-
Θα σας εβριζα τωρα αλλα εχει βαλει ο Ντινος ραδιοφωνο και ακουω,οπότε βαριεμαι να σας βριζω...
Παρτε και μερικες φωτο ετσι επειδη σας αγαπάω.... -
Tελικά το έχεις μέσα σου, ε;
-
Ο Πασχάλης είναι κιμπάρης άνθρωπος φαίνεται από τις φωτογραφίες που βάζει
-
Μπα, χαμουτζής είναι κι αυτός. Από τους πρώτους.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο Πασχάλης είναι κιμπάρης άνθρωπος φαίνεται από τις φωτογραφίες που βάζειΕτσι....
Παρε κι αλλη μια ετσι για το ευχαριστω...
Παρεπιπτόντως εγραψε κατι αλλο κανείς μετα από σενα;Δεν ειδα τιποτα.Ευχαριστω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ??? Δυο μέρες έλειψα και άρχισαν οι αλλαξοκ@λιές?
Ο Τάζιο τα βρίσκει με τον Ολύμπιο. Μετά ο Ολύμπιος τα βρίσκει με τον Χρμες και τη λένε παρέα στον Πάσχο. Ο Πάσχος βρίσκει συμπαράσταση στον Κιντ, ο οποίος έφαγε κρα από τον Ραντανπλαν, που έκραξε και τον Ολύμπιο για το Γαλλικό του αυτοκίνητο. Ύστερα ο Χρμες εξυμνεί την οδική συμπεριφορά των Ιαπώνων και τα χέρια του Τάζιο (αυτό και αν είναι) και ο Πάσχος τα βρίσκει με τον Ολύμπιο για να πάρουν όλοι μαζί μέρος στη μητέρα όλων των μαχών. Διαιτητής ο Κιντ, ο οποίος φαίνεται να έχει πάρει μίζα από τον Χρμες 2 ταψιά καταΐφι. Ο Ολύμπιος κάνει ένσταση επειδή λέει θα μπερδεύει το καταΐφι με τις μπούκλες του και δε θα ξέρει τι να φάει και το Κιντ προσπαθεί να πάρει τον τίτλο του από το δίδυμο του Μάπετ Σόου, δηλαδή τους Ολύμπιο και Τάζιο. Ο Πάσχος αλλάζει τουρμπίνες σαν τα πουκάμισα και ο Χρμες ξαφνικά εξελίσσεται σε ευθειακια, καθώς προκαλεί τον λαδέμπορα σε κόντρα (έτσι εξηγείται και ο θαυμασμός του για τα χέρια του Τάζιο- εδώ βάζω το δικό μου )ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΟΟΡΑΑΑΑ!!!
Πού είναι ρε οι παραδοσιακές, σταθερές αξίες του φόρουμ? Ένα Σ/Κ σας άφησα και κάνατε το Σουβλατζίδικο Μύκονο...
-
Ο χρήστης kid@ioa λέει (8:31 μμ):
ti esti goldfinger?
Ο χρήστης drdino-το πιγκουίνι του 1:51:50 λέει (8:31 μμ):
ε;
Ο χρήστης kid@ioa λέει (8:31 μμ):
magazi einai @ salonica
Ο χρήστης drdino-το πιγκουίνι του 1:51:50 λέει (8:32 μμ):
δν το ξερω
godlfish μήπως;
Ο χρήστης kid@ioa λέει (8:32 μμ):
afto
πωωωω -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σταματα να γελας..φαινεται η μασελα 18 καρατίων που φοράς και γυαλιζει και δεν μπορω να δω μπροστα μου.Γερο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σταματα να γελας..φαινεται η μασελα 18 καρατίων που φοράς και γυαλιζει και δεν μπορω να δω μπροστα μου.Γερο.
-
Μωρή αδερφή πάσχο, τόσο καιρό λες ότι το bravo γαζώνει, ξυρίζει, κάνει ράνει και είναι μόνο 140 άλογα.. Είσαι σοβαρός?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μωρή αδερφή πάσχο, τόσο καιρό λες ότι το bravo γαζώνει, ξυρίζει, κάνει ράνει και είναι μόνο **140 **άλογα.. Είσαι σοβαρός?Πόσααααααααααααααααααααααα
-
140;;; Πως σου ρθε;
Γερο μη γελας λεμε.Με τυφλωνεις.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
140;;; Πως σου ρθε;Γερο μη γελας λεμε.Με τυφλωνεις.
Έλα τώρα, αφού τόσα είσαι και το ξέρεις..
-
Λέγε λέγε στο τέλος θα το πιστέψεις ότι έχεις αυτοκίνητο ρε Πασχάλη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
140;;; Πως σου ρθε;
Δημήτρη μη τον δουλεύεις βρε συ, είναι ντροπή.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
140;;; Πως σου ρθε;
Οκ...ο,τι πεις ρε...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
140;;; Πως σου ρθε;
Οκ...ο,τι πεις ρε...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
140;;; Πως σου ρθε;
Οκ...ο,τι πεις ρε...
Μιλάμε για διεθνές ρεζιλίκι.
-
Ρε τρομπιδι,ρωτα τον spiros..Αυτος εφτιαξε τα γραφηματα γιατι εγω δδεν μπορουσα...Πφφφφ,τι ασχετος που εισαι.υπαρχει bravo με 140 αλογα και δεν το ξερω;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε τρομπιδι,ρωτα τον spiros..Αυτος εφτιαξε τα γραφηματα γιατι εγω δδεν μπορουσα...Πφφφφ,τι ασχετος που εισαι.υπαρχει bravo με 140 αλογα και δεν το ξερω;Μπλα μπλα μπλα μπλα.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]