-
ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΡΙΝΤ ΚΡΗΤΗΣ
7,8 Μαρτίου ΑΟΚ
4,5 Απριλίου Ράλλυ Χανίων ΑΛΑΧ
20,21 Ιουνίου ΑΟΛ
5,6 Σεπτεμβρίου ΡΕΛΑ
17,18 Οκτωβρίου ΑΛΑΧ
7,8 Νοεμβρίου Ράλλυ Κρήτης ΑΟΚΘα προσμετρούν όλοι οι αγώνες
Οι 2 αγώνες ράλλυ θα προσμετρούν με συντελεστή 2 και τα 4 σπριντ με συντελεστή 1.ΕΠΑΘΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
21,22 Φεβρουαρίου ΑΟΛ
30,31 Μαΐου ΡΕΛΑ
29,30 Αυγούστου ΑΛΑΧ
19,20 Σεπτεμβρίου ΑΟΚ
28,29 Νοεμβρίου ΦΙΜΑΘα προσμετρούν όλοι οι αγώνες
ΠΗΓΗ-RALLY.GR -
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ .... ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΑΕΣ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ .... ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΡΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΗ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΝ ΑΓΩΝΟΔΙΚΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑ ΤΗΝ ΕΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΝΙΣΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Επειδη ολοι εδω λενε μονο τα θετικα να μας πει λιγο παλι τι εγινε και το σπριντ ειχε παλι την ιδια διαδρομη εκτος των προδιαγραφων φετινης προκυρηξης για τα σπριντ.Εχει καταντησει ανεκδοτο 'το φετινο σπριντ θα αρχιζει απο Βιραν Επισκοπη'.Αλλα παντα τελικα αρχιζει απο Ρουπες...Καταρχήν φιλαράκο δεν μου αρέσει το υφάκι σου, γιατί αφήνεις υπονοούμενα ότι προσπάθησα να κοροϊδέψω τους αγωνιζόμενους ή και κάποιους άλλους.
Άκου λοιπόν πως έχει η ιστορία για να την ξέρεις και ‘συ και να τη λες στα εγγονάκια σου.
Την Δευτέρα 1 του μήνα το μεσημέρι, με πήρε τηλέφωνο μία αστυφύλακας από το Α/Τ Περάματος, ξεχνάω το όνομα της και με ρώτησε λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα, γιατί έπρεπε να δώσουν απάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.
Την Τρίτη 2 του μήνα το πρωί με ξαναπήρε και μου ζήτησε και άλλες λεπτομέρειες. Μαζί με τις λεπτομέρειες της έστειλα με φαξ το σχέδιο ασφαλείας όπως το έχω πάρει από τον κ. Αθανασίου, καθώς και το Road Book με χάρτη. Μιλώντας, τηλεφωνικά πάντα, έδειξε ότι κατάλαβε όλες τις λεπτομέρειες. Στη συνέχεια μίλησα τηλεφωνικά και με τον υπαστυνόμο τον κ. Δασκαλάκη, διοικητή του Α/Τ Περάματος, που και αυτός, αν και φάνηκε διστακτικός, άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Την Τετάρτη 3 του μήνα, το μεσημέρι και αφού στην όλη παραπάνω ιστορία κάτι με έπνιγε, πήγα στο Α/Τ Περάματος για να μιλήσω προσωπικά με τον διοικητή, γιατί κακά τα ψέματα, αλλιώς είναι να μιλάς με κάποιον μούρη με μούρη και αλλιώς από το τηλέφωνο.
Ευγενέστατος, με δέχτηκε στο γραφείο του και επαναλάβαμε την όλη ιστορία από κοντά, με όλες τις λεπτομέρειες. Φάνηκε και πάλι δισταχτικός με διάφορα αιτιολογικά, όπως μεγάλο κομμάτι, επικίνδυνο, θέματα φύλαξης εντός της ειδικής κτλ. κτλ.
