-
Εντάξει, μέχρι τώρα κράζαμε όλος τους άλλους.
Ήρθε η ώρα όμως να γράψουμε δικές μας στιγμές αυτοκινητιστικής ντροπής, αστείας η σοβαρής...
Για να δούμε.
-
Ήρθε η ώρα όμως να γράψουμε δικές μας στιγμές αυτοκινητιστικής ντροπής, αστείας η σοβαρής...
Για να δούμε.
-
Για να δούμε.
-
Tέτοιες περιπτώσεις θα βρεις αρκετούτσικες στο 'ζώα-ζώα', όπου κατά καιρούς έχουν παραθέσει διάφοροι χρήστες (και εγώ μαζί) τις μ@λ@κιούλες που έχουν κάνει, άθελά τους συνήθως, μαζί με 2-3 τέτοια emoticons:
-
Eγώ δεν αναφέρομαι σε στιγμές που θα μας χαρακτήριζαν ζώα...
-
Ειμαι στα διοδια της Κορινθου με κατευθυνση προς Αθηνα.Αμαξι clio 1,4 16v υβριδιο
Πληρωνω κ με το που μου δινει το go η μπαρα φευγω σαν δαιμονας.
1η αλλαγη πριν τον ανεβασμενο στις 7300 κοφτη,2α το ιδιο,3η το ιδιο(το αμαξι ανεβαζει σαν τρελο και απο μεσα μου με [το] θαυμαζω ),4η κ μαζευω πολλα χλμ (ειμαι αποφασισμενος για νεο ρεκορ τελικης) 5η και.............. ποια 5η ? Το κιβωτιο δεν αντεχει τις μ@λ@κιες μου κ μου μενει στο χερι...
Προς στιγμην τα χανω οι ταχυτητες δεν μπαινουν με τιποτα.
Το αμαξι τσουλαει,ευτυχως κινηση μεγαλη δεν ειχε και μπαινω στη βοηθητικη με αλαρμ.Υστερα απο μιση ωρα ερχεται η οδικη,το υβριδιο ανεβαινει επανω κ συνεχιζω το ταξιδι μου με ταξι...
Τελικο κοστος 150 Ευρω για το κιβωτιο(ευτυχως καναμε πατεντα κ φτηνα τη γλυτωσα)
-
Υπήρχε παλιώτερα ένα τέτοιο θέμα όπου είχαμε γράψει ιστορίες φρίκης
Αλλα πού'να είναι
-
Χρόνος: Σεπτέμβριος '04, μεσημεράκι
Τόπος: Επαρχιακός στριφτερός δρόμος 1-2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου
Οχημα: Pug 106 Mk1 1.4Η ντροπή: Πήγαινα κάπως 'γλήγορα' (λέμε τώρα) και σε μια αριστερή παρατεταμένη στροφή, λίγο πριν την έξοδο βλακωδώς πάτησα βαθιά το πόδι μου στο γκάζι και δεν είναι οτι είχα κανένα τέρας ιπποδύναμης, αλλά λίγο τα λάστιχα που ήταν στα τελευταία τους, λίγο η ζεστή άσφαλτος-σαπούνι (και αυτά δεν είναι ελαφρυντικά, επιβαρυντικά είναι γιατί μου ήταν και τα δύο γνωστά), λίγο που έχω δύο αριστερά χέρια (και πόδια), το αυτοκίνητο εμφάνισε μια απότομη υποστροφή ισχύος. Πανικοβλήθηκα και άφησα απότομα το γκάζι, η ουρά άρχισε να γυρίζει, ανάποδα τιμόνια, η ελιά στο εσωτερικό της στροφής μου χαμογελάει αλλά οι τροχοί βρίσκουν ξαφνικά πρόσφυση και το αυτοκίνητο πετάγεται προς τα δεξιά με την ουρά να διαγράφει αυτή τη φορά την ανάποδη πορεία. Τσαρουχώνω το φρένο, ξηλώνω με τη μούρη μια ταμπέλα και καταλήγω στην 'αμμοπαγίδα' (χωρίς πλάκα!) στην εξωτερική της στροφής.
Φάρδος: όταν βρέθηκα στο αντίθετο ρεύμα δεν ερχοταν κανεις από απέναντι.
Τεράστιο φάρδος: Στην εξωτερική πλευρά της στροφής υπήρχε ένα άνοιγμα πλάτους 4-5 μέτρων που ανέκοψε την πορεία μου
Ζημιά: Καπό, προφυλακτήρας, ψυγείο, παρμπρίζ.
Φωτορεπορτάζ:
-
Υπάρχει σχετικό θέμα νομίζω κάτι 'εσείς κάνετε πατάτες????'
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... ght=#74549
Εφτασεεεεε
Για διαλεχτε ειναι Λασιθιου οι καλυτερες, 0.70 το κιλο.
-
Clio 1800 16v-Αύγουστος 1998-Ήπειρος-Διακοπές
Ο 21χρονος τρελαμένος οδηγός πήγε να στρίψει με το μόλις αγορασμένο -μεταχειρισμένο-σε άψογη κατάσταση αυτοκινητάκι του.....και σε μιά στροφή έκανε πατάτα τραγική...και το αμαξάκι έγινε ...τροπέτο...
