-
Μάλλον κανετε ολοι ενα λάθος.Το post αναφέρεται στην Ελπα, το ποσο νομιμη είναι κτλπ.Επίσης προεκτάθηκε στην σχέση ελπα - οδηγων.Δεν καταλαβαίνω γιατι 1ον οι θεατές εχουν αποψη σε αυτό εφόσον δεν γνωρίζουν απο μέσα και απο ιδιες εμπειρίες παρα μόνο ακουν απο τρίτους
(μου θυμιζει συζητήσεις καφενείου περι ποδοσφαίρου-Κόκαλη και διαιτησίας). 2ον έγγραψα οτι εξαιρούνται κριτές-τεχνικοί έφοροι που (καλώς ή κακώς για καποιους...)είναι απαραίτητοι, οχι μόνο για την τέλεση ενός αγώνα και του πρωταθλήματος αλλα και φυσικά για την ασφάλεια των οδηγών - αναβατών κτλπ.Αρα λοιπόν πρέπει να αναρωτηθούμε ο καθένας για τον εαυτό του, κατα πόσο πρώτα απο ολα δεχόμαστε να διοικούμαστε(Οδηγοί, Αναβάτες, Κριτές, Τεχν.Εφοροι) απο εναν φορέα που ο τρόπος εκλογής του δεν προέρχεται απο δημοκρατικές διαδικασίες.Και εξηγώ:Ο πρόεδρος της ΕΘΕΑ θα έπρεπε να εκλέγεται απο:Κριτές,Οδηγούς, Αναβάτες, τεχν.Εφορους κτλπ, απο ολους αυτούς δηλαδή που τους ενδιαφέρει άμεσα το θέμα διότι είναι εκει στον 'Πόλεμο'. Αντίθετα απο οτι μέχρι σήμερα...
Προσωπικά αρνούμε να συμμετάσχω κάπου οπου η Δημοκρατία ειναι λέξη απαγορευμένη.
-
Ο χρήστης ANDRONIKOS έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατι 1ον οι θεατές εχουν αποψη σε αυτό εφόσον δεν γνωρίζουν απο μέσαΤο πρωτο σχολιο στο thread ηταν δικο μου. Το θεωρεις ακυρο και πιστευεις στ'αληθεια οτι δε θα επρεπε να γραψω καθολου αυτην την (ταπεινη, εστω) αποψη που εγραψα;
-
Δεν καταλαβαίνω γιατι 1ον οι θεατές εχουν αποψη σε αυτό εφόσον δεν γνωρίζουν απο μέσα και απο ιδιες εμπειρίες παρα μόνο ακουν απο τρίτους
(μου θυμιζει συζητήσεις καφενείου περι ποδοσφαίρου-Κόκαλη και διαιτησίας).Απο τα λιγα Ελληνικα μου μαλλον ο συνεχιζεται.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατι 1ον οι θεατές εχουν αποψη σε αυτό εφόσον δεν γνωρίζουν απο μέσα
Το πρωτο σχολιο στο thread ηταν δικο μου. Το θεωρεις ακυρο και πιστευεις στ'αληθεια οτι δε θα επρεπε να γραψω καθολου αυτην την (ταπεινη, εστω) αποψη που εγραψα;
Οχι προς Θεού, απλά πιστεύω οτι μεγαλύτερο ειδικό βάρος πρέπει να εχει η γνώμη ολων αυτών που ανέφερα διοτί ειναι οι άμμεσα εμπλεκόμενοι.Αυτό που εσυ βλέπεις και αποκαλείς θέαμα(ασχετα αν είναι ωραίο ή όχι)είναι το αποτέλεσμα και πρέπει να ενδιαφέρει αυτή η άποψη μονο για την περίπτωση της βελτίωσης των αγώνων γενικότερα και οχι για 'εσωκομματικές' σχέσης.
Παράδειγμα, μια οργάνωση που εσύ θεωρείς αψογη, για εμάς μπορεί να είναι η πιο επικινδυνη διοτι απλά θα λείπει το δεύτερο ασθενοφόρο, ή στα μισά του αγώνα θα φύγει το Πυροσβεστικό, πράγματα που εσύ δικαίως δεν θα δώσεις μεγάλη προσοχή.Και πίστεψέμε γίνονται επανειλημένα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
edit [kouk]
Ας μας πουν
ΕΛΕΜ
ΚΑΡΛΙΤΟ
ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ρ
ΚΡΟΥΣΕΣΤΕΡΝ
ΚΟΥΚΟΣκαι όποιος άλλος 'καλοπροαίρετος'. Ποια η γνώμη σας για την ΕΛΠΑ, το καθεστώς διακυβέρνησης των αγώνων, το μέλλον το παρελθόν κλπ.
Έχετε γνώμη; Ε πείτε την!!!Δεν έχετε γνώμη; Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.
