-
αστα γιωργη αστα... παρα πολλες απουσιες... τι να σου κανουν 7 αμαξια?αλλα αφου θελεις αποτελεσματα θα σου πω, 1ος ζειμπεκακης-106,2ος πατσουρακης-civic,3ος κακεπακης-σαχο,4ος συλλιγαρδακης-αχ,5οςπολλιας-σαχο,6ος παρ8ενιαδης-σαχο κ 7ος φακουρελης-106... αυταααα....τι κ ειχε καλο καιρο,τι κ αν ειχε μειωμενο παραβολο,τι κ αν ηταν μονοημερο,τι κ αν ηταν η τελευταια αναβαση της χρονιας...
-
Ο χρήστης siligardakis έγραψε:
αστα γιωργη αστα... παρα πολλες απουσιες... τι να σου κανουν 7 αμαξια?αλλα αφου θελεις αποτελεσματα θα σου πω, 1ος ζειμπεκακης-106,2ος πατσουρακης-civic,3ος κακεπακης-σαχο,4ος συλλιγαρδακης-αχ,5οςπολλιας-σαχο,6ος παρ8ενιαδης-σαχο κ 7ος φακουρελης-106... αυταααα....τι κ ειχε καλο καιρο,τι κ αν ειχε μειωμενο παραβολο,τι κ αν ηταν μονοημερο,τι κ αν ηταν η τελευταια αναβαση της χρονιας...Λογικό Βαγγέλη να υπάρχει αυτη η εικόνα και δε φταίνε απόλυτα οι αγωνιζομενοι ουτε η κρίση..
Αλλά όταν ένας θεσμός δεν ειναι αξιόπιστος και συνεπής στην προκυρηξή του, γιατι θα πρέπει να είχε παραπάνω συμμετοχές στο τέλος μια δύσκολης χρονιάς και λίγο πριν τα Χριστουγεννα αφού δεν είχε κανένα ενδιαφέρον πλέον , ούτε καν βαθμολογικά.??Η πλάκα είναι ότι του χρόνου που δε θα υπάρχει ο θεσμός όλοι θα πουν ότι δε τραβούσαν οι αναβάσεις στην Κρήτη και δε τις υποστήριζαν οι αγωνιζόμενοι ....
Επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με τις δεξιοτεχνίες που χάθηκαν και αυτες, και τοτε πάλι ελεγαν οτι συμμετοχές δεν εχει ...Εγω βλέπω όμως οτι τα ντριφτ που πλέον εχουν αποκτήσει προγραμμα -κανονισμους και συνέπεια πάνε μια χαρα.. τυχαίο;
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
αστα γιωργη αστα... παρα πολλες απουσιες... τι να σου κανουν 7 αμαξια?αλλα αφου θελεις αποτελεσματα θα σου πω, 1ος ζειμπεκακης-106,2ος πατσουρακης-civic,3ος κακεπακης-σαχο,4ος συλλιγαρδακης-αχ,5οςπολλιας-σαχο,6ος παρ8ενιαδης-σαχο κ 7ος φακουρελης-106... αυταααα....τι κ ειχε καλο καιρο,τι κ αν ειχε μειωμενο παραβολο,τι κ αν ηταν μονοημερο,τι κ αν ηταν η τελευταια αναβαση της χρονιας...
Λογικό Βαγγέλη να υπάρχει αυτη η εικόνα και δε φταίνε απόλυτα οι αγωνιζομενοι ουτε η κρίση..
Αλλά όταν ένας θεσμός δεν ειναι αξιόπιστος και συνεπής στην προκυρηξή του, γιατι θα πρέπει να είχε παραπάνω συμμετοχές στο τέλος μια δύσκολης χρονιάς και λίγο πριν τα Χριστουγεννα αφού δεν είχε κανένα ενδιαφέρον πλέον , ούτε καν βαθμολογικά.??Η πλάκα είναι ότι του χρόνου που δε θα υπάρχει ο θεσμός όλοι θα πουν ότι δε τραβούσαν οι αναβάσεις στην Κρήτη και δε τις υποστήριζαν οι αγωνιζόμενοι ....
Επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με τις δεξιοτεχνίες που χάθηκαν και αυτες, και τοτε πάλι ελεγαν οτι συμμετοχές δεν εχει ...Εγω βλέπω όμως οτι τα ντριφτ που πλέον εχουν αποκτήσει προγραμμα -κανονισμους και συνέπεια πάνε μια χαρα.. τυχαίο;
Θα συμφωνήσω μαζί σου για το τέλος μιας δύσκολης χρονιάς και για το μη βαθμολογικό ενδιαφέρον .
