-
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Καλημέρα και καλή βδομάδα,Άντε να δούμε και κάτι απ' τους πρωτοκλασσάτους... Λώρη!!!
Φιλε δεν ξερω τι εννοεις, αλλα εγω το video απο το Γραμματικο μονο πρωτοκλασσατο μπορω να το χαρακτηρισω.
Ειλικρινα μπραβοΣ.Χ
-
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Καλημέρα και καλή βδομάδα,
Άντε να δούμε και κάτι απ' τους πρωτοκλασσάτους... Λώρη!!!
Φιλε δεν ξερω τι εννοεις, αλλα εγω το video απο το Γραμματικο μονο πρωτοκλασσατο μπορω να το χαρακτηρισω.
Ειλικρινα μπραβοΣ.Χ
Ενταξ' μωρε τωρα....δηλαδή σιγά τι έκανε.....επειδή είχε πετάξει τον τσιμεντόλιθο στο γκάζι και πήγαινε σε αρκετα σημεία με σκασμένη 5η
Λευτέρη αν και δεν σε ξέρω προσωπικά θα θελα να σου ευχηθώ μερικούς αγώνες στην Ιταλία ή ακόμα και κάπου αλλού, γιατι απλα χάνεσε εδώ στο 'Ελλάντα'. Και τα 3 βιντεάκια πιστεύω οτι δείχνουν πως ότι κύπελα εχεις δεν είναι τυχαία.
-
http://www.youtube.com/watch?v=tGkmsrs6 ... %5B/url%5D
κατα τύχητο βρήκα, ψάχνοντας στο νετ
-
-
Μια χαρα ο Μπηλαδερης...
Το οτι αντι για φορμα φοραει κοντομανικο μπλουζακι το προσεξε κανεις?
Μετα φωναζουμε για αυξημενα μετρα και αποχες... -
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Καλημέρα και καλή βδομάδα,
Άντε να δούμε και κάτι απ' τους πρωτοκλασσάτους... Λώρη!!!
Ειλικρινα μπραβοΣ.Χ
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Στέλιο, κι εσένα Μιχάλη.
Φαίνεται πως θα απουσιάσω για λίγο ακόμα από το χώρο μας αλλά τουλάχιστο έχω αρκετό υλικό για να τροφοδοτώ το forum μας...
Άντε και για μια καλύτερη αγωνιστικώς χρονιά
-
...και όπως σας υποσχέθηκα,
ένα καλό κλιπάκι από τα Σκούρτα.
Έχει ενδιαφέρον και για συνοδηγικούς λόγους αφού ο Ζακχαίος δίνει ρέστα αλλά και χάνεται για πρώτη και μοναδική φορά στα δύο, δύσκολα, χρόνια που περάσαμε μαζί. Προφανός έγκειται σε ασάφεια των σημειώσεών μας στο συγκεκριμένο σημείο.
Ο ρυθμός είναι αρκετά γρήγορος γεγονός που αποδεικνύεται και από την αντίδραση των θεατών που κάθονται μετά το τριπλό άλμα προς το τέλος του clip κάτω απ' το δέντρο
Enjoy...
-
Αφού η ταχύτητα φαίνεται από την κάμερα φαντάζομαι πως το ζείτε από μέσα!
Αχ βρε τυχεροί όλοι εσείς οι αγωνιζόμενοι!!
Μπράβο Λευτέρη κ Νίκο!!! -
Αχ. Κάτι τέτοια βλέπω και άντε να κοιμηθώ πάλι.
Να δώ πότε θα ολοκληρωθεί και το δικό μου όνειρο, γιατι με μόνο 2 αγώνες σαν συνόδηγος μου έχει ανοίξει η όρεξη και δεν λέει να κλείσει με τίποτα....
υγ. και όχι τίποτα άλλο έχω και τον Hannibal μετά να μου λέει για πίστα.
-
[quote='lmanias'
Άντε να δούμε και κάτι απ' τους πρωτοκλασσάτους... Λώρη!!![/quote]
ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ IN CAR ΠΛΑΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 'ΣΥΝΟΔΗΓΩΝΤΑΣ'.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΝΑ 8ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ΤΟΥ Μ.ΡΟΔΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΛΑΘΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 'ΔΙΑΒΑΣΜΑ', ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑ 8ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ COPA LIBURNA ΤΟΥ 2004 ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΛΑΣΠΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λευτέρη και αυτό το video είναι φοβερό!
Αντε να ξανατρέξεις γιατί μας έχεις λείψει... -
Ο χρήστης nikos έγραψε:
Πολυ καλο και το in car της Φτερης του 2004.
Οποιος βρει για ποιο πληρωμα προκειται, κερδιζει μαντολατο!
Σπύρο 1300 είναι αυτό;
Σε ευχαριστώ που με λες χερά
Για να βγαίνουν αυτοί οι χρόνοι με το 1300...
Have Fun mates
Νίκος ΚούληςBρε τρελοκομειο,Νικο,του μπαμπα σου το ινκαρ ειναι!
-
http://www.rally.gr/codriver στην ενότητα videos μπορείτε να δείτε 2 video από τον Άρη Βωβό-'El-Em'. Το ένα είναι από Σκούρτα-Mαύρο Ρόδο 2005 και το άλλο από το Copa Liburna 2004.
Για όσους θέλουν να τα δουν full-screen
Σκούρτα
Youtube VideoCopa Liburna
Youtube VideoΚΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!
Υ.Γ. Θα πρότεινα να δείτε πρώτα τα Σκούρτα που δεν έχει ήχο και μετά το Copa Liburna όπου έχει ήχο για να το ευχαριστηθείτε καλύτερα.
-
Πολύ καλό...
Κύριε Λώρη μια ερώτηση; Για τι πράγμα 'δεν πειράζει' στο τέλος του 2ου βίντεο? -
Πολύ καλό...!!!!!!!!
-
Yugo. Oι σημερινοί παλιοί στα πρώτα τους βήματα
URL: http://www.rallyvidea.com/odkazy/yugocup.html
Εχω και starlet -
Ο χρήστης nikors έγραψε:
Πολύ καλό...
Κύριε Λώρη μια ερώτηση; Για τι πράγμα 'δεν πειράζει' στο τέλος του 2ου βίντεο?AΓΑΠΗΤΕ nikors,
ΠΕΡΙΠΟΥ 600 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΔΕΞΙ ΛΑΣΤΙΧΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ) ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ 'ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ' ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 'ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ' ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΙΣΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Copa Liburna
Youtube VideoΟδήγηση-συνοδήγηση για σεμινάριο!!!
ΥΓ: Τα videos γίνονται download?
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Copa Liburna
Δυστυχώς όχι. Το youtube.com δεν υποστηρίζει την δυνατότητα να κάνεις download τα video στον υπολογιστή σου.
Γιάννης
-
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Copa Liburna
ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ,
ΤΑ VIDEOS ΑΠ' ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ DOWNLOAD.
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ COPA LIBURNA ΟΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ Ε.Δ. (ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΟΜΙΧΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΥΚΝΗ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΣΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
videos απο ελληνικους αγωνες