-
Ο χρήστης damian1 έγραψε:
Ρε παιδια,πιστευεται οτι η προσφορα της hyundai (εως και -600 ευρω για το i30) θα συμπαρασυρει προς τα κατω και την τιμη του ceed ή η προσφορα που ετρεχε για τον μηνα δεκεμβρη (-300 ευρω) ηταν παγιδα για την καταναλωτικη μανια που μας πιανει ολους στις γιορτες?Δεν νομίζω να συμβεί αυτό που λες σύντομα, τώρα ειδικά που έχει ψιλοπάρει και τα πάνω του στις πωλήσεις. Η προσφορά -300€ ανανεώνεται κάθε μήνα αλλά μην ξεχνάς οτι η τιμή προ-εκπτώσεως είχε ανέβει οπότε με τα -300€ κρατήθηκε στα ίδια περίπου επίπεδα.
Πάντως το ceed το 1400άρι μέχρι τα 15.000€ πιστεύω έιναι πολύ συμφέρουσα αγορά. -
Διαβάζοντας τα παράπονα για την ανάρτηση του Ceed μου δημιουργήθηκε μία απορία.
Φταίει ο σχεδιασμός της ανάρτησης για τα παράπονα;
Είναι κάτι που λύνεται με μία αλλαγή αμορτισέρ;
Είναι κάτι που λύνεται γενικά; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Διαβάζοντας τα παράπονα για την ανάρτηση του Ceed μου δημιουργήθηκε μία απορία.Φταίει ο σχεδιασμός της ανάρτησης για τα παράπονα;
Είναι κάτι που λύνεται γενικά;Το Cee'd νομίζω φοράει κάτι αμορτισέρ Sachs Super Touring που είναι εκ κατασκευής πιο σκληρά από τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού. Μια αλλαγή αμορτισέρ ίσως λύνει το πρόβλημα.
Για να είμαστε ειλικρινής, δεν πάσχει και από άνεση το αμάξι, απλά είναι πιο σφιχτό απο ότι θα περίμενε κανεις για οικογενειακό αυτοκίνητο.
-
Μα δεν παραπονέθηκε κανείς για την άνεση.
Όσα παράπονα έχω διαβάσει στο forum είναι κατά τη διάρκεια γρήγορης οδήγησης και για τη συμπεριφορά σε στροφές.
-
Μα δεν παραπονέθηκε κανείς για την άνεση.Όσα παράπονα έχω διαβάσει στο forum είναι κατά τη διάρκεια γρήγορης οδήγησης και για τη συμπεριφορά σε στροφές.
Oι λέξεις ΚΙΑ (ακόμα και αν εννοείται) , γρήγορη οδήγηση και συμπεριφορά σε στροφές δεν πάνε στην ίδια πρόταση...
-
Μα δεν παραπονέθηκε κανείς για την άνεση.Όσα παράπονα έχω διαβάσει στο forum είναι κατά τη διάρκεια γρήγορης οδήγησης και για τη συμπεριφορά σε στροφές.
Α ωραία!
Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις μόνος σου κάνοντας το ένα test drive. Τα παράπονα σηνύθως είναι ότι έχει καλά κρατήματα, αλλά νιώθεις λίγο παραπάνω της λακούβες.
Το πακέτο σασί-αναρτήσεις-ελαστικά-φρένα είναι γερμανικό.
-
Όσοι έχετε την έκδοση με τις 16άρες και διάσταση ελαστικού 205/55/R16 παρακαλείσθε να πετάξετε τα άθλια πρώτης τοποθέτησης Energy E3A, πριν κληθείτε να αντιμετωπίσετε τίποτα χειρότερο.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Όσοι έχετε την έκδοση με τις 16άρες και διάσταση ελαστικού 205/55/R16 παρακαλείσθε να πετάξετε τα άθλια πρώτης τοποθέτησης Energy E3A, πριν κληθείτε να αντιμετωπίσετε τίποτα χειρότερο.Για το στρώσιμο του κινητήρα καλά θα είναι μωρέ, μα τι στο καλό, michelin είναι!
Βέβαια όπως το λες, μάλλον θα έχεις πρότερη εμπειρία.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Όσοι έχετε την έκδοση με τις 16άρες και διάσταση ελαστικού 205/55/R16 παρακαλείσθε να πετάξετε τα άθλια πρώτης τοποθέτησης Energy E3A, πριν κληθείτε να αντιμετωπίσετε τίποτα χειρότερο.
Για το στρώσιμο του κινητήρα καλά θα είναι μωρέ, μα τι στο καλό, michelin είναι!
Βέβαια όπως το λες, μάλλον θα έχεις πρότερη εμπειρία.
