-
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλότρια (το σκότωσα? )
-
Το πέθανες...
Κοίτα αν λαβω υπόψην μου τα λόγια του Ντινου που σε λέει λούγκρα,τότε νταξει δεν εχεις πρόβλημα.Θα πιασεις και 'φιλίες' με την γκόμενα.
Βεβαια δεν λεω πως σε λέει ο Ντίνος γιατι το υποσχεθηκα.. -
Ναι είμαι λούγκρα για αυτό αν βρεις ποτέ γκόμενα (σα να λέμε αν φτιάξει ποτέ η fiat αμάξι που δεν καίει λάδια) μπορείς να μου την εμπιστεύεσαι να πηγαίνω για καφέ μαζί της, δεν κινδυνεύεις!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:ysterical:Ναι είμαι λούγκρα για αυτό αν βρεις ποτέ γκόμενα (σα να λέμε αν φτιάξει ποτέ η fiat αμάξι που δεν καίει λάδια) μπορείς να μου την εμπιστεύεσαι να πηγαίνω για καφέ μαζί της, δεν κινδυνεύεις!
Εισαι πίσω... βαλε ενα 'ισοδυναμεί' αναμεσα στις δυο προτασεις και βαζω εγω το 'ισχύει'...
-
-
Okay, το θέμα εχει ως εξής:
Είμαι 25 χρονών, μεταπτυχιακός σπουδαστής στη Firenze. Στη σχολή μου είναι μια κοπέλα 18 χρονών, πρωτοετής, κύπρια με βουλγάρικες ρίζες, η οποία για να μην τα πολυλογώ παρά το γεγονός ότι εχει σχέση μου την έπεσε. Το ζήτημα είναι το εξής: εγώ σαν κλασσικός αγαθός άνθρωπος την πάτησα ενώ εκείνη γύρισε (υποτίθεται, μακάρι να'ξερα πραγματικά τι συμβαίνει) στο αγόρι της το οποίο αγαπά και είναι ερωτευμένη μαζί του. Με παίζει όμως ακόμα και έχει καταφέρει να με κάνει ζάντα δύο συνεχόμενες βραδιές.
Τι διάολο θέλει από μενα; Γιατί με παίζει; Δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλες οι γυναικες ειναι πουτανες, κατά το γνωστο γνωμικό. Τι διάολο φταιει και τη μία μου λεει οτι ειναι ερωτευμενη με το αγόρι της και μετα μου το παιζει ερωτευμενη; Γιατι μοθ φέρεται έτσι;
ΥΓ: συγνώμη για τα ορθογραφικά, αν υπάρχοθν, είμαι πολύ πιωμένος για να μπορώ να γράψω ορθογραφημένα.
-
Πολύ πιθανό να μην ξέρει τι θέλει...
ή να θέλει επιβεβαίωση...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
ΥΓ: συγνώμη για τα ορθογραφικά, αν υπάρχοθν, είμαι πολύ πιωμένος για να μπορώ να γράψω ορθογραφημένα.
Eίσαι σε καλό δρόμο, μόνο αυτό έχω να πω.
-
Το παιχνιδι γι αυτες δε σταματα ποτε συνφιατακια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολύ πιθανό να μην ξέρει τι θέλει...ή να θέλει επιβεβαίωση...
Εισαι καμμενος απ αυτα ε;
-
Από γυναίκες που δεν ξέρουν τι σκ@τα θέλουν, ναι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από αντρες που δεν ξέρουν τι σκ@τα θέλουν, ναι. -
Το χεσες.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
μπλα μπλα τυπικη γκομενα παιζει με 2 και χαιρεται μπλα
..
Τι διάολο θέλει από μενα; Γιατί με παίζει; Δεν μπορώ να δεχτώ ότι όλες οι γυναικες ειναι πουτανες, κατά το γνωστο γνωμικό. Τι διάολο φταιει και τη μία μου λεει οτι ειναι ερωτευμενη με το αγόρι της και μετα μου το παιζει ερωτευμενη; Γιατι μοθ φέρεται έτσι;.
ρε συ ακου τα πραγματα ειναι πολυ απλα
τετοιες γκομενες καταρχας με τετοια νοοτροπια δε γινεται να τις βλεπεις σοβαρα.. ειναι ασεβεια για τον εαυτο σου πρωτα απ'ολα.