Αφού κατάφερα να τον πείσω ότι αυτός δεν έχει σχέση με την ασφάλεια του αγώνα και της ειδικής, αποφάνθηκε ότι έχει πρόβλημα δύναμης και αν η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου τον ενίσχυε με άλλους τρεις ή στη χειρότερη περίπτωση δύο αστυφύλακες δεν είχε πρόβλημα. Τελικά μετά από αυτή τη δίωρη περίπου, συζήτηση έφυγα με την προφορική διαβεβαίωση του κ. Δασκαλάκη ότι θα δώσει θετική απάντηση στην Α.Δ. Ρεθύμνου με τον όρο να τον ενισχύσουν με δύναμη τη μέρα του αγώνα.
Γυρνώντας στο μαγαζί πήρα τηλ. τον κ. Προβιδάκη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για να ρωτήσω σε περίπτωση που δεν παίρναμε θετική απάντηση αν είχαμε περιθώριο να αλλάζαμε τη διαδρομή του αγώνα αφού βέβαια συμφωνούσε και η ΕΘΕΑ. Και η απάντηση του αυτούσια: «- Για πια θετική απάντηση μιλάτε κύριε Δαμανάκη; Η Αστυνομική Διεύθυνση μας απάντησε χθες αρνητικά, αφού πήραν αρνητική απάντηση από το Α/Τ Περάματος!»
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ scudo? ΕΓΩ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?
ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ!
Αυτή φιλαράκο είναι η αληθινή ιστορία με ονόματα και ημερομηνίες και αν σου φαίνεται ανέκδοτο όπως λες, εγώ δεν γέλασα καθόλου!
Πάντως την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου που πήρα την οριστική απάντηση για το παλιό κομμάτι, ενημέρωσα όλους τους αγωνιζόμενους και δεν προσπάθησα να κοροϊδέψω κανένα.
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ scudo ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ?
Πάντως επειδή η παραπάνω ιστορία θυμίζει λίγο θρίλερ, καλύτερα να μην τη λες στα εγγονάκια σου και πάθουνε τίποτα!... Να πουμε λιγο για το σεχ της αφετηριας που εδινε χρονους αλλα ντα αλλων και το καλο ειναι οτι τιμωρηθηκε μονο ενα πληρωμα ενω ολοι μα ολοι αν κοιταξει κανεις τα καρνε τους ειχαν αλλους χρονους απο τους προτεινομενους...
Λίγο που κάποια καρνέ είχαν λάθος στη σειρά των σελίδων, λίγο που κάποιοι συνοδηγοί τα έδιναν άλλα ντ’ άλλων, λίγο και οι κοπέλες στο ΣΕΧ δεν ήταν και πολύ έμπειρες αφού και αυτές όπως όλοι μας είμαστε ερασιτέχνες (εδώ ο Πρόεδρος της αρχής που μας διέπει δήλωσε ερασιτέχνης) γίνανε κάποια λάθη, που τα περισσότερα τα διόρθωσα στην αφετηρία. Όσο για το πλήρωμα που πήρε ποινή, έπρεπε, αφού έφτασε στο ΣΕΧ με τρία λεπτά καθυστέρηση.
Φίλε πανέξυπνε ξερόλα scudo.... αλλα μου φαινεται οτι δεν εχει νοημα αυτη η προσπαθεια .
Και μένα το ίδιο μου φαίνεται και γι’ αυτή την προσπάθεια, αλλά και για όλες τις άλλες που κάνω για το γ@μημένο το άθλημα, αφού δε σώνεται? Εγώ θα το σώσω?
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ!!! -
Ο χρήστης jokapnis έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ .... ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΑΕΣ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ .... ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΡΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΗ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΣΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ ΣΑΝ ΑΓΩΝΟΔΙΚΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑ ΤΗΝ ΕΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΝΙΣΑΚΗΣ
Γιάννη, οι φωτο που έστειλα με το δελτίο τύπου στα διάφορα ΜΜΕ, είναι φωτό αρχείου από παλαιότερη συμμετοχή των αγωνιζομένων στο συγκεκριμένο αγώνα εκτός από του Καμπύλη που είναι από κάμερα.
