-
-
μου δημιουργησατε μια απορια
ειναι δυνατον να στηριζετε - υποστηριζετε εναν ανθρωπο που ηλωσες ευ8αρσως (σε δικη μου ελευθερη μεταφραση) ''οποιος δεν εχει τα φραγκα στα π@π@ρι@ μου να μην τρεχει''?
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ-ΤΑΛΕΝΤΟ...
ειχα αναφερει παλαιοτερα την αποψη μου στο θεμα
''στα συγχρονα κρατη οι εχοντες χρημα (οι οποιοι δεν εχουν ουτε ταλεντο ουτε χερια) αντι να ικανοποιουν την μισαλοδοξια τους (ντε και καλα να γινουν ονομα στηριζομενοι στα λεφτα και μονο - 10αδες τα παραδειγματα των τελευταιων 20 ετων) χρησιμοποιουν την οικονομικη τους ανεση για να δημιουργησουν αγωνιστικες ομαδες οι οποιες απαρτιζονται απο επιστημονες μηχανικους με μεταπτυχιακα και οδηγους ταλεντα.-
αυτα βεβαια αλλου γιατι εδω ειναι Ελλαδα και γιατι με αυτους που εχουν ''επιλεξει'' οι εχοντες την ανεση να πορευτουν καλα κανουμε και ειμαστε ο πατος της Ευρωπης και θα συνεχισουμε να ειμαστε οσο υπαρχουν τετοιες φιλοσοφιες.
εγω 8α 8εσω μονο ενα ερωτημα....
γιατι στους ερασιτεχνικους αγωνες π.χ. στην Αγγλια το κοστος συμμετοχης ειναι το μισο απο οτι ειναι εδω (υποψην αντιστοιχια πραγματικου μισ8ου GR-UK 1:2.5)κοιταχτε ποιοι ειναι ηπλειοψηφια των οδηγων εδω και απο που ξεκινησαν και τι συμβαινει στο εξωτερικο
στην Ελλαδα πολυ το μηλο κατω απο την μηλια πεφτει...
στο εξωτερικο μαλλον εχουν λιγοτερες μηλιες...το παραπανω αποτελει απλα ενα παραδειγμα του οτι με φιλοσοφιες ''δεν βαριεσαι βρε αδερφε'',''εμεις να τρεχουμε'', ''καλα ειμαστε ετσι (μας βολευει)'', κλπ κλπ θα συνεχισουμε να ειμαστε ο πατος της Ευρωπης...
αληθεια ομως ολοι αυτοι οι εχοντες γιατι ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ? (στην ιδια κατηγορια που τρεχουν στην Ελλαδα)
Μηπως λεω μηπως γιατι σου λενε ''καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη?''
υπαρχουν καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις απλα για να επιβεβαιωνουν τον κανονα...και απο ανθρωπους οι οποιοι δεν αντεξαν τον Ελληνικο μαρασμοκαι μην πει κανεις οτι δεν εχουν τα χρηματα να το υποστηριξουν γιατι πολυ απλα οποιος το πει αυτο κοροιδευει τον εαυτο του....εξαλλου στο εξωτερικο οσοι εχουν ταλεντο εχουν και καλους σπονσορες....
συνεχιστε να στηριζετε τον μαρασμο των Ελληνικων αγωνων.-
-
Σταματήστε τα off topic και τα επί προσωπικού!!!
-
Τακη, ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ η αδυναμια να συνενοηθουμε, αφου ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ αποριπτεις καθε τι που εφτιαξε η προηγουμενη γενια.
Δρομεα, πλαστογραφια αλλα εξυπνη Τωρα πια θα χαιρομαι που εγινα διασημος μεσω Αρκα.
Καλημερα. -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μου δημιουργησατε μια αποριαειναι δυνατον να στηριζετε - υποστηριζετε εναν ανθρωπο που ηλωσες ευ8αρσως (σε δικη μου ελευθερη μεταφραση) ''οποιος δεν εχει τα φραγκα στα π@π@ρι@ μου να μην τρεχει''?
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
εστω και λαθεμενα φτιαξαμε,...
Γιατρέ παραδέχεσαι πως 'λαθεμένα φτιάξατε', υπονοόντας τη γενιά σου. Απόλυτα σωστό.
