-
σε ποιο θερετρο πας?
-
Τι εγινε ρε καρακολι? Δεν πηρες χαμπαρι οτι απολυθηκες? Ελενχο κανεις?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τι εγινε ρε καρακολι? Δεν πηρες χαμπαρι οτι απολυθηκες? Ελενχο κανεις?βρε αντε ξεμπερδεψε τα καλωδια σου..
ελεγα μπας και παει κορινθο να τον πω για τα σουβλακια..
-
Εγω φίλε δεν ειχα να κανω με καλώσια αλλα με τιμονια...ειχαν διακρινει τις ικανοτητες μου!
-
Εγω φίλε δεν ειχα να κανω με καλώσια αλλα με τιμονια...ειχαν διακρινει τις ικανοτητες μου!γιαυτο σε ειχαν στο νησι? για καμικαζι?
-
Εγω φίλε δεν ειχα να κανω με καλώσια αλλα με τιμονια...ειχαν διακρινει τις ικανοτητες μου!Μη μου πεις ότι ήσουν ΣΕΜ;
-
'95 Α ΕΣΟ,σειρά 234,ήμουν στη Σάμο,αντιαρματιστής στον 5ο ΛΑΤΕΘ,στο Ηραίο.Το καλό ήταν ότι πήγα μέσα Μαρτίου,από 11ο Σ.Π. Τρίπολης και έφυγα το Νοέμβριο για Σ.Δ.Λ.Π. στο Κερατσίνι,δίπλα από την ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου.Ωραίο νησί η Σάμος,είχαμε τα καλά και τα άσχημα στη μονάδα.Το πιο μαύρο τάγμα τότε στη Σάμο ήταν το 212 στο Βαθύ,πήγαιναν οι αναβολές σύννεφο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγω φίλε δεν ειχα να κανω με καλώσια αλλα με τιμονια...ειχαν διακρινει τις ικανοτητες μου!
Μη μου πεις ότι ήσουν ΣΕΜ;
Τι ΣΕΜ ΡΕ! Ειμουνα μαχημος εγώ!
-
Υπηρετησε κανεις Λημνο;
-
@@ρια μάντολες ήσουν.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
@@ρια μάντολες ήσουν.
+147 μαυρη-με-μπορντω-καθισματα-και-να-φαινονται-οι-ραφες
-
Εντάξει δεν φυλούσα σκοπια σαν και εσένα στο Γιαπί της Ακρόπολης, αλλα κάτι εκανα και εγώ!
-
Εντάξει δεν φυλούσα σκοπια σαν και εσένα στο Γιαπί της Ακρόπολης, αλλα κάτι εκανα και εγώ!Δεν υπήρχε η Ακρόπολις όταν υπηρέτησα εγώ ΡΕ. Η σειρά του Νικόλα την έφτιαξε.
-
Ακόμα πονάει η μέση μου από το κουβάλα.
-
Ε συγνωμη τι 3000 ετων τι 3500-4000 εκει θα τα χαλασουμε?
-
Ε συγνωμη τι 3000 ετων τι 3500-4000 εκει θα τα χαλασουμε?Ούτε μια αφαίρεση δε μπορείς να κάνεις βρε. Είσαι και ανιστόρητος.
-
Ανεκδιήγητος είναι.
Ακου λέει, μάχιμος.
-
Δεν πάτε για καφε με τον πάσχο λέω εγω?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σε ποιο θερετρο πας?Aκομα δεν γνωριζω. Τα εχουν στειλει τα σημειωματα καταταξης απο το στρατολογικο αλλα στο τμημα ειπαν οτι δεν εχουν παει ακομα. Με τα ποδια τα πανε?
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Υπηρετησε κανεις Λημνο;Yes, απολύθηκα όμως πριν 14 χρόνια....
Περί Θητείας [#2]