-
Καλημερα!
Η παρεα ηθελε να τσιμπησουμε απο τη διασημη Pizza χατ
Καλη ηταν παντως ...και σημερα ξυπνησα καλα ...δεν ξερω μονο μη με βρει τιποτα αργοτερα! -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Καλημερα!Η παρεα ηθελε να τσιμπησουμε απο τη διασημη Pizza χατ
Καλη ηταν παντως ...και σημερα ξυπνησα καλα ...δεν ξερω μονο μη με βρει τιποτα αργοτερα!ρε προεδρα δεν το πιστευω αυτο απο εσενα
τσικνοπεμπτη πατρα και pizza
μα καλα ολες οι αλλες πεμπτες δεν σου κανουνε -
Ε τι να κανω ρε παιδακι μου...αφου η παρεα ηθελε ετσι..τι να πω εγω, ενας απλος Προεδρας!
Μη νομιζεις παντως...το γιορτασαμε αρκετα την τσικνοπεμπτη ολη την υπολοιποη μερα!
-
αχ αχ αχ ατιμη παρρεα τι κανεις στους φτωχους προεδρους
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Standar Level Mathematics & Higher Level Mathematics τα έβαλα τελικά.
Και περιμένεις πιθανότητες θετικής απάντησης?
Καλημερα!
Καλη ηταν παντως ...και σημερα ξυπνησα καλα ...δεν ξερω μονο μη με βρει τιποτα αργοτερα!Μπα μην ανησυχείς, ανεμογκάστρι θα'ναι.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Standar Level Mathematics & Higher Level Mathematics τα έβαλα τελικά.
Και περιμένεις πιθανότητες θετικής απάντησης?
Ναι, την μετάφραση μου την έκανε άνθρωπος που ζει στην Αγγλία μόνιμα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλημερα!
Καλη ηταν παντως ...και σημερα ξυπνησα καλα ...δεν ξερω μονο μη με βρει τιποτα αργοτερα!Μπα μην ανησυχείς, ανεμογκάστρι θα'ναι.
Ξερεις πολλα εσυ μου φαινεται...
-
Ναι, μου τα έλεγε μια μέρα ένας εγκάθετος στο MSN.
-
Ο χρήστης akatanohtos έγραψε:
Καλημερα!
Καλη ηταν παντως ...και σημερα ξυπνησα καλα ...δεν ξερω μονο μη με βρει τιποτα αργοτερα!ρε προεδρα δεν το πιστευω αυτο απο εσενα
τσικνοπεμπτη πατρα και pizza
μα καλα ολες οι αλλες πεμπτες δεν σου κανουνεΠωωωωωωωωωωωω,ΡΕ ΚΟΤΑ μητσο,τσικνοπεμπτη κι εφαγες πιτσα ρε; Δεν την παλευεις ε;Ουτε καν μια πιττα παππού;
Ολύμπιε σου χει μαθει πολλά στο μσν ο φίλος σου ε;
-
παιδες!
ακουσα προχθες ενα απιθανο ασμα στον 'πορτοκαλι' εφ εμ!
ειναι ενας τυπος και τραγουδια για μια γκομενα που το παρατησε και το ρεφραιν λεει
'τι μαλακας ημουνημουνημουνημουην'υστερα πηγε η γκομενα λεει στον βολο και αυτο που του λειπει περισσοτερο ειναι διαφορα πραγματα + αυτο που παει ο νους σας (παλιοπαιδα!)
ΘΕΛΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!
-
Γ@μημένο torrent! Απίστευτα δύσκολο να το βρω, κατέβαινε όλη νυχτα και κόλλησε στο 99,7%.
-
ρωτα τον Πασχαλη..κατι τετοια ασματα ακουει!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γ@μημένο torrent! Απίστευτα δύσκολο να το βρω, κατέβαινε όλη νυχτα και κόλλησε στο 99,7%.τι κατεβαζες αν επιτρεπεται?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
παιδες!
ειναι ενας τυπος και τραγουδια για μια γκομενα που το παρατησε και το ρεφραιν λεει
'τι μαλακας ημουνημουνημουνημουην'υστερα πηγε η γκομενα λεει στον βολο και αυτο που του λειπει περισσοτερο ειναι διαφορα πραγματα + αυτο που παει ο νους σας (παλιοπαιδα!)
Υπαρχει, αν το θες. Μου-σου-νου 'Η ψάξε για Nikos Xidis (έτσι το χω, δεν ξέρω πως ειναι στα ελληνικα )
Εδιτ:
Κατέβαζα Nels Petter Molvaer - Khmer
Νορβηγος jazz-ambient-electro-ξερω γω τι μουσικος. -
παιδες!
Υπαρχει, αν το θες.
Εδιτ:
Nels Petter Molvaer - Khmer
Νορβηγος jazz-ambient-electro-ξερω γω τι μουσικος.αν το 0ελω??
ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΩ??
θα μιλησουμε απο το σπιτι μεσω msn, γιατι τωρα ειμαι δουλεια και δεν υπαρχει τροποςθελω να πω πως θα το παρω για καθαρα εκπαιδευτικους σκοπους και φυσικα σκοπευω να το αργορασω.. (οταν παρει η αεκ πρωταθλημα!)
-
Νορβηγος jazz-ambient-electro-ξερω γω τι μουσικος.Εμ...το περίμενα οτι κάτι τέτοια σαχλαμάρα θα κατέβαζες..πώς να κατέβει μετά?
-
Νορβηγος jazz-ambient-electro-ξερω γω τι μουσικος.Εμ...το περίμενα οτι κάτι τέτοια σαχλαμάρα θα κατέβαζες..πώς να κατέβει μετά?
Επιπεδο 0...δεν λέω τίποτε άλλο.
-
Επιπεδο 0...δεν λέω τίποτε άλλο.
ορατοτης 0 ως συνηθως
κι ειν αργα να μιλαμε για ηθος
τι θα πεις τι θα πω δε με νοιαζει
αν 0α μεινουμ' οι δυο με τρομαζειιιιιιορατοτης μηδεεεεεν!
-
Δεν ειναι Ασματο-παιχνιδο εδω!
-
Δεν ειναι Ασματο-παιχνιδο εδω!δε συχναζω σε ελληναδικα ουτε εχω μπει ποτε στο συγκεκριμενο καταστημα
απλα μου το θυμισε..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]