.
Μια κλασσικη περιπτωση οπου η μια λεξη κανει την διαφορα.
Κοβουμε ραβουμε και ....να πως βγαζεις το αλλο απο τα ρουχα του.
Κουραγιο Χρηστο!!!! -
συνεχιστε να στηριζετε τον μαρασμο των Ελληνικων αγωνων.- -
μου δημιουργησατε μια αποριαειναι δυνατον να στηριζετε - υποστηριζετε εναν ανθρωπο που ηλωσες ευ8αρσως (σε δικη μου ελευθερη μεταφραση) ''οποιος δεν εχει τα φραγκα στα π@π@ρι@ μου να μην τρεχει''?
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ-ΤΑΛΕΝΤΟ...
ειχα αναφερει παλαιοτερα την αποψη μου στο θεμα
''στα συγχρονα κρατη οι εχοντες χρημα (οι οποιοι δεν εχουν ουτε ταλεντο ουτε χερια) αντι να ικανοποιουν την μισαλοδοξια τους (ντε και καλα να γινουν ονομα στηριζομενοι στα λεφτα και μονο - 10αδες τα παραδειγματα των τελευταιων 20 ετων) χρησιμοποιουν την οικονομικη τους ανεση για να δημιουργησουν αγωνιστικες ομαδες οι οποιες απαρτιζονται απο επιστημονες μηχανικους με μεταπτυχιακα και οδηγους ταλεντα.-
αυτα βεβαια αλλου γιατι εδω ειναι Ελλαδα και γιατι με αυτους που εχουν ''επιλεξει'' οι εχοντες την ανεση να πορευτουν καλα κανουμε και ειμαστε ο πατος της Ευρωπης και θα συνεχισουμε να ειμαστε οσο υπαρχουν τετοιες φιλοσοφιες.
εγω 8α 8εσω μονο ενα ερωτημα....
γιατι στους ερασιτεχνικους αγωνες π.χ. στην Αγγλια το κοστος συμμετοχης ειναι το μισο απο οτι ειναι εδω (υποψην αντιστοιχια πραγματικου μισ8ου GR-UK 1:2.5)κοιταχτε ποιοι ειναι ηπλειοψηφια των οδηγων εδω και απο που ξεκινησαν και τι συμβαινει στο εξωτερικο
στην Ελλαδα πολυ το μηλο κατω απο την μηλια πεφτει...
στο εξωτερικο μαλλον εχουν λιγοτερες μηλιες...το παραπανω αποτελει απλα ενα παραδειγμα του οτι με φιλοσοφιες ''δεν βαριεσαι βρε αδερφε'',''εμεις να τρεχουμε'', ''καλα ειμαστε ετσι (μας βολευει)'', κλπ κλπ θα συνεχισουμε να ειμαστε ο πατος της Ευρωπης...
αληθεια ομως ολοι αυτοι οι εχοντες γιατι ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ? (στην ιδια κατηγορια που τρεχουν στην Ελλαδα)
Μηπως λεω μηπως γιατι σου λενε ''καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη?''
υπαρχουν καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις απλα για να επιβεβαιωνουν τον κανονα...και απο ανθρωπους οι οποιοι δεν αντεξαν τον Ελληνικο μαρασμοκαι μην πει κανεις οτι δεν εχουν τα χρηματα να το υποστηριξουν γιατι πολυ απλα οποιος το πει αυτο κοροιδευει τον εαυτο του....εξαλλου στο εξωτερικο οσοι εχουν ταλεντο εχουν και καλους σπονσορες....
συνεχιστε να στηριζετε τον μαρασμο των Ελληνικων αγωνων.-
μπλα μπλα μπλα αερολογιες και παπαρολογιες για ασχετα πραγματα....αλλα εδω μουγγα...γιατι?
-
μπλα μπλα μπλα αερολογιες και παπαρολογιες για ασχετα πραγματα....αλλα εδω μουγγα...γιατι?Προσωπικά, δεν νομίζω οτι απλά αλλάζοντας το 'καθεστώς' θα 'ανέβει' και το επίπεδο.
