-
Σε καταλαβαίνω... εχεις τόν πόνο σου μέ το πουλί΄..
-
Δέν βαρεθήκατε νά γκρινιάζετε καί νά μιζεριάζετε ?
Ο ενας , επαγγελματίας του χώρου των αγωνων, απαιτεί επαγγελματικη απασχοληση από εθελοντές ερασιτέχνες παιδιά του , οπου –λογικο είναι- το τελευταίο που θά τούς απασχολεί ειναι τό χόμπυ τους,...( εαν γραψεις να φυγουν αυτοι γιά νά έρθουν άλλοι, θά γελάσω πάρα πολύ )
Ξύπνα μάστοραααα δέν είσαι αιμοδότης, αιμολήπτης είσαι! Στον 21 αιώνα φτάσαμε.. οργανωθείτε εσείς που ζειτε απο τούς αγώνες μήπως προκύψει κάτι δυνατό.Ο αλλος…
αστο το μετάνοιωσα , θα μας αρχισει σε τίποτα βιογραφικά αυτοπροβολής και αντε νά βρούμε άνθρωπο πού ξέρει νά ασχοληθεί μαζί του !Ευτυχως εισαστε μονο 2(φανεροί και 1 κρυφός πού φοβάτε μην χασει απο τό μερίδιο της αγοράς )
[/quote] -
FILAKIA KOTOULES .......................
-
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
Σε καταλαβαίνω... εχεις τόν πόνο σου μέ το πουλί΄..Κακως το εντοπιζεις εκει, απο την αρχη τα ιδια γινονταν απλα το επικεντρο της προσοχης αλλαζει. Σου θυμιζω το τι γινοταν οταν ακομη εγραφε ο ΣΧ ή η Αννιτα Πασαλη. Τι κριμα που σβηστηκαν εκεινες οι εποχες, τωρα που εχουν πεσει καποιες μασκες θα ειχε πολυ γελιο να θυμηθει κανεις ποιος εγραφε τι.
-
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
Ο ενας , επαγγελματίας του χώρου των αγωνων, απαιτεί επαγγελματικη απασχοληση από εθελοντές ερασιτέχνες παιδιά του , οπου –λογικο είναι- το τελευταίο που θά τούς απασχολεί ειναι τό χόμπυ τους,...( εαν γραψεις να φυγουν αυτοι γιά νά έρθουν άλλοι, θά γελάσω πάρα πολύ )
Ξύπνα μάστοραααα δέν είσαι αιμοδότης, αιμολήπτης είσαι! Στον 21 αιώνα φτάσαμε.. οργανωθείτε εσείς που ζειτε απο τούς αγώνες μήπως προκύψει κάτι δυνατό.Ευτυχως εισαστε μονο 2(φανεροί και 1 κρυφός πού φοβάτε μην χασει απο τό μερίδιο της αγοράς )
[/quote]
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΠΕΖΩ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ..
-
Κι αν ξαφνικα σβηνονταν τα παρατσουκλια κι εμπαιναν στη θεση τους τα πραγματικα ονοματα, τοτε θαβλεπες γελιο, Κωστη!
Dimos R, δεχομαι τον χαρακτηρισμο σου, και σου υποσχομαι του χρονου να προσπαθησω να σε διαψευσω.Χαρα μου ναμαστε συναγωνιστες...
Τωρα, αν θελετε να βριζετε και μονο, συνεχιστε το, μια και στα 54 πια καταφερα να ξερω που παταω σωστα και που στραβα, και δοξα τω Θεω πολυ μικρη αναγκη εχω τον καλο η κακο σας λογο.
Αν παλι θελετε καλη και σωστη κουβεντα για το τι μελλει γενεσθαι για το σπορ κι οχι για το πως μια φορα κι εναν καιρο...περσινα ξινα σταφυλια και μαλιστα χωρις ονομασια προελευσης, εδω ειμαι. Ομως η γνωμη μου ειναι γνωμη μου και θα μου επιτρεψετε να την φωναζω.
