Ο χρήστης gonakinen έγραψε:
Τωρα μας λες οχι βραχασι αλλα ουτε στην εδρα της αλλα στα χανια?
Για εμενα ενας θα ειναι ολογος.Καποιοι θελουν ευκολα να παρουν ,ισως καποιους τιτλους.
Δηλαδή κι εμεις να θεωρήσουμε οτι αν δε κάνει ο ΑΟΚ το σπρίντ που έχει απομείνει θα γίνει για να παραμείνουν οι τίτλοι στο Ηράκλειο;
Θα το κανει απ οτι εμαθα 6-12-09 οσοι πιστοι προσελθετε και παψε επιτελους νε σκεφτεσαι πονηρα ελεος.
Και τα καλυτερα ερχονται?????????
Διάβασε καλύτερα κ. Νικο οτι η σκεψη μου είναι υποθετικη-ειρωνική σαν απάντηση στην απορία του asimi velos που δε στέκει, αλλά βγάζει και πάλι την επιθετικότητα προς τα Χανιά , σε ένα αγώνα που στην ουσία η ΑΛΑΧ δεν έχει καμμία σχέση και είναι αποκλειστική διοργάνωση της ProAction , οι οποίοι δεν είναι πρώτη φορα που κάνουν αγώνα εκτός έδρας.. Παψε και έλεος καλύτερα ταιριάζουν σε κάποιους που αμαυρώνουν την γενική εικόνα σας, και την πολυ καλή προσπάθεια που κάνουν κάποια παιδιά από τον ΑΟΚ.
Με την ευκαιρία, συγχαρητήρια για την επιστροφή και τον τερματισμό σας και ευχομαι την ανάλογη συνέχεια.
Φιλε του φορουμ εαν Θες να σε ειρωνευομαι θα το κανω απο δω και περα -οσο αναφορα το ειρωνικη-
Εξεφρασα απορια και σκεψη.
Οπως τωρα πιστευω οτι ο αρχηγος και οι αξιωματικοι της ΑΛΑΧ θα παρουν στον ΑΟΚ και θα πουν παιδια επειδη θα τρεξουμε ριτσωνα αλλαξτε την ημερομηνια ????
Πες μου εσυ ενα σοβαρο και αντικειμενικο λογο να γινει αυτο,αφου για αλλη μια φορα δεν θα φερθουνε σαν ανδρες-εσυ ηρθες στο Ρ.ΚΡΗΤΗΣ-,οπως ακουστηκε απο καποιους μετα το χανιων.Αυτοι λεγονται ΔΙΜΟΥΡΟΙ-ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ για να μην πουμε κατι αλλο.
Μακαρι να μην εχω δικιο και ολοι να τρεξουν στο σπριντ 6-ΔΕΚ.
υ.γ.Ασε πια το καποιοι αμαυρωνουν....μαθε να ζεις με την πραγματικοτητα και την αληθεια των γεγονοτων ,λεξεων,κουβεντων,πραξεων.