μισελεν και αθλια δεν παει μην λεμε οτι να ναι.
μπορει το λαστιχο να ειναι για οικονομια και οχι για γρηγορη οδηγηση αλλα οχι και αθλιο. -
Μια χαρά άθλιο είναι για Ελλάδα, και επιδεινώνει τα μούτρα του ceed
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά άθλιο είναι για Ελλάδα, και επιδεινώνει τα μούτρα του ceedΔόκτορα μιας και το έχεις οδηγήσει μήπως μπορείς να μου λύσεις και την απορία μου;
Διαβάζοντας τα παράπονα για την ανάρτηση του Ceed μου δημιουργήθηκε μία απορία.
Φταίει ο σχεδιασμός της ανάρτησης για τα παράπονα;
Είναι κάτι που λύνεται γενικά; -
Γενικά έχει σφιχτό σεταπ, δυσάρεστο δεν θα το έλεγα. Οπότε μάλλον είναι θέμα γεωμετρίας το ζήτημα και περισσότερο fool proof προσανατολισμού, ενώ ούτε το τιμόνι βοηθάει ιδιαίτερα. Γενικότερα στη συμπεριφορά του θα έλεγα πως θυμίζει τους ανταγωνιστές του πριν 1-1,5 γενιά. Θα είχε ενδιαφέρον να έβρισκε κάποιος γωνίες για μπρος/πίσω.
Με τα energy ακόμα και στις εκδόσεις με τις μεγάλες ζάντες δεν κολακεύεται καθόλου το σύνολο. Με ένα καλύτερο λάστιχο σίγουρα θα μειωθούν τα μούτρα, αλλά από την άλλη η αναισθησία της ουράς θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη.
-
Thanks!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά άθλιο είναι για Ελλάδα, και επιδεινώνει τα μούτρα του ceedεχουν ενα γλιστρημα το οποιο ομως ειναι προοδευτικο δλδ δεν τρομαζει τον οδηγο.
αθλιο λεμε ενα λαστιχο οταν δεν κραταει καθολου,οταν κανει φασαρια την ωρα που τρεχεις,οταν στην βροχη ειναι ανικανο να διωξει τα νερα, οταν κανει αυκολα καρουμπαλα. -
Προοδευτιό δεν θα το έλεγα, απλά έχει χαμηλά όρια και τα πλησιάζεις πιο εύκολα
Αθόρυβο είναι, συμφωνοι. Κατά τα άλλα, στο βρεγμένο πολύ γλύστριμα, ελκτική πρόσφυση χάλια. Όταν υπάρχουν στην διάσταση άλλα λάστιχα πολύ καλύτερα για τα ελληνικά δεδομένα, τότε είναι άθλια επιλογή... Εδώ θα μου πεις στα γκολφ βάζανε χανκοκ... -
χανκουκ βαζουνε και στο σεβρολετ κρουζ που πηγα και ειδα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Όσα παράπονα έχω διαβάσει στο forum είναι κατά τη διάρκεια γρήγορης οδήγησης και για τη συμπεριφορά σε στροφές.
Oι λέξεις ΚΙΑ (ακόμα και αν εννοείται) , γρήγορη οδήγηση και συμπεριφορά σε στροφές δεν πάνε στην ίδια πρόταση...
Μωρέ έτσι έλεγα κι εγώ...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
...
αθλιο λεμε ενα λαστιχο οταν δεν κραταει καθολου,οταν κανει φασαρια την ωρα που τρεχεις,οταν στην βροχη ειναι ανικανο να διωξει τα νερα, οταν κανει αυκολα καρουμπαλα.Ε ωραία. Μόλις περιέγραψες τα Ε3Α.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Μια χαρά άθλιο είναι για Ελλάδα, και επιδεινώνει τα μούτρα του ceed
εχουν ενα γλιστρημα το οποιο ομως ειναι προοδευτικο δλδ δεν τρομαζει τον οδηγο.
αθλιο λεμε ενα λαστιχο οταν δεν κραταει καθολου,οταν κανει φασαρια την ωρα που τρεχεις,οταν στην βροχη ειναι ανικανο να διωξει τα νερα, οταν κανει αυκολα καρουμπαλα.αυτό που περιγράφεις είναι λάστιχο από ζούνταπ μεταπολεμικό...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μωρέ έτσι έλεγα κι εγώ...
Kανένα KIA από αυτά που έχω οδηγήσει (παλιά και σύγχρονα ) δεν ήταν ευχάριστο στο δρόμο. Μάλλον ( τα πιο παλιά) τραγικά θα τα χαρακτήριζα
Kia Cee'd 2007