-
Λημνος:
Τα καλα: Οι αξιωματικοι ειναι τρομεροι...Βρισκουμε κατανοηση και γενικως ειναι ανθρωποι με την σημασια της λεξεως....
Χθες κ σημερα ειχα εξοδο με αποτελεσμα να κανω 2 μπανακια κ ηλιοθεραπεια
Καθαρες θαλασσες.
Το στρατοπεδο εχει γυμναστηριο και παω καθε μερα σχεδον...Τα κακα:
Οι υπηρεσιες πανε 3-4 1 και γενικα εχουμε μονιμως μια ψιλοεμπλοκη.Το ΣΚ ημουν εξω διοτι δεν ειχα εβδομαδα προσαρμογης κ μπηκα κατευθειαν στις υπηρεσιες...Απο Δευτερα θα εχουμε ζορια...
Φευγουν αρκετα λεφτα σε ταξι,φαγητο,καφεδες κ δεν το καταλαβαινεις κιολας....Ευτυχως που θα εχουμε υπηρεσιες κ θα μενουμε μεσα....
Το στρατοπεδο απο θεμα εγκαταστασεων ειναι κατω του μετριου....Μπανια και τουαλετες ειναι ψιλοαθλιες αλλα την παλευουμε.....
Κουνουπια-μυγες δινουν και παιρνουν....Πανω απο 5 τσιμπηματα καθε βραδυ ρε γμτ......Καλη συνεχεια στους στρατευμενους και οσοι ειμαστε μακρια απο τα σπιτια μας,να γυρισουμε το γρηγοροτερο...
-
Στη ρόδο εμεις αναμεσα σε καθε κρεβάτι βάζαμε ένα φιδακι, τα παραθυρα ειχαν σιτες και κάτι γινοτανε....ο καθε σκοπος που σηκωνότανε, έπαιρνε ένα φιδακι.....και αυτός που γυριζε έφερνε ενα μεσα....αν δεν του είχε τελειωσει!
-
κοιμόσασταν με το φιδάκι δίπλα?
-
Και όμως ναι!
Τις πρωτες 2-3 μερες σου κακοφαινόταν λίγο....μετά βίωνες την ζωη της πυθιας!
-
Και εμείς το ίδιο!
Εκεί στον Εβρο έχει τρελά κουνούπια!
Βάζαμε 2 και 3 γύρο από κάθε κρεβάτι, όχι για τα κουνουπια αλλα για εμάς!
Αυτά δεν καταλάβαινα Χριστό… εμείς ζαλιζόμασταν και δεν καταλαβαίναμε τα κουνούπια.
-
Το καλύτερο ήταν το κουνουπέλαιο του στρατού πάντως... Έκανε δουλειά! Τα άλλα του εμπορίου ήταν μούφα. Τα Γκατζολόπτερα δεν καταλάβαιναν τίποτα!!!!!
-
Κουνουπελαιο του στρατου? Ποτε δεν ειδα τετοιο πράμα
Ενας φίλςο είχε βάλει τέτοιο πράγμα γιατί κοιμότανε δίπλα στην πόρτα....και μάλιστα σκεπαζότανε και εμ σεντόνι (τα κουνουπια χεστηκαν) νομιζω αουτάν λεγότανε...ε δεν εκανε τπτ....και μυριζε ολοκληρος κατι σαν ψαριλα!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Το καλύτερο ήταν το κουνουπέλαιο του στρατού πάντως... Έκανε δουλειά! Τα άλλα του εμπορίου ήταν μούφα. Τα Γκατζολόπτερα δεν καταλάβαιναν τίποτα!!!!!Γκατζολοπτερα
-
Τώρα το είδα το τόπικ.
Ααααααχ...τι ωραία που πέρασα!! ΑΝΕΤΑ ξαναπήγαινα...αύριο να έρθουν να μου πούνε πας πάλι Πόρο...έφευγα. Τώρα...δουλειά κλπ κλπ κλπ...περισσότερο πίξημο από πριν.
Απολύθηκα 10 Μαΐου 2007 (ναι πριν λίγο καιρό). Ναυτικό ήμουν, 1 χρόνο έκανα όπως όλοι.
Εκπαίδευση στον πόρο...μετά μετάθεση στο ΜΤΝ στην Ομόνοια...ένα μήνα απόσπαση στην ΝΒΝΕ στην Αγ. Μαρίνα στο Θέρετρο Αξιωματικών Ναυτικού και μετά επιστροφή στο ΜΤΝ μέχρι τέλους της θητείας.
