-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν άλλαξαν όλα τα διπλοφάναρα και τις χρυσές ζάντες τις έχεις ακόμα!+1 Και είναι φοτοκόπια (copyright Taurus_βγάζω τα ματάκια μου με τα χεράκια μου)
-
Δεν άλλαξαν όλα, τα διπλοφάναρα και τις χρυσές ζάντες τις έχεις ακόμα!Ναι... και εσύ παρέμεινες κουλάδι...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
+1 Και είναι φοτοκόπια (copyright Taurus_βγάζω τα ματάκια μου με τα χεράκια μου)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν άλλαξαν όλα, τα διπλοφάναρα και τις χρυσές ζάντες τις έχεις ακόμα!
Ναι... και εσύ παρέμεινες χεράς...
-
Ούτε με μεταμόσχευση δεν αποκτάς χέρια εσύ...
-
Το έχεις δοκιμάσει και ξέρεις μωρή κουλάτζα, ε?
-
Εγώ δεν προκαλώ σε κόντρα σε ευθεία τον Πάσχο...
-
Του έχω πει κα ιγια μέγαρα, αλλά φοβαται ότι θα ξηλώσει τον προφυλακτήρα απο δέρμα καγκουρό που έχει!
-
βλέπω 'Φρανκενσταιν' και μόλις έδειξε 'Ingolstadt 1793'...
προς στιγμήν νόμιζα οτι παίζει κάτι σχετικό με δρ Λέκτερ (a la Κrus) !
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ δεν προκαλώ σε κόντρα σε ευθεία τον Πάσχο...Αμα εισαι ιερόσυλος προκάλεσε με.Θα γελασει κι ο Ταζιο ακομα που χει μασελα 18 καρατίων.Θα σηκωθει η τριχα της κεφαλής του Όλύμπιου και θα φτασει το 1 μετρο τετοια που ειναι.Αλλα νταξ,αφού όλη μερα ασχολείται με τριχες.
Του έχω πει και για μέγαρα, αλλά φοβαται ότι θα ξηλώσει τον προφυλακτήρα απο δέρμα καγκουρό που έχει!
Ρε,τι καγκουρώ και βλακείες λες.Ειπαμε,αν ανεβω κανα κερμπ ή εχω εξοδο,μου πληρωνεις τον προφυλακτήρα 400 γιούρια..;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ??? Δυο μέρες έλειψα και άρχισαν οι αλλαξοκ@λιές?
..............................
.................Δε θελω να βαζεις το όνομά μου αναμεσα σ αυτους τους τοιούτους.
Πού είναι ρε οι παραδοσιακές, σταθερές αξίες του φόρουμ? Ένα Σ/Κ σας άφησα και κάνατε το Σουβλατζίδικο Μύκονο...
Εγω εχω μεινει αυθεντικός. Οι αλλοι φλωρεψανε.Τα βρηκαν μεταξύ τους κι ετσι...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω πάντως δέχομαι MMS και θέλω!! Να το δω αυτό και τι στον κόσμο!!Θα το δεις κι εσυ στο μειλ Εν ευθετω χρονω
Στο μεταξυ αυτες οι μερες ειναι η χαρα των τραβεστι Στο παρτι μας εσκασε μια παρεα απο 5(...) ακαλεστες μαζι με 2-3 τυπους αλλα μπλου-οϊστερ ΣΟΚ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω πάντως δέχομαι MMS και θέλω!! Να το δω αυτό και τι στον κόσμο!!
Θα το δεις κι εσυ στο μειλ Εν ευθετω χρονω
Στο μεταξυ αυτες οι μερες ειναι η χαρα των τραβεστι Στο παρτι μας εσκασε μια παρεα απο 5(...) ακαλεστες μαζι με 2-3 τυπους αλλα μπλου-οϊστερ ΣΟΚ
Περιμένω!!
ΥΓ: Και τα νέα αναλυτικά εννοειται
ΥΓ2: Kid πες πως το χεις ήδη
-
**Funis ** τι πράγμα? πείτε μου και μένα
-
α πα πα πα.. Κουτσομπολης! Ντροπη....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω εχω μεινει αυθεντικός.
To κρατάς ζωντανό, ε?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω πάντως δέχομαι MMS και θέλω!! Να το δω αυτό και τι στον κόσμο!!
Θα το δεις κι εσυ στο μειλ Εν ευθετω χρονω
Γαμάτο αν ξαναπάς εκεί και έχει τραβελια πάρε και τον πάσχο ρε που είναι μοναχούλης του ο κακομοίρης!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγω εχω μεινει αυθεντικός.
To κρατάς ζωντανό, ε?
Ετσι...
Γαμάτο αν ξαναπάς εκεί και έχει τραβελια πάρε και τον πάσχο ρε που είναι μοναχούλης του ο κακομοίρης!
Εχω παψει να ασχολούμαι με τα τραβελια....Κι εσεις ανθρωποι είστε στο κατω κατω...
-
Καλά πάσχε αν δεν σου κάθοντια ούτε τα τραβέλια πια, το μόνο που σου έμεινε είναι να γίνεις τσομπάνος και να έχεις ωραίο κοπάδι πρόβατα!
Αν και εσένα θα σου πήγαινε πιο πολύ να είχες κοπάδι με καγκουρό που είναι και του γούστου σου, αλλά που να τρέχεις στην Αυστραλία!
-
Καλά πάσχε αν δεν σου κάθοντια ούτε τα τραβέλια πια, το μόνο που σου έμεινε είναι να γίνεις τσομπάνος και να έχεις ωραίο κοπάδι πρόβατα!Αν και εσένα θα σου πήγαινε πιο πολύ να είχες κοπάδι με καγκουρό που είναι και του γούστου σου, αλλά που να τρέχεις στην Αυστραλία!
Γι αυτό φέρνει την Αυστραλία εδώ.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]