Το μόνο που θα γίνει(και ειναι πολύ σημαντικό!!!!!)ειναι το αθλημα να αναγνωριστεί απο την γγ αθλητισμού... -
edit [kouk] Σε προειδοποιώ να προσέχεις πως μιλάς και πως εκφράζεσαι!
Ας μας πουν
ΕΛΕΜ
ΚΑΡΛΙΤΟ
ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ρ
ΚΡΟΥΣΕΣΤΕΡΝ
ΚΟΥΚΟΣκαι όποιος άλλος 'καλοπροαίρετος'. Ποια η γνώμη σας για την ΕΛΠΑ, το καθεστώς διακυβέρνησης των αγώνων, το μέλλον το παρελθόν κλπ.
Έχετε γνώμη; Ε πείτε την!!!Δεν έχετε γνώμη; Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
μπλα μπλα μπλα αερολογιες και παπαρολογιες για ασχετα πραγματα....αλλα εδω μουγγα...γιατι?
Προσωπικά, δεν νομίζω οτι απλά αλλάζοντας το 'καθεστώς' θα 'ανέβει' και το επίπεδο.
Το μόνο που θα γίνει(και ειναι πολύ σημαντικό!!!!!)ειναι το αθλημα να αναγνωριστεί απο την γγ αθλητισμού...Δηλαδή θεωρείς πως με τη σημερινή 'αρχή' υπάρχει περίπτωση να ανεβεί το επίπεδο;
-
edit [kouk]Ας μας πουν
ΕΛΕΜ
ΚΑΡΛΙΤΟ
ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ρ
ΚΡΟΥΣΕΣΤΕΡΝ
ΚΟΥΚΟΣκαι όποιος άλλος 'καλοπροαίρετος'. Ποια η γνώμη σας για την ΕΛΠΑ, το καθεστώς διακυβέρνησης των αγώνων, το μέλλον το παρελθόν κλπ.
Έχετε γνώμη; Ε πείτε την!!!Δεν έχετε γνώμη; Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.
ΒΡΕ kouk KAI krousestern,
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΑΛΛΟ TOPIC ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥ@ΔΕΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΔΩ.
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ 'ΠΙΠΕΣ' ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ?
ΕΛΕΟΣ !!!
ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δεν έχετε γνώμη; Τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.Είναι δικαίωμα του καθενός να ΜΗΝ έχει γνώμη. Εδώ, το αναγνωρίζουμε αυτό το δικαίωμα. Αν δεν σου αρέσει, τα κουβαδάκια ΣΟΥ και σε άλλη παραλία
Άλλα οφτόπικ δεν θα γίνουν ανεκτά. Πήγαινε στο θέμα που ανοιξαμε ειδικά για σένα.
-
Κοιτάξτε, είναι γεγονός οτι πρέπει να διαχωρίσουμε τρεις θέσεις οσον αφορά την 'Ολέθρια σχέση' ΕΛΠΑ - ΟΔΗΓΟΙ.Ανέκαθεν υπήρχαν τρείς κατηγορίες:Οι της Ελπα, Οι οδηγοί και οι γλύφτες.Οι τελευταίοι πάντα επαιζαν καταλυτικό ρόλο στους αγώνες αυτοκινήτου αλλα και στις μοτοσυκλέτας και του κάρτ.
Προσωπικά πιστεύω οτι αν δεν υπήρχαν οι τελευταίοι τα πράγματα στους Ελληνικούς αγώνες Θα ηταν καλύτερα.Το πρόσχυμά τους ηταν πάντα η Βοήθεια στην βελτίωση των αγώνων,κυριολεκτικά ομως υπήρχε βελτίωση μόνο στα θέλω τους.
Γιανα πάρει σωστή μορφή το θέμα που ανοιξε ο SIDERIS πρέπει πρώτα να αποκλειστούν απο την συζήτηση, ολοι εκείνοι που: 1. Δεν έχουν πληρώσει ούτε βαλβίδα αγωνιστικου ελαστικού για τους αγώνες, 2.Που δεν έχουν κάτσει σε αγωνιστικό κάθισμα εστω και για ενα Ράλι Σπρίντ, 3.Που πιστεύουν σε εναν μή δημοκρατικό Φορέα.