ΒΡΕ kouk KAI krousestern,
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΑΛΛΟ TOPIC ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥ@ΔΕΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ.
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ 'ΠΙΠΕΣ' ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ?
ΕΛΕΟΣ !!!
ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ!! ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ! ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ!
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΔΕ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ , ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥΣ . ΑΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟΥΣ!ΕΠΩΝΥΜΩΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΕΝΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ!! ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ! ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ!Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΔΕ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ , ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥΣ . ΑΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟΥΣ!ΕΠΩΝΥΜΩΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΕΝΑΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
Κοιτα τι μαθαινεις για τον εαυτο σου, επωνυμως απο τον παντογνωστη κ. Δημητρη Αγγελετο. Κακομοιροι υπαλληλισκοι, μας ξερετε και απο χθες επωνυμε κ. Δημητρη Αγγελετο; Προφανως θα γνωριζετε και τι δουλειες κανουμε και ποσο αναγκη - απο καθε αποψη - εχουμε να πουλαμε εκδουλευση σε διαφορα αφεντικα, σωστα; Μου αρεσει επισης η σπουδη να συνταχτειτε με τον ιερομαρτυρα takinen που - οπως με ενημερωσαν καποιοι αλλοι mods - δε δισταζει να δειξει το μεγεθος του αρσενικου του μεγαλειου μεσα απο pm. Αντε και σε ανωτερα.
-
ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ.
Ένα από αυτά είναι και διάμιορφωση της 'κυριάρχης άποψης' εδώ μέσα. Κάποιοι στη συνέχεια θα την πάρουν, κατά πως τους βολεύει και θα την κάνουν σημαία και αύριο θα καλύψουν τις μελλοντικές αποφάσεις τους (όλοι).
Μπορείτε να φανταστείτε μια ημερίδα με συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο και να μην ξέρεις τι ρόλο παίζει ο κάθε ομιλητής; Αυτό ίσως συμβεί και εδώ μέσα. ΄Ηδη υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν την παντογνωσία τους αδιαπραγμάτευτη.
Περαστικά μας.
Και κάτι γιά τους θεατές. Την επόμενη φορά θα φ΄ροντίσω να πάω στο γκρεμό γιά να σας προσφέρω θέαμα, από αυτό που συνήθως ζητάτε. Εξαιρούνται όσοι έχουν άποψη γιά αυτό που κάνουν ως θεατές και δεν είναι πονεμένα επίδοξα πληρώματα F1.
kri.kri
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ!! ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ! ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ!
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΔΕ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
Κοιτα τι μαθαινεις για τον εαυτο σου, επωνυμως απο τον παντογνωστη κ. Δημητρη Αγγελετο. Κακομοιροι υπαλληλισκοι, μας ξερετε και απο χθες επωνυμε κ. Δημητρη Αγγελετο; Προφανως θα γνωριζετε και τι δουλειες κανουμε και ποσο αναγκη - απο καθε αποψη - εχουμε να πουλαμε εκδουλευση σε διαφορα αφεντικα, σωστα; Μου αρεσει επισης η σπουδη να συνταχτειτε με τον ιερομαρτυρα takinen που - οπως με ενημερωσαν καποιοι αλλοι mods - δε δισταζει να δειξει το μεγεθος του αρσενικου του μεγαλειου μεσα απο pm. Αντε και σε ανωτερα.
ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΔΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤ. ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ!! Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΓΛΥΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ TAKINEN ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ PM ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ 'ΚΥΡΙΟ' ΕΛ-ΕΜ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΦΑΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΤ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ? ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ 'ΛΩΡΗΣ' . ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΑΝΕΙ ( ΔΛΔ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙ ) ΔΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ!
Ε ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕΤΑ! ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΕΤΕ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ!ΑΥΤΑ
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΔΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤ.Nomizw oti Ellinika katalbainw kala.
To 'sistima' diagrafwn einai auto pou ipokeimenika nomizoume swsto. Ase pou gia pio 'sistima' milame, ousiastika prokeitai gia memonomenes periptwseis xristwn pou exoun xompi tin antidrasi. Den prokeitai na prospathisw gia na peisw oti prospathoume gia to kalitero xwris na iparxei kapoio simferon. Poso mallon gia na eksipiretithei i 'grami' opoioudipote. Opoios to katalabainei exei kalws, gia tous allous loipamai alla de tha xasw ton ipno mou.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
...... ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΑΛΛΟ TOPIC ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥ@ΔΕΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ.....ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ...
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΑΚΙΝΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΛΕΜ , ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ,ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΙΝΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΡΗ 'ΛΑΜΟΓΙΟ' !!! ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ???
-
Κοιτάξτε, είναι γεγονός οτι πρέπει να διαχωρίσουμε τρεις θέσεις οσον αφορά την 'Ολέθρια σχέση' ΕΛΠΑ - ΟΔΗΓΟΙ.Ανέκαθεν υπήρχαν τρείς κατηγορίες:Οι της Ελπα, Οι οδηγοί και οι γλύφτες....ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ??
