-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Δηλαδη επειδη δουλεψε στη Renault εχει λιγοτερα δικαιωματα απο μας να λεει τη γνωμη του γι'αυτη? Ή πρεπει να μιλαει μονο οταν εχει καλα λογια να πει?Θα μπορούσε να μη πει τίποτα
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Λοιπον. Επειδη βρισκομαστε προ πολλου στην εποχη της τηλεμετριας, η προσωπικη σου αποψη ως θεατης απο την κερκιδα για την οδηγηση του Alonso δεν ειναι σεβαστη. Για την ακριβεια δεν εχει καμια βαρυτητα. Τελεια και παυλα.Ε βέβαια...έτσι είναι. Όταν δε μας αρέσει η αντίθετη γνώμη, που μάλιστα στηριγμένη με επιχειρήματα, δε μας συμφέρει (γιατί κατηγορεί τον Θεό μας)...λέμε ότι δεν έχει καμία βαρύτητα. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. Εσύ δε το δέχεσαι (δε περίμενα κάτι διαφορετικό...). Σας είπα για το γνωστό μου που τον ξέρει και έχουν τρέξει μαζί...σας είπα για την αστάθεια του και τα πατήματα του στις στροφές...κάτι που στη τηλεόραση δε το βλέπεις. Δε βλέπεις δηλαδή σε κάθε πέρασμα που περνάει ο οδηγός στη στροφή. Αλλά δε τα δέχεστε (απόδειξη όλων όσων έχω πει...η συμπεριφορά του Αλόνσο εντός πίστας -Κίνα, 2007 test με Badoer κ.α.- και εκτός)! Ε, ωραία...ζήσε στον μικρόκοσμό σου που ο Αλόνσο είναι ο καλύτερος οδηγός ΟΛΩΝ τον εποχών...και άσε τις άλλες απόψεις...
Τωρα συζηταμε εμεις πριν αρχισει η σαιζον. Πριν αρχισει η σαιζον ειπες οτι θα ειναι χειροτερη η McLaren με τα τωρινα δεδομενα. Μεσα στη σαιζον φυσικα και τα δεδομενα θα αλλαξουν.
Όχι εμείς...εσύ. Συνεχίζεις να μη καταλαβαίνεις. Δεν αμφιβάλω ότι τα δεδομένα αλλάζουν. Αλλά οι bookmakers δεν είναι δυνατόν να υπολογίσουν άλλο φαβορί ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ 2007!!! Ποιόν θα βάλουν φαβορί? Τον Μασσα? Τον Κιμι? Τι περίμενες να έχουν σε χαμηλότερη απόδοση!!! Το καταλαβαίνεις...άλλα δε το δέχεσαι...
Εν τω μεταξυ παλι φασκεις και αντιφασκεις, απο τη μια λες οτι η αρχη της σαιζον δε σημαινει τιποτα, και απο την αλλη οτι λογω της προηγουμενης σαιζον (οπου μαλιστα το αμαξι ειναι εντελως διαφορετικο) η McLaren ξεκιναει με δεδομενη την αναξιοπιστια.
Μη βάζεις 2 πράγματα που δεν έχω πει στην ίδια πρόταση...στην ίδια παράγραφο. Σου είπα σε ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ κουβέντα ότι η αρχή της σεζόν δε σημαίνει τίποτα (αμφιβάλεις?) γιατί πολλά γίνονται στη πορεία...και σε ΑΛΛΟ κομμάτι της κουβέντας μας ότι η McLaren πέρσυ και πρόπερσι ήταν αναξιόπιστη...στα μάτια όλων είναι μια αναξιόπιστη ομάδα. Απορώ πως αμφιβάλεις...αλλά αφού είναι εκεί ο Αλόνσο σου...τι θα έλεγες?! Και στη Spyker να (ξάνα-) πήγαινε...τα ίδια θα έλεγες. Μόνο που εγώ δεν είμαι Schumacherίκος...είμαι Ferrari...αλλιώς δε θα παρακολουθούσα F1 τώρα που έφυγε.
Κατ'αρχας πώς αρνεισαι οτι δε συμφωνεις με τις αποδοσεις απο τη στιγμη που δεν υπολογιζουν τα σπασμενα μοτερ και στην τελικη ειναι πλασματικες για τον τιτλο? 2ον, αφου οι αποδοσεις τους δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, ας παιξουμε κι εμεις να τους παρουμε τα λεφτα. Τι ξερουν κι αυτοι μπροστα στους εξυπνακηδες του 4tforum...