Δεν έχω φώτος.... -
Μods να συνεχίσουμε σ' αυτό ή να ξεθάψουμε το άλλο;
-
1994, με Renault Clio S. Βράδυ, 4 άτομα στο αυτοκίνητο πάμε για βραδυνό μπανάκι προς Σαρωνίδα. Εγώ πολύ άπειρος, 9 μήνες είχα το δίπλωμα, αλλά το γαλλάκι ήταν απόλαυση και σε τσίγκλαγε να το πατήσεις. Ήταν και οι 2 κοπέλες στο πίσω κάθισμα, έπρεπε να δείξω πως είμαι ο Ρανιοτί, τρομάρα μου... Περνούσαμε Λιμανάκια (ούτε που ήξερα που, ποια, τι ήτανε τα λιμανάκια παρεπιπτόντως τότε), το πατάω λίγο εκεί στα στροφιλίκια, ήτανε ένας μπροστά μου 'γρήγορος'. Τον παίρνω στο κατόπι, στις ευθείες μου έφευγε στις στροφές τον μάζευα και φτου κι απ' την αρχή. Κάποια στιγμή φτάνουμε στη σπηλιά του Καραμανλή (κάπως έτσι νομίζω τη λένε), που έρχεσαι από ευθεία και κάνει ο δρόμος 90 μοίρες αριστερή γωνία και μπαίνει σε τούνελ. Εκεί βλέπω τον μάγκα μπροστά και επιβραδύνει πάρα πολύ. 'Όπα', λέω, 'εδώ σε έφαγα'! Και συνεχίζω με τα όλα πλησιάζοντας. Ξαφνικά τον βλέπω να στρίβει αριστερά και να χάνεται και συνειδητοποιώ πως τελειώνει ο δρόμος και πως η στροφή είναι πολύ πιο κλειστή από όσο περίμενα να είναι. Πλακώνομαι στα φρένα, στην είσοδο τα αφήνω (δεν είχε ΑBS) και στρίβω με 4η (που καιρός, μυαλό και χέρια να κατεβάσω ταχύτητα) και όσα χιλιόμετρα είχα καταφέρει να κινούμαι... τότε το πράμα όντως στρίβει, αλλά ξαφνικά γέρνει τόσο πολύ που έχει πάρει κλίση 40 μοίρες στον διαμήκη άξονα και πατάει μόνο στις δύο (δεξιές) ρόδες. Βλέπω τον τοίχο του τούνελ να πλησιάζει επικίνδυνα και το αμάξι να στρίβει παράλληλα με το τούνελ και τη γωνία της οροφής στους 5 πόντους από το πετρόχτιστο. Ήμουν σίγουρος πως ή θα τουμπάραμε ή θα έγδερνα την οροφή στο τούνελ. Τελικά δεν έγινε τίποτα από τα δύο. Το Clio έβγαλε τη στροφή και συνέχισε να στρίβει αριστερά, βγαίνοντας στην αριστερή λωρίδα του δρόμου (ΕΥΤΥΧΩΣ που εκεί κάτω από το τούνελ είναι μονόδρομος... το αντίθετο ρεύμα περνάει απέξω)! Τότε κάνω μια μικρή τιμονιά προς τα δεξιά για να μεταφέρω το βάρος αριστερά και να αποφύγουμε την τούμπα. Το Clio πέφτει πάλι στα 4, ρίχνει 2 μικρά χαστουκάκια με την ουρά και πλέον τα χιλιόμετρα έχουν πέσει τόσο πολύ που είμαστε 4 άτομα και κάνουμε ροντέο με 30 χαω και 4η ταχύτητα, καθώς το αυτοκίνητο κλωτσάει. 'Πωπω μπράβο ρε μεγάλε, τι έκανες ρε Θεέ, απίστευτο, πωπω τρομερό, δεν γίνονται αυτά τα πράματα'!!! Εγώ από δίπλα έχω αλλάξει 30 χρώματα και έχω καταλήξει σε ένα ημίλευκο 'εκρού του νεκρού', η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή, το μυαλό μου είναι άδειο από σκέψεις και ευχαριστώ όποιον θεό μας έσωσε. Συνέχισα, οδηγώντας σα ζόμπι, με 4η στο κιβώτιο και 50-60 χιλιόμετρα την ώρα στη δεξιά λωρίδα, μέχρι που φτάσαμε στον προορισμό μας.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=74549&highlight=#74549Εφτασεεεεε
Για διαλεχτε ειναι Λασιθιου οι καλυτερες, 0.70 το κιλο.
Το βρήκες ρε παικταρά?????
έχει θεϊκές ιστορίες
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Clio 1800 16v-Αύγουστος 1998-Ήπειρος-Διακοπές
Ο 21χρονος τρελαμένος οδηγός πήγε να στρίψει με το μόλις αγορασμένο -μεταχειρισμένο-σε άψογη κατάσταση αυτοκινητάκι του.....και σε μιά στροφή έκανε πατάτα τραγική...και το αμαξάκι έγινε ...τροπέτο...
Δεν έχω φώτος....Παντελή σε ποιο μέρος στην Ήπειρο έγινε αυτό;
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Μods να συνεχίσουμε σ' αυτό ή να ξεθάψουμε το άλλο;Θα ξεθάψουμε το παλιό! Αν θέλετε κάντε κόπυ τα ποστς. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε εμείς.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... ght=#74549
Η ντροπή!!!