-
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Δεν ειναι θεμα κοντρας παντως μεταξυ δυτικων και ανατολικων.Ολοι θεωρουν φοβερη βλακεια των οδηγων του Ηρακλειου οτι στο σπριντ στο καστελι πατησαν τερμα το γκαζι και φορτωσαν στους φιλοξενουμενους απο 10-20 δευτερολεπτα στο σκελος .Ειναι δυνατον λοιπον οι οδηγοι απο τα Χανια που κακα τα ψεματα για αναβασεις καλοι ειναι αλλα για ραλλυ πρεπει να λιωσουν στις ειδικες για να πανε να ερθουν να πληγωσουν τον οδηγικο τους εγωισμο στις ειδικες της ανατολης φορτωνοντας στην καμπουρα τους λεπτα απο τους συναδελφους τους εδω που φυσικα εντος εδρας θα τους διασυρουν.
Αλλωστε και ο ΑΟΚ δεν ειχε μεσα στις προσφορες για τα πληρωματα απο τα Χανια και καμμια κουτα σπρει ξερετε για να κανουν γραφιτι στις ειδικες οι οδηγοι .Δεν πειραζει του χρονου χορηγος θα ειναι ειναι εταιρια χρωματων οποτε θα μοιραζουν στους οδηγους τζαμπα σπρει και αντισκηνα οποτε τοτε κατι θα γινει.
Υ.Γ.Ελπιζω να εχουν αισθηση του χιουμορ οσοι απο τα Χανια το διαβασουν αυτο (που παντως περα απο την πλακα το συζητανε ολοι οι ασχολουμενοι με το σπορ).Μην αρχισει το γνωστο κυνηγι μαγισσων αλλωστε πραγματικα δεν αξιζει να ασχολειτε κανεις σοβαρα με το θεμα αγωνες στην Κρητη παρα μονο για πλακα. -
Ο χρήστης rallylover έγραψε:
Δεν ειναι θεμα κοντρας παντως μεταξυ δυτικων και ανατολικων.Ολοι θεωρουν φοβερη βλακεια των οδηγων του Ηρακλειου οτι στο σπριντ στο καστελι πατησαν τερμα το γκαζι και φορτωσαν στους φιλοξενουμενους απο 10-20 δευτερολεπτα στο σκελος .Ειναι δυνατον λοιπον οι οδηγοι απο τα Χανια που κακα τα ψεματα για αναβασεις καλοι ειναι αλλα για ραλλυ πρεπει να λιωσουν στις ειδικες για να πανε να ερθουν να πληγωσουν τον οδηγικο τους εγωισμο στις ειδικες της ανατολης φορτωνοντας στην καμπουρα τους λεπτα απο τους συναδελφους τους εδω που φυσικα εντος εδρας θα τους διασυρουν.
Αλλωστε και ο ΑΟΚ δεν ειχε μεσα στις προσφορες για τα πληρωματα απο τα Χανια και καμμια κουτα σπρει ξερετε για να κανουν γραφιτι στις ειδικες οι οδηγοι .Δεν πειραζει του χρονου χορηγος θα ειναι ειναι εταιρια χρωματων οποτε θα μοιραζουν στους οδηγους τζαμπα σπρει και αντισκηνα οποτε τοτε κατι θα γινει.
Υ.Γ.Ελπιζω να εχουν αισθηση του χιουμορ οσοι απο τα Χανια το διαβασουν αυτο (που παντως περα απο την πλακα το συζητανε ολοι οι ασχολουμενοι με το σπορ).Μην αρχισει το γνωστο κυνηγι μαγισσων αλλωστε πραγματικα δεν αξιζει να ασχολειτε κανεις σοβαρα με το θεμα αγωνες στην Κρητη παρα μονο για πλακα.Ειναι λυπηρο και εμενα προσωπικα αλλα και ολους τους φιλους του σπορ να υπαρχει ενα νησι διχασμενο και κομενο σε τευχη αλλωστε ενας δυο αγωνες μεινανε για να τελειωσει η σεζον δεν μπορει ενας ανθρωπος να δινει εντολες στους αγωνιζομενους του τυπου δεν θα δηλωσει κανεις στο ΚΡΗΤΗΣ και ξαφνικα να υπαρχει κρητικη συμετοχη απο δυτικα σε αγωνα εκτος κρητης δεχομε οτι ειναι θεμα πρωταθληματος αλλα δεν δεχομαστε αυτο το αντιπινο με τετοιο σκοπο. Στο να μην ερθετε σε ενα σπριντ η μια αναβαση το δεχομαστε αλλα σε ενα ραλλυ κρητης που στο κατω κατω δεν εχουμε δα και τα απιστευτα νουμερα απο αγωνιστικα στη κρητη να αμαυρωνουμε αγωνες για ενα καπριτσο.Ντροπη γιατι θα καταντησει η κρητη στο τελος να τρεχει το ηρακλειο στο ηρακλειο και τα χανια στα χανια αυτο δεν αρεσει ουτε στον ανατολικο κοσμο ουτε στο δυτικο κοσμο και εκτος αυτου δινουμε δικαιωματα στα καφενεια απο διαφορα φορουμς.
