-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
http://www.alahanion.grΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.Ευχαριστώ!!!
Δεν την έφτιαξα όμως εγώ την σελίδα!!!!
Απλά σας ενημερώνω για να λυθούν μερικές σας απορίες περι του αγώνα... -
Η σημερίνη μερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Α.Ο.Κρητης .
Σήμερα μετεγκαταστηθηκε σε δικό του , αυτόνομο χώρο στην οδό Ξηρουχάκη 8 , περιοχη Αι Γιαννη . ( πισω από την εφορία ) . Ένα χωρο συνχρονο , που μας παραχώρησε ο Νεκταριος Δασκαλακης αφιλοκερδος , οντας μελος του ΑΟΚ , τον οποιο και ευχαριστουμε θερμα .
Αξιος συνχαριτηριων ειναι και ο τωρινος προεδρος , Δαμιανακης Γιωργος , ο οποιος δουλευει αθορυβα και χωρις φαμφαρες με σκοπο την ανασησταση του ομιλου και σε μεγαλο βαθμο τα εχει καταφερει.
Σημερα πρωτη μερα λειτουργειας στα νεα γραφεια παραβρεθηκαν πολλα παλια αλλα και νεα μελη , οπου ανηξαμε συζητηση για το παρον και το μελον του ΑΟΚ . Απο αυτη την συζητηση βγηκαν χρησιμα συμπερασματα για την απο δω και στο εξης πορεια του ΑΟΚ και του μηχανοκηνητου αθλητισμου γενικοτερα .
Τα γραφεια θα ειναι ανοιχτα καθε Δευτερα και Τεταρτη απογευμα , οπου περημενουμε ολους τους φιλους του μηχανοκινητου αθληματος να ανταλαξουμε αποψεις και ιδεες , ωστε ολοι μαζι οπως μπορει ο καθενας να βοηθησει για το καλο του συλογου . -
Με αφορμη την ενωτητα 'φωτογραφειες δεκαετιας 70 - 80 ' , ιδιετερα συγκηνιτικη ηταν η προβολη της βιντεοκασετας του 15ου Διεθνες Ραλλυ Κρητης στις νεες εγκαταστασεις του ΑΟΚ. Ποσοι θυμουνται τον Παπαδημητριου με Ford sierra τον Σπαρταλη μεPeugeot 205 Maxi τον Θεριακη Peugeot 205 1.9 gti τον Αλεξακη A.R 75 τον με τον Μιχαηλακη με Suzuki swift τον Φωτεινελη με Fiat Ritmo ο Ζαμπετακης με Swift τον πρωτο αγωνα του Κατσανεβα με Ford Sierra. Eπισης θα αναφερω πως αυτος ο αγωνας ηταν ο πρωτος με πλοηγο αγωνιστικο αυτοκινητο , τον Σωτο Κοκκινη με το κοκκινο Peugeot 205 rallye και ο Ανταλουδακης ο Γιωργος εκανε την παγκοσμια πρωτη του Peugeot 106 xsi 1400 εντελως normal χωρις καν λαστιχα slics
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Η σημερίνη μερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Α.Ο.Κρητης .
Σήμερα μετεγκαταστηθηκε σε δικό του , αυτόνομο χώρο στην οδό Ξηρουχάκη 8 , περιοχη Αι Γιαννη . ( πισω από την εφορία ) . Ένα χωρο συνχρονο , που μας παραχώρησε ο Νεκταριος Δασκαλακης αφιλοκερδος , οντας μελος του ΑΟΚ , τον οποιο και ευχαριστουμε θερμα .
Αξιος συνχαριτηριων ειναι και ο τωρινος προεδρος , Δαμιανακης Γιωργος , ο οποιος δουλευει αθορυβα και χωρις φαμφαρες με σκοπο την ανασησταση του ομιλου και σε μεγαλο βαθμο τα εχει καταφερει.
Σημερα πρωτη μερα λειτουργειας στα νεα γραφεια παραβρεθηκαν πολλα παλια αλλα και νεα μελη , οπου ανηξαμε συζητηση για το παρον και το μελον του ΑΟΚ . Απο αυτη την συζητηση βγηκαν χρησιμα συμπερασματα για την απο δω και στο εξης πορεια του ΑΟΚ και του μηχανοκηνητου αθλητισμου γενικοτερα .