Σου είπα να μη παίξεις? Παίξε! Σου είπα ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΑΛΟΝΣΟ ΑΦΟΥ ΠΕΡΣΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Έλεος πια...κατάλαβε το. Στη πορεία όταν (...και αν...) η McLaren βγει αναξιόπιστη...θα δεις πως θα ανέβουν οι αποδόσεις.
Ωραια λοιπον το ξεκαθαρισες οτι οταν ειπες 'σαφως καλυτερη ομαδα' εννοουσες ιστορικα και οχι εκεινη τη στιγμη. Ομοιως λοιπον ο Alonso πηγε φετος σε **σαφως καλυτερη ομαδα **(με heritage τιτλους budget προοπτικες κλπ κλπ), αυτοματα η αποφαση του ηταν ορθη και η εκτιμηση σου οτι παρατησε τη Renault για χειροτερη ομαδα ειναι ακυρη.
Μόνο που τη προκειμένη στιγμή η McLaren βρίσκετε σε κρίση. Κατ'αρχάς έφυγε ο Adrian Newey. Και κατά δεύτερον τις τελευταίες χρονιές ήταν σημαντικά αναξιόπιστη...Δηλαδή δε σε απασχολεί αν θα σπάνε τα μοτέρ η όχι ε?
Σου εξήγησα και πριν. Στη Renault είχαν βρει τη 'μαγική συνταγή' κάτι σαν τη Ferrari και τον Schumacher στην αρχή. Πιστεύω αν έμενε στη Renault...θα είχε περισσότερες πιθανότητες να πάρει τίτλο. Τώρα δε νομίζω. Το πρόβλημα της McLaren είναι οτι δε συνεργάζονται σωστά κινητήρας-σασί...γιατί μια εταιρεία φτιάχνει το σασί και μια άλλη το μοτέρ. Στη Ferrari/Renault εξελίσσονται μαζί. Θα δεις σε βάθος χρόνου πόσο θα πέσει ο Αλόνσο με την απόφασή του αυτή.
Μακάρι να βγω λάθος...
Οχι βλεπω μια γνωμη και προβλεψη μονο. Δηλαδη επειδη δουλεψε στη Renault εχει λιγοτερα δικαιωματα απο μας να λεει τη γνωμη του γι'αυτη? Ή πρεπει να μιλαει μονο οταν εχει καλα λογια να πει?
Ότι θες βλέπεις...και ότι σε συμφέρει. Θα μπορούσε να το βουλώσει...και να μη πετάει μπηχτές για την ομάδα που του προσέφερε 2 πρωταθλήματα...
Ας σταματήσει το παιχνιδάκι σου εδώ...και βρες με κάτι άλλο να ασχοληθείς. Συνεχίζεις τα λες τα ίδια πράγματα...παίζοντας τον χαζό για να δημιουργείς εντυπώσεις. Είναι ΠΟΛΥ κουραστικό...
-
λΕΩ να αλλαχθει ο τιτλος του τοπικ
...Περί συμπεριφοράς μελων (από διάσπαση @ρχιδιων)
ΤΕΛΟΣ ...δεν ξαναδιαβαζω το τοπικ
-
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Σας είπα για το γνωστό μου που τον ξέρει και έχουν τρέξει μαζί...σας είπα για την αστάθεια του και τα πατήματα του στις στροφές...κάτι που στη τηλεόραση δε το βλέπεις. Δε βλέπεις δηλαδή σε κάθε πέρασμα που περνάει ο οδηγός στη στροφή.Φαντασου λοιπον ο Michael που εχασε 2 χρονιες σερι (την 1η με χαωδη διαφορα 133-62 και τη 2η με ισαξια μονοθεσια) απο καποιον ασταθη που δεν παταει καλα στις στροφες, ποσο ζωον πρεπει να ειναι
Σου ειπα υπαρχουν πολυ πιο ειδικοι απο σενα να κρινουν την οδηγηση του Alonso, και μαλιστα με λεπτομερεια ασυγκριτη με αυτη των ματιων σου (ή των κοκκινων γυαλιων σου)
(απόδειξη όλων όσων έχω πει...η συμπεριφορά του Αλόνσο εντός πίστας -Κίνα, 2007 test με Badoer κ.α.- και εκτός)!
