-
καλησπέρα σε όλους!έχω ένα ibiza 1.4 και θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να αγοράσω καινούριο κινητήρα μέσω αντιπροσωπείας ή από οπουδήποτε αλλού τον 1.8 με τους 150.πόσο θα κοστίσει;εάν πάω σε μεταχειρισμένο 1.8 πόσο θα κοστίσει;σας ευχαριστω...
-
καλησπέρα σε όλους!έχω ένα ibiza 1.4 και θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να αγοράσω καινούριο κινητήρα μέσω αντιπροσωπείας ή από οπουδήποτε αλλού τον 1.8 με τους 150.πόσο θα κοστίσει;εάν πάω σε μεταχειρισμένο 1.8 πόσο θα κοστίσει;σας ευχαριστω...
-
-
Καινούριο δεν συμφέρει με την καμία, εκτός αν έχεις πολλά περισσευούμενα λεφτά.
Μεταχειρισμένο, θα ψάξεις για τροπέτο από αμάξια που έχουν το μοτέρ που θέλεις.
-
πόσο θα κοστισει;είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένη;
-
Δεν μπορείς να αγοράσεις καινούριο. Καινούριος κινητήρας σημαίνει το μπλοκ. Χωρίς αυτά που βλέπεις όταν ανοίγεις το καπό, τιμόνια, βάσεις, εναλλάκτη, ΕΙΣΑΓΩΓΗ, εξαγωγή κλπ. Μόνο μεταχειρισμένο και μάλιστα πρέπει να πάρεις όλη τη μούρη (μαζί με τον εγκέφαλο, εξάτμιση και ίσως την αντλία στο ρεζερβουάρ) για να κάνεις κανονική μετατροπή. Συμφέρει να πουλήσεις το Ίμπιζα και να πάρεις μεταχειρισμένο 1.8Τ.
-
+1
-
Ο χρήστης ante_gia έγραψε:
καλησπέρα σε όλους!έχω ένα ibiza 1.4 και θέλω να ρωτήσω εάν μπορώ να αγοράσω καινούριο κινητήρα μέσω αντιπροσωπείας ή από οπουδήποτε αλλού τον 1.8 με τους 150.πόσο θα κοστίσει;εάν πάω σε μεταχειρισμένο 1.8 πόσο θα κοστίσει;σας ευχαριστω...Ο κινητήρας που α ψάξεις θα είναι αναγκαστικά μεταχειρισμένος και η αγορά είναι γεμάτη από τον κινητήρα που ζητάς (και βρίσκεις και με λίγα σχετικά Km;
-
σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας...!θα ψάξω και στην αγορά τι κυκλοφορεί και θα πράξω αναλόγως.
κινητήρας vw group