-
ενω μετά το στρατό ο συγκεκριμένος και ο κάθε συγκεκριμένος θα έπλενε τα ποτήρια/πιάτα θα ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του θα δούλευε σαν το σκυλί κοκ
ρε μανο ειλικρινά έχω ώρες ώρες την υποψία οτι σε κοπάνησε η μικρή σου με κάνα fisher prise στο κεφάλι
-
Τουλάχιστον έμαθε ότι η απάντηση 'καλά μωρέ, αύριο...' μπορεί να πιάνει στη μαμά, όχι όμως στον έξω κόσμο. Κι αυτό κέρδος είναι.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ενω μετά το στρατό ο συγκεκριμένος και ο κάθε συγκεκριμένος θα έπλενε τα ποτήρια/πιάτα θα ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του θα δούλευε σαν το σκυλί κοκρε μανο ειλικρινά έχω ώρες ώρες την υποψία οτι σε κοπάνησε η μικρή σου με κάνα fisher prise στο κεφάλι
ωχ αυτα με το χαλασμένο χρώμα;!
-
κατι που οι περισσοτεροι δεν εχουν καταλαβει ειναι το εξης:
οι περισσοτεροι νεοι (κρινοντας απο τον κυκλο μου τουλαχιστον) δεν θελουν να πανε στρατο οχι επειδη φοβουνται, αλλα επειδη εχουν πραγματα μακραν πιο σημαντικα να κανουν (οικογενειες, δουλειες, μεταπτυχιακα κλπ) και ο στρατος ειναι φρενο.τεσπα.. μια λυση ειναι να πηγαινουμε ολοι στα 18..
ετσι θα μπορεσει να γινει και 6 μηνες και δεν θα τρωμε τα πακετα που ειναι μακραν μεγαλυτερα οταν εχεις να αντιμετωπισεις σοβαρες καταστασεις οπως να ετοιμαζεσαι να κανεις οικογενεια, να σε περιμενουν διδακτορικα κλπ..
ετσι κ αλλιως με καταληψεις ταβλακι και λοιπα ξεπλενιστικα χομπι θα χαθει κανα 6μηνο σταντε..η μονη μου αμφιβολια πανω σ'αυτο ειναι το κατα ποσο οταν θα'ναι ολοι 18χρονοι εκει μεσα δεν θα γινει παιδικη χαρα..
παντως 1000 φορες να σε διαταζουν στα 18 παρα στα 28, σου'ρχεται μακραν πιο ευκολα..κατα τ'αλλα δεν εχω να σχολιασω καθως δεν εχω παει ακομα (και το εχω μετανιωσει που δεν ειχα το μυαλο να παω στα 18, αλλα μας παραμυθιαζανε κιολας τοτε οτι θα καταργηθει κ.α. τετοια) αλλα πιστευω οτι δεν θα αλλαξει και τιποτα οταν παω.. θα ξεπλενιζω και εκει, και οταν βγω θα ειμαι το ιδιο ξεπλενης μονο που θα βαριεμαι περισσοτερο για αρκετο καιρο (κρινοντας απο παραδειγματα που τα θεωρω κοντινα μου τουλαχιστον..)
το μονο θετικο που βλεπω ειναι οτι θα εχω εκει το χρονο οταν θα πεταω την ωρα μου σε σκοπετα (αληθεια, θα κανω σκοπετα με 4.5 βαθμους μυωπιας; ή θα ειμαι αχρηστος γιωτας; ) να φιλοσοφω γυρω απο τη ζωη μου, το τι θα κανω στο μελλον, τι στοχους εχω απο τη ζωη, γιατι η γκομενα που γουσταρα στο λυκειο δεν μου εκατσε και προτιμησε τον μπαμπη τον αλβανο που ειχε φτιαγμενο glx και αν ειναι αργα να γκαστρωσω καμια ωστε να θεωρηθω προστατης και να κανω μειωμενο στρατιωτικο..
παντως απ'αυτα που εχω ακουσει δεν πιστευω οτι εχω να μαθω και τιποτα ιδιαιτερο στο στρατο.. αλλα μια χαρα θα περασω με το να κανω συνεχεια φαρσες ως ανηθικος και προστυχος φαρσερ.. ισως βρω και χρονο να γραψω ενα μπεστ σελερ με συνεπεια να γινω VIP μεσα στο στρατοπεδο και να μοιραζω αυτογραφα..