Και για δειτε τις συμετοχες των κρητικων σε αγωνες εκτος κρητης και των εκτος κρητης σε αγωνες εντος κρητης....Αλλα οταν ειναι δυο αγωνες σοβαρου επιπεδου στο ιδιο Σ/Κ φταιει το συστημα που το κανει και δεν δινει τη δυνατοτητα να υπαρχει ενα αμιβαιο προγραμμα αγωνων συμβατο για ολους και για ολα.Ηρθαν πεντε πληρωματα εκτος κρητης να ειναι αγαποιμενες οι λεσχες να στειλουν αναλογα με τη δυνατοτητα τους αλλα 5 αντε 4. αλλα δυστυχως ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΓΙΒΕΝΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΚΙ.
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
-
ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
-
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟ ΠΕΤΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 31ο RALLY ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ :thumbsup
-
Οι βαθμολογίες του κυπέλλου sprint Κρήτης...
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... &Itemid=51 -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Οι βαθμολογίες του κυπέλλου sprint Κρήτης...
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... &Itemid=51ΣΩΣΤΟΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ PRO ACTION H ENAΣ ΤΟΥ ΑΟΚ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ? -
Για το έπαθλο αναβάσεων εκρεμεί ένας αγώνας της Pro Action που θα πραγματοποιηθεί τέλος του μήνα στα Χανιά.
Για το κύπελλο sprint Κρήτης εκρεμεί άλλο ένα sprint του ΑΟΚ, όμως δεν ξέρω περισσότερα... -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Για το έπαθλο αναβάσεων εκρεμεί ένας αγώνας της Pro Action που θα πραγματοποιηθεί τέλος του μήνα στα Χανιά.
Για το κύπελλο sprint Κρήτης εκρεμεί άλλο ένα sprint του ΑΟΚ, όμως δεν ξέρω περισσότερα...H PROACTION ειχε πει για βραχασι.
Τωρα μας λες οχι βραχασι αλλα ουτε στην εδρα της αλλα στα χανια?
Για εμενα ενας θα ειναι ολογος.Καποιοι θελουν ευκολα να παρουν ,ισως καποιους τιτλους.
Οταν μπορεσεις πες μας την βαθμολογια των αναβασεων.Υ.Γ.Τελος του μηνα δεν εχει και τυμπακι?
-
Ο χρήστης asimi velos έγραψε:
H PROACTION ειχε πει για βραχασι.
Τωρα μας λες οχι βραχασι αλλα ουτε στην εδρα της αλλα στα χανια?Ρε σειρά, δεν το λέω εγώ και μένα η Pro Action μου το είπε...
http://www.proactionracing.com/uploads/ ... e_2009.xls...Οταν μπορεσεις πες μας την βαθμολογια των αναβασεων. ...
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... &Itemid=51
...ή και ποιο επίσημα...
http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=118&page_id=1392 -
Για εμενα ενας θα ειναι ολογος.Καποιοι θελουν ευκολα να παρουν ,ισως καποιους τιτλους.Δηλαδή κι εμεις να θεωρήσουμε οτι αν δε κάνει ο ΑΟΚ το σπρίντ που έχει απομείνει θα γίνει για να παραμείνουν οι τίτλοι στο Ηράκλειο;
-
Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Για εμενα ενας θα ειναι ολογος.Καποιοι θελουν ευκολα να παρουν ,ισως καποιους τιτλους.Δηλαδή κι εμεις να θεωρήσουμε οτι αν δε κάνει ο ΑΟΚ το σπρίντ που έχει απομείνει θα γίνει για να παραμείνουν οι τίτλοι στο Ηράκλειο;
Aυτο που ρωταω ειναι
μεταφερθηκε η αναβαση απο ανατολικα ,δυτικα?
