-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημαΤελειωμενο ειναι ηδη..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα
Τελειωμενο ειναι ηδη..
Άλλο εννοώ
-
Σωπα... Κι εγω αλλου το πηγα...
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Με δουλεύεις?! Με ξέρεις και από χθες? Ωραίο επίπεδο...Το 'δουλεμα' δεν αφορα εσενα προσωπικα αλλα τα γραφομενα σου, δηλαδη το παρακατω
Δε ξέρω αν το κατάλαβες...ο σκοπός που παρέθεσα τα video ήταν για σου δείξω πόσο ανώτερος είναι ο Michael.
Και τα video τα εβαλα μπας και καταλαβεις οτι οσο τα δικα σου δειχνουν οτι ο ms ειναι ανωτερος αλλο τοσο τα δικα μου δειχνουν οτι ειναι κατωτερος (χωρις να λεει τιποτε ουτε το ενα ουτε το αλλο), αλλα εις ματην...
Δεν πειραζει. Ο 'πραγματικος' κοσμος της f1 (οχι αυτος στις πολυθρονες) εχει ηδη υποκλιθει στις ικανοτητες του. Αλλα τι να λεει... Τον ειδατε απο κοντα εσυ και ο κολλητος του αδερφου σου και τον βγαλατε σκαρτο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τελειωμενο ειναι ηδη..Δηλαδή να τον φωνάζουμε τρις;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τελειωμενο ειναι ηδη..
Δηλαδή να τον φωνάζουμε τρις;
Απο το τρισ-άθλιος;
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Και τα video τα εβαλα μπας και καταλαβεις οτι οσο τα δικα σου δειχνουν οτι ο ms ειναι ανωτερος αλλο τοσο τα δικα μου δειχνουν οτι ειναι κατωτερος (χωρις να λεει τιποτε ουτε το ενα ουτε το αλλο), αλλα εις ματην...Δεν πειραζει. Ο 'πραγματικος' κοσμος της f1 (οχι αυτος στις πολυθρονες) εχει ηδη υποκλιθει στις ικανοτητες του. Αλλα τι να λεει... Τον ειδατε απο κοντα εσυ και ο κολλητος του αδερφου σου και τον βγαλατε σκαρτο
Κοίτα να δεις...ο κόσμος της F1 (και όχι εγώ) αναγωρίζει ότι είναι καλύτερος ο Schumacher από τον Αλόνσο. Είναι ικανός ο Ισπανός (δεν είπα το αντίθετο)...αλλά όχι καλύτερος από τον Michael. Δε ξέρω που διάβασες το αντίθετο. Εδώ ο Briatore (πάλι άλλαξε γνώμη) είπε ότι ο Αλόνσο δεν είναι δα και τόσο καλός!
Επέτρεψε μου λοιπόν να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη για τον Ισπανό αφού τον έχω δει από κοντά (και σταμάτα τα ειρωνικά σχόλια...δε κάνουμε έτσι κουβέντα). Όταν δεις από κοντά κι εσύ τα 'πατήματά' του...ίσως αλλάξεις γνώμη.
Μη βιάζεσαι να κρίνεις κάποιον επειδή απλά τον πας...δες το λίγο αντικειμενικά...πραγματικά το να λες ότι ο Αλόνσο με 2 πρωταθλήματα, είναι καλύτερος από τον Schumacher (με 7!) είναι τουλάχιστον αστείο...τη στιγμή που όλος ο τύπος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Schumacher...
-
Και τα video τα εβαλα μπας και καταλαβεις οτι οσο τα δικα σου δειχνουν οτι ο ms ειναι ανωτερος αλλο τοσο τα δικα μου δειχνουν οτι ειναι κατωτερος (χωρις να λεει τιποτε ουτε το ενα ουτε το αλλο), αλλα εις ματην...
Δεν πειραζει. Ο 'πραγματικος' κοσμος της f1 (οχι αυτος στις πολυθρονες) εχει ηδη υποκλιθει στις ικανοτητες του. Αλλα τι να λεει... Τον ειδατε απο κοντα εσυ και ο κολλητος του αδερφου σου και τον βγαλατε σκαρτο
Κοίτα να δεις...ο κόσμος της F1 (και όχι εγώ) αναγωρίζει ότι είναι καλύτερος ο Schumacher από τον Αλόνσο. Είναι ικανός ο Ισπανός (δεν είπα το αντίθετο)...αλλά όχι καλύτερος από τον Michael. Δε ξέρω που διάβασες το αντίθετο. Εδώ ο Briatore (πάλι άλλαξε γνώμη) είπε ότι ο Αλόνσο δεν είναι δα και τόσο καλός!
Επέτρεψε μου λοιπόν να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη για τον Ισπανό αφού τον έχω δει από κοντά (και σταμάτα τα ειρωνικά σχόλια...δε κάνουμε έτσι κουβέντα).** Όταν δεις από κοντά κι εσύ τα 'πατήματά' του...ίσως αλλάξεις γνώμη.**
Μη βιάζεσαι να κρίνεις κάποιον επειδή απλά τον πας...δες το λίγο αντικειμενικά**...πραγματικά το να λες ότι ο Αλόνσο με 2 πρωταθλήματα, είναι καλύτερος από τον Schumacher (με 7!) είναι τουλάχιστον αστείο...τη στιγμή που όλος ο τύπος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Schumacher..**.
Μα τωρα συγγνωμη ολη αυτη η συζητηση και η επιθεση στον αλονσο απο που προκυπτει?Απο μια επαφη σε ενα τεστ? Εσυ δε το βλεπεις και τοσο αντικειμενικα μου φαινεται...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τελειωμενο ειναι ηδη..
Δηλαδή να τον φωνάζουμε τρις;
Απο το τρισ-άθλιος;
Ή το τρισ-κατάρατος
-
Τι εγινε αρχισαν κιολας οι τιτανομαχιες??
Αντε καλη χρονια! -
Νικο αμα μπαινεις και βριζεις τον αλονσο καθε παρα δυο ποστ λογικο ειναι να σε δουλευει ο πινι.και μπορει να εχεις συνηθισει το fair play απο ολους εμας που δε κραζουμε σουμι-μασσα-κιμι , καιρος να καταλαβεις οτι και ο αλονσο εχει φαν που δε μπορουν να ανεχτουν καποιον να κραζει.
προσωπικες επιθεσεις στους οδηγους σε αλλο φορουμ.μπορουμε να κανουμε και εδω ενα θεμα ,να μπαινουν ολοι να βγαζουν τη χολη και τη πικρα τους.
δε νομιζω οτι καποιος ειπε οτι ο αλονσο ειναι καλυτερος απο σουμι,οποτε τι προσπαθεις?
εχει διαφορετικες γραμμες καθε γυρο ο αλονσο? μαλλον γιαυτο ειναι τοσο αργος.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Νικο αμα μπαινεις και βριζεις τον αλονσο καθε παρα δυο ποστ λογικο ειναι να σε δουλευει ο πινι.και μπορει να εχεις συνηθισει το fair play απο ολους εμας που δε κραζουμε σουμι-μασσα-κιμι , καιρος να καταλαβεις οτι και ο αλονσο εχει φαν που δε μπορουν να ανεχτουν καποιον να κραζει.προσωπικες επιθεσεις στους οδηγους σε αλλο φορουμ.μπορουμε να κανουμε και εδω ενα θεμα ,να μπαινουν ολοι να βγαζουν τη χολη και τη πικρα τους.
δε νομιζω οτι καποιος ειπε οτι ο αλονσο ειναι καλυτερος απο σουμι,οποτε τι προσπαθεις?
εχει διαφορετικες γραμμες καθε γυρο ο αλονσο? μαλλον γιαυτο ειναι τοσο αργος.
Είναι λογικό?? Από ποια άποψη?? Εσύ δηλαδή έτσι κάνεις κουβέντα? Να πούμε και ευχαριστώ που με δουλεύει και μπράβο στον Αλόνσο που σε δοκιμές πετάει έξω τον Luca? Και μετά διαβάζω 'καλά του έκανε?'
Συγνώμη...αλλά άλλος το ξεκίνησε...απλά εγώ αντέδρασα!
Με το δούλεμα δε κάνουμε κουβέντα!
Όλες οι ομάδες έχουν φαν...αλλά πάντα στα πλαίσια της λογικής...
Και όχι τίποτε άλλο...θεωρούμε και δεδομένο ότι πρέπει να έχει κομπλεξ ο Ισπανός:
Όλοι έχουνε δικά τους ζητήματα να κοιτάνε, τα συμπλέγματα των Ισπανών δεν είναι στις προτεραιότητες.
Αχα καλο αυτο, αμα εχει κομπλεξ ο Ισπανος που στα 25 του εχει 2 κυπελλακια, ο Badoer που περασε μια ζωη κανοντας ολη τη 'βρωμοδουλεια' για τους αλλους και (συγκριτικα) δεν τον ξερει ουτε η μανα του τι πρεπει να εχει?
Εγώ δηλαδή πρέπει να το δεχθώ αυτό? Σαν φαν λοιπόν του Schumacher...αντιδρώ σε κάτι που είναι παντελώς λάθος και δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τη πραγματικότητα!
Τέλος...δεν έβρισα τον Αλόνσο...είπα ότι δεν είναι όσο ικανός όσο ο Schumacher...κάτι που λέτε εσείς το αντίθετο...
Λίγο σεβασμός κύριοι δε βλάπτει...
-
Τέλος...δεν έβρισα τον Αλόνσο...είπα ότι δεν είναι όσο ικανός όσο ο Schumacher...κάτι που λέτε εσείς το αντίθετο...Αυτό δεν εχει κριθεί ακόμα.. Ασε να περάσουν μερικά χρόνια και θα κρίνουμε αν είναι πιο ικανός ο Αλόνσο. Μεχρι τωρα έχει πάρει 2 πρωταθλήματα. Το δευτερο δε το πήρε εντελώς από τα χέρια του σουμάχερ. Οπότε το συμπερασμα σου δεν είναι ουτε ασφαλές ουτε αποδεδειγμένο. Ο Ισπανος είναι στα 26. Ασε να περάσουν καμια 10αρια χρονάκια ακόμα και τότε συζητάμε για επιτυχίες και καλύτερους οδηγους με όλα τα στοιχεία μπροστα μας!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τέλος...δεν έβρισα τον Αλόνσο...είπα ότι δεν είναι όσο ικανός όσο ο Schumacher...κάτι που λέτε εσείς το αντίθετο...
Αυτό δεν εχει κριθεί ακόμα.. Ασε να περάσουν μερικά χρόνια και θα κρίνουμε αν είναι πιο ικανός ο Αλόνσο. Μεχρι τωρα έχει πάρει 2 πρωταθλήματα. Το δευτερο δε το πήρε εντελώς από τα χέρια του σουμάχερ. Οπότε το συμπερασμα σου δεν είναι ουτε ασφαλές ουτε αποδεδειγμένο. Ο Ισπανος είναι στα 26. Ασε να περάσουν καμια 10αρια χρονάκια ακόμα και τότε συζητάμε για επιτυχίες και καλύτερους οδηγους με όλα τα στοιχεία μπροστα μας!
Θυμάσαι ο Schumacher στα 26 του τι είχε καταφέρει? Στα 25 πήρε το πρώτο πρωτάθλημά του (το 1994 με τη Benneton)...το 1991 ξεκίνησε τη καριέρα του στη F1, δηλαδή μετά από 3 χρόνια στη F1. Το 2ο του πρωτάθλημα το πήρε το 1995 και το τρίτο 2000 κλπ...
-
Ολο αυτο ξεκινησε οταν ειπα οτι ο Alonso θεωρειται (οχι ειναι) ο καλυτερος οδηγος στον κοσμο. Πεταγεται μετα ο Nikos 147 και λεει δεν ειναι ο Alonso αλλα ο Schumacher επειδη εχει 7 πρωταθληματα. Εγω φιλε μου μιλαω για αυτη τη στιγμη. Οχι ποιος ειναι ο καλυτερος στην ιστορια (που συνολικα μαλλον θεωρειται ο ms). Δηλαδη (ας αφησουμε τα τεχνικα) αν βαλεις τωρα σε μια πιστα τον ενα και τον αλλο ποιος θα παει γρηγοροτερα.
Ειναι σα να συζηταμε ποιος ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης στον κοσμο και να λεω εγω πχ ο Ronaldo (οχι ο χοντρος ο αλλος) και να λες εσυ οχι ειναι ο Zidane γιατι εχει τεραστιο παλμαρε και ο αλλος ειναι παιδακι 20 χρονων. Απο τη στιγμη που εγκατελειψε ο αλλος ακομη και στο απογειο 1ον δεν μπορουμε να συγκρινουμε τις τωρινες ικανοτοτητες του οποτε τον αφηνουμε στην ακρη και 2ον μαλλον αυτες δεν ειναι πια οι κορυφαιες (λογω ηλικιας ή ο,τι αλλο) γιατι αμα ηταν θα επαιζε ακομα (εκτος αν αποσυρθηκε 100% οικειοθελως που απ'οσα γνωριζουμε δεν ισχυει για τον ms).
Οσο για τα προσπερασματα που εβαλες και οτι εχεις δει τον Fernando να κανει οχταρακια ή δεν ξερω κι εγω τι και μετα θες σοβαρη συζητηση συγνωμη αλλα χανεις το δικιο σου και πας γυρευοντας και για δουλεμα.
-
Γιατί είστε σίγουροι ότι θα βγάλουμε συμπέρασμα για τον καλύτερο οδηγό; Αφού η F1 είναι ομαδικό άθλημα, οπότε παίζουν και άλλοι παράγοντες.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
...ποιος ειναι ο καλυτερος στην ιστορια (που συνολικα μαλλον θεωρειται ο ms)Αφού το συμπεριέλαβε κι αυτό ο pininfarina, ε τότε μπορώ να ισχυριστώ ότι τα έχω δει ολα στο φόρουμ
-
Νίκο, κατάλαβα ποιος είναι ο γνωστός σου. Σεβαστή η ΓΝΩΜΗ του (σίγουρα είναι ένας ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ οδηγός και κακώς δεν προχώρησε παραπέρα), αλλά και πάλι είναι υποκειμενική... Εξάλλου από τότε έχουν περάσει χρόνια. Προσπάθησε να δεις λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Νίκο, κατάλαβα ποιος είναι ο γνωστός σου. Σεβαστή η ΓΝΩΜΗ του (σίγουρα είναι ένας ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ οδηγός και κακώς δεν προχώρησε παραπέρα), αλλά και πάλι είναι υποκειμενική... Εξάλλου από τότε έχουν περάσει χρόνια. Προσπάθησε να δεις λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα...Hταν team-mate με τον Button βασικά. Και μου μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Ισπανό.
Δεν έχουν περάσει δα και τόσα πολλά ώστε να προλάβει να 'αλλάξει'. Άλλωστε φαίνεται η συμπεριφορά του όταν σε δοκιμές εξέλιξης πετάει έξω τον Badoer...
Πες μου τώρα εσύ αν είναι σωστή αυτή η συμπεριφορά... ....όταν ο Schumi είχε ακούσει τα εξ'αμάξης παλαιότερα σε παρόμοια κίνηση...
Οπότε τι να δω σφαιρικά? Τον έχω δει από κοντά...έχω ακούσει πράγματα με ανθρώπους που έχουν οδηγήσει μαζί στη πίστα...έχω διαβάσει συνεντεύξεις του (έκραζε τον Scumacher, Kimi, Massa...παντελής ασέβεια του αντιπάλου δηλαδή) και βέβαια έχω διαβάσει τι λέει ο τύπος για Αλόνσο vs Michael...ασύγκριτοι...
-
Συνεχίζουμε εδώ
Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το τόπικ των δοκιμών 'καθαρό'
Περί συμπεριφοράς πιλότων (από διάσπαση)