-
Υπενθυμίζω πως ένας από τους ελάχιστους (μέχρι στιγμής, ελπίζω να αλλάξει σύντομα αυτό) Ελληνες με κάπως αξιοπρόσεκτη καριέρα στο εξωτερικό, ο Α. Μαργαρίτης, έχει μέχρι στιγμής πληρώσει (ο μπαμπας... ) 3 εκατομμύρια (βλ. σχετική συνέντευξη πριν 1-2 χρόνια στους 4Τ).
Επίσης υπενθυμίζω πως (βλ. Lambis) το παράβολο συμμετοχής σε πρωταθληματικό αγώνα ράλι στην Ιταλία είναι 1300 ευρώ. Ναι, παίρνεις περισσότερα για τα λεφτά σου και πιθανότατα τελικά 'συμφέρει', αλλά η ουσία είναι πως, κακά τα ψέμματα, χωρίς χρήμα στο σπορ αυτό δεν θα πας μακριά. Σκληρή η αλήθεια αλλά ...
Και κάτι άλλο: για ποιό λόγο σοβαροί χορηγοί έχουν εξαφανιστεί από τους αγώνες ? Μήπως φταίνε και άλλοι εκτός της ΕΛΠΑ και των moderators (κλασσικοί αποδιοπομπαίοι τράγοι στο παρόν Forum), όπως πχ. κάποιοι αγωνιζόμενοι της αρπαχτής (Ελληνικό σπορ, θα μου πείτε...).
-
ομορφα εγω ειπα ενα παραδειγμα που εζησα προσωπικα απο UΚ
καποιος αλλος ειπε κατι που γνωριζει πολυ καλα συγκρινοντας ανομια πραγματα
και καποιος αλλος ειπε οτι στην Ιαταλια το παραβολο κοστιζει 1.300 χωρις να μας πει ποιος καλυπτει τα εξοδα (χορηγος...πχ...κλπ )και που καταληγουμε?
-
Καταλήγουμε στο ό,τι το σπορ είναι ακριβό και χωρίς χρήμα δεν πρόκειται να πας μακριά, και ας είσαι και ο Σουμάχερ #2. Εχε επίσης υπόψη σου πως και στις άλλες χώρες έχουν προβλήματα με το κόστος, δεν είναι η Ιταλία η μαγική χώρα που πας και λες 'τερμάτισα πέρισι 10ος στο πρωτάθλημα στην κλάση Ν/1 και θέλω χορηγία' και αυτομάτως ανοίγουν όλες οι πόρτες... Απλά εκεί ίσως και να το συζητήσουν, ενώ εδώ θα ---> Και αυτό διότι με ευθύνη όλων των εμπλεκομένων το σπορ στην Ελλάδα έχει περιέλθει σε μέγιστη ανυποληψία...
-
οσο δεν υπαρχουν φυτωρια ολων των ειδων αυτοι που εχουν χρημα 8α ειναι ρπωτοι στο χωριο αλλα ρουχλες στην πολη...και εκεινοι που δεν εχουν 8α μεινουν απλα με το ονειρο...
πολλα μηλα κατω απο την μηλια...αλλα 8α μου πει κανεις στη ελλαδα εχουμε πολλες μηλιες και καλες αρα 8α κανουν πολλα και καλα μηλα..
Λειτουργία Ομάδων στο Εξωτερικό [Διάσπαση]