-
Δυστυχώς τα εισητήρια δεν μας κάνανε την χάρη και δεν θα μπορέσω να έρθω
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
... ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΗΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΠΕΝΤΕ ΕΙΤΕ ΕΞΙ....Ήταν πέντε, ήταν έξη κι έγιναν επτά
Μα ο Λώρης δεν με πήρε κι έκλαψα πικρά
Έκλαψα για τη ζωή μου και για το γραφτό
Το ρολόι μου δείχνει οχτώ -
ποτε θα ξερουμε το κοστος συμμετοχης?
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
ποτε θα ξερουμε το κοστος συμμετοχης?ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ carlito ner ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΥΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ carlito ner ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΥΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υπάρχει καί πατρονάρισμα.......ουάου
Εγώ πού δέν δηλώθηκα μπορώ νά πληρώσω καί νά έρθω.......άν μέ θέλεται φυσικά
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'EL-EM'
τοτε πρεπει να σας ευχαριστουμε διπλα!!!
-
'EL-EM'
+1
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
'EL-EM'
+1
+οο
-
Ο χρήστης GRAVEL έγραψε:
'EL-EM'
Υπάρχει καί πατρονάρισμα.......ουάου
Εγώ πού δέν δηλώθηκα μπορώ νά πληρώσω καί νά έρθω.......άν μέ θέλεται φυσικά
AΓΑΠΗΤΕ GRAVEL,
ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ GRAVEL,
ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Συγχώρεσέ τον για το καπέλο. Όπως υπονοεί το ψευδώνυμό του, ο Gravel είναι ο μόνος που έρχεται στην εκδήλωση μέσα από χωμάτινη ειδική.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ GRAVEL,
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Συγχώρεσέ τον για το καπέλο. Όπως υπονοεί το ψευδώνυμό του, ο Gravel είναι ο μόνος που έρχεται στην εκδήλωση μέσα από χωμάτινη ειδική.
Μήπως είναι και σκονισμένος?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Κατ'αρχίν σας ευχαριστούμε πολύ... αλλά γιατί να επομιστείτε εσείς το κόστος (τη στιγμή που θα μπορούσε να μοιραστεί στους συμμετέχοντες);
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΥΑ.
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Κατ'αρχίν σας ευχαριστούμε πολύ... αλλά γιατί να επομιστείτε εσείς το κόστος (τη στιγμή που θα μπορούσε να μοιραστεί στους συμμετέχοντες);
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΥΑ.
ΔΕΝ ΜΟΥ 'ΠΗΓΑΙΝΕ' ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ.
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
οι τελικες λεπτομεριες(αιθουσα διεξαγωγης κτλ) ποτε θα ανακοινωθουν?
ευχαριστω!
-
οι τελικες λεπτομεριες(αιθουσα διεξαγωγης κτλ) ποτε θα ανακοινωθουν?ευχαριστω!
Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ 'TEMPLAR'S' ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ 'ABBEY'.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 18.00 ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 18.15,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 20.30 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
μια προταση...μηπως θα ηταν καλο να ανακοινωσετε την λιστα με τα ατομα που θα λαβουν μερος στο σεμιναριο για αποφυγη οποιοδηποτε παρεξηγησεων?
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ GRAVEL,ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ SUPER RALLY
-
Σας ευχαριστουμε πολυ, θα επιθυμουσα λιγες οδηγιες για το που ειναι ο χωρος αυτος. Ειμαι απο θεσ/νικη θα ηθελα φυσικα να ειμαι στην ωρα μου.
Παυλιδης Α. -
μια προταση...μηπως θα ηταν καλο να ανακοινωσετε την λιστα με τα ατομα που θα λαβουν μερος στο σεμιναριο για αποφυγη οποιοδηποτε παρεξηγησεων?ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ¨
TAURUS-NONDAS-THEDKAR-NIGHTMARE-MAGIC-APOSTOLIS-MICHALIS CORSA-PAPAGALOS-MOYA JUNIOR-AMAXOPOULOS-KKOT-TAKINENN-FABIAWRC-DHMHTRHS KORINTHOS-KOSTAS 20VT-VKOURTIDOU-TEZAKIAS 76-MOYA 21-STAMELOS-DIMITRIS RAZIS1-DIMITRIS RAZIS 2-PAPAGALOS 2-KAMIL-MOUSOURIS AGGELOS-TAN-XENIA PAPAGEORGIOU-D.SAINIS-COYOT-VAROUXI AGGELIKH.
ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΜΙΛΤΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
'EL-EM'
ΣΑΚΗΣ ΜΠΕΛΑΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΣΑΣΑΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΗ-ΚΟΡΡΕ
NIKOΣ ΖΑΚΧΑΙΟΣΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΤΟΝΙΑ ΠΑΥΛΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΙΑΔΗΣ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ.
Ο ΤΑΣΟΣ ΙΑΒΕΡΗΣ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΔΗΓΟΥ/ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης takinennn έγραψε:
Σας ευχαριστουμε πολυ, θα επιθυμουσα λιγες οδηγιες για το που ειναι ο χωρος αυτος. Ειμαι απο θεσ/νικη θα ηθελα φυσικα να ειμαι στην ωρα μου.
Παυλιδης Α.AΓΑΠΗΤΕ takinenn,
ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΣΙΛΗΣΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΛΟΞΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,ΘΑ ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ.
PARKING ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Συνοδηγική Βραδιά