-
Το ερώτημα είναι: Είναι νόμιμη η εξουσία της ΕΛΠΑ?
Μείνετε σε αυτό!! -
μια απορια
και ας με πουν και προκατελειμενο...ο moderator go for pole
γιατι γραφει με λατινικους χαρακτηρες ?Γιατί, όπως έχει εξηγήσει στο παρελθόν, μερικά PC στην δουλειά του δεν επιτρέπουν Ελληνικούς χαρακτήρες! [kouk]
ειχα επισης ρωτησει γιατι τα μελη A-TEC kai ΕΛ-ΕΜ γραφουν με κεφαλαια..αλλα μαλλον καπου χαθηκε η απορια μου αυτη
Πολλοί αγωνιζόμενοι, επειδή μάλλον δεν ξερουν την έννοια της χρήσης κεφαλαίων στο Νετ, γράφουν με κεφαλαία [kouk]
-
O moderator GFP εχει προβλημα στο pc του που για καποιο λογο κλειδωνει μερικες φορες το πληκτρολογιο στα Αγγλικα. Τωρα εκανε reboot για χαρη σου.
-
garfli εγραψε:
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ???
Απαντηση:
Κατι προεδροι που εχουν 1000 ονοματα (Νικνειμς τα λενε?) -
(της εθεα Προεδροι?)
-
ειχα επισης ρωτησει γιατι τα μελη A-TEC kai ΕΛ-ΕΜ γραφουν με κεφαλαια..αλλα μαλλον καπου χαθηκε η απορια μου αυτη (mad-max)
Πολλοί αγωνιζόμενοι, επειδή μάλλον δεν ξερουν την έννοια της χρήσης κεφαλαίων στο Νετ, γράφουν με κεφαλαία [kouk]
δικαιολογιες..
πριν 1-2 μηνες εγινε συσταση να μην γραφει με κεφαλαια και οα ανθρωπος απαντησε σε απλα ελληνικα εγω ετσι γουσταρω αν σας αρεσει...και επεσε τουμπεκι...2 μετρα 2 σταθμα...
-
Αμαξο εγραψε
(της εθεα Προεδροι?)Οχι, το π δεν ηταν Κεφαλαιο
-
Εισαι και ψηλος ,εισαι και πονηρος
Του πας γιαννενα τοτε?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ειχα επισης ρωτησει γιατι τα μελη A-TEC kai ΕΛ-ΕΜ γραφουν με κεφαλαια..αλλα μαλλον καπου χαθηκε η απορια μου αυτη (mad-max)Πολλοί αγωνιζόμενοι, επειδή μάλλον δεν ξερουν την έννοια της χρήσης κεφαλαίων στο Νετ, γράφουν με κεφαλαία [kouk]
δικαιολογιες..
πριν 1-2 μηνες εγινε συσταση να μην γραφει με κεφαλαια και οα ανθρωπος απαντησε σε απλα ελληνικα εγω ετσι γουσταρω αν σας αρεσει...και επεσε τουμπεκι...2 μετρα 2 σταθμα...
Ρε συ MAD-MAX-13, τώρα το θέμα είναι οι moderators ? Ο κανονισμός του Forum το γράφει σαφώς ότι απαγορεύεται:
Η γενικευμένη χρήση γλώσσας άλλης από τα Ελληνικά ή η χρήση μη Ελληνικής γραμματοσειράς (περιλαμβανομένων των �greeklish�), εκτός και αν υπάρχουν ανυπέρβλητοι τεχνικοί περιορισμοί ή ο χρήστης είναι αλλοδαπός
Αντιθέτως, δε γράφει τίποτα για τα κεφαλαία, για τα οποία υπάρχει μόνο το γνωστό netiquette, ότι 'κεφαλαία = φωνάζω'. Κατά συνέπεια, μπορείς να θεωρήσεις πως σε περίπτωση μη χρήσης Ελληνικών τίθεται θέμα παράβασης του κανονισμού, οπότε οι παρατηρήσεις των moderators είναι δεσμευτικές, ενώ σε περίπτωση χρήσης κεφαλαίων (πχ. el-em, APR κα.), οι σχετικές παρατηρήσεις είναι απλά συστάσεις, οπότε δεν τίθεται θέμα 'τουμπεκί' , σε μία σύσταση αν θέλει κάποιος συμμορφώνεται...
Υπάρχει εδώ ένα θέμα που, είμαι σίγουρος, ενδιαφέρει πολλούς, και πάει να παρεκτραπεί-αποπροσανατολιστεί σε 'πέσιμο' στους moderators (όπως και πολλά άλλα στους Ελληνικούς Αγώνες...). Μήπως να δουν κάποιοι το δάσος και να αφήσουν το δέντρο στην ησυχία του ?
(Moderator nass)
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ?