-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά, άμα είναι τώρα να συγκρίνουμε το cee'd με ιταλικά του προηγούμενου αιώνα , καλύτερα να κλείσουμε το φόρουμ.Γιατι μιλησε κανεις για συγκριση με το δικο μου;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα σύγχρονα ιταλικά έχουν στυλ, φαντασία και ψυχή. Γι' αυτό δεν πρέπει να συγκρίνονται παρά μόνο μεταξύ τους.Τοτε φιλε μου περι ορεξεως ........
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλά, άμα είναι τώρα να συγκρίνουμε το cee'd με ιταλικά του προηγούμενου αιώνα , καλύτερα να κλείσουμε το φόρουμ.
Γιατι μιλησε κανεις για συγκριση με το δικο μου;
Ναι, εγώ.
-
Ενταξει εσυ εισαι... Τεσπα,δε θελω να ξαναπερασω αλλη μια τραυματικη εμπειρια οδηγωντας ΚΙΑ...Και φαντασου οτι μετα το Sportage ειχα πει οτι δεν ξαναοδηγω αλλο χρεπι..
Ο mak25 που ειναι; Αργει...
-
Aπο ποτε τα κορυφαια ειναι για ξερασμα? Πηγαινε παρε κανενα alfa romeo να βρεις την υγεια σου. Η μαλλον να κανεις πλουσια τα συνεργεια...
-
...νάτος!
-
λειπει ο μαρτης!!
-
Μπα δε μου χρειαζεται η Αλφα.. Αλλα προς θεου ουτε το Κια,αν και κορυφαιο.. Παντως αμα θελω αμαξι για να παω απο δω μεχρι το περιπτερο αξιοπιστα,προτιμω να αφησω το Κια και να παρω..τα ποδια μου...
-
οταν κανεις ομως 150χλμ τη μερα οπως κανω εγω σιγουρα δε μου χρειαζετα το fiat. Για να δουμε to bravo τι ψαρια θα πιασει?
-
Σαφως αμα θελω αμαξι να με παει απ το χ στο ψ μερος κατι τετοιο θα διαλεγα..
-
εδω συμφωνουμε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σαφως αμα θελω αμαξι να με παει απ το χ στο ψ μερος κατι τετοιο θα διαλεγα..Πριν λίγο είπες ότι θα έπαιρνες τα πόδια σου. Μην τα αλλάζεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σαφως αμα θελω αμαξι να με παει απ το χ στο ψ μερος κατι τετοιο θα διαλεγα..
Πριν λίγο είπες ότι θα έπαιρνες τα πόδια σου. Μην τα αλλάζεις.
Εννοειται οτι αποσταση (ψ-χ)>100 μετρα..
-
Ας ειμαστε οσο πιο σοβαροι και αντικειμενικοί γινεται για να μην υπαρχουν
λαθος εντυπωσεις. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα σύγχρονα ιταλικά έχουν στυλ, φαντασία και ψυχή. Γι' αυτό δεν πρέπει να συγκρίνονται παρά μόνο μεταξύ τους.Αυτο απο μονο του τα λεει ολα.Δεν ειναι καν αξια να ανταγωνιστουν προτασεις απο αλλη χωρα εκτος απο την Ιταλια.Οταν βρεχει φορας αδιαβροχο μεσα στο αμαξι; γιατι απ'οτι ξερω μπαζουν απο παντου.Οσο για την φαντασια και την ψυχη συμφωνω γιατι τον χειμωνα οταν ειναι κρυα τα πιανει βηχας και κλοτσανε σαν φοραδες.Ασε που αν διψασεις ανοιγεις ενα φαναρι,βαζεις καλαμακι και το πινεις το νερακι σου.
-
Ο χρήστης kostast1 έγραψε:
λαθος εντυπωσεις.Δηλαδή;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
λαθος εντυπωσεις.Δηλαδή;
Να πουμε κανα καλο λογο εννοει για το Ceed....
-
Τουλαχιστον τα κορεατικα δεν εχουν τετοια προβληματα με ηλεκτροστεγανωποιοτικα
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
Τουλαχιστον τα κορεατικα δεν εχουν τετοια προβληματα με ηλεκτροστεγανωποιοτικαΕιχες ποτε ενα που εβγαλε ή ακουσες απο καποιον;
-
ο κολλητος μου ειχε lancia delta του 2000 και το εδωσε μεσα σε δυο χρονια λογω παμπολων προβληματων. Ειχε μεινει στο δρομο πανω απο 4 φορες..
Kia Cee'd 2007