Πιθανόν αναφέρεσαι στη φωτο του Αμαριώτη που είναι περσινή και με άλλο συνοδηγό. Πάντος εγώ δεν την είχα προσέξει, αλλά ούτε και ο τότε Τεχνικός Έφορος πιστεύω. -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΝΙΣΑΚΗΣ
Γιάννη, οι φωτο που έστειλα με το δελτίο τύπου στα διάφορα ΜΜΕ, είναι φωτό αρχείου από παλαιότερη συμμετοχή των αγωνιζομένων στο συγκεκριμένο αγώνα εκτός από του Καμπύλη που είναι από κάμερα.
Πιθανόν αναφέρεσαι στη φωτο του Αμαριώτη που είναι περσινή και με άλλο συνοδηγό. Πάντος εγώ δεν την είχα προσέξει, αλλά ούτε και ο τότε Τεχνικός Έφορος πιστεύω.ΜΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ..... ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ...... ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ....ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΡΥΠΕΣ .... ΛΙΓΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕς ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ .
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΝΙΣΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Επειδη ολοι εδω λενε μονο τα θετικα να μας πει λιγο παλι τι εγινε και το σπριντ ειχε παλι την ιδια διαδρομη εκτος των προδιαγραφων φετινης προκυρηξης για τα σπριντ.Εχει καταντησει ανεκδοτο 'το φετινο σπριντ θα αρχιζει απο Βιραν Επισκοπη'.Αλλα παντα τελικα αρχιζει απο Ρουπες...
Καταρχήν φιλαράκο δεν μου αρέσει το υφάκι σου, γιατί αφήνεις υπονοούμενα ότι προσπάθησα να κοροϊδέψω τους αγωνιζόμενους ή και κάποιους άλλους.
Άκου λοιπόν πως έχει η ιστορία για να την ξέρεις και ‘συ και να τη λες στα εγγονάκια σου.
Την Δευτέρα 1 του μήνα το μεσημέρι, με πήρε τηλέφωνο μία αστυφύλακας από το Α/Τ Περάματος, ξεχνάω το όνομα της και με ρώτησε λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα, γιατί έπρεπε να δώσουν απάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.
Την Τρίτη 2 του μήνα το πρωί με ξαναπήρε και μου ζήτησε και άλλες λεπτομέρειες. Μαζί με τις λεπτομέρειες της έστειλα με φαξ το σχέδιο ασφαλείας όπως το έχω πάρει από τον κ. Αθανασίου, καθώς και το Road Book με χάρτη. Μιλώντας, τηλεφωνικά πάντα, έδειξε ότι κατάλαβε όλες τις λεπτομέρειες. Στη συνέχεια μίλησα τηλεφωνικά και με τον υπαστυνόμο τον κ. Δασκαλάκη, διοικητή του Α/Τ Περάματος, που και αυτός, αν και φάνηκε διστακτικός, άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Την Τετάρτη 3 του μήνα, το μεσημέρι και αφού στην όλη παραπάνω ιστορία κάτι με έπνιγε, πήγα στο Α/Τ Περάματος για να μιλήσω προσωπικά με τον διοικητή, γιατί κακά τα ψέματα, αλλιώς είναι να μιλάς με κάποιον μούρη με μούρη και αλλιώς από το τηλέφωνο.
Ευγενέστατος, με δέχτηκε στο γραφείο του και επαναλάβαμε την όλη ιστορία από κοντά, με όλες τις λεπτομέρειες. Φάνηκε και πάλι δισταχτικός με διάφορα αιτιολογικά, όπως μεγάλο κομμάτι, επικίνδυνο, θέματα φύλαξης εντός της ειδικής κτλ. κτλ.