Πλέον βέβαια οι υπηρεσίες της Αθήνας δεν είναι καθόλου καλά, γιατί σκάνε αποσπάσεις για Παλάσκα, ΝΒΝΕ και ΔΝΕ στη Σαλαμίνα συνέχεια. Εγώ ήμουν απίστευτα τυχερός επειδή το 2006 όταν μπήκα είχε καταργηθεί η παραμεθόριος (δηλαδή καράβι, Σαλαμίνα κλπ) και μετά τα γνωστά γεγονότα με τον 'Μάκη', ξανά ήρθε το 2007.
Να ρωτήσω κάτι...μετατάξεις γίνονται κανονικά...ή παίζει θέμα?
Όλοι οι του Ναυτικού με 'δοντάκι' προσοχή στις υπηρεσίες της Αθήνας!!!
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Ααααααχ...τι ωραία που πέρασα!! ΑΝΕΤΑ ξαναπήγαινα... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ααααααχ...τι ωραία που πέρασα!! ΑΝΕΤΑ ξαναπήγαινα...
Και γω ΧΑΛΑΡΟΥΙΤΑ..... αλλα οχι σε υπηρεσιες οπως του Νικου147... κατι ποιο μαχιμο... με ποιο πολλα ηλεκτρονικα και μπιχλιμπιδια... (θελω πισω το radar μου... )
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Περίεργο σου φαίνεται? ΑΝΕΤΑ πήγαινα! Ο Πόρος ήταν εκπληκτικός...πέρασα ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολύ ωραία...και όσοι μπαίνουν τώρα τους ζηλεύω. 13 μέρες ξεγνοιασιάς...και όταν κάναμε κάτι ουσιαστικό στην ημέρα ήταν πρόβα και καλά για την ορκωμοσία και ασκήσεις (προσοχές κλπ...βλακείες δηλαδή) και γοπινγκ στην παραλία...εκεί ήταν ΤΟ γέλιο...μόνο γοπινγκ δε κάναμε!
Α ρε Πόρο...ΤΕΛΕΙΑ ήταν!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και γω ΧΑΛΑΡΟΥΙΤΑ..... αλλα οχι σε υπηρεσιες οπως του Νικου147... κατι ποιο μαχιμο... με ποιο πολλα ηλεκτρονικα και μπιχλιμπιδια... (θελω πισω το radar μου... )
και γω
-
Oντως στον Πορο ειναι τελεια οπως και σε πολλα νησια. Δυστυχως καποιοι την πατησαμε και πηγαμε σε υπηρεσιες στην Αθηνα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Oντως στον Πορο ειναι τελεια οπως και σε πολλα νησια. Δυστυχως καποιοι την πατησαμε και πηγαμε σε υπηρεσιες στην ΑθηναΝαι τώρα γίνετε πανικός...παντού αποσπάσεις!!!! Έμαθα από κάποια φιλαράκια στο ΜΤΝ ότι έχουν μείνει ΜΟΝΟ 8!!! Και στο ΔΔΜΝ γίνεται πανικός και στο ΤΕΣ.
ΑΛΛΑ...σου έχω ευχάριστα...έμαθα ότι παίζει να κοπεί το σήμα...και να τους γυρίσουν όλους πίσω.
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Περίεργο σου φαίνεται? ΑΝΕΤΑ πήγαινα!Ναι, μου φαινεται περιεργο μιλωντας γενικα. Και θα μπορουσα να γραψω ολοκληρη σελιδα για αυτο.
Αλλα αφ'ενος βαριεμαι, και αφ'ετερου σκεφτηκα οτι δεν εχει νοημα γιατι στο τελος ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι, με διαφορετικες αποψεις και βιωνουμε τα πραγματα με εντελως ξεχωριστο τροπο ο καθενας.
Οπως και να'χει, ειναι πολυ θετικο που περασες τοσο καλα, και μακαρι να ηταν ετσι για ολους.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κουνουπελαιο του στρατου? Ποτε δεν ειδα τετοιο πράμαΦλώρε. Εδώ μιλάμε για στρατό ρε όχι για μοδιστρική.
-
Ρε που να ξερεις τι πέρασα εγώ.....ποσο δυσκολα περασα στο φυλάκιο στη ρόδο!
Παλιο Γιωτόμπαλα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε που να ξερεις τι πέρασα εγώ.....ποσο δυσκολα περασα στο φυλάκιο στη ρόδο!Παλιο Γιωτόμπαλα!
ναι ας ήμουνα εγώ στη ρόδο με τις τρελές παραλίες και τουρίστριες και θα σου λεγα γω
-
Ναι...ξερεις τι είναι να βαρας σκοπέτο στην πυλη του φυλακιου (περιφραξη καλαμοτη 60 ποντοι ) και απο κάτω στο Melody Palace να ακους τα μαλακισμενα απο τις 5μερες να ουρλιάζουν? ή να εισαι φαλιράκι για μπανιο ποτά κλπ....και να πρέπει να γυρισεις στο φυλάκιο? Μιλάμε για μαρτύριο!
Περί Θητείας [#2]