-
Επειδή πολλοί γκρινιάζουν και ίσως όχι άδικα ότι το θέμα με τα ανέκδοτα έχει γίνει μπάχαλο με τα πολλά αστεία βίντεο σκέφτηκα ότι καλύτερα τα βίντεο μας να έχουν τη δική τους γωνιά. Δικό σας παίδες!!!!!!
Γελάστε με την καρδιά σας. Τι καλύτερο;
-
Επειδή πολλοί γκρινιάζουν και ίσως όχι άδικα ότι το θέμα με τα ανέκδοτα έχει γίνει μπάχαλο με τα πολλά αστεία βίντεο σκέφτηκα ότι καλύτερα τα βίντεο μας να έχουν τη δική τους γωνιά. Δικό σας παίδες!!!!!!
-
-
Ψάλτης θα γίνει ο μπέμπης όταν μεγαλώσει!
Ντιν ντον ντιν ντον
-
Καλά, μιλάμε εχω λιώσει στο γέλιο....!!!!!!!!!!!!!!!:ysterical: Δε χορταίνω να τ' ακούω να γελάει το πιτσιρίκι....!!!!
Δείτε κι αυτό, τι άτιμο που είναι....Ανάλογα με τις οδηγίες της μητέρας του, τη μια κάνει οτι κλαίει, την αλλη οτι γελάει ο διαολάκος....!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=dO37pHMWqeQ&NR
-
ο πιτσιρικάς είναι φοβερός και θα ζήσει πολλά χρόνια αν γελάει έτσι...πραγματικά αξιολάτρευτο παιδί...
(θα το δείξω στα ανηψάκια μου ) -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Επειδή πολλοί γκρινιάζουν και ίσως όχι άδικα ότι το θέμα με τα ανέκδοτα έχει γίνει μπάχαλο με τα πολλά αστεία βίντεο σκέφτηκα ότι καλύτερα τα βίντεο μας να έχουν τη δική τους γωνιά. Δικό σας παίδες!!!!!!Γελάστε με την καρδιά σας. Τι καλύτερο;
Απίστευτος ο μπέμπης!!!
-
-
http://www.gamato.gr/index.php?target=m ... l=1&id=715
smart for 2 με επιχειρήματα
-
-
δεν ξέρω αν το έχει ποστάρει κανένας άλλος:
Youtube Videoείναι ντουπλάρισμα στους διαλόγους επεισοδίου απο το καλημέρα ζωή....
(βρίζει λίγο αλλά είναι άπαιχτο...) -
Ο χρήστης tsakirtas έγραψε:
δεν ξέρω αν το έχει ποστάρει κανένας άλλος:
Youtube Videoείναι ντουπλάρισμα στους διαλόγους επεισοδίου απο το καλημέρα ζωή....
(βρίζει λίγο αλλά είναι άπαιχτο...)Από τα καλύτερα ήταν. Έλιωσα!
Γάλα βλάχας:http://www.youtube.com/watch?v=Z9OHgw_HsLM
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Youtube VideoΈπεσα σε μια λακκούβα τι λακκούβα λακκουβάρα,
Έπεσα σε μια λακκούβα που όλους το χωρεί!Και αν σου κάτσει;
-
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
AmericansEιδικά το τέλος Και μετα είχαμε απόρια γιατι ξαναβγηκε ο Μπους!!
έλα μου ντε....
και αυτό καλό αλλά λίγο χυδαίο
στον τελευταίο διάλογο προσέξτε το συντονισμό στόματος και ήχου!!!
Youtube Video(αν έχει ξαναμπεί sorry)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
can you spot γαβριηλ;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ίσως το καλύτερο που έχω δει τα τελευταία χρόνια...να είσαι καλά Funis...
(Θεέ μου...τι να πρωτοσχολιάσω...του χάρτες...τις χώρες που έπρεπε να χτυπήσουν... τους έλεγε ότι είναι ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας και ο άλλος απάντησε ότι του αρέσουν τα αυστραλιανά κρασιά...τι άλλο να πω για το πόσες γωνίες έχει το τρίγωνο, για μία χώρα που αρχίζει από U...έλεος...το βίντεο ήδη βρίσκεται στο προσωπικό μου αρχείο...) -
Τοny Blair is a skater!!
Fidel Castro is a singer!!
UK's currency is american dollars!!
Were we in the Vietnam war??
How many world wars have been?? 3!!!!!Το καλυτερο όμως ήταν το star wars was based on a true story!!
-
Ξενέρωτος:
Εκτός του ότι οι απαντήσεις ήταν , πιστεύετε ότι αν βγουν μια βόλτα εδώ στα μέρη μας, τα πράγματα θα ναι καλύτερα;
FUNNY VIDEOS