Αφού κατάφερα να τον πείσω ότι αυτός δεν έχει σχέση με την ασφάλεια του αγώνα και της ειδικής, αποφάνθηκε ότι έχει πρόβλημα δύναμης και αν η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου τον ενίσχυε με άλλους τρεις ή στη χειρότερη περίπτωση δύο αστυφύλακες δεν είχε πρόβλημα. Τελικά μετά από αυτή τη δίωρη περίπου, συζήτηση έφυγα με την προφορική διαβεβαίωση του κ. Δασκαλάκη ότι θα δώσει θετική απάντηση στην Α.Δ. Ρεθύμνου με τον όρο να τον ενισχύσουν με δύναμη τη μέρα του αγώνα.
Γυρνώντας στο μαγαζί πήρα τηλ. τον κ. Προβιδάκη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για να ρωτήσω σε περίπτωση που δεν παίρναμε θετική απάντηση αν είχαμε περιθώριο να αλλάζαμε τη διαδρομή του αγώνα αφού βέβαια συμφωνούσε και η ΕΘΕΑ. Και η απάντηση του αυτούσια: «- Για πια θετική απάντηση μιλάτε κύριε Δαμανάκη; Η Αστυνομική Διεύθυνση μας απάντησε χθες αρνητικά, αφού πήραν αρνητική απάντηση από το Α/Τ Περάματος!»
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ scudo? ΕΓΩ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?
ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΑΡΓΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ!
Αυτή φιλαράκο είναι η αληθινή ιστορία με ονόματα και ημερομηνίες και αν σου φαίνεται ανέκδοτο όπως λες, εγώ δεν γέλασα καθόλου!
Πάντως την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου που πήρα την οριστική απάντηση για το παλιό κομμάτι, ενημέρωσα όλους τους αγωνιζόμενους και δεν προσπάθησα να κοροϊδέψω κανένα.
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ scudo ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ?
Πάντως επειδή η παραπάνω ιστορία θυμίζει λίγο θρίλερ, καλύτερα να μην τη λες στα εγγονάκια σου και πάθουνε τίποτα!... Να πουμε λιγο για το σεχ της αφετηριας που εδινε χρονους αλλα ντα αλλων και το καλο ειναι οτι τιμωρηθηκε μονο ενα πληρωμα ενω ολοι μα ολοι αν κοιταξει κανεις τα καρνε τους ειχαν αλλους χρονους απο τους προτεινομενους...
Λίγο που κάποια καρνέ είχαν λάθος στη σειρά των σελίδων, λίγο που κάποιοι συνοδηγοί τα έδιναν άλλα ντ’ άλλων, λίγο και οι κοπέλες στο ΣΕΧ δεν ήταν και πολύ έμπειρες αφού και αυτές όπως όλοι μας είμαστε ερασιτέχνες (εδώ ο Πρόεδρος της αρχής που μας διέπει δήλωσε ερασιτέχνης) γίνανε κάποια λάθη, που τα περισσότερα τα διόρθωσα στην αφετηρία. Όσο για το πλήρωμα που πήρε ποινή, έπρεπε, αφού έφτασε στο ΣΕΧ με τρία λεπτά καθυστέρηση.
Φίλε πανέξυπνε ξερόλα scudo.... αλλα μου φαινεται οτι δεν εχει νοημα αυτη η προσπαθεια .
Και μένα το ίδιο μου φαίνεται και γι’ αυτή την προσπάθεια, αλλά και για όλες τις άλλες που κάνω για το γ@μημένο το άθλημα, αφού δε σώνεται? Εγώ θα το σώσω?
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ!!!ΑΓΑΠΗΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΠΟΥ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΗΜΑΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ .... ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ............. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. -
...ΑΓΑΠΗΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΠΟΥ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΗΜΑΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ .... ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ............. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.Φυσικό είναι να κοιτάνε την καρέκλα τους, όμως δε φταινε αυτοί.
ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ, από τη στιγμή στέλνει υπεύθυνο ασφαλείας και 'βαφτίζει' τον οπιοδήποτε αγώνα, υποδηκνείωντας στον οργανωτή την παραμικρή λεπτομέρεια και στη συνέχεια ελέγχει τον οργανωτή με τον παρατηρητή του αγώνα, ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ με κάποιο τρόπο υπηρεσιακός και όχι εγώ να αναγκάζομαι να κοινηγώ και να γλύφω τον κάθε μπάτσο! Εγώ δεν ζω από αυτό, αλλη δουλειά κάνω για να ζήσω την οικογένεια μου και με αυτό που έγινε στον τελευταίο αγώνα, αλλά και άλλα παρόμοια σε παλιότερους, στερώ ακόμα περισσότερο χρόνο από τη δουλειά μου και το σπίτι μου και όπως λέει και κείνος ο μαλάκας που υπογράφει σαν scudo, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ! -
ME THN ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΘΕΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΦΤΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΗΣ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ Η ΡΕΛΑ ΣΕ ΧΡΙΑΖΟΝΤΑΙ
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον Papavasiliou...
Καταλαβαίνω απόλυτα την πίκρα και την 'κούραση' του Δαμανογιώργη...
Ζητείται λύση για αυτό το άθλημα, που όπως σωστά μάλλον λέει ο κ.Αpr, 'δεν σώζεται με τίποτα στην χώρα μας'...
-
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΤΟ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ....
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ..... ΟΠΟΤΕ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ .
ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΝΙΣΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...ΑΓΑΠΗΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 1999 ΠΟΥ Η ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΗΜΑΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ .... ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ............. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.Φυσικό είναι να κοιτάνε την καρέκλα τους, όμως δε φταινε αυτοί.
ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ, από τη στιγμή στέλνει υπεύθυνο ασφαλείας και 'βαφτίζει' τον οπιοδήποτε αγώνα, υποδηκνείωντας στον οργανωτή την παραμικρή λεπτομέρεια και στη συνέχεια ελέγχει τον οργανωτή με τον παρατηρητή του αγώνα, ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ με κάποιο τρόπο υπηρεσιακός και όχι εγώ να αναγκάζομαι να κοινηγώ και να γλύφω τον κάθε μπάτσο! Εγώ δεν ζω από αυτό, αλλη δουλειά κάνω για να ζήσω την οικογένεια μου και με αυτό που έγινε στον τελευταίο αγώνα, αλλά και άλλα παρόμοια σε παλιότερους, στερώ ακόμα περισσότερο χρόνο από τη δουλειά μου και το σπίτι μου και όπως λέει και κείνος ο μ@λ@κ@ς που υπογράφει σαν scudo, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ Ο SCUDO ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ...ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΩΡΓΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ .
-
Ο χρήστης scudo έγραψε:
Παιδια μην τα βλεπετε ολα απο την αρνητικη πλευρα , δειτετα και λιγο αισιοδοξα . Το Κυπελλο αναβασεων ειναι μια καλη ευκαιρια να μπουν νεοι αγωνιζομενοι στο χωρο .
Ειναι μια φτηνη μορφη αγωνων , που με μικροτερο κοστος απο τα Ραλλυ ,μπορει καποιος να λαβει μερος σε αυτη . Δεν χρειαζεται δευτερο σετ ζωνοκαθισματα παρα μονο του οδηγου και δεν ειναι υποχρεωτικο να εχεις εγκατεστημενη πυροσβεση , με ενα σετ λαστιχα βγαζεις ολο το κυπελλο , ασε που γλιτωνεις το κοστος των δοκιμων σε χρονο και χρημα σε σχεση με τα Ραλλυ Ραλλυ-σπριντ . Πιστευω πως αν προβληθουν σωστα και οργανωθουν αρτια , θα βγει κατι πολυ θετικο .
Τo Κυπελο Rally Sprint για το 2009 αποτελειται απο 6 αγωνες , κατα 2 λιγοτερους απο περσι . Γνωμη μου ειναι πως και αυτο ειναι θετικο . Μειωνει το κοστος του συγκεκριμενου Κυπελλου αρα μπορουν να το ακολουθησουν περισοτεροι απ΄οτι το φετινο .
Το 2009 θα γινει σιγουρα και καποιο τοπικο επαθλο Ταχυτητας με 3-4 αγωνες στο Τυμπακι , πραγμα που σημενει πως θα υπαρχουν ολες οι μορφες αγωνων στην Κρητη . Αναβασεις Ταχυτητα Ραλλυ Ραλλυ-Σπριντ . Αγωνιζομενοι υπαρχουν σιγουρα αρκετοι οπως και αγωνες για ολα τα γουστα . Αν αυτοι οι αγωνες υποστηριχθουν ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι καλο . Το επιπεδο ανταγωνισμου σε επιπεδο Κρητης ειναι αρκετα υψηλο και πολλες φορες υψηλοτερο απο αγωνα Πανελληνιου Κυπελου ,αρα δεν χρειαζεται να βγουμε εκτος Κρητης για αγωνες ιδιου χαρακτηρα ανεβαζοντας το κοστος της αγωνιστηκης χρονιας . Πρεπει να στηριξουμε τους αγωνες τους δικους μας και οχι των αλλων .Πρεπει να στηριξουμε τις λεσχες μας και να βοηθησουμε να κανουμε αγωνες προτυπα , ωστε να αναγκασουμε τους αλλους να μας ανταγωνιστουν σε ολα τα επιπεδα . Αγωνιστηκα και οργανωτικα . Πρεπει να παψουμε τα 'παρακαλαμε' να μας δωσουν καποιο αγωνα Πανελληνιου, αλλα να τους αναγασουμε με την ολη διαγωγη μας και 'συμπεριφορα' μας .
Αγωνιστικα ειμαστε τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο ας γινουμε και οργανωτικα .
Συγγελακης ΜιχαληςΟΡΙΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ SCUDO
-
Παιδια μην τα βλεπετε ολα απο την αρνητικη πλευρα , δειτετα και λιγο αισιοδοξα . Το Κυπελλο αναβασεων ειναι μια καλη ευκαιρια να μπουν νεοι αγωνιζομενοι στο χωρο .
Ειναι μια φτηνη μορφη αγωνων , που με μικροτερο κοστος απο τα Ραλλυ ,μπορει καποιος να λαβει μερος σε αυτη . Δεν χρειαζεται δευτερο σετ ζωνοκαθισματα παρα μονο του οδηγου και δεν ειναι υποχρεωτικο να εχεις εγκατεστημενη πυροσβεση , με ενα σετ λαστιχα βγαζεις ολο το κυπελλο , ασε που γλιτωνεις το κοστος των δοκιμων σε χρονο και χρημα σε σχεση με τα Ραλλυ Ραλλυ-σπριντ . Πιστευω πως αν προβληθουν σωστα και οργανωθουν αρτια , θα βγει κατι πολυ θετικο .
Τo Κυπελο Rally Sprint για το 2009 αποτελειται απο 6 αγωνες , κατα 2 λιγοτερους απο περσι . Γνωμη μου ειναι πως και αυτο ειναι θετικο . Μειωνει το κοστος του συγκεκριμενου Κυπελλου αρα μπορουν να το ακολουθησουν περισοτεροι απ΄οτι το φετινο .
