-
Στο Πενταγωνο εχει βουρτσες του ΓΕΣ κ του ΓΕΕΘΑ. ΓΕΣ απλα 3εχνα το αν εισαι ναυτης. ΓΕΕΘΑ εχουν σφι3ει λιγο τα πραγματα γιατι σχηματιζονταν ουρες απ'ολα τα σωματα κ ειχαν συχνες βλαβες. Τωρα αφηνουν μονο απο ΓΕΕΘΑ. Τζιπ ποτε δεν εμπαιναν ομως.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στον Βοτανικο, στον ΚΣΑΝ. Δε3ια του βενζιναδικου εχει πιεστικο μηχανημα κ μαλακη σκουπα με αφρο. Για στεγνωμα καλο ειναι να εχεις ενα δικο σου πανι ή πηγαινε κ ζητα απο το υποστεγο πολυτελων οχηματων απεναντι. Εκει εχουν κ ηλεκτρικη σκουπα για το εσωτερικο κ το πραγματακι που σκουπιζει τα τζαμια.
Αν σε βολευει/προτιμας ΓΕΝ για πλυσιμο, εχει λαστιχο στο παρκινγκ που ειναι το Γραφειο Κινησης/πυλη ναυτικου, πισω απο το βοη8ητικο κτιριο. Εκει εχουν κ κουβα/σαπουνι/σφουγγαρι να σου δωσουν.
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Καλος πολιτης κ απο εμενα....
Καλος φανταρος για μενα
3+1.....
Μια απο τα ιδια και απο μενα...
Πολλα χαιρετισματα σε ολο το φορουμ που θα κανω καιρο να ξαναδω και πλεον ενας ακομη μαχιμος θα σας προσεχει απο το ΣΕΜ της Σπαρτης...Άλλος ένας ΣΕΜητζής.
-
xtkz ευχαριστώ, μάλλον θα προτιμήσω την ΚΣΑΝ όταν πάω και για το υπόλοιπο service, μέχρι τότε στο χέρι
-
Θύμιο και Βαγγέλη καλή θητεία φίλοι μου και υπομονή ο καιρός περνάει γρήγορα. Θα περιμένουμε τα νέα σας.
-
1 και καμμιααααααα
Ευχαριστω παιδες για τις ευχες σας κ για τις συμβουλες.
Θα τα ξαναπουμε σε ~12-18 ημερες που ορκιζομαι...
Να ειστε καλα.
-
10/50 βαγγελη...
υγ. στειλε το κλιο πανω...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
1 και καμμιαααααααΕυχαριστω παιδες για τις ευχες σας κ για τις συμβουλες.
Να ειστε καλα.
Κι εσύ να είσαι καλά Βαγγέλη.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
1 και καμμιαααααααΕυχαριστω παιδες για τις ευχες σας κ για τις συμβουλες.
Να ειστε καλα.
Καλώς μας ήρθες 298! Κάνε υπομονή και προσπάθησε να περάσεις όσο γίνεται καλύτερα! Κάνε παρέες, λούφαρε όσο μπορείς και θα περάσει ο καιρός πρωτού το πάρεις χαμπάρι!!
-
άντε ρε φίλε καλος φαντάρος!
Ολα καλά θα πάνε ρε....μασάνε οι Γάλλοι?
-
Σε οσους φευγουν αυριο το πρωι απο τις οικογενειες τους και πανε στο μεγαλο σχολειο ,ευχομαι ξεκουραστες υπηρεσιες ,γλεντζεδηκες συναναστροφες και με το καλο να τους εχουμε και παλι κοντα μας.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σε οσους φευγουν αυριο το πρωι απο τις οικογενειες τους και πανε στο μεγαλο σχολειο ,ευχομαι ξεκουραστες υπηρεσιες ,πισωγλεντζεδηκες συναναστροφες και με το καλο να τους εχουμε και παλι κοντα μας. -
Κάτι ξέρεις εσύ...
Βάγγοοοο, καλός φαντάρος ρεεεε!!!
-
Εγω τπτ απλά μου έλεγε κάτι ιστορίες ο πάσχος και επηρεάστηκα
-
Καλή τύχη και επάνοδο.
-
Λοιπόοοον...