Δεν συμφωνώ όμως για το λίγο πριν τα Χριστούγεννα (λες και όλοι χρειαζόμαστε προετοιμασία μέρες πριν γι αυτά) και για το αναξιόπιστο του θεσμού όταν αυτός προκηρύχτηκε στην αρχή της χρονιάς . Ποιος τον δημιούργησε αναξιόπιστο ;
1ος αγώνας από ΦΙΜΑ : Αναβολή λόγω λίγων συμμετοχών
2ος αγώνας από ΑΟΛ : Ματαίωση λόγω λίγων συμμετοχών
3ος αγώνας από ΑΟΚ : Αναβολή λόγω συμμετοχών
Ο εξ΄αναβολής 1ος αγώνας απο ΦΙΜΑ: Ματαίωση πάλι λόγω λίγων συμμετοχών
4ος αγώνας από ΑΛΑΧ : Γίνεται λόγω Πανελληνίου Πρωταθλήματος
Ο εξ΄αναβολής 3ος αγώνας από ΑΟΚ : Ματαίωση πάλι λόγω λίγων συμμετοχών
5ος αγώνας από ΦΙΜΑ : Κανονικά έπρεπε να ματαιωθεί πάλι λόγω λίγων συμμετοχών , αλλά εμείς είπαμε ότι θα τον κάνουμε έστω και με καμία συμμετοχή (θα τρέχαμε εμείς οι ίδιοι στο κάτω-κάτω) και τον κάναμε , έτσι για αυτούς που γουστάρουν να κάνουν το σπορ τους και όχι για τους....επαγγελματίες που αν δεν μετράει κάπου ένας αγώνας απαξιούν να συμμετέχουν .
Μετά τα παραπάνω θα ήθελα πολύ να μου πεις για ποια αναξιοπιστία και ασυνέπεια του θεσμού μιλάς . -
Γιώργη, ξέρεις πως σε συμπαθώ, αλλά μου φαίνετε πως έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με τη Λοζάνη
και φυσικά έχει δίκιο ο Διακάκης στα γραφόμενα του...Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
...Λογικό Βαγγέλη να υπάρχει αυτη η εικόνα και δε φταίνε απόλυτα οι αγωνιζομενοι ουτε η κρίση..
Αλλά όταν ένας θεσμός δεν ειναι αξιόπιστος και συνεπής στην προκυρηξή του, γιατι θα πρέπει να είχε παραπάνω συμμετοχές στο τέλος μια δύσκολης χρονιάς και λίγο πριν τα Χριστουγεννα αφού δεν είχε κανένα ενδιαφέρον πλέον , ούτε καν βαθμολογικά...Λογικό να μην έχει συμμετοχές ο συγκεκριμένος αγώνας για τους λόγους που ανέφερες, όμως το θεσμό ποιος τον έκανε αναξιόπιστο? Για ξαναθυμίσου λίγο το στόρι,(αυτά που γράφει παραπάνω ο Διακάκης). ΜΟΝΟ ο Ομαλός έγινε κανονικά και αυτό γιατί προσμετρούσε και σε ένα πιο αξιόπιστο θεσμό... Ποιος λοιπόν έκανε το θεσμό αναξιόπιστο και ασυνεπή? Οι οργανωτές που συνέχεια ανάβαλαν τους αγώνες λόγο συμμετοχών ή οι αγωνιζώμενοι που δεν έδειχναν ενδιαφέρων?
Και προς θεού, δεν πυροβολώ τους αγωνιζώμενους γιατί δεν συμμετείχαν, καθένας ξέρει τα παλούκια του, αλλά δεν μπορείς να τα ρίχνεις όλα στους οργανωτές... Πάντα οι άλλοι μας φταίνε εμείς ποτέ...Η πλάκα είναι ότι του χρόνου που δε θα υπάρχει ο θεσμός όλοι θα πουν ότι δε τραβούσαν οι αναβάσεις στην Κρήτη και δε τις υποστήριζαν οι αγωνιζόμενοι ...
Αφού αυτή είναι η αλήθεια, γιατί να ειπωθεί κάτι άλλο...
...Επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία με τις δεξιοτεχνίες που χάθηκαν και αυτες, και τοτε πάλι ελεγαν οτι συμμετοχές δεν εχει ...
Μην τα πάρω στο κρανίο και είμαι σε κρίσημη ηλικία!
Δηλαδή στην τελευταία δεξιοτεχνία που έκανα πριν δυο χρόνια στο Πέραμα, με διαφήμηση και προβολή στο έπακρο, σε ένα χώρο από τους καλύτερους για αυτή τη δουλειά, με απεριόριστη ασφάλεια, με πάνω από 1.500 θεατές, με με με ....
ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 10 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ? Εγώ και οι άλλοι οργανωτές?
Άστο ρε Γιωργάκι άστο, καλό θα είναι πριν ανοίξουμε το στόμα μας (πληκτρολόγιο) και μιλάμε (γράφουμε) δημόσια, να ρίχνουμε μια μαατιά στα στοιχεία, στην ιστορία κτλ. και να μη λέμε ότι μας έρθει...Αυτά, πάντα φιλικά (και το ξέρεις)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ...
-
Το σχόλιο μου περί του θεσμού τον αναβάσεων δεν ήταν προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση αφού η ασυνέπεια και αναξιοπιστία που σας ενόχλησαν σαν λέξεις ήταν προιόν ενός συνδυασμού που αποτελείται απο την αρχη του σπόρ, τις λέσχες και τους αγωνιζόμενους.
Επειδη απαντήσατε προσωπικά οφείλω να εξηγηθω στα 2 παραδείγματα που μου δώσατε.
κ Διακάκη, σχετικά με τον τελευταίο αγώνα προσωπικά επικροτώ την πραγματοποιησή του, έστω και με οκτω αυτοκίνητα γνωρίζοντας πολυ καλά οτι δε συμφέρει τη λέσχη να τον κάνει και τελικά έγινε λόγω σεβασμου προς τους συμμετέχοντες και τους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στο βουνό.
Μήπως όμως θα έπρεπε να παρθει αυτό το ρισκό στην αρχή της χρονιάς δίνοντας το κίνητρο σε αυτους του 8 και όσους ακόμα ήθελαν να ακολουθήσουν να συμμετέχουν σε ένα έπαθλο που ξεκινάει κανονικά χωρίς αναβολες;;κ Δαμανάκη όσο για την δεξιοτεχνία στο Πέραμα είχαμε συζητήσει και τότε ότι όντως η προσπάθεια ήταν πολυ καλή και αξια κι ας έβαλε μέσα τη λέσχη, όμως στο τέλος μιας χρονιάς που έχει χαθεί ήταν αναμενόμενο να γίνει με 10 συμμετοχές.
Θυμάσαι πως και τότε οι λόγοι ματαίωσης των δεξιοτεχνίων δεν ήταν οι λίγες συμμετοχές αλλά διάφορες συγκυρίες που είχαν να κάνουν κυρίως με τις λέσχες που τους οργάνωναν.Ακόμα και αν οι αγωνιζόμενοι δε συμμετέχουν σε ένα αγώνα είναι πιστεύετε αποκλειστικά δική τους ευθύνη ; Η μήπως επηρεάζονται πολλές φορές και από το 'προιόν' που προσφέρει η κάθε λέσχη ;
Και αν νομιζετε οτι και το παραπάνω αφορα εσάς, σας αναφέρω ένα παράδειγμα της λέσχης που ανήκω. Εαν του χρόνου στο ράλλυ Χανίων δεν τρέξει κάποιος αγωνιζόμενος , επικαλούμενος την έλειψη μικροφώνου και παρουσίασης στον τερματισμο (= μηδεν προβολη για αυτον και το χορηγό του) πρέπει να κατακρίνουμε αυτόν αν δεν ξανατρέξει ή την ΑΛΑΧ που τον 'κρέμασε' σε αυτό το θέμα;;Ολά τα παραπάνω προέρχονται καθαρα απο αγάπη μου προς το άθλημα και αγανάκτιση - προβληματισμό που χανονται συνεχώς φυτώρια νέων αγωνιζομένων , και δεν αποτελούν προσωπική επίθεση σε κανένα.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ.
-
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΣ 5/2/11 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Σ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΣΟΥΜΕ!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
-
-
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Όλα είναι έτοιμα για το 11ο Rally Χανίων...ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
-
Ο χρήστης MEGA CARS έγραψε:
ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
Θα είσε έτοιμος???
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
Θα είσε έτοιμος???
100% ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ........ΕΓΓΥΗΣΗ.........ΣΙΓΟΥΡΑ
.ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ -
-
-
...και ένα βιντεάκι που τράβηξε ο μικρός Στέλιος...
...είχανε μείνει λίγοι, του φύγανε και κανά δυο..
...πάντως μαθαίνει... -
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4/11 Ο ΑΟΚ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ!!! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ!!! ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ΣΒΕΛΤΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!!! ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ RALLY ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΣΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚ
-
Ο χρήστης TOYOTA RACING έγραψε:
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4/11 Ο ΑΟΚ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ!!! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ!!! ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ΣΒΕΛΤΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!!! ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ RALLY ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΣΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚ...................ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΛΑΞΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΗΣ ΜΟΥ .ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.......ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Α.Ο.Κ
-
Ο χρήστης MEGA CARS έγραψε:
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/4/11 Ο ΑΟΚ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ!!! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΟΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ!!! ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ΣΒΕΛΤΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!!! ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ RALLY ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΣΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΟΚ
...................ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΛΑΞΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΙΣΗΣ ΜΟΥ .ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.......ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Α.Ο.Κ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΟΚ! ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
-
μπραβο στον αοκ!μονο ετσι θα συνεχισουν η φθηνη αγωνες για ολους τους ανθρωπους και για ολα τα αυτοκινητα ανεξαρτητος χρηματων που εχει ο καθενας!να δω εαν το καταλαβει κανεις επιτελους στην δυσκολη περιοδο που ειμαστε!εχουμε gp στα χανια την ιδια περιοδο αλλα την επομενη φορα θα ερθω!δωστε ημερομηνιες και για αλλους αγωνες που να ξερουμε απο πριν!και παλι μπραβο!
-
Συγκινήθηκα διαβάζοντας γι' αυτή τη Δεξιοτεχνία, αφού η πρώτη μου αγωνιστική δραστηριότητα ήταν μια Δεξιοτεχνία στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Αλλά παράλληλα προβληματίστηκα σχετικά με το ισχύον καθεστώς έκδοσης αδειών.
Στην εγκύκλιο για τις άδειες του 2011 στο site της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ γράφει:Προϋποθέσεις για την έκδοση Άδειας Διαγωνιζομένου/ Aγωνιζομένου φυσικού προσώπου, για παιδειές:
- Για να λάβει κάποιος μέρος σε αγώνα Πλοήγησης, Δεξιοτεχνίας, Gymkana, ατομικής χρονομέτρησης, τύπου drift, Trial 4X4, ή Kυνήγι Θησαυρού που έχουν χαρακτηρισθεί ως παιδειές, χρειάζεται υποχρεωτικά να είναι κάτοχος Eθνικής άδειας EΘEA παιδιών ετήσιας ισχύος.
Στο GTCC ξέρω ότι έτσι λειτουργεί το πράγμα πλέον, απαιτούν ετήσια άδεια, με κόστος 60 ευρώ και δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Όμως στην ανακοίνωση της παραπάνω Δεξιοτεχνίας γίνεται λόγος για ημερήσια άδεια με κόστος 20 ευρώ.
Φίλοι του ΑΟΚ, πρόκειται για λάθος από κεκτημένη ταχύτητα; Ή τελικά υπάρχουν φέτος ημερήσιες άδειες για παιδιές; -
Ο χρήστης agalanop έγραψε:
Συγκινήθηκα διαβάζοντας γι' αυτή τη Δεξιοτεχνία, αφού η πρώτη μου αγωνιστική δραστηριότητα ήταν μια Δεξιοτεχνία στο λιμάνι του Ηρακλείου.
Αλλά παράλληλα προβληματίστηκα σχετικά με το ισχύον καθεστώς έκδοσης αδειών.
Στην εγκύκλιο για τις άδειες του 2011 στο site της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ γράφει:Προϋποθέσεις για την έκδοση Άδειας Διαγωνιζομένου/ Aγωνιζομένου φυσικού προσώπου, για παιδειές:
- Για να λάβει κάποιος μέρος σε αγώνα Πλοήγησης, Δεξιοτεχνίας, Gymkana, ατομικής χρονομέτρησης, τύπου drift, Trial 4X4, ή Kυνήγι Θησαυρού που έχουν χαρακτηρισθεί ως παιδειές, χρειάζεται υποχρεωτικά να είναι κάτοχος Eθνικής άδειας EΘEA παιδιών ετήσιας ισχύος.
Στο GTCC ξέρω ότι έτσι λειτουργεί το πράγμα πλέον, απαιτούν ετήσια άδεια, με κόστος 60 ευρώ και δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Όμως στην ανακοίνωση της παραπάνω Δεξιοτεχνίας γίνεται λόγος για ημερήσια άδεια με κόστος 20 ευρώ.
Φίλοι του ΑΟΚ, πρόκειται για λάθος από κεκτημένη ταχύτητα; Ή τελικά υπάρχουν φέτος ημερήσιες άδειες για παιδιές;ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!!!
Aγώνες στην Κρήτη...