εκτος βεβαια αμα βρω καμια δουλεια στη σουηδια και μετακομισω εκει οπου θα παριστανω τον greek lover και θα πουλαω το κορμι μου σε φλογερες βιτσιοζες σουηδεζες τις οποιες θα χρεωνω 40 σουηδικες κορωνες με απωτερο σκοπο να αγορασω ενα saab και να το καγκουρεψω.. στην πορεια θα το χωσω σε ενα καραβι και θα κατεβω μαιαμι οπου θα το ζω στην παραλια σε στιλ φαστ εν φιουριους και θα πουλαω ναρκωτικα σε μεθυσμενους μεξικανους για την εξωφρενικη τιμη των 9 πεσος..
μετα θα μπαινω στο φορουμ και θα παριστανω τον γαβριηλ και θα λεω για πολεμους κλπ ενω εγω θα την εχω κοπανησει..επισης οποιος ειναι κακομαθημενος απο το σπιτι του θα ειναι και στο στρατο κακομαθημενος γιατι σταντε θα υπαρχουν τα κονε για να βγαλει μια θητεια παραδεισο.. οποτε αυτα που λετε οτι τους προετοιμαζουν ειναι πιστευω ακυρα.. ισα ισα θα βλεπουν οτι με τα κονε μπορουν να τη βγαζουν λαδι ακομα και στα δυσκολα και το ιδιο θα κανουν για το παραμικρο οπως και κανουν δλδ (κλησεις, γρηγοροσημα κ τετοια)
τεσπα.. ιδωμεν.. μλκια παντως να μην εχει γκομενες στο στρατο.. θα μπορουσαμε να κανουμε τα ξεπλενιστικα αστεια που καναμε στην κατασκηνωση (πηγαιναμε το βραδι και τους βαζαμε οδοντοκρεμα, μια φορα κλεψαμε κατι ποτηρια απο τα μαγειρια και πηγαιναμε το νερο περα δωθε με σκοπο να κανουμε καποια να κατουρηθει κλπ..)
επισης θα μπορουσαμε να κανουμε θεικες χαλαστρες..
εκει που ολοι κοιμουνται στο στρατοπεδο καποιος θα κανει ανηθικα πραγματα με μια κοπελα πισω απο ενα θαμνο.. εκει ειναι που θα σκας εσυ και θα πετας πετραδακια για να ξενερωσουνπαντως και στο στρατο η φαση ειναι ΖΝ
-
άψογος
-
EMMANOYHL σου έρχεται ο skye
Σοβαρά τώρα:
Ο χρήστης skye έγραψε:
οι περισσοτεροι νεοι (κρινοντας απο τον κυκλο μου τουλαχιστον) δεν θελουν να πανε στρατο οχι επειδη φοβουνται, αλλα επειδη εχουν πραγματα μακραν πιο σημαντικα να κανουν (οικογενειες, δουλειες, μεταπτυχιακα κλπ) και ο στρατος ειναι φρενο.τεσπα.. μια λυση ειναι να πηγαινουμε ολοι στα 18..
ετσι θα μπορεσει να γινει και 6 μηνες και δεν θα τρωμε τα πακετα που ειναι μακραν μεγαλυτερα οταν εχεις να αντιμετωπισεις σοβαρες καταστασεις οπως να ετοιμαζεσαι να κανεις οικογενεια, να σε περιμενουν διδακτορικα κλπ..Συμφωνώ απολύτως
η μονη μου αμφιβολια πανω σ'αυτο ειναι το κατα ποσο οταν θα'ναι ολοι 18χρονοι εκει μεσα δεν θα γινει παιδικη χαρα..
παντως 1000 φορες να σε διαταζουν στα 18 παρα στα 28, σου'ρχεται μακραν πιο ευκολα..Έννοια σου και δεν θα γίνει παιδική χαρά, σε λίγες ώρες θα τους κοπεί το γέλιο
το μονο θετικο που βλεπω ειναι οτι θα εχω εκει το χρονο οταν θα πεταω την ωρα μου σε σκοπετα (αληθεια, θα κανω σκοπετα με 4.5 βαθμους μυωπιας; ή θα ειμαι αχρηστος γιωτας; ) να φιλοσοφω γυρω απο τη ζωη μου, το τι θα κανω στο μελλον, τι στοχους εχω απο τη ζωη, γιατι η γκομενα που γουσταρα στο λυκειο δεν μου εκατσε και προτιμησε τον μπαμπη τον αλβανο που ειχε φτιαγμενο glx και αν ειναι αργα να γκαστρωσω καμια ωστε να θεωρηθω προστατης και να κανω μειωμενο στρατιωτικο..