Σε λίγο καιρό συμπληρώνω 12 μήνες θητείας και ετοιμάζομαι για την τελευταία μου μετάθεση. Έχω διάφορα τάγματα στο μυαλό μου και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου για να ακούσω και τη γνώμη σας.
Μια εξαιρετική περίπτωση είναι η 106 ΕΜΑ (επίλεκτη Μονάδα Αναβάσεων) στη Ριτσώνα. Η διάφορά απ' τις υπόλοιπες ΕΜΑ είναι ότι πρόκειται για Ιστορική μονάδα όπου εκπαιδεύονται οι καλύτεροι και με τα κατάλληλα μέσα.
Καλή φάση είναι και η Σ' ΜΑΚ (Στριφτερή Μονάδα Ανελέητων Καταβάσεων) που έχει Φυλάκια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι πιο ζόρική απ' τις ΕΜΑ, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο.
Αξιόλογό είναι και το 86 ΤΥΠ (Τάγμα Υπερστροφής) που και αυτό έχει αναρίθμητα Κλιμάκια παντού. Το μόνο που με ξενερώνει είναι ότι έχει γίει πολύ της μόδας τελευταία.
Πολύ βυσματικό και συνεπώς άπιαστο όνειρο είναι το 911 Μ/Κ ΤΠ (Μαλακίες Κομμένες, Τώρα Πίστα). Το Στρατόπεδο στις Σέρρες είναι πολύ Χλίδα, ενώ σε αυτό στα Μέγαρα λένε ότι έχει εμπλοκή. Υπάρχουν και κάτι μικρά Φυλάκια σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά δε διαθέτουν τα προβλεπόμενα εποπτικά μέσα και πιο πολύ ταλαιπωρούν παρά εκπαιδεύουν. Επίσης, όπως κάθε Μ/Κ ΤΠ παγκοσμίως, είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις διαμονή και φαγητό, άρα προς το παρόν είναι αδύνατο. Στο μέλλον ίσως χτυπήσω καμιά απόσπαση.
Τέλος δε θέλω σε καμία περίπτωση να πάω στη 240 ΜΕΘ (Μόνο Ευθείες Θέλουμε) γιατί το αντικείμενο εκπαίδευσης με βρίσκει παγερά αδιάφορο. Σε περίπτωση που με στείλουν εκεί θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για κατ' εξαιρεση μετάθεση. Χίλιες φορές στη ΣΕΑΠ (Σχολή Εκπαίδευσης Ανθρωπομεταφορέων Πόλης) παρά εκεί.Πιθανότερη τώρα που το σκέυτομαι είναι η Σ' ΜΑΚ και δε θα με χαλάσει καθόλου. Επίσης αν πάω στο 911, παίζουν και Σχολεία Μαχητή σε ιστορικά στρατόπεδα σε όλο τον κόσμο (πχ Άιφελ Γερμανίας - Βόρειο Στρατόπεδο, Τσουκούμπα Ιαπωνίας, Ασημόπετρα Αγγλίας και Ξερή Λίμνη Αμερικής). Εσείς τι γνώμη έχετε;
YΓ. Το Βαθύτερο νόημα του παρόντος post είναι:
80 και σήμερα!!! Απολελέ και Τρελελέ.
Γυρίζω στη Ζωή!!![/img] -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω τπτ απλά μου έλεγε κάτι ιστορίες ο πάσχος και επηρεάστηκαΤωρα το ειδα αυτο... Δε θυμαμαι τπτ...
Βαγγο καλη θητεια ρεεεε χανουμακο...
-
Ο χρήστης Ari_Vatanen έγραψε:
Λοιπόοοον...Σε λίγο καιρό συμπληρώνω 12 μήνες θητείας και ετοιμάζομαι για την τελευταία μου μετάθεση. Έχω διάφορα τάγματα στο μυαλό μου και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου για να ακούσω και τη γνώμη σας.
Μια εξαιρετική περίπτωση είναι η 106 ΕΜΑ (επίλεκτη Μονάδα Αναβάσεων) στη Ριτσώνα. Η διάφορά απ' τις υπόλοιπες ΕΜΑ είναι ότι πρόκειται για Ιστορική μονάδα όπου εκπαιδεύονται οι καλύτεροι και με τα κατάλληλα μέσα.