Τα γραφεια θα ειναι ανοιχτα καθε Δευτερα και Τεταρτη απογευμα , οπου περημενουμε ολους τους φιλους του μηχανοκινητου αθληματος να ανταλαξουμε αποψεις και ιδεες , ωστε ολοι μαζι οπως μπορει ο καθενας να βοηθησει για το καλο του συλογου .Ευχομαι καλορίζικα τα νέα σας γραφεία, και όντως να ειναι μια 'νεα' αρχή για να 'αναζοπυρωθεί' το παλιό, γνώριμο και έμπειρο δυναμικό του ΑΟΚ με την βοήθεια νέων ανθρώπων που σίγουρα έχετε στο Ηράκλειο...
**Όσο για τον κ.Δαμιανακη είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για να κάνει μια καλή 'ανασυγκρότηση'!!!
**
Καλή θέληση, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και οργάνωση θέλει κάθε λέσχη...τίποτα παραπάνω! Ολα τα άλλα βρίσκονται!κ.Δαμιανάκη, αν με θελετε Τερματισμό, ξανά, κάπου στο Ραλλυ σας, εγώ εδώ ειμαι... Παρούσα!
Φιλιά!
-
Συγχαρητήρια, καλή 'αρχή' και εις ανώτερα
-
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ? ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ?
-
Ο χρήστης TOYOTA RACING έγραψε:
:protest:ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΕΣ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΧΑΝΙΩΝ? ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ?ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Α.Λ.Α. Χανίων διοργανώνει στις 4 και 5 Απριλίου 2009 το 9ο Ραλλύ Χανίων. Χορηγοί του αγώνα είναι η “BMW Μυλωνάκης Α.Ε.” και οι “Εξατμίσεις Φωταράς”.
Ο αγώνας αποτελείται από 6 ασφάλτινες ειδικές διαδρομές (3 επαναλαμβανόμενες) που θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Απριλίου, ενώ το βράδυ του Σάββατου 4 Απριλίου θα διεξαχθεί πανηγυρική εκκίνηση. Το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 137 χλμ., εκ των οποίων οι ειδικές διαδρομές έχουν μήκος 57,5 χλμ.
Η Λέσχη μας παρέχει στα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δωρεάν διαμονή το Σάββατο βράδυ 4 Απριλίου (οδηγός-συνοδηγός), ενώ στα εκτός Κρήτης πληρώματα προσφέρει επιπλέον 30% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της ΑΝΕΚ και πριμ εκκίνησης.
Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009 και ώρα 20.00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της Λέσχης (2821086756, 2821074896, 2821088705) -
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!!
-
Ο χρήστης TOYOTA RACING έγραψε:
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ!!Ε ... καλλά ... μην πάρεις και όρκο...
-
ΓΙΑΤΙ? ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ?
-
ΛΟΓΟ ΠΛΗΘΟΡΑΣ ΣΥΜΕΤΟΧΟΝ ΘΑ ΑΝΑΚΙΝΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
-
ΚΑΛΟ Κ ΑΥΤΟ!!!
-
Ο χρήστης papavasiliou έγραψε:
ΛΟΓΟ ΠΛΗΘΟΡΑΣ ΣΥΜΕΤΟΧΟΝ ΘΑ ΑΝΑΚΙΝΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ13 τοπικες εως 15 και 4 εως 6 εκτος νομου με πανω απο 20 επιτυχια.
τα περσινα 38 με 35 εκκιν. ειναι παρελθον.
και οπως λεει η αννα τα χειροτερα ερχονται-καλυτερα-.
ακουστηκε οτι η λεσχη δεν συζητησε καθολου την προταση των μελων του ΑΟΚ.
Εαν ισχυει και ο ομαλος θα εχει 50 εαν δεν τρεχουν ιστορικα.
η αδιαλαξια κανει κακο και μονον. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
13 τοπικες εως 15 και 4 εως 6 εκτος νομου με πανω απο 20 επιτυχια.
η αδιαλαξια κανει κακο και μονον.Ετσι οπως το γράφεις, τρόμαξα και έψαξα να δώ που έχω γράψει οτι τα χειρότερα έρχονται!
Δεν το συνηθίζω!!!!
...και επιμένω εγώ οτι τα καλύτερα έρχονται, γενικότερα!
Δεν είμαι μίζερη...ζω σε μια δική μου ουτοπία!!! -
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
η αδιαλαξια κανει κακο και μονον.Ετσι οπως το γράφεις, τρόμαξα και έψαξα να δώ που έχω γράψει οτι τα χειρότερα έρχονται!
Δεν το συνηθίζω!!!!
...και επιμένω εγώ οτι τα καλύτερα έρχονται, γενικότερα!