Έννοια σου και εκεί θα έχεις όλο τον χρόνο να μετανιώσεις που δεν κουτούπωσες την συγκεκριμένη καθώς και άλλες γκόμενες καθώς και το γιατί να μην πηγαίνες φαντάρος πρίν τις σπουδές ώστε μετά να μην αφήνεις ούτε θηλυκή γάτα. Αρκεί να μην σε πιάσουν με το όπλο ακουμπισμένο δίπλα, το κράνος βγαλμένο, το περιοδοκό στο χερι και το παντελόνι κατεβασμένο.
τεσπα.. ιδωμεν.. μλκια παντως να μην εχει γκομενες στο στρατο.. θα μπορουσαμε να κανουμε τα ξεπλενιστικα αστεια που καναμε στην κατασκηνωση (πηγαιναμε το βραδι και τους βαζαμε οδοντοκρεμα, μια φορα κλεψαμε κατι ποτηρια απο τα μαγειρια και πηγαιναμε το νερο περα δωθε με σκοπο να κανουμε καποια να κατουρηθει κλπ..)
επισης θα μπορουσαμε να κανουμε θεικες χαλαστρες..
εκει που ολοι κοιμουνται στο στρατοπεδο καποιος θα κανει ανηθικα πραγματα με μια κοπελα πισω απο ενα θαμνο.. εκει ειναι που θα σκας εσυ και θα πετας πετραδακια για να ξενερωσουνπαντως και στο στρατο η φαση ειναι ΖΝ
Εννοια σου μπορεί να μην υπάρχουν μέσα στο στρατόπεδο αλλά υπάρχουν απ'έξω
Σε χαλάει;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
επισης οποιος ειναι κακομαθημενος απο το σπιτι του θα ειναι και στο στρατο κακομαθημενος γιατι σταντε θα υπαρχουν τα κονε για να βγαλει μια θητεια παραδεισο.. οποτε αυτα που λετε οτι τους προετοιμαζουν ειναι πιστευω ακυρα.. ισα ισα θα βλεπουν οτι με τα κονε μπορουν να τη βγαζουν λαδι ακομα και στα δυσκολα και το ιδιο θα κανουν για το παραμικρο οπως και κανουν δλδ (κλησεις, γρηγοροσημα κ τετοια)Μεγάλη αλήθεια...
Προσωπικά, το μόνο θετικό που είδα από τη θητεία μου (πέρα απο το ότι κατάφερα να την τελειώσω παρά τα όποια προβλήματα υγείας μου-ήταν μια καλή τόνωση αυτοπεποίθησης, την οποία την ξεχρεώνω τώρα αλλιώς και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό) είναι το γεγονός ότι σου δίνεται η ευκαιρία να συχνωτιστείς με άτομα, τα οποία υπο κανονικές συνθήκες δε θα υπήρχε περίπτωση να γνωρίσεις. Βλέπεις τις πολλές όψεις της ζωής και συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει η δική σου αλήθεια μόνο. Όχι πως αυτό ντε και καλά θα σε αλλάξει αλλά είναι καλό να έχεις μια παραπαπάνω εικόνα για το πως σκέφτεται ο κόσμος εκεί έξω...
Για αυτό που είπες περι κακομαθημένων θα συμφωνήσω 100%. Δεν αλλάζεις εύκολα. Έχω να πω, μάλιστα, ότι όσες φορές σταναχωρήθηκα/βρέθηκα σε δύσκολη θέση κλπ κλπ εκεί μέσα έφταιγαν τέτοιοι τύποι και ποτέ αξιωματικοί και μόνιμοι. Θυμάμαι έναν μάλιστα, που μετά από τσακωμό μεταξύ μας, φεύγοντας φουριόζος είπε 'να προσέχετε τι λέτε' (σε εμάς τους φαντάρους αλλά και στο διευθυντή μας που ήταν αξιωματικός!) και μετά από ένα τέταρτο έσκασε τηλέφωνο στο διευθυντή μας από συνταγματάρχη με απειλή πως αν 'πειράξουμε' το παιδί θα έχουμε να κάνουμε μαζί του! Αν πιστέψατε ότι το παιδάκι αυτό ήταν 18χρονος, κάνετε λάθος, ήταν 27χρονών!!!