Καλή φάση είναι και η Σ' ΜΑΚ (Στριφτερή Μονάδα Ανελέητων Καταβάσεων) που έχει Φυλάκια σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι πιο ζόρική απ' τις ΕΜΑ, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο.
Αξιόλογό είναι και το 86 ΤΥΠ (Τάγμα Υπερστροφής) που και αυτό έχει αναρίθμητα Κλιμάκια παντού. Το μόνο που με ξενερώνει είναι ότι έχει γίει πολύ της μόδας τελευταία.
Πολύ βυσματικό και συνεπώς άπιαστο όνειρο είναι το 911 Μ/Κ ΤΠ (Μαλακίες Κομμένες, Τώρα Πίστα). Το Στρατόπεδο στις Σέρρες είναι πολύ Χλίδα, ενώ σε αυτό στα Μέγαρα λένε ότι έχει εμπλοκή. Υπάρχουν και κάτι μικρά Φυλάκια σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά δε διαθέτουν τα προβλεπόμενα εποπτικά μέσα και πιο πολύ ταλαιπωρούν παρά εκπαιδεύουν. Επίσης, όπως κάθε Μ/Κ ΤΠ παγκοσμίως, είσαι αναγκασμένος να πληρώνεις διαμονή και φαγητό, άρα προς το παρόν είναι αδύνατο. Στο μέλλον ίσως χτυπήσω καμιά απόσπαση.
Τέλος δε θέλω σε καμία περίπτωση να πάω στη 240 ΜΕΘ (Μόνο Ευθείες Θέλουμε) γιατί το αντικείμενο εκπαίδευσης με βρίσκει παγερά αδιάφορο. Σε περίπτωση που με στείλουν εκεί θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για κατ' εξαιρεση μετάθεση. Χίλιες φορές στη ΣΕΑΠ (Σχολή Εκπαίδευσης Ανθρωπομεταφορέων Πόλης) παρά εκεί.Πιθανότερη τώρα που το σκέυτομαι είναι η Σ' ΜΑΚ και δε θα με χαλάσει καθόλου. Επίσης αν πάω στο 911, παίζουν και Σχολεία Μαχητή σε ιστορικά στρατόπεδα σε όλο τον κόσμο (πχ Άιφελ Γερμανίας - Βόρειο Στρατόπεδο, Τσουκούμπα Ιαπωνίας, Ασημόπετρα Αγγλίας και Ξερή Λίμνη Αμερικής). Εσείς τι γνώμη έχετε;
Γυρίζω στη Ζωή!!![/img]Όλα τα λεφτά το post!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλος πολιτης κ απο εμενα....
Καλος φανταρος για μενα
3+1.....
Μια απο τα ιδια και απο μενα...
Πολλα χαιρετισματα σε ολο το φορουμ που θα κανω καιρο να ξαναδω και πλεον ενας ακομη μαχιμος θα σας προσεχει απο το ΣΕΜ της Σπαρτης...Άλλος ένας ΣΕΜητζής.
Έτσι έτσι να μαζευόμαστε!
Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που πάνε τώρα φαντάροι… αν και έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που απολύθηκα, ένα μπορώ να πω… ότι ορισμένες φορές, βρίζω μέσα μου για αυτά που πέρασα και άλλες τα αναπολώ…
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λοιπόοοον...
Σε λίγο καιρό συμπληρώνω 12 μήνες θητείας και ετοιμάζομαι για την τελευταία μου μετάθεση. Έχω διάφορα τάγματα στο μυαλό μου και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου για να ακούσω και τη γνώμη σας.
Γυρίζω στη Ζωή!!![/img]Όλα τα λεφτά το post!!!
Όντως κορυφή!
Στην αρχή ψάρωσα…
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Έτσι έτσι να μαζευόμαστε!
Καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που πάνε τώρα φαντάροι… αν και έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που απολύθηκα, ένα μπορώ να πω… ότι ορισμένες φορές, βρίζω μέσα μου για αυτά που πέρασα και άλλες τα αναπολώ…
Χωρίς ΣΕΜ δε πάνε πουθενά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ούτε τα 'κομάντα'.
5 χρόνια; Μη λες τέτοια νούμερα.
Περί Θητείας [#2]