Η συμπεριφορα του Alonso εντος πιστας εχει αποδειχθει μεχρι τωρα συνολικα πολυ ανωτερη αυτης του Michael. Ο τυπος μαλιστα, που εσυ χρησιμοποιεις συχνα ως επιχειρημα, το εχει επιβεβαιωσει αυτο, καθως οι περισσοτερες ανασκοπησεις της καριερας του Michael εχουν τη μορφη 'ναι μεν...αλλα' αναφερομενες στη σκοτεινη πλευρα του χαρακτηρα του με αποκορυφωμα τις φετινες γελοιοτητες του Monaco. Μεχρι το σημειο που παλιοτεροι πρωταθλητες τον ξεφτιλιζαν φετος με δηλωσεις και οι συναδελφοι του ηθελαν να παρει ποδι απο προεδρος του gpda (με επιτυχια εχει παρει τη θεση του ο Alonso). Επισης εκτος πιστας δεν εχει δωσει κανενα δικαιωμα. Σε αντιθεση με την πιστα βεβαια, η συμπεριφορα ειναι κατι υποκειμενικο και αυτο ειναι το τελευταιο οχυρο που εχει μεινει στους αντιπαλους του για να τον κατηγορησουν, με αποκορυφωμα την γνωστη καραμελα των πανηγυρισμων Οταν τα κανει αυτα ο Rossi ομως σε καθε αγωνα ή οταν κανει τα π.....αλματα ο Michael και φοραει τις περουκες ειναι μαγκες
Όχι εμείς...εσύ. Συνεχίζεις να μη καταλαβαίνεις. Δεν αμφιβάλω ότι τα δεδομένα αλλάζουν. Αλλά οι bookmakers δεν είναι δυνατόν να υπολογίσουν άλλο φαβορί ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ 2007!!! Ποιόν θα βάλουν φαβορί? Τον Μασσα? Τον Κιμι? Τι περίμενες να έχουν σε χαμηλότερη απόδοση!!! Το καταλαβαίνεις...άλλα δε το δέχεσαι...
Σου είπα ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΑΛΟΝΣΟ ΑΦΟΥ ΠΕΡΣΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Έλεος πια...κατάλαβε το.
Α μαλιστα δηλαδη τον εχουν φαβορι επειδη ειναι ο περσινος πρωταθλητης, ασχετα αν δεν ειναι ο καλυτερος οδηγος ή αν πηγε σε αναξιοπιστη ομαδα (οπως εσυ υποστηριζεις). Να υποθεσω λοιπον οτι οταν ο ms πηγε στη Ferrari ή ακομα περισσοτερο οταν ο Hill πηγε στην Arrows ηταν τα φαβορι ως πρωταθλητες
Μη βάζεις 2 πράγματα που δεν έχω πει στην ίδια πρόταση...στην ίδια παράγραφο. Σου είπα σε ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ κουβέντα ότι η αρχή της σεζόν δε σημαίνει τίποτα (αμφιβάλεις?) γιατί πολλά γίνονται στη πορεία...και σε ΑΛΛΟ κομμάτι της κουβέντας μας ότι η McLaren πέρσυ και πρόπερσι ήταν αναξιόπιστη...στα μάτια όλων είναι μια αναξιόπιστη ομάδα. Απορώ πως αμφιβάλεις...
Δυστυχως συνεχιζεις τα μισολογα και αποφευγεις να απαντησεις... 2η φορα λοιπον, λες οτι η αρχη της σαιζον δε σημαινει τιποτε για το πρωταθλημα, αλλα σημαινει το περσι και προπερσι για το φετινο... Το ενα απ'τα δυο ειναι λαθος, αποφασισε ποιο!
Μόνο που τη προκειμένη στιγμή η McLaren βρίσκετε σε κρίση. Κατ'αρχάς έφυγε ο Adrian Newey. Και κατά δεύτερον τις τελευταίες χρονιές ήταν σημαντικά αναξιόπιστη...Δηλαδή δε σε απασχολεί αν θα σπάνε τα μοτέρ η όχι ε? Στη Renault είχαν βρει τη 'μαγική συνταγή' κάτι σαν τη Ferrari και τον Schumacher στην αρχή.
Ενω ειχαμε συμφωνησει οτι το 'σαφως καλυτερη ομαδα' αναφεροταν στην ιστορια, παλι το γυριζεις στην τωρινη αποδοση. Αφου το θες ετσι λοιπον, η Ferrari οταν πηγε ο Schumi ειχε πιασει πατο σε σχεση με τη Benetton (αργη, αναξιοπιστη κτλ), ενω στη Benetton ειχαν βρει τη 'μαγικη συνταγη' που διαλυει τον ανταγωνισμο. Μ@λ@κας λοιπον ο ms που εφυγε και παρατησε την ομαδα που του εδωσε το καλυτερο αμαξι και την ευκαιρια να κανει καριερα? Ποια η διαφορα?
Πιστεύω αν έμενε στη Renault...θα είχε περισσότερες πιθανότητες να πάρει τίτλο. Τώρα δε νομίζω. Θα δεις σε βάθος χρόνου πόσο θα πέσει ο Αλόνσο με την απόφασή του αυτή.
Και στην τελικη δηλαδη και να μην του δωσει η McLaren καλο αμαξι, και να μην του βγει τι παει να πει, οτι δεν ειναι καλος οδηγος? Πού κολλαει αυτο με τη συζητηση μας?
Ότι θες βλέπεις...και ότι σε συμφέρει. Θα μπορούσε να το βουλώσει...και να μη πετάει μπηχτές για την ομάδα που του προσέφερε 2 πρωταθλήματα...
Οχι φιλε μου δε θα το βουλωσει, ελευθερο ατομο ειναι και θα λεει ο,τι γουσταρει. Και στο κατω κατω τη γνωμη του ειπε δεν εβρισε κανεναν. Και κατι αλλο που δειχνει οτι βλεπεις τα πραγματα οπως σε συμφερει: το 'they will be slow to improve' σου εμεινε, το 'Renault will start very well' πηγε απατο
-
Κι έλεγα...είναι δυνατόν να μην απαντήσεις? Απορώ τι προσπαθείς να αποδείξεις.
Ο Αλόνσο δεν ήθελε αρχικά τη θέση στο GPDA...άλλαξε γνώμη. Ο πλέον ασταθής. Και κλασσικά η καραμέλα με τη συμπεριφορά του Μichael. Γιατί ο Σένα ήταν καλύτερος? Πολύ χειρότερος σε πληροφορώ. Ξέχασες τα κλεισιματάκια στον Μάσσα? Ξέχασες τα 'κόλπα' της Κίνας? Τις γεμάτο αιχμές δηλώσεις?
Άσε μας τωρα που μας έκανες και τον Αλόνσο καλό χαρακτήρα! Τι άλλο θα'ακούσω...
Ο Αλόνσο πήρε πρωτάθλημα από τη Michelin... .-
Αφού δεν εννοείς να καταλάβεις πως δουλεύουν οι bookmakers...τι να σου πω...πήγαινε ρίξε ότι έχεις και δεν έχεις στη McLaren...εγώ λέω να περιμένω λίγο...
Ναι...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ BENNETON ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 10 ΠΟΣΤ Ο MICHAEL ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Είπε 'as usual'!!! Αφίνεις επίτηδες κομμάτια έξω??????
Κατάντησες κουραστικός να επαναλαμβάνεις τα ίδια!!!
Καταλάβαμε όλοι τις απόψεις σου. Είσαι ένα κολλημένος Αλονσο-οπαδός που δεν ακούει τίποτε και κανένα. Είσαι επίσης αρκετά μικρός στην ηλικία...και είναι κακό να μη δέχεσαι τη γνώμη μεγαλύτερών σου.
Δε σέβεσαι κανέναν πλέον??
Δε θα ασχολιθώ άλλο μαζί σου. Κατάντησε κουραστικό πλέον να λέμε τα ίδια πράγματα!!!
-
sorry κιολας νικο αλλα αυτό:
Καταλάβαμε όλοι τις απόψεις σου. Είσαι ένα κολλημένος Αλονσο-οπαδός που δεν ακούει τίποτε και κανένα. Είσαι επίσης αρκετά μικρός στην ηλικία...και είναι κακό να μη δέχεσαι τη γνώμη μεγαλύτερών σου.θα μπορουσε να ισχυει και για σενα.
Ο Αλόνσο πήρε πρωτάθλημα από τη Michelin... .-
ο Σουμι πηρε απο τη bridg....- βλεπεις? το θεμα ειναι ποιος το πηρε ΑΛΟΝΣΟ ενταξυ? και ασε τα λαθη και τους κινητηρες ενας το πηρε ΑΛΟΝΣΟ.''Άσε μας τωρα που μας έκανες και τον Αλόνσο καλό χαρακτήρα! Τι άλλο θα'ακούσω...''
