-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πριν μια εβδομαδα περιπου,αυτοκτονησε ενα παιδι στο ΚΕΥΓ Αρτας..Ρε γμτ μιλαμε για χαλαροτατο στρατοπεδο με καλους ως επι το πλειστον αξιωματικους....
απλά ενημερωτικα:
Δεν υπηρετούσε εκει.
Ειχε πάει να περασει Επιτροπή για να κριθει Ι5.
Ο γιατρος ηταν μαζι του ως τις 4.30 το πρωι.
Αυτοκτονησε μεταξυ 4.30 και 6.00 π.μ. ..... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βαγγέλη, θεωρείς ότι φταίει ο στρατός σε τέτοιες περιπτώσεις? Είναι καθαρά θέμα ψυχολογικού προβλήματος του παιδιού.Ασφαλως κ δεν φταιει ο στρατος,αυτο ηθελα να πω με τα γραφομενα μου(στρατοπεδο χαλαρο κτλ)
Φιλε Miatagreece εισαι σιγουρος οτι δεν υπηρετουσε ? Γιατι εμας μας ειπαν οτι ηταν νεοσυλλεκτος εκει...
-
Καλα ρε bagus ολη μερα εξω εισαι? Καθε μερα στο φορουμ γραφεις. Ενταξει εγω που ειμαι παλιος πρεπει να ειμαι εξω ,αλλα οχι και τα πατοψαρα να ειναι εξω. ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.Παλιοι και νεοι γιναμε το ιδιο
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πριν μια εβδομαδα περιπου,αυτοκτονησε ενα παιδι στο ΚΕΥΓ Αρτας..Ρε γμτ μιλαμε για χαλαροτατο στρατοπεδο με καλους ως επι το πλειστον αξιωματικους....
Γιατρος ηταν και οχι κανενα ανωριμο παιδακι. Δεν ειμαι σιγουρος οτι προκειται για αυτοκτονια. Κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο του στρατου.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Πριν μια εβδομαδα περιπου,αυτοκτονησε ενα παιδι στο ΚΕΥΓ Αρτας..
Ρε γμτ μιλαμε για χαλαροτατο στρατοπεδο με καλους ως επι το πλειστον αξιωματικους....
Γιατρος ηταν και οχι κανενα ανωριμο παιδακι. Δεν ειμαι σιγουρος οτι προκειται για αυτοκτονια. Κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο του στρατου.
ρε συ οι γιατροι απο ποτε ειναι ωριμοι αντρες? αλλα πραγματα ειναι αυτα που καθοριζουν τη ψυχικη ηρεμια ενος ατομου..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Φιλε Miatagreece εισαι σιγουρος οτι δεν υπηρετουσε ? Γιατι εμας μας ειπαν οτι ηταν νεοσυλλεκτος εκει...
Συμφωνα με αυτα που διαβασα και στην Ελευθεροτυπία αλλά και στα ΝΕΑ είχε πάει για να περασει για τριτη φορά επιτροπή για Ι5. Ειχε ηδη δυο εξαμηνες αναβολές για λόγους ψυχολογικούς και αν τα 'καταφερνε' να πάρει και την τριτη, δεν θα υπηρετούσε. Αυτα έλεγε το ρεπορταζ και των δύο εφημερίδων.
-
Ξέρει κανείς τι παίζει στην ΣΔΙΕΠ?
Είναι μέσα στο Νταλίπη στην Σαλονίκη.Είναι ξεχωριστά ή είναι το ίδιο?Ένας φίλος πήρε μετάθεση εκεί
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Καλα ρε bagus ολη μερα εξω εισαι? Καθε μερα στο φορουμ γραφεις. Ενταξει εγω που ειμαι παλιος πρεπει να ειμαι εξω ,αλλα οχι και τα πατοψαρα να ειναι εξω. ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.Παλιοι και νεοι γιναμε το ιδιοΜη μιλάτε για στρατό εσείς του ναυτικού. Για να μη πω για τις μοδίστρες της αεροπορίας.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μη μιλάτε για στρατό εσείς του ναυτικού. Για να μη πω για τις μοδίστρες της αεροπορίας.
Σιγα εσεις ταλαιπωρημενοι... θα σκισετε κανα καλσον...
Μακαρι να ειχατε εστω το 10% της μαχητικοτητας του ΠΝ... ψευτοπαλικαραδες@Red_devil: Δεν το καταλαβα αυτο περι παλαιου και νεου... Ναυτης ησουν, εισαι και θα εισαι μεχρι την 365 μερα της θητειας σου. Πηξε τωρα και μην λες πολλα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μη μιλάτε για στρατό εσείς του ναυτικού. Για να μη πω για τις μοδίστρες της αεροπορίας.
Σιγα εσεις ταλαιπωρημενοι... θα σκισετε κανα καλσον...
Μακαρι να ειχατε εστω το 10% της μαχητικοτητας του ΠΝ... ψευτοπαλικαραδεςΛίγα με το Σ.Ε.Μ. εντάξει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λίγα με το Σ.Ε.Μ. εντάξει.
Στο Αλβανικό μέτωπο με τα γαϊδουράκια αν κρίνω από την ηλικία σου.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Με μπέρδεψες με τον Ολύμπιο. Εγώ υπηρέτησα στον Τρωικό πόλεμο εθελοντής.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σε ποιά διμοιρία ρε?...Μαζί είμασταν?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε ποιά διμοιρία ρε?...Μαζί είμασταν?!!
Ωπαααα!!!
Κι εγω ρε αδελφιά ήμουν ναύτης/ΚΠΤ (κωπηλάτης δηλαδή) στον στόλο του Αγαμέμνονα!!!
Χαθήκαμε βρε παιδί μου από τότε κι έχουμε μείνει και λίγοι.... -
-
Μιλάτε για τοτε που έβαλαν τοξοβαστούς στους λόχους και στον όρχο είχαν δεινόσαυρους, ε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μιλάτε για τοτε που έβαλαν τοξοβαστούς στους λόχους και στον όρχο είχαν δεινόσαυρους, ε?Οχι ρε! Τότε ήταν ο DAP!!
-
O DAP(με ολο το σεβασμο πατερα σ'γχωρα με ) ηταν πριν την ανακαλυψη της φωτιας ρε παιδια...
Μην μπερδευεστε... -
-
Ε ρε εποχές... Θυμάστε ρε παιδιά (sic)?
ΕΥΤΕΡΠΗΗΗΗΗ τον αναπνευστήρα μου, συγκινήθηκα.
Περί Θητείας [#2]