Γεια σας και χαρα σας. -
Εσύ πρέπει νά είσαι καλός άνθρωπος αλλά , μάλλον, κάνεις κακιές παρέες
Ειναι περίεργο στήν ηλικία σου καί στή μορφωση σου να μήν βουτάς την γραφή σου δύο φορές στόμυαλό σου πρίν την στείλεις!!! -
Ο χρήστης dimosR έγραψε:
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΠΕΖΩ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ..
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ edit [Krusenstern] , ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ .................
ΨΑΞΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ , ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΙΧΕΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ edit [Krusenstern]ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ , ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΦΕΡΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟ ΜΕΝΑ , Η ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ , ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ , ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ , edit [Krusenstern]
-
Ήρεμα με τα μπινελίκια κυρ-Χρήστοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
.....Όταν δεν υπάρχει σημαντικός αντίλογος , αρχίζουμε 'επι προσωπικού'. Δυστυχώς το έχουμε διδαχθεί από την 'μαμά' ΕΛΠΑ και το κάνουμε και μεταξύ μας. Ο ποιό αποδοτικός τρόπος του διαίρει και βασίλευε!..... -
.....Όταν δεν υπάρχει σημαντικός αντίλογος , αρχίζουμε 'επι προσωπικού'. Δυστυχώς το έχουμε διδαχθεί από την 'μαμά' ΕΛΠΑ και το κάνουμε και μεταξύ μας. Ο ποιό αποδοτικός τρόπος του διαίρει και βασίλευε!.....
Eτσι ακριβως!!!
-
Και μιάς και μιλάμε γιά κακές παρέες , ο τρίτος του κλαμπ - αυτος πού κονόμησε πρόπερσι από την περιφέρεια ανατολικής ? Μακεδονίας ,που χάθηκε...? δέν έμαθε οτι θά έχει ενιαίο του χρόνου???
-
Το έγραψες μία...το έγραψες δύο...το έγραψες τρείς! Φτάνει. [kouk]
-
Αν θελήσει, θα απαντήσει. Σε προειδοποιώ. Και τις ειρωνείες να τις αφήσεις για αλλους [kouk]
-
ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΑΣΑ!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιμετώπισης. Το μπινελίκωμα δεν είναι ένας από αυτούς, γιατί σε κάνει να χάνεις το δίκηο σου...
....ΣΩΣΤΟΣ !!!
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ........
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΑΣΑ!!!!...ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Δυστυχώς το έχουμε διδαχθεί από την 'μαμά' ΕΛΠΑ και το κάνουμε και μεταξύ μας. Ο ποιό αποδοτικός τρόπος του διαίρει και βασίλευε!Ας καταλάβουμε ΜΙΑ φορά ότι 'Η Ισχύς εν τη ενώση '.
Είδατε τι 'σχεδόν' έγινε στην Κύπρο?
ξυπνάτε!
....ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙ ΚΟΤΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ......
ΠΑΝΤΑ Η ΓΡΙΑ Η ΚΟΤΑ ΤΟ ΕΧΕΙ....ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!!
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΔημοR ,απο τον χωρο μας δυστυχως η ευτυχως, δεν εχω κανει ουτε παρεες συγκεκριμενες ουτε δουλειες (και για να ειμαι ακριβης 'ΔΟΥΛΕΙΕς') Συνεπως με αδικεις και πραγματικα θΑ Μ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΝ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΟΥ, και Ti μεμπτο εχει κανει σε σχεση με την Ανατ Μακεδονια.
Ειναι καιρος, οταν πεταμε σποντα, ν αναλαμβανουμε και την ευθυνη του τελειωματος της, αφου ισχυριζομαστε οτι θελουμε το καλο και την καθαρση του χωρου.
Αλλιως, επειδη μαλιστα οπως λες δεν βουταω την πενα στο μυαλο μου, κι επειδη σ εκτιμω και δεν θελω να σε διαψευδω, σκεψου ποσα καλο η κακοπροαιρετα θα ειχα να γραψω μετα απο 30 χρονια στον χωρο.Χτες καναμε ολοι λαθη. Σημασια εχει ποιοι τα συνεχιζουν.΅Ελα, κοφτε τον τσακωμο και δειτε πως θα βγουμε απο τον λακκο...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