μπορεις να ζησεις τον μεγαλο σου ερωτα μαζι της για καμια βδομαδα χορευοντας μπλουζ και ας ειναι ερωτευμενη και με τον σαλι μπερισα.. να πα'να γα' ολοι.. στο πετσι σου.. ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδαει..
επειδη ομως εχουμε και ενα επιπεδο, εσυ θα της μιλας κανονικα και θα παιζεις και συ μαζι της απλα θα τη συνδεσεις με καιρο.. μη δινεις σημασια στο τι κανει λεει και σκεφτεται.. αμα σου κατσει χωσου (αλλα οχι σαν πρωτη προτεραιοτητα, εχεις και πιο σοβαρα πραγματα να κανεις:
να παιξεις manager
να ακουσεις μουσικη
να μπεις στο φορουμ να τσακωθεις
κλπρε μην τρελαινεστε για τετοιες γκομενες.. εδω ο τζολε αναστηθηκε και εκανε χατ τρικ σ'αυτη την ηλικια και οι βαζελοι μας εχουν πρηξει με το νινη και μαλακιες.. ο μεσι της αλβανιας λεει και τετοια.. ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ?
2 μπαλακια θα φανε απο τους 'παοκαρα εχω αρρωστια στο μυαλο, εχω δεντρα στην αυλη και τα καλλιεργω' ή τεσπα καπως ετσι παει..ΥΓ: συγνώμη για τα ορθογραφικά, αν υπάρχοθν, είμαι πολύ πιωμένος για να μπορώ να γράψω ορθογραφημένα.
Eίσαι σε καλό δρόμο, μόνο αυτό έχω να πω.
+απειρο
-
E, ρε skye!
Ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για το αυριανό μάθημα (τουρίστας γαρ ).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:ysterical:E, ρε skye!
(ασχετο)
εχετε φαει εμαθα τρελη διακοπη ρευματος αυτες τις μερες ε; -
Πω ντάξει. Κρεπόνια τσακίζουν...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
:ysterical:
E, ρε skye!
(ασχετο)
εχετε φαει εμαθα τρελη διακοπη ρευματος αυτες τις μερες ε;Είχε διάφορες διακοπές και η τάση έπεφτε ωσάν τον Καραγκούνη στην μεγάλη περιοχή. Απ' ότι έμαθα ήμουν στις 'τυχερές' περιοχές γιατί αλλού είχαν μεγάλες διακοπές.
Τώρα έστρωσε, αλλά φώτα στους δρόμους ακόμα δεν έχουμε.Alexandroupolis - the romance city
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:ysterical:
E, ρε skye!
(ασχετο)
εχετε φαει εμαθα τρελη διακοπη ρευματος αυτες τις μερες ε;Είχε διάφορες διακοπές και η τάση έπεφτε ωσάν τον Καραγκούνη στην μεγάλη περιοχή. Απ' ότι έμαθα ήμουν στις 'τυχερές' περιοχές γιατί αλλού είχαν μεγάλες διακοπές.
Τώρα έστρωσε, αλλά φώτα στους δρόμους ακόμα δεν έχουμε.Alexandroupolis - the romance city
συμφωνω. αν εχεις κοπελα και δεν εχετε κατι να κανετε ειναι μια χαρα να πεφτει το ρευμα και απλα να κοιταζεστε με το φως των κεριων χωρις λογο..
αν ομως δεν εχεις κοπελα οπως εγω τι να την κανεις τη διακοπη ρευματος;
να κοιταζεσαι στον καθρευτη στο φως του φακου και να κανεις γκριματσες; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
συμφωνω. αν εχεις κοπελα και δεν εχετε κατι να κανετε ειναι μια χαρα να πεφτει το ρευμα και απλα να κοιταζεστε με το φως των κεριων χωρις λογο..
αν ομως δεν εχεις κοπελα οπως εγω τι να την κανεις τη διακοπη ρευματος;
να κοιταζεσαι στον καθρευτη στο φως του φακου και να κανεις γκριματσες;Μαλακια τελείως. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς ρεύμα.
Προχθές που είχε μια μεγαλούτσικη διακοπή έκατσα να διαβάσω under the candelight. Νταξ, μετά από λίγο πόνεσαν τα μάτια μου.
Υπάρχει και η εναλλακτική να μαλακίζεσαι με την φωτογραφική.
Αν κρατούσε λίγο ακόμα θα έκοβα τις φλέβες. Ούτε να κοιμηθώ δεν μπορούσα...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]