Το 2009 θα γινει σιγουρα και καποιο τοπικο επαθλο Ταχυτητας με 3-4 αγωνες στο Τυμπακι , πραγμα που σημενει πως θα υπαρχουν ολες οι μορφες αγωνων στην Κρητη . Αναβασεις Ταχυτητα Ραλλυ Ραλλυ-Σπριντ . Αγωνιζομενοι υπαρχουν σιγουρα αρκετοι οπως και αγωνες για ολα τα γουστα . Αν αυτοι οι αγωνες υποστηριχθουν ειμαι σιγουρος οτι θα βγει κατι καλο . Το επιπεδο ανταγωνισμου σε επιπεδο Κρητης ειναι αρκετα υψηλο και πολλες φορες υψηλοτερο απο αγωνα Πανελληνιου Κυπελου ,αρα δεν χρειαζεται να βγουμε εκτος Κρητης για αγωνες ιδιου χαρακτηρα ανεβαζοντας το κοστος της αγωνιστηκης χρονιας . Πρεπει να στηριξουμε τους αγωνες τους δικους μας και οχι των αλλων .Πρεπει να στηριξουμε τις λεσχες μας και να βοηθησουμε να κανουμε αγωνες προτυπα , ωστε να αναγκασουμε τους αλλους να μας ανταγωνιστουν σε ολα τα επιπεδα . Αγωνιστηκα και οργανωτικα . Πρεπει να παψουμε τα 'παρακαλαμε' να μας δωσουν καποιο αγωνα Πανελληνιου, αλλα να τους αναγασουμε με την ολη διαγωγη μας και 'συμπεριφορα' μας .
Αγωνιστικα ειμαστε τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο ας γινουμε και οργανωτικα .
Συγγελακης ΜιχαληςΟΡΙΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ SCUDO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ .........
-
...ΟΡΙΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ SCUDO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ .........Ο συγκεκριμένος όχι, αλλά έχε υπόψη σου ότι το όνομα χρήστη και ο κωδικός του Μιχάλη χρησιμοποιήται και από δυο τρεις άλλους. Για του λόγου το αληθές, αν δεις το παραπάνω ποστάρισμα του σχετικά με το κύπελλο sprint και το έπαθλο αναβάσεων, είναι απάντηση σε ποστάρισμα του ... άλλου scudo .
Αυτό μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Μιχάλης.
Ακόμα παλιότερα σε άλλη συζήτηση η Άννα χαρακτηριστικά είχε αναφέρει ότι 'εδώ μέσα πάθαμε scudίαση' , αφού δυο - τρεις scudo είχανε έρθει σε μεταξύ τους αντιπαράθεση -
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...ΟΡΙΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ SCUDO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ .........
Ο συγκεκριμένος όχι, αλλά έχε υπόψη σου ότι το όνομα χρήστη και ο κωδικός του Μιχάλη χρησιμοποιήται και από δυο τρεις άλλους. Για του λόγου το αληθές, αν δεις το παραπάνω ποστάρισμα του σχετικά με το κύπελλο sprint και το έπαθλο αναβάσεων, είναι απάντηση σε ποστάρισμα του ... άλλου scudo .
Ακόμα παλιότερα σε άλλη συζήτηση η Άννα χαρακτηριστικά είχε αναφέρει ότι 'εδώ μέσα πάθαμε scudίαση' , αφού δυο - τρεις scudo είχανε έρθει σε μεταξύ τους αντιπαράθεσηΔεν ρωταε τον ιδιο καλυτερα .... να μας φυγει η απορια ..........
-
Να και οι τελικές βαθμολογίες του επάθλου Rally Sprint Κρήτης σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΘΕΑ...
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... &Itemid=51
... για πάρτε μάτι λίγο τον πίνακα, όσον αφορά τις συμμετοχές ανά αγώνα, όσον αφορά το συναγωνισμό κτλ. και ελάτε να κλάψουμε όλοι μαζί!
...και του χρόνου θα δείτε χάλι μαύρο! -
ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΙΩΡΓΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ....
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΝΙΣΑΚΗΣ
-
...ΟΡΙΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ SCUDO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ .........
