-
sorry my bad...για το χωρο που επελεξα να ρωτησω
με επιφυλαξη ομως για τα υπολοιπα
απλα διαβαζοντας ειδα και αυτο...
Δεν επιτρέπεται το ίδιο φυσικό πρόσωπο να διαθέτει περισσότερα από ένα ψευδώνυμα. Σε περίπτωση που οι επόπτες διαπιστώσουν την ύπαρξη περισσότερων από ένα ψευδώνυμα σε κάποιο μέλος, τότε τα ψευδώνυμα αυτά διαγράφονται και το μέλος λαμβάνει αυστηρή προειδοποίηση. Σε περίπτωση επανάλειψης το μέλος θα διαγράφεται οριστικάκατανοω παντως το υπονοουμενο που αφησες στην συντομη τετ α τετ κουβεντα μας
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
garfli εγραψε:ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ???
Απαντηση:
Κατι προεδροι που εχουν 1000 ονοματα (Νικνειμς τα λενε?)ΘΙΧΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ?? ΘΙΧΘΗΚΑΑΑΤΕΕΕΕ ????
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αμαξο εγραψε
(της εθεα Προεδροι?)Οχι, το π δεν ηταν Κεφαλαιο
ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ QUOTE. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ QUOTE !!!
ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ
-
Ευχαριστως σε περιμενω...προεδρε! Ξεχασα οτι πλησιαζουν εκλογες και θαχουμε επιθεσεις.
Καληνυχτα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ευχαριστως σε περιμενω...προεδρε! Ξεχασα οτι πλησιαζουν εκλογες και θαχουμε επιθεσεις.
Καληνυχτα....Το πραγμα αρχιζει και αποκτα ενδιαφερον!!!!
-
Αυτός ο EL-EM, 'ποιος' ειναι τελικά?Ειναι 'κάτι' μεσα στους τροχούς?Ειναι 'κατι' μέσα στην Ελπα-Εθεα?Είναι υπέυθυνος στο rally.gr ? Ειναι καποιος, ο οποίος δεν πρέπει να του αντιμιλάμε, να διαφωνούμε μαζί του κτλπ?Διοτι καποτε τον έβλεπα στους αγώνες σαν συναθλητή μου, αλλα βλέπω οτι εχει αναβαθμιστεί ο ρόλος του πλεον...
-
Ο χρήστης ANDRONIKOS έγραψε:
Αυτός ο EL-EM, 'ποιος' ειναι τελικά?Ειναι 'κάτι' μεσα στους τροχούς?Ειναι 'κατι' μέσα στην Ελπα-Εθεα?Είναι υπέυθυνος στο rally.gr ? Ειναι καποιος, ο οποίος δεν πρέπει να του αντιμιλάμε, να διαφωνούμε μαζί του κτλπ?Διοτι καποτε τον έβλεπα στους αγώνες σαν συναθλητή μου, αλλα βλέπω οτι εχει αναβαθμιστεί ο ρόλος του πλεον...ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΕΛΕΜ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
............ και θαχουμε επιθεσεις.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑ
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ‘ΓΚΟΒΕΡΝΟ’ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ . ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΟΣ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡ .
-
Κύριοι, παράκληση να μείνετε στο θέμα και να αφήσετε τα προσωπικά (garfli vs. platis, ANDRONIKOS et al. vs. el-em κοκ.) και τα απωθημένα. Δεν έχετε καταλάβει πόσο ξεφτίλα εικόνα δίνουν οι Ελληνικοί Αγώνες σε οποιοδήποτε τρίτο ανυποψίαστο ? Για όσους διαμαρτύρονται για την κατάντια του σπορ στη χώρα μας, ιδού η αιτία: ο τρόπος που το αντιμετωπίζουν οι εμπλεκόμενοι.
(Moderator nass)
-
Δεν έχετε καταλάβει πόσο ξεφτίλα εικόνα δίνουν οι Ελληνικοί Αγώνες σε οποιοδήποτε τρίτο ανυποψίαστο ?
Αν είναι η πραγματική εικόνα (και γιατί να μην είναι) τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να φανεί προς τε έξω.
Αν η πραγματικότητα είναι ενοχλητική τότε ας φροντίσουν όσοι νομίζουν ότι μπορούν να την αλλάξουν. -
ΑΓΓΕΛΟΣ καλων ειδησεων . Σ ευχαριστω που παραδεχεσαι πως δεν ειμαι ολα αυτα. Κι εγω ετσι πιστευω και γι αυτο δεν υπαρχει λογος να συνεχισουμε την συζητηση.
Συνεχιζω να πιστευω πως αυτος ο χωρος δεν ειναι ο καταλληλος για να βγαζουμε τα προσωπικα μας απωθημενα.
Χαιρετω
Χ.Π. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν έχετε καταλάβει πόσο ξεφτίλα εικόνα δίνουν οι Ελληνικοί Αγώνες σε οποιοδήποτε τρίτο ανυποψίαστο ?ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΤΕ ΑΝΑΚΥΡΗΞΑΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛ. ΑΓΩΝΩΝ???
ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
..... πιστευω πως αυτος ο χωρος δεν ειναι ο καταλληλος για να βγαζουμε τα προσωπικα μας απωθημενα.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
-
Να γραψω και τιποτα on-topic; Τι λετε;;;
Η ΕΘ.Ε.Α επανέρχεται και εξηγεί
http://motorsport.ert.gr/news.asp?id=286717 -
το διάβασα κι αυτό χθες και η... πρώτη ερώτηση που μου έθεσα ήταν
'καλα, έγινε η ΕΛΠΑ ομοσπονδία ?'
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
το διάβασα κι αυτό χθες και η... πρώτη ερώτηση που μου έθεσα ήταν'καλα, έγινε η ΕΛΠΑ ομοσπονδία ?'
ΟΧΙ. Το είχε βάλει στόχο από όσα είχα μάθει, αλλά ένας από εδώ πάνω δικός μας την πούλησε και έτσι μάλλον σωθήκαμε (έκανε κάτι δικό του).
Πάντως το κείμενο που παρατίθεται είναι γιά να γελάς. Ολόκληρη ΕΛΠΑ και δεν έχει έναν άνθρωπο να ξέρει λίγο από ελληνικά και να σκέφτεται σε μεσαία επίπεδα;
Ή έτσι είναι τα πράγματα και όλα αυτά τα χρόνια οι κύροιοι της ΕΛΠΑ παραμυθιάζουν τους κουτόφραγκους της ΔΟΜ αλλά και αυτούς του αυτοκινήτου και τους λένε ότι δήθεν είναι Ομοσπονδία; Μπορεί να έχει συμβεί και αυτό.
Ας μας πουν κάτι όσοι έχουν εμπλακεί περισσότερο με το θέμα και την διοίκηση (ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ) και γράφουν εδώ μέσα ώστε να μάθουμε και εμείς κάτι περισσότερο.
Μας αφορούν όλα αυτά; Και αν ναι τι κάνουμε; Γίνεται κάποια κίνηση; Πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς;
Πάντως οι μοτό μάλλον προηγούνται από το αυτοκίνητο. Το λέει η ψυχή τους.
Εμείς; Κάνουμε πρώτο θέμα τις προσωπικές διαμάχες κάποιων εδώ μέσα, που οι περισσότεροι δεν είναι αγωνιζόμενοι και κάποιοι άλλοι που είναι αγωνιζόμενοι κεντούν τον προσωπικό τους 'φωτοστέφανο' και βάζουν και κορδέλες. Προσοχή στις κορδέλες τις παρασύρει ο αέρας. Αχ σεμινάρια που χρειάζονται.
kri.kri
-
καλά εγώ για να γελάσουμε το είπα.
έχω καιρό να ενημερωθώ από ΜΟΤΟΕ μεριά για το τι και το πως αυτό τον καιρό στους μηχανόβιους, αλλά αυτοί θα καθαρίσουν στο τέλος. Αν πάρουν και το ΟΚ από τη FIM τότε έκλεισε το story.
μα και μόνο να σκεφτείς οτι μια λέσχη.. αυτοκινήτου κανονίζει για τους αγώνες των δίτροχων, ε δε σου κάθεται καλά ! χεχεχεχεχεχεχ
-
-
Οι αρχαιοι ημων προγονοι ελεγαν: 'Απο κυλικος εως χειλεων πολλα πελει'.
Για να γινει νομος του κρατους αυτη η αποφαση ΠΡΕΠΕΙ να δημοσιευτει στο Φυλλο της Κυβερνησεως.Φρονιμο εναι λοιπον να περιμενουμε. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Οι αρχαιοι ημων προγονοι ελεγαν: 'Απο κυλικος εως χειλεων πολλα πελει'.
Για να γινει νομος του κρατους αυτη η αποφαση ΠΡΕΠΕΙ να δημοσιευτει στο Φυλλο της Κυβερνησεως.Φρονιμο εναι λοιπον να περιμενουμε.Δεν θα διαφωνησω καθολου.....
.....Αλλα το τσουξιμο στα κωλομερια καποιων.....ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΞΙΜΟ !!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ?