-
http://www.r40.gr/index.php?option=com_ ... 2&Itemid=1
-
καλα .........
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
http://www.r40.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=752&Itemid=1ΚΑΛΟ!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Χωρις περιστροφες,
Γνωριζει κανεις αν ο ΣΟΑΑ συμφωνησε με την προκηρυξη των Ρ.Σπριντ? (Μικτο)
Αν οχι, ποια θα ειναι η αντιδραση στην καταστροφη ενος πετυχημενου θεσμου-φυτωριου-φθηνου τροπου επλοκης?
Χρ. ΠλατηςΓιατρέ , τί 'χωρίς περιστροφές' , χωρίς side-show , ή με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, είδες εσύ , ο ΣΟΑΑ, ή εγώ ο αόμματος καμμιά προκύρυξη ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ????
ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΕΟ !!!!
ΤΑ 10-20 κμ στα ασφάλτινα και χωμάτινα σπρίντ πού θα τα βρούμε , ΟΕΟ!!!!
Τα ποτάμια των ευρώ , πότε θα ρεύσουν , ΟΕΟ, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των δεκάδων , για να μήν πω εκατοντάδων αγωνιστικών , που θα σπεύσουν να διεκδικήσουν τα ΜΙΚΤΑ Επαθλα Σπριντ ???????Απ. Νούσιας
-
Ετσι οπως παμε ποτε...στη δικη μας ζωη.
Αντιο -
Και ννα σου πω και κατι αλλο ρε Αποστολη?
Γινονται περιεργα πραματα που δεν τα καταλαβαινω. Εκτος αν σκοπος ειναι να τα διαλυσουμε ολα, γιατι καποιοι νομιζουν οτι θα μπορεσουν να τα ξαναχτισουν απο την αρχη...
Τι να πω? -
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
-
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ........ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ?
-
ΑΣΕ ,ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ!!
ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΙ... ΑΠΕΞΩ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ...???
-
δηλαδη
α συγνωμη , δεν το επιασα με την πρωτη , αφου δεν εχω ιδεα απο ποδοσφαιρο ....... ενοεις με τα εργα στην αγια Αννα στον βοτανικο , ε ?
Πασο , μεγαλη δουλεια , δεν περισευει χρονος εχεις δικιο ....
και παλι συγνωμη ..αλλωστε δεν χρειαζεται , ολα τα αλλα ειναι τακτοποιημενα απ'τα παιδια , μην εχουμε και προβληματα υγειας ...
-
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!!!
-
ΕΣΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ......
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ........ ?ΑΝ ΟΙ **ΥΠΑΡΚΤΟΙ **ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ **ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ **ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΤΟΤΕ ΟΙ **ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ **ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ **ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ **ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ -
βαθυστοχαστο μμμ
ΑΣΤΟΧΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ , ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ..
-
.....ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ
ΚΑΙ
ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ -
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ **ΑΔΙΚΗΣΕΙ ** ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ .........ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ..
Ριχνοντας μια ματια στο προφιλ του neron (εντελως συμπτωματικα ) , παρατηρησα οτι αρχισε να γραφει στις 20\6\06 στην αναβαση Κυμης , για το περιστατικο του ΗΛΙΑΔΗ .
Στην συνεχεια ξαναεμφανιζεται να δικαιολογει τον ΗΛΙΑΔΗ , στις 8\9\06 για την αθετηση του και την συμμετοχη στην αναβαση Ομπλου , εν καιρο αποχης ..
Ξαναεμφανιζεται στις 3\2\07 σαν νεο μελος των αγωνων , που θα ηθελε να προσφερει στα κοινα , αλλα οι καρεγκλοκενταυροι του ΣΟΑΑ , αμφιβαλει αν θα το αφησουν .........
Στις 7\9\07 ο ΝΙΚΟΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ειναι πλεον μελος του ΣΟΑΑ , και ανακοινωνει την λειτουργια του μπαρ του συνδεσμου , και εγω ειμαι ενας απ'αυτους που του επιβραβευω την κινηση .....Λιγες ημερες αργοτερα , στις 13 \9 γραφω ......
ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ DVD ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ ΣΑΣ , ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΟΥΛΑ , ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜ@Μ$ΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ?
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑΣ ΡΑΛΛΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ , ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ?
ΚΥΡΙΟΙ .............. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ , ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ , ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ .Σε τρεις ημερες ο Ν.Πλεσσας μου γραφει ........
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΥΡΙΕ APR ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ,ΤΟ FORUM ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΣΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ,ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΟΥΜΕ.
ΚΑΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ,ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΡΑΛΥ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ,ΚΑΙ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ
Ν.ΠΛΕΣΣΑΣΥ.Γ.ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 123
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΩΝΤου απαντησα τοτε ........
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ , ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΑΠ'ΤΟ 1984 ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΟΥ ΖΩΗ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ........ μπλα μπλα ...Την ιδια ημερα το απογευμα ο neron εμφανιζεται και με βριζει , ο κουκ το σβηνει (ο Ν. ΠΛΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ) και απο τοτε το φοβερο υποκειμενο αυτο , δεν αφηνει να πεσει λεξη για τον συνδεσμο ,βριζοντας και λασπονοντας εμενα η τον Γιατρο .
Γνωριζω τον Νικολακη (εστω κι αν ειναι τεραστιος , για μενα ειναι ..ακης) , ξερω οτι ειναι παιδικος φιλος του Ηλιαδη , ταιριαζουν ολες οι πιο πανω ** , αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι πραγματικες συμπτωσεις απο ενα συμπλεγματικο ατομο , που εκθετουν εναν Νικολακη ..........
Χ.Α.
υ.γ.Απο συμτωματικη παρατηρηση επισης θα σας γραψω καποια στιγμη ποιον αλλον παραλιγο ............ να αδικησω , απο ενα αλλο υποκειμενο που γραφει εδω μεσα με ..... φερετζε .
-
Τά μόνα πού έχεις καταφέρει νά άδικήσεις εδώ μέσα είναι ..
α) τόν χώρο πού σέ φιλοξενεί
β) τόν έαυτό σου.
Και τά έχεις καταφέρει άψογα καί στά δύο!!!
Καλημέρα και χρόνια πολλά
-
ΑΡΑ ..ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ .....
ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ...... ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΝΑΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .......
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
-
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΑΡΤΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΩΡΑΪΣΜΕΝΟ 'ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ' ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.
-
Ο χρήστης nikos p έγραψε:
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΑΡΤΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΩΡΑΪΣΜΕΝΟ 'ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ' ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.
Πεστε τα στον Αγιο Βασίλη και εσείς
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