Δηλαδη κατι σαν την ΑΛΑΧ να κανει αναβαση στο Ηρακλειο.
Τωρα εαν καταλαβες τι ακριβως εχω απορια καλος δεν χρειαζεται παραπανω αναλυση,το τι θα κανει ο ΑΟΚ ειναι θεμα δικο του και οχι εμενα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ -
ΦΙΛΕ ΤΟΥ FORUM s2000vti ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. -
Θα το κανει απ οτι εμαθα 6-12-09 οσοι πιστοι προσελθετε και παψε επιτελους νε σκεφτεσαι πονηρα ελεος.
Και τα καλυτερα ερχονται????????? -
Ο χρήστης ideas έγραψε:
Θα το κανει απ οτι εμαθα 6-12-09 οσοι πιστοι προσελθετε και παψε επιτελους νε σκεφτεσαι πονηρα ελεος.
Και τα καλυτερα ερχονται?????????6 Δεκεμβρη εχω την εντυπωση οτι εχει Ριτσώνα!!!...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Και τα καλυτερα ερχονται?????????6 Δεκεμβρη εχω την εντυπωση οτι εχει Ριτσώνα!!!...
Αννα και πανω στο ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ ειχε Αγ.Αννα τι σημασια εχει .
Το επαθλο ειναι κρητης. -
Ο χρήστης ideas έγραψε:
Και τα καλυτερα ερχονται?????????Διάβασε καλύτερα κ. Νικο οτι η σκεψη μου είναι υποθετικη-ειρωνική σαν απάντηση στην απορία του asimi velos που δε στέκει, αλλά βγάζει και πάλι την επιθετικότητα προς τα Χανιά , σε ένα αγώνα που στην ουσία η ΑΛΑΧ δεν έχει καμμία σχέση και είναι αποκλειστική διοργάνωση της ProAction , οι οποίοι δεν είναι πρώτη φορα που κάνουν αγώνα εκτός έδρας.. Παψε και έλεος καλύτερα ταιριάζουν σε κάποιους που αμαυρώνουν την γενική εικόνα σας, και την πολυ καλή προσπάθεια που κάνουν κάποια παιδιά από τον ΑΟΚ.
Με την ευκαιρία, συγχαρητήρια για την επιστροφή και τον τερματισμό σας και ευχομαι την ανάλογη συνέχεια.
-
Και τα καλυτερα ερχονται?????????Διάβασε καλύτερα κ. Νικο οτι η σκεψη μου είναι υποθετικη-ειρωνική σαν απάντηση στην απορία του asimi velos που δε στέκει, αλλά βγάζει και πάλι την επιθετικότητα προς τα Χανιά , σε ένα αγώνα που στην ουσία η ΑΛΑΧ δεν έχει καμμία σχέση και είναι αποκλειστική διοργάνωση της ProAction , οι οποίοι δεν είναι πρώτη φορα που κάνουν αγώνα εκτός έδρας.. Παψε και έλεος καλύτερα ταιριάζουν σε κάποιους που αμαυρώνουν την γενική εικόνα σας, και την πολυ καλή προσπάθεια που κάνουν κάποια παιδιά από τον ΑΟΚ.
Με την ευκαιρία, συγχαρητήρια για την επιστροφή και τον τερματισμό σας και ευχομαι την ανάλογη συνέχεια.
Φιλε του φορουμ εαν Θες να σε ειρωνευομαι θα το κανω απο δω και περα -οσο αναφορα το ειρωνικη-
Εξεφρασα απορια και σκεψη.
Οπως τωρα πιστευω οτι ο αρχηγος και οι αξιωματικοι της ΑΛΑΧ θα παρουν στον ΑΟΚ και θα πουν παιδια επειδη θα τρεξουμε ριτσωνα αλλαξτε την ημερομηνια ????
Πες μου εσυ ενα σοβαρο και αντικειμενικο λογο να γινει αυτο,αφου για αλλη μια φορα δεν θα φερθουνε σαν ανδρες-εσυ ηρθες στο Ρ.ΚΡΗΤΗΣ-,οπως ακουστηκε απο καποιους μετα το χανιων.Αυτοι λεγονται ΔΙΜΟΥΡΟΙ-ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ για να μην πουμε κατι αλλο.