Ο συγκεκριμένος όχι, αλλά έχε υπόψη σου ότι το όνομα χρήστη και ο κωδικός του Μιχάλη χρησιμοποιήται και από δυο τρεις άλλους. Για του λόγου το αληθές, αν δεις το παραπάνω ποστάρισμα του σχετικά με το κύπελλο sprint και το έπαθλο αναβάσεων, είναι απάντηση σε ποστάρισμα του ... άλλου scudo .
Ακόμα παλιότερα σε άλλη συζήτηση η Άννα χαρακτηριστικά είχε αναφέρει ότι 'εδώ μέσα πάθαμε scudίαση' , αφού δυο - τρεις scudo είχανε έρθει σε μεταξύ τους αντιπαράθεσηΔεν ρωταε τον ιδιο καλυτερα .... να μας φυγει η απορια ..........
Aπορία ξε-απορία, Γιάννη, καλό είναι καθένας εδώ να γράφει με το όνομά του... Να κρίνει, και να κατακρίνει με το ΘΑΡΡΟΣ της γνώμης τους, και κυρίως της ΓΝΩΣΗΣ του!
Κριτική έχω δεκτεί, και δέχομαι καθημερινά σε διοργανώσεις που ακόμα υποστηρίζω γραμματειακά και επικοινωνιακά. Ομως θα ηθελα αυτοί που με 'αποθεώνουν' ή που κυρίως με 'κατακρίνουν' να ξέρω ποιοί είναι! Για να λάβω, ανάλογα, την κριτική υπόψιν μου!
Κριτική σπάνια ασκώ, γιατί ξέρω οτι το μόνο εύκολο ειναι η κριτική, σε αυτή τη ζωή, και να πετάμε τα 'κουλά' μας παίζοντάς του ειδήμονες.
Όπως όμως θα δεχτώ την κριτική απο την Βεφα Αλεξιάδου για την αποτυχημένη μου σπανακόπιτα, έτσι θα δεχτώ και την κριτική απο κάποιον που 'κατέχει' το άθλημα 'διοργάνωση αγώνα' και όχι ενός ξερόλα 'θεατή' ενός ιβέντ που ποτέ του δεν εχει κοπιάσει να βοηθήσει την ταλαίπωρη οργανωτική παρέα ούτε καν εχει ενημερωθεί πώς πρέπει να γίνονται κάποια πράγματα ακόμα και αν δεν ειναι το τελειοτερο!
Προσωπικά με τον Scudo δεν έχω, ίσα-ίσα που παρόλες τις επιθέσεις που έχω δεκτεί απο άλλους ανώνυμους εδώ, απο αυτόν 'σιωπή'! Απλά θα ήθελα να ξέρω ποιος ειναι ποιός, για να παιρνω υπόψιν μου, ανάλογα, τα λεγόμενά του!!!
Τελως πάντων...
Φιλιά! Ομορφη Κυριακή να έχουμε!!!!!!!
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Να και οι τελικές βαθμολογίες του επάθλου Rally Sprint Κρήτης σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΘΕΑ...
http://www.crn.gr/index.php?option=com_ ... &Itemid=51' target='_blank
... για πάρτε μάτι λίγο τον πίνακα, όσον αφορά τις συμμετοχές ανά αγώνα, όσον αφορά το συναγωνισμό κτλ. και ελάτε να κλάψουμε όλοι μαζί!
...και του χρόνου θα δείτε χάλι μαύρο!Γιωργο αν δεις καλητερα την βαθμολογια θα διαπιστωσεις οτι περιστασιακα ελαβαν μερος 54!!! πληρωματα φετος . Τωρα γιατι δεν συμμετηχαν σε καθε αγωνα ουτε οι μισοι ....
Νομιζω οτι κατι φταιει . Πρεπει κατι να γινει γιατι για το 2009 αυτα που ακουω δεν ειναι καθολου καλα . ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ .
Συγγελακης Μιχαλης -
Τα σχετικά με την πίστα παρακαλώ στο θέμα Πίστα στην Κρήτη
(Moderator nass)
Aγώνες στην Κρήτη...