραφέα να ξεκαθαρίσει τι θέλει και πώς νομίζει ότι θα το πετύχει μέσω του θέματος αυτού και επειδή όπως φαίνεται μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ξεκάθαρες απαιτήσεις ούτε εύλογες απαντήσεις πιθανότατα θα το κλείδωνα....
FORD-VW-TOYOTA