ειναι η μεγαλυτερη ηλιθιοτητα που μασιεται απο τους απο τους αντιαλονσους, η ιστορια δεν εχει γραψει οσο και να το θελετε οτι ο αλονσο ειναι κολοχαρακτηρας.εσεις μεταξυ σας μπορει να λετε οτι θελετε -
Αν λες Νίκο οτι ο Πινί λέει τα ίδια, εσύ που λες συνέχεια οτι πηρε το πρωτάθλημα από τη Michelin, τι πρέπει να πει αυτός? Ή αν δεν έσκαγε ο κινητήρας στην Σουζουκα και αν δεν έκαναν κάποια λάθη στην Φερράρι και διάφορα τέτοια! Δλδ οι άλλες ομάδες ήταν αλάνθαστες?
Αν το πάμε έτσι αν και ο Αλόνσο δεν άλλαζε λάστιχα στην Κίνα, αν δεν έσκαγε ο κινητήρας στην Μόντσα, αν δεν ειχε πρόβλημα με το μπουλόνι στην Ουγγαρία, αν .............., αν ..............! Με το 'αν' δεν γίνεται δουλειά!!!
Πάντως αν μας πεις οτι έκλαψες κιόλας οταν ανακοίνωσε ο Σούμι οτι θα σταματήσει, θα μπορώ να πω οτι τα έχω ακούσει όλα πλέον μετά από το 'Αλόνσο-κωλοχαρακτήρας'
-
Το μεγαλυτερο σφαλμα του Αλονσο ειναι οτι στερησε απο τη Φερραρι 2 τιτλους περσι.
Α... και οτι αντι να κλαιει οταν κερδιζει, εχει το θρασος και χαιρεται... -
E είναι δυνατόν να πούνε κάτι διαφορετικό οπαδοί? Εγώ ήμουν ο πρώτος (σε άλλο φόρουμ) που κατέκρινα τον Schumacher για τη Rascase και για τις απροσεξίες του φέτος. Ενώ εσείς στον Αλόνσο είναι όλα καλά!
Τέλοσπάντων...αυτό το κομμάτι από άρθρο σας το παραθέτω για να δείτε τι προβλήματα είχε πέρσι η McLaren και τι εννοώ όταν λέω ότι ο Αλόνσο πάει σε 'προβληματική' ομάδα με προβλήματα αξιοπιστίας. Παρόμοια προβλήματα ΔΕΝ είχε η Ferrari το 1995:
'Mercedes FO108T:
Ο Κινητήρας της Mercedes αντιμετώπισε από την αρχή προβλήματα αξιοπιστίας. Στην πραγματικότητα, τα προβλήματα ήταν τόσο μεγάλα για τη γερμανική εταιρία ώστε μέχρι και λίγες μέρες πριν από την έναρξη της περσινής σεζόν η McLaren χρησιμοποιούσε ένα υβριδικό τροποποιημένο V10. Τελικά ο V8 δεν δούλεψε ποτέ στο 100% και μάλιστα αντιμετώπισε τόσα πολλά προβλήματα που ανάγκαζε τους μηχανικούς να αλλάζουν συνέχεια κινητήρες στα μονοθέσιά τους, με αποτέλεσμα πολλές φορές οι οδηγοί της να αναγκάζονται να εκκινήσουν από τις πίσω θέσεις της κατάταξης'http://f1.contra.gr/details.php?id=361
Τα 'ΑΝ' δε μας βγάζουν πουθενά. Δεν αντιλέγω...αλλά μη κάνουμε τον Αλόνσο τον καλύτερο οδηγό επειδή πήρε 2 πρωταθλήματα...που το ένα ήταν της Michelin. Δε μίλησα για άλλα πράγματα...και μη μου βάζετε στο στόμα λόγια που δεν έχω πει.
Και μη λέμε ότι ο Αλόνσο είναι το καλύτερο παιδί...είπαμε τα πραγματάκια που έχει κάνει λάθος...καθώς και πράγματα που είπε και δεν έπρεπε.
Τα επιχειρήματα μου είναι ξεκάθαρα...και σας τα είπα. Ανταλλάξαμε απόψεις...και τέλος.
-
διάβασα και τις 9 σελίδες...ουφ!
ως τρίτος αναγνώστης ένα έχω να πω: Νikos147 no offence είσαι ο ορισμός του κολλημένου tifosi .-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
διάβασα και τις 9 σελίδες...ουφ!ως τρίτος αναγνώστης ένα έχω να πω: Νikos147 no offence είσαι ο ορισμός του κολλημένου tifosi .-
Νο οffence κιόλας ε? Ενώ οι υπόλοιποι? Είναι φυσιολογική αντίδρασή??? Έχεις δει κι άλλο κολλημένο tifoso (tifosi είναι πληθυντικός ) να κατηγορεί τον Schumacher για το Μονακό?