Μακαρι να μην εχω δικιο και ολοι να τρεξουν στο σπριντ 6-ΔΕΚ.υ.γ.Ασε πια το καποιοι αμαυρωνουν....μαθε να ζεις με την πραγματικοτητα και την αληθεια των γεγονοτων ,λεξεων,κουβεντων,πραξεων.
-
.μαθε να ζεις με την πραγματικοτητα και την αληθεια των γεγονοτων ,λεξεων,κουβεντων,πραξεων.
Εσύ φίλε μου που ζεις στην πραγματικότητα, γιατι δεν εκφραζεις επωνυμα την αποψή σου ή ακόμα καλυτερα κατ'ιδίαν σε αυτούς που αναφέρεις, όπως έκανα εγώ σε πολύ καλό φίλο απο τον ΑΟΚ εξηγώντας του ότι μόνο με ειλικρίνείς συζητησεις λύνονται κάποια θέματα και παραθέτοντας τις δικές μου απόψεις;
ΥΓ όσο για το Κρητης που έτρεξα σαν συνοδηγος, δε θεωρω ΑΝΑΝΤΡΟΥΣ όσους δεν έτρεξαν όπως προφανώς λες, έγινε γιατί είχα δωσει το λόγο μου στον κ. Δαμιανακη οτι θα τρέξουμε, και αυτο δεν αλλαζε τελευταια στιγμη. Παρόλα αυτα επιμένω οτι χάρηκα που με τη συμμετοχή μας τιμήσαμε κι εμείς την ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια κάποιων ανθρώπων απο τον ΑΟΚ.
-
.μαθε να ζεις με την πραγματικοτητα και την αληθεια των γεγονοτων ,λεξεων,κουβεντων,πραξεων.
Εσύ φίλε μου που ζεις στην πραγματικότητα, γιατι δεν εκφραζεις επωνυμα την αποψή σου ή ακόμα καλυτερα κατ'ιδίαν σε αυτούς που αναφέρεις, όπως έκανα εγώ σε πολύ καλό φίλο απο τον ΑΟΚ εξηγώντας του ότι μόνο με ειλικρίνείς συζητησεις λύνονται κάποια θέματα και παραθέτοντας τις δικές μου απόψεις;
ΥΓ όσο για το Κρητης που έτρεξα σαν συνοδηγος, δε θεωρω ΑΝΑΝΤΡΟΥΣ όσους δεν έτρεξαν όπως προφανώς λες, έγινε γιατί είχα δωσει το λόγο μου στον κ. Δαμιανακη οτι θα τρέξουμε, και αυτο δεν αλλαζε τελευταια στιγμη. Παρόλα αυτα επιμένω οτι χάρηκα που με τη συμμετοχή μας τιμήσαμε κι εμείς την ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια κάποιων ανθρώπων απο τον ΑΟΚ.
ΚΑΡΒΟΥΝΟ??????
ΣΤΟΚΟΣ?????????υ.γ.απ οτι φανηκε απο τα γραφωμενα φιλε μου και αλλοι εδωσαν το λογο τους αλλα ποτε δεν τον κρατησαν,αρα.........
εσυ τον τηρησες αρα τι σε κοφτη?εισαι ο δικηγορος η η φωνη των .............
Τ Ε Λ Ο Σ. -
Στις 6 Δεκεμβριου θα πραγματοποιηθει ο τελευταιος αγωνα στου Κυπελλου Ραλλυ Σπριντ Κρητης , απο τον ΑΟΚ . Σημερα προταθηκαν δυο διαδρομες προς εγκρηση και μεχρι τελος της εβδομαδας θα γινει γνωστο , το που θα πραγματοποιηθει .
Ηδη ακουγετε το ενδεχομενο , ο Αναπολιοτακης να εμφανιστει με το καινουργιο του οπλο , που μαλλον θα ειναι Seat Ibiza Kit Car . Επισης υπαρχει ενδιαφερον απο πληρωματα εκτος Κρητης να λαβουν μερος στον αγωνα , ενοψη και του επικημενου 32ου Ραλλυ Κρητης , που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι στο Π.Π.Ραλλυ για το 2010 .
Aγώνες στην Κρήτη...