Δεν είμαι μίζερη...ζω σε μια δική μου ουτοπία!!!ειδα οτι εισουν μεσα και το εγραψα.
η αλαχ δεν επρεπε να σε χασει απ οτι εχω μαθει.
η αδιαλλαξια που λεω. -
Ο χρήστης k.k.k. έγραψε:
η αδιαλαξια κανει κακο και μονον.εδω δεν υπαρχει δελτιο στο site της εθεα και εσεις περιμένετε συμετοχες
και πολυ φοβαμε οτι θα τρεχουν με οπαδους τους βοσκους.... -
Ο χρήστης papavasiliou έγραψε:
ΛΟΓΟ ΠΛΗΘΟΡΑΣ ΣΥΜΕΤΟΧΟΝ ΘΑ ΑΝΑΚΙΝΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣΘοδωρούκλα, έγραψες πάλι ρε μπαγάσα!!!
...εδω δεν υπαρχει δελτιο στο site της εθεα και εσεις περιμένετε συμετοχες...
Ναι ρε πανέξυπνε, όλοι οι οδηγοί και θεατές, από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, ενημερώνονται ΜΟΝΟ από το site της ΕΘΕΑ
Ενημερωτικά πάντως, το Δ.Τ., τα ωράρια, την αφίσσα κ.α. λεπτομέρειες τα έχω στείλει εγώ ο ίδιος πριν από μία βδομάδα στην ΕΘΕΑ αλλά......και πολυ φοβαμε οτι θα τρεχουν με οπαδους τους βοσκους....
Ρε μεγάλε, παιρνιέσε πιο μάγκας ή πιο έξυπνος από τους βοσκούς?
-
Παντως εγω δεν εχω απορια ποσες συμμετοχες θα ανακοινωθουν αλλα ποσες απο αυτες θα εκκινησουν.Ειναι γνωστη η τακτικη μερικων λεσχων στην προσπαθεια τους να ειναι πιο ελκυστικος ο αγωνας για χορηγους θεατες και εθεα να δηλωνονται στις συμμετοχες οι παντες ακομα και αυτοι που ειναι αδυνατο να εχουν ετοιμα τα αυτοκινητα τους ακομα και τα αυτοκινητα κοτετσια που βρισκονται στο παλιατζη.Αλλιως ακουγεται ενα δελτιο τυπου που αναφερει 23-24 συμμετοχες και αλλιως ενα δελτιο τυπου που αναφερει 15-16 συμμετοχες.Αλλωστε μερικα αυτοκινητα εχουν τετοιες ελλειψεις σε θεματα ασφαλειας ζωνες καθισματα που φυσιολογικα δεν θα μπορεσουν να περασουν τεχνικο ελεγχο ενω και καποια αυτοκινητα οπως ειναι και οπως δηλωνοντε δεν μπορουν να τρεξουν καν-βλεπε ομαλο-.
Παντως ειναι πραγματικα λυπηρο- οσο βεβαια λυπηρο ηταν και περυσι το ΡΑΛΛΥ ΚΡΗΤΗΣ- να αντικρυζεις τετοια καταντια. -
Παιδιά καλησπέρα!!!!!Μπήκα και γω να σας πώ την γνώμη μου σαν παλιός αγωνιζόμενος καυλωμένος με το χόμπι μου!!!!!!Ο αγώνας των Χανίων είναι φοβερός με καταπληκτικές ειδικές και πανέμορφα τοπία!!!!!!!Τα δε ξενοδοχεία είναι τέλεια όπως όλα τα υπόλοιπα!!!!!!!!ΑΛΛΑδυστηχώς οι εμπλεκόμενοι στο άθλημα εκ των Χανίων είναι σαν τη μουνάρα γκόμενα που όταν τη βάλεις στο κρεβάτι και ανοίξει το στόμα της θα πει ή μαλακία ή μαλακία και φυσικά δεν μπορείς να της αγγίξεις!!!Και από γκρίνια άλλο τίποτα!!!!!!!!!!!!Και εξηγώ!!!
Δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να δεχτείς το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αγωνιζομένων της Κρήτης βρίσκεται στο νομό Ηρακλείου και να προσπαθείς υποχθόνεια να υποβιβάσεις την πάλε ποτέ αρχαιότερη και μεγαλύτερη λέσχη της Κρήτης την ώρα που οι αγωνιζόμενοι της σε στηρίζουν εμπράκτος εδώ και πολλά χρόνια προκειμένου να αναπτυχθείς!!
Aγώνες στην Κρήτη...