-
χαχαχα! θα πάρεις και το αμάξι απο τον μάστορα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
χαχαχα! θα πάρεις και το αμάξι απο τον μάστορα...Μπα, θα την αφήσω για αργότερα... προ εβδομάδος γύρισα από 12-ήμερη άδεια, οπότε πήρα τη δόση μου Μην είμαι και προκλητικός
Το αμάξι θα το πάρω μάλλον με συνδυασμό εξόδου + υπηρεσιακού σημειώματος τη Δευτέρα το βράδυ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όταν είχα ρωτήσει στη στρατολογία μου είπαν ότι είναι απόλυτα εφικτό, αλλά, αν δεν μου το πεί κάποιος που να το έχει κάνει, απλά δεν το πιστεύω Χάρη...
Φίλος που τέλειωσε πριν λιγο καιρό μου πε το ίδιο πράγμα. Ότι γίνεται και μάλιστα χωρίς πολλά-πολλά.
Σκέφτομαι να κάνω παράλληλα καμιά αίτηση για μεταπτυχιακό. Αν δεν μπορώ να φύγω με την καμία απ τον στρατό, να μη μπω στον κόπο.
εσυ οσο σκεφτεσαι μ@λακιες κανεις..
δεν υπαρχει προβλημα να παρεις αναβολη..τωρα ποσο καλο ειναι να μπαινεις και να ξαναμπαινεις στον ΕΣ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
έχεις καμιά λύση γι αυτό;
το να μαι συνέχεια πιωμένος δε με συμφέρει οικονομικάΘα το κάνω μόνο σε εξαιρετική περίπτωση, όχι για χαβαλέ (how bad can it be? όπως περίπου λένε και στο top gear )
-
έχεις καμιά λύση γι αυτό;
το να μαι συνέχεια πιωμένος δε με συμφέρει οικονομικάΘα το κάνω μόνο σε εξαιρετική περίπτωση, όχι για χαβαλέ (how bad can it be? όπως περίπου λένε και στο top gear )
no solution-make a revolution!!
-
Μπορείς να πάρεις όποτε θέλεις αναβολή. Μετά ξαναπηγαίνεις στο κέντρο που παρουσιάστηκες και σε στέλνουν σε ελάχιστες μέρες στη νέα σου μετάθεση.
Αν ειδικά ψιλο-μισείς και τον διοικητή σου, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να του μαυρίσεις τα χαρτιά. Αν πάει για καριέρα και δεν θέλει να σταθείς εμπόδιο με την αναβολή σου, θα κάνεις τους υπόλοιπους μήνες με κάνα εκατομμύριο άγραφες άδειες!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν ειδικά ψιλο-μισείς και τον διοικητή σου, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να του μαυρίσεις τα χαρτιά. Αν πάει για καριέρα και δεν θέλει να σταθείς εμπόδιο με την αναβολή σου, θα κάνεις τους υπόλοιπους μήνες με κάνα εκατομμύριο άγραφες άδειες!Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο αυτό; Δημιουργείται δηλαδή θέμα με το διοικητή σου αν ζητήσεις αναβολή για τον Χ λόγο;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αν ειδικά ψιλο-μισείς και τον διοικητή σου, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να του μαυρίσεις τα χαρτιά. Αν πάει για καριέρα και δεν θέλει να σταθείς εμπόδιο με την αναβολή σου, θα κάνεις τους υπόλοιπους μήνες με κάνα εκατομμύριο άγραφες άδειες!
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο αυτό; Δημιουργείται δηλαδή θέμα με το διοικητή σου αν ζητήσεις αναβολή για τον Χ λόγο;
Λογικό δεν είναι;
Σου λέει 'τι διάολο γίνεται σε αυτή τη μονάδα και ζήτησε αναβολή ο άλλος;'
Βέβαια πιθανότερο είναι να σου κάνουν τη ζωή πατίνι, αλλά να χαμε να λέγαμε.. -
Δεν περιμένω να δω λογική εκεί μέσα, γι´αυτό ρωτάω..
-
Δεν περιμένω να δω λογική εκεί μέσα, γι´αυτό ρωτάω..άστοχη τοποθέτηση...
-
Δεν περιμένω να δω λογική εκεί μέσα, γι´αυτό ρωτάω..Πες το ψέμματα... Καλό είναι να κάνεις ένα 'turn-off' στο κεφάλι πριν περάσεις την πύλη, αλλιώς δε θα βγάλεις άκρη.
-
Nαι ναι ...καλύτερα κόψτο το κεφάλι γιατί αν πεινάσουν τα τρώνε κιόλας...
-
Αυτό που ακούστηκε για μείωση της θητείας το διάβασα εγώ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και έλεγε μάλιστα οτι έχει ήδη αποφασιστεί και το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί. Τελικά σε επόμενη κυκλοφορία της ίδια εφημερίδας έγραφαν οτι ματαιώθηκε η ανακοίνωση της μείωσης της θητείας. Τέλος, συμπλήρωνε πως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα γίνει κάποια στιγμή, απλά μπορεί να μην γίνει άμεσα.
-
Ο χρήστης sarantis l έγραψε:
Αυτό που ακούστηκε για μείωση της θητείας το διάβασα εγώ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και έλεγε μάλιστα οτι έχει ήδη αποφασιστεί και το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί. Τελικά σε επόμενη κυκλοφορία της ίδια εφημερίδας έγραφαν οτι ματαιώθηκε η ανακοίνωση της μείωσης της θητείας. Τέλος, συμπλήρωνε πως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα γίνει κάποια στιγμή, απλά μπορεί να μην γίνει άμεσα.γιεεεεε ράιτ.
Υποτίθεται πως για να γίνει η μείωση της θητείας χρειάζονται 25.000 εποπ. Στο πιο πρόσφατο (αλλά και στον προηγούμενο απ αυτόν) διαγωνισμό για 5.000 θέσεις συγκεντρώθηκαν γύρω στις 2.500 αιτήσεις. Καταλαβαίνετε πως θα μαζευτούν οι 25Κ
-
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο αυτό; Δημιουργείται δηλαδή θέμα με το διοικητή σου αν ζητήσεις αναβολή για τον Χ λόγο;
Ναι, έχουν χαρτιά και οι αξιωματικοί και καταγράφονται όλες οι μεταβολές που παίζουν. Π.χ. αρνητικά/θετικά αποτελέσματα από επιθεωρήσεις, κλπ. Καταλαβαίνεις ότι το βιογραφικό κάποιου Αξκου που ως διοικητής έχει μερικές αναβολές παραπάνω, είναι πρόβλημα.
-
Αυτό που ακούστηκε για μείωση της θητείας το διάβασα εγώ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και έλεγε μάλιστα οτι έχει ήδη αποφασιστεί και το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί. Τελικά σε επόμενη κυκλοφορία της ίδια εφημερίδας έγραφαν οτι ματαιώθηκε η ανακοίνωση της μείωσης της θητείας. Τέλος, συμπλήρωνε πως αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα γίνει κάποια στιγμή, απλά μπορεί να μην γίνει άμεσα.
γιεεεεε ράιτ.
Υποτίθεται πως για να γίνει η μείωση της θητείας χρειάζονται 25.000 εποπ. Στο πιο πρόσφατο (αλλά και στον προηγούμενο απ αυτόν) διαγωνισμό για 5.000 θέσεις συγκεντρώθηκαν γύρω στις 2.500 αιτήσεις. Καταλαβαίνετε πως θα μαζευτούν οι 25Κ
20.000 ΕΠΟΠ υπήρχαν το καλοκαίρι συνολικά. Στην τελευταία πρόσκληση για αιτήσεις, γιατρούς, αθλήματα κλπ. κάτι σαν να πήρε το αυτί μου για πολλλλλλές χιλιάδες άτομα. Τελικά έγινε περιζήτητο επάγγελμα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι, έχουν χαρτιά και οι αξιωματικοί και καταγράφονται όλες οι μεταβολές που παίζουν. Π.χ. αρνητικά/θετικά αποτελέσματα από επιθεωρήσεις, κλπ. Καταλαβαίνεις ότι το βιογραφικό κάποιου Αξκου που ως διοικητής έχει μερικές αναβολές παραπάνω, είναι πρόβλημα.
δικό του, όχι δικό μας
-
θα του κλάσετε μια μάντρα φρύδια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα του κλάσετε μια μάντρα φρύδια...Γιατί νομίζεις ότι μας νοιάζει; Ούτε μάντρα, ούτε να του κλάσουμε, ούτε τίποτα. Την δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και εύκολα. Από κει και πέρα, δεν σε ξέρω-δεν με ξέρεις-υποφέρω κι υποφέρεις
-
θα του κλάσετε μια μάντρα φρύδια...
Γιατί νομίζεις ότι μας νοιάζει; Ούτε μάντρα, ούτε να του κλάσουμε, ούτε τίποτα. Την δουλειά μας θέλουμε να κάνουμε και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και εύκολα. Από κει και πέρα, δεν σε ξέρω-δεν με ξέρεις-υποφέρω κι υποφέρεις
Ετσι μπράβο! Κάνε την δουλειά σου να κάνει κ αυτός την δική του και αφήστε τα υποννοούμενα.
Περί Θητείας [#2]