Τοτε μπορούμε να συζητησουμε...Υ.Γ:Προς θεού στο 'ΟΙ της Ελπα', δεν εννοούνται μέσα οι κριτές-Τεχν.Εφοροι, αλλα ολοι οι υπόλοιποι παρατρεχάμενοι - γραμματείς και φαρισαίοι.
-
Ο χρήστης ANDRONIKOS έγραψε:
Γιανα πάρει σωστή μορφή το θέμα που ανοιξε ο SIDERIS** πρέπει πρώτα να αποκλειστούν απο την συζήτηση, **ολοι εκείνοι που: 1. Δεν έχουν πληρώσει ούτε βαλβίδα αγωνιστικου ελαστικού για τους αγώνες, 2.Που δεν έχουν κάτσει σε αγωνιστικό κάθισμα εστω και για ενα Ράλι Σπρίντ, 3.Που πιστεύουν σε εναν μή δημοκρατικό Φορέα.
Τοτε μπορούμε να συζητησουμε...Σας ακουμε λοιπον.
Ενας αποκλεισμενος. -
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Γιανα πάρει σωστή μορφή το θέμα που ανοιξε ο SIDERIS** πρέπει πρώτα να αποκλειστούν απο την συζήτηση, **ολοι εκείνοι που: 1. Δεν έχουν πληρώσει ούτε βαλβίδα αγωνιστικου ελαστικού για τους αγώνες, 2.Που δεν έχουν κάτσει σε αγωνιστικό κάθισμα εστω και για ενα Ράλι Σπρίντ, 3.Που πιστεύουν σε εναν μή δημοκρατικό Φορέα.
Ενας αποκλεισμενος.Σας ακούμε και υποσχόμαστε να μη σας διακόψουμε πλέον χαλώντας τη συζήτηση.
Εξάλλου μπάχαλο ή μπουρδέλο (διαλέξτε ότι νομίζετε καλύτερο) σε μια συζήτηση εδώ μέσα, έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι μπορούν να τα κάνουν μόνοι τους οι 'αγωνιζόμενοι' χωρίς την παρουσία άσχετων - αποκλεισμένων. -
Eπειδή έχω ένα ελάττωμα, δεν μπορώ να κρατάω το στόμα μου κλειστό, θα ερωτήσω λοιπόν... να αποκλειστούν και οι θεατές από τη συζήτηση, αυτοί που ξεροσταλιάζουν με ζέστες, κρύα, βροχές και χιόνια, αυτοί που έχουν χαλάσει αυτοκίνητα στους χωματόδρομους και έχουν κολλήσει στις λάσπες και που εν τέλει 'απαιτούν' ο κόπος τους και ο 'χαμένος' χρόνος τους να έχουν τουλάχιστον ένα αντίκρυσμα σε συμμετοχές και θέαμα?
Να αποκλειστούν αυτοί που έχει σαν δικαιολογία ο κάθε οδηγός προκειμένω να προσελκύσει ένα χορηγό-λέμε τώρα δλδ... (στη Ριτσώνα έχει Χ χιλιάδες θεατές, τόσοι είναι δλδ οι πιθανοί πελάτες σου)?
Να αποκλειστούν αυτοί που τόσο λείπουν από τους οδηγούς αγώνων και που τόσο αποζητούν, όταν διαμαρτύρονται σε μια οργάνωση για ελλειπή προβολή?Τεσπα... whatever...
-
Μη με αναγκάζεις να ποστάρω βρε Κώστα.
Ναι από τη στιγμή που δε πληρώνουν (ούτε καν εισιτήριο) να μη μιλάνε.
Εκτός εάν ο θεατής είναι ταυτόχρονα και χορηγός οπότε ... . -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ενας αποκλεισμενος.Να υποθέσω ότι η άποψη των θεατών και των χορηγών δεν μετράει έτσι?
Πάντως θα ήθελα να μάθω π[οιος θα έδινε λεφτά για χορηγεία, αν δεν υπήρχαμε εμείς οι μαλάκες να τρέχουμε στα κατσάβραχα για να δούμε (ότι βλέπουμε τέλος πάντων ) και τα περιοδικά που δημοσιεύουν τις φωτογραφίες των αυτοκινήτων!
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ?