-
Κιντ
Νομιζεις....ειπαμε,σχεδον απο 50000..... Το Gti 30 edition ειναι σε περιορισμενα;Οφ τοπικ αλλα λεω τωρα εγω... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Νομιζεις....ειπαμε,σχεδον απο 50000..... Το Gti 30 edition ειναι σε περιορισμενα;Οφ τοπικ αλλα λεω τωρα εγω...42 κάνει και ο εξοπλισμός είναι μια χαρά. Θα φτάσεις το GTi με τα extra 40K++ άνευ λόγου Πασχάλη..
-
Ρε τα λαμογια...ΡΕ ΣΕΙΣ,σημερα ψηθηκατε για καφέ στη Λαρισα;Πωωω,χαθηκε ο κοσμος να το καναμε το επόμενο Σ/Κ που ειναι και τριήμερο; Τεσπα,σε 1:30 ωρα ημουν εκεί αλλα δεν ειχα λάδια... Στη γρια του Σπύρου παντως δεν εμπαινα... Αμα επαιρνε ο chrmes το πεζω κατι γινόταν...
-
Λοιπον, σε λιγο ο 'χειρουργος' παει σε μασκε με τα ρουχα της δουλειας Charmak, να με δεις καρδιοχειρουργο να λιωσεις
-
σπερα..
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λοιπον, σε λιγο ο 'χειρουργος' παει σε μασκε με τα ρουχα της δουλειας Charmak, να με δεις καρδιοχειρουργο να λιωσειςΘΕΛΩ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λοιπον, σε λιγο ο 'χειρουργος' παει σε μασκε με τα ρουχα της δουλειας Charmak, να με δεις καρδιοχειρουργο να λιωσεις
ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Εχω ΚΑΙ ρουχα χειρουργειου, ετσι; Ακουστικα, σκουφους, μασκες κλπ Νυστερι δε μου δινει η ατιμη, φοβαται λεει μην κανω καμια ζημια
Θα σου στειλω MMS που θα 'μαι αγκαλια με τη Μαρια την Ασχημη - Μιχαλη
Θα 'ναι περιπου 600 ατομα Προλαβαινεις
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Εχω ΚΑΙ ρουχα χειρουργειου, ετσι; Ακουστικα, σκουφους, μασκες κλπ Νυστερι δε μου δινει η ατιμη, φοβαται λεει μην κανω καμια ζημια
Μη στειλεις mms, δεν παίζει να το πάρω! Φωτό + mail!
600;;;;;;;Χαβ φαν!
-
600;;;;;;;Χαβ φαν!
Παρε ενα κινητο της προκοπης ρεεεεεεεεεεε
660, συμφωνα με την τελευταια καταμετρηση... Το κανει φιλος σε αποθηκη καπου στην Πειραιως
ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΡΕ ΣΕΙΣ,σημερα ψηθηκατε για καφέ στη Λαρισα;Πωωω,χαθηκε ο κοσμος να το καναμε το επόμενο Σ/Κ που ειναι και τριήμερο;Πλάκα πλάκα, συνηθίζω σε εθνικές εορτές, τριήμερα πάσης φύσεως κλπ να μην πολυκυκλοφορώ... Φαντάζομαι καταλαβαίνετε τους λόγους (όχι δημοσιότητα και τέτοια)...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ΡΕ ΣΕΙΣ,σημερα ψηθηκατε για καφέ στη Λαρισα;Πωωω,χαθηκε ο κοσμος να το καναμε το επόμενο Σ/Κ που ειναι και τριήμερο;
Πλάκα πλάκα, συνηθίζω σε εθνικές εορτές, τριήμερα πάσης φύσεως κλπ να μην πολυκυκλοφορώ... Φαντάζομαι καταλαβαίνετε τους λόγους (όχι δημοσιότητα και τέτοια)...
Αν πέσεις σε κίνηση ανεβάζει θερμοκρασία το shit-roen σου?
-
Σιγα ρε φροκαλο μη μαζευτούν και οι ρεπόρτερς να σου παρουν συνέντευξη για το πως μπαινουν τα μεγαφωνα σε xsara...
-
charmak εδω εισαι ρε τετοια ωρα?????
Μολις μπηκα. Ολα γυρνανε Μωρο ηρθε και μουζητησε να την εξετασω Τυχεροι γιατροι
Φωτο με μειλ εντος των ημερων -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
charmak εδω εισαι ρε τετοια ωρα?????Μολις μπηκα. Ολα γυρνανε Μωρο ηρθε και μουζητησε να την εξετασω Τυχεροι γιατροι
Φωτο με μειλ εντος των ημερωνAυτό με τα μωρά μόνο στα πάρτυ γίνεται.
-
ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
600;;;;;;;Χαβ φαν!
Εγω πάντως δέχομαι MMS και θέλω!! Να το δω αυτό και τι στον κόσμο!!
-
Ηλέκτρα μετά το mms γίνεται forward ε?
Πάλι ξύπνια τέτοια ώρα?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σιγα ρε φροκαλο μη μαζευτούν και οι ρεπόρτερς να σου παρουν συνέντευξη για το πως μπαινουν τα μεγαφωνα σε xsara...Για τις μπούκλες θα τον ρωτήσουν ρε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σιγα ρε φροκαλο μη μαζευτούν και οι ρεπόρτερς να σου παρουν συνέντευξη για το πως μπαινουν τα μεγαφωνα σε xsara...
Για τις μπούκλες θα τον ρωτήσουν ρε.
Είστε εγκάθετοι και άσχετοι από ποιοτικό ήχο και υψηλή κομμωτική.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Για τις μπούκλες θα τον ρωτήσουν ρε.
Είστε εγκάθετοι και άσχετοι από ποιοτικό ήχο και υψηλή κομμωτική.
Aνοίγεις πόλεμο δλδ τωρα; Ποταπέ γαλλάκια; Εγω με τον tazio,κι εσυ με τον με τον μπουκλάκια; Π@ρτ@#ζα..
-
Το συμμαχήσει κάποιος με τον Τάζιο είναι μαζοχισμός. Σε λυπάμε.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]