-
Schiller την άλλη Παρασκευή στην Θεσ/νίκη
-
Πήγα την Πέμπτη στον Parov Stelar στο Principal (πολύ ωραία BTW) και πήρα ενα χαρτι με όλα τα live του Νοεμβριου - Δεκεμβριου στον συγκεκριμένο χώρο.
Γενικά είναι ενα κι ενα, αλλα ξεχωριζω τα εξής:
7/11 Schiller (οπως είπε και ο Κωνσταντίνος)
14/11 Stereo MCs
15/11 The Residents
27/11 Tricky
30/11 Anathema
10/12 The Herbaliserκαι επισης να πω πως την Παρασκευή 7/11 παίζει και ο αγαπημένος μου DJ Krush στο It's only στη Βενιζέλου.
μπορώ να πω πως η συναυλιακή χρονιά είναι γεμάτη
-
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Πήγα την Πέμπτη στον Parov Stelar στο Principal (πολύ ωραία BTW) και πήρα ενα χαρτι με όλα τα live του Νοεμβριου - Δεκεμβριου στον συγκεκριμένο χώρο.Ήμουν Θεσ/νίκη και δεν μπορούσα να πάω! (ήταν για καλό όμως )
Anathema θα πάει κανείς; Μου χει μείνει απωθημένο εδώ και χρόνια που δεν μπορούσα να τους δω..
-
Υπάρχει ενδιαφέρον για μαζική προσέλευση του 4τφ β.Ελλάδος στους Schiller?
-
να μαζευτείτε να πάτε
Monika στις 6 Νοεμβρίου στο Μύλο
επιτέλους
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Monika στις 6 Νοεμβρίου στο Μύλο
επιτέλους
θα πας;
αν δεν βρω παρέα, να βρεθούμε εκεί; -
θα πάω
ο μόνος λόγος για να τη χασω θα είναι να με πυροβολήσουν
-
θα πάει κανείς πρόθυμος για φορουμοσυνάντηση στη Μόνικα;
Φαντάζομαι θα χει κόσμο. Έχει τύχει ποτέ να μείνει κανείς έξω απ τον Μύλο; Να πάω νωρίς δλδ;
-
κατα τις 9 και κάτι θα είμαι προς μύλο μεριά
-
Έχει πάει κάποιος σε συναυλία στο principal? Με το πάρκινγκ τί παίζει? Είναι δωράν ή επί πληρωμή? Αφήνεις κλειδιά? Να το αφήσω απ'έξω αν είναι έτσι
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχει πάει κάποιος σε συναυλία στο principal? Με το πάρκινγκ τί παίζει? Είναι δωράν ή επί πληρωμή? Αφήνεις κλειδιά? Να το αφήσω απ'έξω αν είναι έτσιδίνεις οτι θες στον παρκαδόρο και αφήνεις κλειδιά
-
Θα το βάλω έξω αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος και δεν ενοχλώ.
Ευχαριστώ. -
Καλά θα κάνεις γιατί στα πάρκινγκ που τα μετακινούν οι υπάλληλοι συχνά στο φέρνουν χτυπημένο.
(αν βρεις έξω)
-
ειναι λιγο περιεργη φαση εκει...και γω δε νομιζω να το δινα σε παρκαδορο εκει...
-
Μόνικα
Η κοπελιά το χει άσχημα.
Ο j marr ίσως να διαφωνεί, αλλά πιστεύω πως τα τραγούδια της χαλαρά στέκονται ανετότατα και στο εξωτερικό.
Πολύ καλό και το γκρουπάκι της. Ωραίος κιθαρίστας, ακούσαμε ίσα με 5 συγχορδίες. Θέλω και γω!Αναρωτιέμαι πόσοι να μειναν έξω απ το Stage.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειναι λιγο περιεργη φαση εκει...και γω δε νομιζω να το δινα σε παρκαδορο εκει...Mπα, δεν υπάρχει πρόβλημα, εγώ τα είχα αφήσει τα κλειδιά, μια χαρά.
Του 304.
-
όπως σου είπα και χτές δεν μπορώ να αποφασίσω αν η Monika μπορεί να σταθεί στο εξωτερικό
ωραία συναυλία πάντως και αν ηταν καλύτερα οργανωμένη θα ήταν τέλεια (και αν το κοινό δεν ήταν ολοι αυτοί που θα ήθελαν να ακούνε πέγκυ ζήνα και σφακιανάκη αλλά φοβούνται μήπως τους χαρακτηρίσουν)
πάλι καλά να λές που προλάβαμε και μπήκαμε
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειναι λιγο περιεργη φαση εκει...και γω δε νομιζω να το δινα σε παρκαδορο εκει...Έξω το έβαλα, όπως και πολλοί άλλοι
Ωραία η συναυλία, πολύ ατμοσφαιρικοί και τα φωνητικά της Kim Sanders εξαιρετικά -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Principal 14/11 Stereo MCsΕίναι κανείς μέσα?
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2007-2014