-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο φράνκι θα μου κάνει μαθήματα οδήγησης και συ μαθήματα αξιοπιστίας?
Ακριβώς. Μαθαίνεις σιγά σιγά.
(Ρε σεις ο Πασχάλης που είναι ακόμα ζέσταμα κάνει στο μαγκάλι του.)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ή κάηκε ή κώλωσε η κότα.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ή κάηκε ή κώλωσε η κότα.
Νερόκοτα παρακαλώ (Λόγω της βροχής).
-
Aποκαλυφθήκατε τελικά κύριοι Νικολα,φραγκίσκε και χρηστε ε; Καλα τα ελεγα εγω για το κομμα. Τελος παντων.Μωρη ΚΟΤΑ χρμες,ηρθα απο κει και κόρναρα αλλα δε βγηκες.Μαρσαρα κιολας να ακουστει η τουρμπίνα αλλα οχι πολύ γιατι δεν ειχε ζεσταθει ακόμα.Μαλιστα παρκαρα μπροστα απ το δικο σου.Δεν ειχε αλλο αμαξι απο μπροστα.Να αμα θες βγες και δες.Εχω αφησει λίγο λαδι κατω για απόδειξη. Εκανες την Κοτα προφανως μιας και δε βγαινεις με βροχη.
-
Μωρή λινάτσα έχεις τουρμπίνα ή μας λές φίδια? την πρώτη φορά είπες ότι έχεις Garret και μετά απο 10 ποστ είπες για ΚΚΚ
Kid, ύποπτο μου φαίνετια και εμένα αυτό που παίχτηκε με τα χαιρετήσματα....μη μασάς, βασικα σε πήρε φίλος σου ή φίλη σου?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ως εδώ .... .
Συμφωνώ. Μετά έχει στροφή και οδηγούμε και οι 2 ιαπωνικά.
Καταρχήν ο τάζιος οδηγάει ενώ εσύ έχεις πολλά ψωμιά ακόμη.
Δεύτερον το αστείο με την οδική συμπεριφορά των Ιαπωνικών να σταματήσει είναι κακόγουστο!+Corolla
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Kid, ύποπτο μου φαίνετια και εμένα αυτό που παίχτηκε με τα χαιρετήσματα....μη μασάς, βασικα σε πήρε φίλος σου ή φίλη σου?Φίλη..
Και αυτή που έστειλε τα χαιρετίσματα την γνώρισα χθες..
-
Εντάξει ρε μλκ στάνταρ κάτι παίζει!
α) Σε γουστάρει η φίλη της φίλης και σε πήρανε και καλά αν είσαι κοντά να περάσεις να προωθήσουν το θέμα
β) Δεν σε γουστάρουν μια γιατί είσαι ξεπλένης και είπαν να σε παρουν τηλ. να περάσεις αν είσαι κοντά να γελάσουν!
-
Μάλλον το β. Γι αυτό εχθές λύσσαξε να βγω σήμερα μαζί τους..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μωρή λινάτσα έχεις τουρμπίνα ή μας λές φίδια? την πρώτη φορά είπες ότι έχεις Garret και μετά απο 10 ποστ είπες για ΚΚΚΜετα απο 10 ποστ; Φιδι φιδι ειναι...
Kid, ύποπτο μου φαίνετια και εμένα αυτό που παίχτηκε με τα χαιρετήσματα....μη μασάς, βασικα σε πήρε φίλος σου ή φίλη σου?
Πλακα του κανει ρε η κοπελιά.Τον ειδε μικρό και τον δουλεύει...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάλλον το β. Γι αυτό εχθές λύσσαξε να βγω σήμερα μαζί τους..Νταξ κοίτα αν μετα τις απόκριες δεν σε ξαναπάρουν να βγεις μαζί τους να αρχίσεις να ανυσηχείς!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μάλλον το β. Γι αυτό εχθές λύσσαξε να βγω σήμερα μαζί τους..τί μου θυμίζει....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Aποκαλυφθήκατε τελικά κύριοι Νικολα,φραγκίσκε και χρηστε ε; Καλα τα ελεγα εγω για το κομμα. Τελος παντων.Μωρη ΚΟΤΑ χρμες,ηρθα απο κει και κόρναρα αλλα δε βγηκες.Μαρσαρα κιολας να ακουστει η τουρμπίνα αλλα οχι πολύ γιατι δεν ειχε ζεσταθει ακόμα.Μαλιστα παρκαρα μπροστα απ το δικο σου.Δεν ειχε αλλο αμαξι απο μπροστα.Να αμα θες βγες και δες.Εχω αφησει λίγο λαδι κατω για απόδειξη. Εκανες την Κοτα προφανως μιας και δε βγαινεις με βροχη.To μόνο κορνάρισμα που άκουσα ήταν από το παπάκι ενός ντελιβερα που έφερνε σουβλάκια απέναντι. Παραδέξου ότι ότι έμεινες από ηλεκτρικά.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
τί μου θυμίζει....
Τι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
τί μου θυμίζει....
Τι?
εμένα χθές
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
τί μου θυμίζει....
Τι?
εμένα χθές
Τον έβαλες στην πρίζα τελικά?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
τί μου θυμίζει....
Τι?
εμένα χθές
Τον έβαλες στην πρίζα τελικά?
όχι, γιατί ήτανε σούκου
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Aποκαλυφθήκατε τελικά κύριοι Νικολα,φραγκίσκε και χρηστε ε; Καλα τα ελεγα εγω για το κομμα. Τελος παντων.Μωρη ΚΟΤΑ χρμες,ηρθα απο κει και κόρναρα αλλα δε βγηκες.Μαρσαρα κιολας να ακουστει η τουρμπίνα αλλα οχι πολύ γιατι δεν ειχε ζεσταθει ακόμα.Μαλιστα παρκαρα μπροστα απ το δικο σου.Δεν ειχε αλλο αμαξι απο μπροστα.Να αμα θες βγες και δες.Εχω αφησει λίγο λαδι κατω για απόδειξη. Εκανες την Κοτα προφανως μιας και δε βγαινεις με βροχη.
To μόνο κορνάρισμα που άκουσα ήταν από το παπάκι ενός ντελιβερα που έφερνε σουβλάκια απέναντι. Παραδέξου ότι ότι έμεινες από ηλεκτρικά.
Κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο,κοτα εισαι εδω;
Ουτε το τσαφ τσουφ ακουσες;Τι διαολο, 1,5 φυσηξα,δεν ακουσες τιποτα;
-
Χρμεςςςςςςςςς πού εισαι; Ελα ρε πού εισαι;
Γιατι κρύβεσαι ρε;
-
Πως αποφεύγω κάποιον χωρίς να γίνω ρόμπα?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]