Λογικά τώρα πρέπει να έχει μπει στο δημόσιο... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ετσι θα μπορεσει να γινει και 6 μηνες και δεν θα τρωμε τα πακετα που ειναι μακραν μεγαλυτερα οταν εχεις να αντιμετωπισεις σοβαρες καταστασεις οπως να ετοιμαζεσαι να κανεις οικογενεια, να σε περιμενουν διδακτορικα κλπ..παντως και στο στρατο η φαση ειναι ΖΝ
για το πρωτο που λες μπορω να σου πω οτι ειναι λαθος...και εκτος και εντος στρατου υπαρχει πολυς φοβος...
να σου λενε 'θα πας εκει' και να βλεπεις ατομα μορφωμενα με 'επιγνωση' του τι συμβαινει να φευγουν αλλοφρονες απο δω και απο κει...ο καθενας ειναι στη κοσμαρα του skye...
για τη στρατευση στα 18 νομιζω οτι πρεπει να γινει οπωσδηποτε...
με 4.5 μυωπια εισαι γιωτας αλλα νομιζω ενοπλος.. οτι χειροτερο δηλαδη...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οι περισσοτεροι νεοι (κρινοντας απο τον κυκλο μου τουλαχιστον) δεν θελουν να πανε στρατο οχι επειδη φοβουνται, αλλα επειδη εχουν πραγματα μακραν πιο σημαντικα να κανουν (οικογενειες, δουλειες, μεταπτυχιακα κλπ) και ο στρατος ειναι φρενο.Και χάσιμο χρόνου...
τεσπα.. μια λυση ειναι να πηγαινουμε ολοι στα 18..
Και μία άλλη είναι να καταργηθεί εντελώς αυτό το ατελείωτο χάσιμο χρόνου για όλους μας...
το μονο θετικο που βλεπω ειναι οτι θα εχω εκει το χρονο οταν θα πεταω την ωρα μου σε σκοπετα (αληθεια, θα κανω σκοπετα με 4.5 βαθμους μυωπιας; ή θα ειμαι αχρηστος γιωτας; )
Θα κάνεις κανονικότατα... Μόνο οδηγός δεν θα μπορείς να γίνεις νομίζω...
να φιλοσοφω γυρω απο τη ζωη μου, το τι θα κανω στο μελλον, τι στοχους εχω απο τη ζωη, γιατι η γκομενα που γουσταρα στο λυκειο δεν μου εκατσε και προτιμησε τον μπαμπη τον αλβανο που ειχε φτιαγμενο glx και αν ειναι αργα να γκαστρωσω καμια ωστε να θεωρηθω προστατης και να κανω μειωμενο στρατιωτικο..
Όπως μου έλεγε ο πατέρας μου (και διαπίστωσα ο ίδιος) θα μετρήσεις όλα τ' αστέρια του ουρανού, θα θυμηθείς όλα τ' ανέκδοτα που έχεις ακούσει ποτέ, θα τραγουδήσεις όλα τα τραγούδια που θυμάσαι και μετά θα κοιτάξεις το ρολόι και θα συνειδητοποιήσεις ότι έχουν περάσει μόνο 10 λεπτά...
....με απωτερο σκοπο να αγορασω ενα saab και να το καγκουρεψω..
Σεμνά με τα SAAB!!!!
Στα σοβαρά τώρα, στον ένα χρόνο που ήμουν στον ΕΣ δεν είδα ούτε 1 πράγμα που να έχει σχέση με την ζωή μου έξω! Και ναι, έξω ΕΧΕΙΣ επιλογές, έχεις την επιλογή να ψάξεις γι' άλλη δουλειά, να κάνεις οικογένεια, είσαι αφεντικό του εαυτού σου και όχι κάποιου στρατηγού ή διοικητή που θέλει να παίζει στρατιωτάκια!!!!! Το μέλλον σου το αποφασίζεις εσύ και όχι ο υπουργός ή ο λοχίας!
Ένας από τους διοικητές μου δήλωσε σε αναφορά ότι έχει δημιουργήσει την τέλεια κοινωνία που όλοι είναι ίσοι (κομμουνισμός στο στρατό;;;;; ) και ότι όλα είναι ιδανικά στο στρατόπεδο (που στους τελευταίους 2,5 μήνες πριν τη μετάθεση εγώ, σαν 'καβατζωμένος' ... πήρα 3 εξόδους μετρημένες και την άδεια των Χριστουγέννων - υποχρεωτική αυτή) και ότι ζούμε ένα όνειρο (αλήθεια είπε τέτοιο πράγμα), ενώ ο ίδιος διοικητής αφού μας είπε πόσο καλά είναι τα πράγματα μέσα, έδωσε κάτι 'τιμητικές' σε ορισμένα καλόπαιδα που έβαλαν τον 'μπάρμπα' να τηλεφωνήσει... Για να μας αποδείξει την ιδανική κοινωνία...
Θα μπορούσε να κάνει αλλιώς; Όχι. Θα έκανα εγώ αλλιώς; Όχι. Αλλά μην μας το παίζεις και μάγκας...
Επαναλαμβάνω, αυτές ήταν οι δικές μου εμπειρίες από το στρατό! Από άλλους που έχω ακούσει (ναύτες και αεροπόρους ή φαντάρους σε κάποιο σώμα) τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα... Όταν όμως ο στρατός διοικείται από ανθρώπους που μπήκαν στην ευελπίδων πριν 30-35 χρόνια η γενικότερη βλακεία που προέρχεται από ψηλά δεν μπορεί να διαλυθεί επαρκώς...
sorry για το σεντόνι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με 4.5 μυωπια εισαι γιωτας αλλα νομιζω ενοπλος.. οτι χειροτερο δηλαδη...
Ετσι ακριβώς. Ημουν Ι3 ένοπλο και το καρτελάκι έγραφε 'ικανός για όλα μερίμνει ιατρικής φροντίδος'.
-
επρεπε να βγεις αοπλος..παση θυσια..
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
EMMANOYHL σου έρχεται ο skye -
Με μυωπία 5-6 + αρκετή πλατυποδία, μπορούμε να κάνουμε τίποτα;
Ένας καλός μου φίλος προετοιμάζεται για να γίνει χρήσιμος στην κοινωνία κάνοντας σκοπιές 8-9 ώρες τη μέρα, καθαρίζοντας τουαλέτες και μαζεύοντας ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ (φοβερή η εκπαίδευση των δοκιμων) τους τελευταίους 2-3 μήνες (ίσως και παραπάνω).
Οπότε, όταν έρθει η ώρα, θα τρέξω με χαρά στον ΕΣ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με μυωπία 5-6 + αρκετή πλατυποδία, μπορούμε να κάνουμε τίποτα;Ένας καλός μου φίλος προετοιμάζεται για να γίνει χρήσιμος στην κοινωνία κάνοντας σκοπιές 8-9 ώρες τη μέρα, καθαρίζοντας τουαλέτες και μαζεύοντας ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ (φοβερή η εκπαίδευση των δοκιμων) τους τελευταίους 2-3 μήνες (ίσως και παραπάνω).
Σε εσένα θα βάλουν να ξανασκορπίσεις τα κουκουνάρια που μάζεψε ο φίλος σου
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Με μυωπία 5-6 + αρκετή πλατυποδία, μπορούμε να κάνουμε τίποτα;
Ένας καλός μου φίλος προετοιμάζεται για να γίνει χρήσιμος στην κοινωνία κάνοντας σκοπιές 8-9 ώρες τη μέρα, καθαρίζοντας τουαλέτες και μαζεύοντας ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ (φοβερή η εκπαίδευση των δοκιμων) τους τελευταίους 2-3 μήνες (ίσως και παραπάνω).
Σε εσένα θα βάλουν να ξανασκορπίσεις τα κουκουνάρια που μάζεψε ο φίλος σου
Πλάκα-πλάκα, με τέτοιες προδιαγραφές είμαι φτιαγμένος για καθημερινό καθάρισμα τουαλέτες. Μάλλον ούτε αρβύλες δεν θα φοράω, έχω αρκετό πρόβλημα.
Δε πιστεύω να κάνουν οι Υγειονομικάριοι τέτοια πράματα... -
να ταν οι τουαλετες του ενος δεκαλεπτου το προβλημα..
και παλι καλα που μαζευει κουκουναρια γιατι αλλοι σκουπιζαν το χωμα μεσα στον κηπο...αξεχαστη εμπειρια...
να μη φορας αρβυλες δυσκολο το κοβω αλλα εχεις ακομα...ετσι και αλλιως λοκ θα πας...
-
52+1 ειναι πολλες ωρε ???
-
- 1 μηνας η αδεια απολυσεως(αλλα αυτο δεν το μετραμε)
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
52+1 ειναι πολλες ωρε ???-
Πηζεις ε???
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
παααααααραα πολλες...
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ωχ ωχ ωχ... από τις 65 μέχρι τις 35 μέρες θέλει υπομονή... Η μέρα δεν έχει 24 ώρες αλλά 53!
-
Περί Θητείας [#2]