Και πως βγάζεις συμπεράσματα με 9 σελίδες...και ποιός σου είπε να με κρίνεις...και τι σχέση έχει το ποστ αυτό με το θέμα μας...και στη τελική...ποιός σε ρώτησε για την άποψή σου?
Κάτι πιο εμπεριστατωμένο για το θέμα έχεις να μας πεις?
Με όλο το σεβασμό...και no offence (γιατί νομίζουμε με το να λέμε 2/3 τέτοιες λέξεις...ότι και να πούμε μετά δεν έχει σημασία...) είσαι ο πλέον άσχετος για να με κρίνεις...είσαι και off topic!!
-
Κάνε ότι θες ....μόνο κόψε το υφάκι.
*κακώς ποστάρισα... ...με πέρασε γενεές 13.
και για να μην είμαι τελείως offtopic ας κάνω κι εγώ ένα σχόλιο: Alonso uber alles.
οτι ακριβώς κάνεις 9 σελίδες τώρα για τον MS. -
...Έχεις δει κι άλλο κολλημένο tifoso (tifosi είναι πληθυντικός )...... ο.κ. τα μαθήματα περί...σουμαχερισμού τα παρακολουθήσαμε, καθώς επίσης κι αυτά περί... αντιαλονσισμού. Η ιταλική γραμματική, δεν κατάλαβα , πού παίζει?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάνε ότι θες ....μόνο κόψε το υφάκι.*κακώς ποστάρισα... ...με πέρασε γενεές 13.
και για να μην είμαι τελείως offtopic ας κάνω κι εγώ ένα σχόλιο: Alonso uber alles.
οτι ακριβώς κάνεις 9 σελίδες τώρα για τον MS.Tι απάντηση περίμενες...όταν αποκαλείς τον άλλον 'κολλημένο'???
-
οτι ακριβώς κάνεις 9 σελίδες τώρα για τον MS.Tι απάντηση περίμενες...όταν αποκαλείς τον άλλον 'κολλημένο'???
γιατί λέω κάτι που δεν ισχύει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί λέω κάτι που δεν ισχύει;
Bέβαια. Η συζήτηση μας ήταν πέρι Αλόνσο-Michael οπότε σαν Ferraristi (πρώτα απ'όλα) και Schumacherικός (κατά 2ον) τι περίμενες να ακούσεις από εμένα? Όπως προ-είπα...έχω κατακρίνει τον Schumacher στο παρελθον...κυρίως για το πιο πρόσφατο γεγονός στο Μονακό.
Γιαυτό σου είπα ότι βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα...
-
Εννεα σελιδες και αν ψαξουμε για κειμενο που να μιλαει 'περι συμπεριφορας πιλοτων'θα βρουμε το πολυ δυο γραμμες ενω για συμπεριφορα συνομιλουντων (ασχετα πραγματα) Ελληνων θα βρουμε ουκ ολιγα.
Για πινετε και κανα καφε πριν γραψετε την οποιαδηποτε απαντηση σας στο πληκτρολογιο,ισως γινετε αλκοολικοι του καφε αλλα θα γινετε και σωστοτεροι συζητητες. -
DAP
Εννεα σελιδες και αν ψαξουμε για κειμενο που να μιλαει 'περι συμπεριφορας πιλοτων'θα βρουμε το πολυ δυο γραμμες ενω για συμπεριφορα συνομιλουντων (ασχετα πραγματα) Ελληνων θα βρουμε ουκ ολιγα.
elteo
διάβασα και τις 9 σελίδες...ουφ!
ενα εχω να προσθεσω
ημαρτον ρε παιδια ημαρτον
δειξτε και λιγο ελεος
10 σελιδες off topic -
Bέβαια. Η συζήτηση μας ήταν πέρι Αλόνσο-Michael οπότε σαν **Ferraristi **(πρώτα απ'όλα) και Schumacherικός (κατά 2ον) τι περίμενες να ακούσεις από εμένα? Όπως προ-είπα...έχω κατακρίνει τον Schumacher στο παρελθον...κυρίως για το πιο πρόσφατο γεγονός στο Μονακό.Γιαυτό σου είπα ότι βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα...
Ferrarista. Το 'Ferraristi' είναι πληθυντικός
Περί συμπεριφοράς πιλότων (από διάσπαση)