-
Και υγρασία...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και υγρασία...Έχεις και αυτά τα γμμν τα ρευματικά σου.
-
να μη ξεχνατε ποτε το στολιδι της μεσογειου... εχει και προγευμα...
υγ. το στολιδι δεν ειναι η ροδος...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Nα μαι για λιγο μονο!Σωμα ερευνας πληροφορικης...................δεν μπηκα! Τελικα ολα ειναι ακρως βυσματικα. Περαστικα μου.
Τωρα τελειωνω ειδικοτητα διαβιβαστης στην Καλαματα και παρασκευη παω ροδο. Κριμα που δε μπορω να συμμετασχω πλεον...
Ελπιζω σε καλυτερες μερες!
Καλα να περνατε ολοι!
υγ. ο στρατος ειναι απλα σκοπια +αγγαρεια, τπτ περισσοτερο! (λυπαμαι που το λεω)
Διαβιβασεις και μετα Ροδο.....8 χρονια πριν!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πω πωωωωω τόσο παλιός είσαι;
-
Εγω θεωρουμε παλιος....εσυ ρε φιλε εισουν ο Ι5 που κουβαλουσε την σελα για τον βουκεφαλα....νταξ τι να κανουμε?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Nα μαι για λιγο μονο!Σωμα ερευνας πληροφορικης...................δεν μπηκα! Τελικα ολα ειναι ακρως βυσματικα. Περαστικα μου.
Τωρα τελειωνω ειδικοτητα διαβιβαστης στην Καλαματα και παρασκευη παω ροδο. Κριμα που δε μπορω να συμμετασχω πλεον...
Καλα να περνατε ολοι!
υγ. ο στρατος ειναι απλα σκοπια +αγγαρεια, τπτ περισσοτερο! (λυπαμαι που το λεω)
Καλή θητεία να έχουμε, εγώ παρουσιάζομαι μηχανικό στο Ναύπλιο, καλά λόγια έχω ακούσει μέχρι στιγμής.
Για τη μονάδα έρευνασ και πληροφορικής θέλει βύσμα?Μπήκε φιλαράκος μου και μου είπε ότι δεν έβαλε καθόλου, ισχύει ή μου λέει π@π@ριές????? -
Nα μαι για λιγο μονο!
Σωμα ερευνας πληροφορικης...................δεν μπηκα! Τελικα ολα ειναι ακρως βυσματικα. Περαστικα μου.
Καλα να περνατε ολοι!
α.....ρε νέοι......σειρά 1979.......
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να μη ξεχνατε ποτε το στολιδι της μεσογειου... εχει και προγευμα...υγ. το στολιδι δεν ειναι η ροδος...
Σημείωση- διευκρίνιση: αν δεν είστε Στρατονόμοι καλύτερα ξεχάστε το
-
toyotaman ρε αδερφε εγω γενηθηκα με την 79 ΣΤ εσσο
mirage καλητερα να καθαριζω χεστρες 18 μηνες παρα καρακολι!
-
Είσαι ΚΑΙ μαζόχας ε?
-
Εχεις παει φανταρος?
-
καταταγειτε...καταταγειτε..
-
μας έλεγαν....
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
χειμωνιάτικα Ρόδο? Περαστικά
έλα ρε θα περάσει μην αγχώνεσαι
Και ο αδερφός μου Ρόδο είναι και στα μέσα Νοεμβρίου θα έχουν 'εκπαίδευση' του στυλ ότι θα μείνουν σε σκηνές για καμια 10αριά μέρες. Τρελό γλέντι
Αντίστοιχη 'εκπαίδευση' έχουν και εδώ και 8 μέρες περίπου, τώρα κάνει ζέστη όμως
Ρόδο που?
-
σχοινακια λεγοντε!
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Ρόδο που?Σώμα διαβιβαστών, δε ξέρω ακριβώς σε ποιό στρατόπεδο
Υ.Γ. Μπορώ να το μάθω όμως
-
Ταγμα διαβιβασεων 474 ΤΔΒ αν θυμαμαι καλα...μου διαφευγει το μερος ομως!
-
Ταγμα διαβιβασεων 474 ΤΔΒ αν θυμαμαι καλα...μου διαφευγει το μερος ομως!Σίδνος, σινδος ή κάτι τέτοιο αν θυμήθηκα καλά...
-
Νταξ σινδος εινα ισαλλονικα...θυμηθηκα εγω ομως....ψυνθος!
Περί Θητείας [#2]