-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Kouk, έχεις μήπως αυτοκόλλητο 4ΤF εσωτερικό;
Από αυτά που τα καταπίνεις?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kouk, έχεις μήπως αυτοκόλλητο 4ΤF εσωτερικό;Ο Αντρέας δεν έχει;
Παίζει να χω εγώ 2 εσωτερικά, θα κοιτάξω. Ο έχων 2 αυτοκόλλητα (εσωτερικά), να δίνει το 1. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kouk, έχεις μήπως αυτοκόλλητο 4ΤF εσωτερικό;
Ο Αντρέας δεν έχει;
Παίζει να χω εγώ 2 εσωτερικά, θα κοιτάξω. Ο έχων 2 αυτοκόλλητα (εσωτερικά), να δίνει το 1.Τα δικά μου τελειώσανε όλα.Το τελευταίο (εξωτερικό) το κόλλησα στο νέο μου πορτμπαγκαζ την προηγούμενη εβδομάδα
-
Ο Ανδρέας μου έδωσε ένα εξωτερικό, αλλά θα προτιμούσα εσωτερικό, αν υπάρχει...
-
Ρε δεν αφήνετε τα σεξουαλικά υποννοούμενα;
Ρεμάλια, ε ρεμάλια.
Καινούριο πορτ μπαγκάζ ο ένας, έχει εξωτερικό αλλά θα ήθελε κι ένα εσωτερικό ο άλλος, και τι ωραία που μπαίνει το εσωτερικό ο τρίτος, έχει 2 θέλει κι άλλο ο τέταρτος, του τελειώσανε του πέμπτου, ...Και το μαγαζί ... κλειστό.
-
Ηλία,άμα θέλεις απο αυτα που τα σαλιώνεις για κολλήσουν,πές μου να σου δώσω ρε φίλε!
-
Εγώ είπα μόνο ότι θα του δώσω, όχι ότι θα το του κολλήσω κιόλας!
-
ηρεμαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
θα μας παρεξηγησουνε
-
O πάσχος θέλει ένα απο δέρμα καγκουρό!
-
Sodom and Gomorrah !!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
O πάσχος θέλει ένα απο δέρμα καγκουρό!Kαλα τα λεει ο Ηλιας.Σοδομα και γομοραααααα...
-
We Have A Party Tonight!
-
Κι επίσης καλά λέει ο Ηλίας ότι το μαγαζί σήμερα ... άντε να μην πω τπτ άλλο ... υπολειτουργεί.
Είπα κι εγώ να περάσω,
ΤΙΠΟΤΑ.
Ούτε ένα καφέ, μια μπύρα, μια καϊπιρίνια, ένα νερό, μια σελένια βρε αδελφέ!Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο, για **τέτοιο **μαγαζί. Τόσα σας αφήνουμε, ρε, λίγος σεβασμός πια.
Εδιτ
Που γίνεται το πάρτυ, ρε συ; Τι ήπιες;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
We Have A Party Tonight!neeeext..
Κι επίσης καλά λέει ο Ηλίας ότι το μαγαζί σήμερα ... άντε να μην πω τπτ άλλο ... υπολειτουργεί.
Είπα κι εγώ να περάσω,
ΤΙΠΟΤΑ.
Ούτε ένα καφέ, μια μπύρα, μια καϊπιρίνια, ένα νερό, μια σελένια βρε αδελφέ!Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο, για **τέτοιο **μαγαζί. Τόσα σας αφήνουμε, ρε, λίγος σεβασμός πια.
Στις διαταγες σας,ο VarateMeKiAsKlaiw... Μπυρα ή Μπυρα διαλέξτε...
θελω κ γω ενα εξωτερικο αδιαβροχο να βαλω στη τζενοα.
Τι χρωμα;Περτικαλί; Κιτρινο μαλλον ε;Παει πιο πολυ με την περισταση...
-
Επιτέλους, άνοιξε!
Μια μπύρα για μένα, δεν θέλω μπύρα, με πειράζει. Αέρια, ξέρεις.(Όλο ξεχνάω, τελευταία)
Α, κι ένα σφηνάκι σελένια για όπελ.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Επιτέλους, άνοιξε!
Μια μπύρα για μένα, δεν θέλω μπύρα, με πειράζει. Αέρια, ξέρεις.Τι heineken θελετε κυριε;Εχουμε μονο Heineken.Συνοδευεται με μεζεδακι λουκανικακι και κονσερβα φασολιού...
Το παρτυ αναφερόταν σε κατι που θα γινει το βραδυ
Αλλα που να το ξερετε εσεις αυτο;Opel οδηγατε,στον κοσμο σας ζειτε... -
Τα νεύρα μου. Σήμερα έτυχε να γυρίσω στο σπίτι το απόγευμα (σπάνια συμβαίνει), οπότε τι καλύτερο από έναν απογευματινό υπνάκο μια που είναι και είδος εν ανεπαρκεία τα τελευταία 10... χρόνια.
ΑΜ ΔΕ!
Ηθελα να ήξερα ποιος ελεεινός marketeer έχει αποφασίσει ότι η τηλεφωνική προώθηση όλων των προϊόντων πρέπει να γίνεται τις (πάλαι ποτέ) ώρες κοινής ησυχίας.
Πάνω που είχα ξαπλώσει και ηρεμήσει, ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝ το σταθερό. Πετάγομαι επάνω
'Εμπρός'
'Γεια σας, τηλεφωνώ για τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ, να σας ενημερώσω ότι μπορείτε τώρα με ένα μπουκέτο κλπ κλπ κλπ'
'Και τέτοια ώρα βρήκες να με πάρεις τηλέφωνο καλέ μου άνθρωπε?'
'Δεν μπορείτε τώρα?'
'Είναι μια ώρα δύσκολη'
'Πότε θα μπορείτε?'
'Γενικώς δεν μπορούμε' του απάντησα και του το έκλεισα στα μούτρα.Α μα πια.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Συνοδευεται με μεζεδακι λουκανικακι και κονσερβα φασολιού...YES!!!!!!!
Και κρεμμύδι;
-
Τη δουλεια τους κανουν κι αυτοι ρε Νικολα... Αλλα ειναι ενοχλητικο,το ξερω...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Συνοδευεται με μεζεδακι λουκανικακι και κονσερβα φασολιού...
YES!!!!!!!
Και κρεμμύδι;
Σνακ ειναι.Το κρεμμυδακι ειναι πασπαλισμενο με κοκκινο πιπερι και το λουκανικακι με επικαλυψη μουσταρδας...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]